A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Niki! Jesszus! :shock: :? Miket nem mesélsz... :shock:

Buli szuper ötlet, csak tudjak elmenni! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

:shock:

Hát Rania komoly nemzetbiztonsági kockázat :shock:
Megáll az eszem :shock:

Hány fok lehet Máltán márciusban?

Kép
vindolanda

20 fok korul van, egesz nap sut a nap. :D Egyikunk sem szeret a tengerparton fekudni egesz nap, ugyhogy ez pont jo lesz bejarni a szigetet! :D
Vendég

Én szeretek a tengerparton feküdni :roll: MOndjuk ahhoz egy kicsit több kell, mint 20 fok:)
De járkálni is szeretek.

Csak már mennénk valahová. Tavaly nyáron voltunk Olaszországban, de anyósomék is ott voltak :!:

Kép
vindolanda

ááááá elszállt
:evil:
na ebéd után újból leírom...

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

csak bekukk.
cica náthás és ezáltal extra nyűgös :(
az éjjel szinte semmit nem aludtam, sokat sírt, forgolódott.
orrszívózni is kellett az éjszaka közepén :(

Heni vele alszom :oops:
a frissen felújított ház penészedik. Az Ő szobájában is.
A falat már lemostam denaturáltszesz és szalicilsav keverékével, de még gombátlanítóval le kell kezelni.
Addig nem aludhat a szobájába cicus.
Meg Mi se a miénkbe. A nappaliban meg hozzá mbújva alszik, máramikor, van, hogy hisztizik alvás helyett :?

Csodás képeket láttam.
Rannia és Alex gyönyörű, Niki nagyon jól nézel ki :lol:
Ádót megzabálom, imádom a drágát :lol:
Heni még most is van olyan rokon aki azt állítja, hogy nem hasonlítanak a csodás kispasijaid? Pedig csak rájuk kell nézni, mint két tojás :lol:
Beatrice meg az anyukája is nagyon csinik :lol:

:arrow: üvőlt :evil: naná, hogy alvás helyett

KépKép
Kép Kép
l.móni

most dőlt ki, eddig bírta
remélem legalább 1 órát alszik :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Micsoda csodás képek!

Era!
Szépek vagytok!

Niki!
És itthon hol csináltak ilyen csodálatos képeket?
Az iderepülőút elég gázul hangzik.
Málta biztosan szuper lesz!

Vindolanda!
Jobbulást neked!
Én nem is tudom milyen a csőgörény... :oops:

Irina!
3 éves évforduló? Támogatom Mesi ötletét, a kétféle talit!

Ádi most is csodaszép!
Éppen ma próbáltam képet felrakni, de a gép nem akarta, de rajta vagyok a dolgon. :wink:

Heni! Tünde!
A fiúk is jól néznek ki!

Móni!
Én komolyan mondom, csodállak! Nem alvás a kis hisztis miatt folyamatosan... Én már rég diliházban lennék.
Jobbulást Grétinek, mert így gondolom még nyűgösebb. :(

Mi megvagyunk, a változatosság kedvéért Zsuzsu köhög (és én), Gergő viszont már szerencsére nem. Nem tudom mi van velünk, már több, mint 3 hete nyavalygunk, hol visszaesünk, hol jobban vagyunk.

Puszi
Gica

Kép
gica1

Rugó bezzeg nem alszik. Itt boldogít fél nyolc óta :x :?

Penész - nekünk az előző lakásban volt, és egy idő után újra és újra előbukkant :roll:
Gáboréknak az otthoni házba kővel van egy szoba egy méter magasságig fedve, mert 15 év kínlódás után megelégelték :shock:

Szóval idegesítő egy dolog

:x

Szegény Gréta.

G. Berettyóújfaluban van egész nap.

A munkások állítólag egy óra múlva végeznek. MIndent széttúrtak, rossz ránézni az udvarra. Van vagy négy gigászi gödrünk a gyep helyén.

Kép
vindolanda

házban, nem házba :oops:

Hát, egy sárga dobozt hoztak utánfutóval, és ilyen csőszerű, lyukat ásnak vele a gödrök között.

Én sem tudtam megnézni, mert Rugó rögtön tiltakozott.

Kép
vindolanda

Vindolanda!
Nem irigyellek, hogy Rugó nem pihen semmit. Az udvar meg elég rosszul hangzik most...

LÁNYOK!
Az Alexandrában nagy leárazás! Annapeti könyvek FÉLÁRON!!!!

Kép
gica1

Mi meg mostanában félős korszakunkban vagyunk. Főleg Gergő. Fél az óra ketyegésétől, fél a repülő búgásától - ez utóbbitól néha Zsuzsu is... :?

Kép
gica1

Persze, lehet, hülyeséget mondok :roll:

Nem vagyok csőgörény-szakértő :wink:

Kép
vindolanda

Nekem mondhatod, elhiszem, én sem vagyok az. :wink:

Kép
gica1

Vindo!
Hol a vonalzótok?
A mienk sem az igazi most látom, de nektek még ennyi sincs...

Kép
gica1

Hát, néha el-eltűnik, de még mindig visszajött magától :roll:

Itt rontottuk el az életünket, hogy nem értünk a csőgörényekhez :roll:

Kép
vindolanda

Rugóé babafalvás egyenvonalzó sallangmentesen egy teknőssel.

Kép
vindolanda

Mindig át akarom javítani rajta amúgy a Bendegúzt Rugóra, de nincs idegrendszerem :roll:

Kép
vindolanda

A munkások pakolnak lassan :roll:

Remélem, este hamar kidől Rugó, sok tennivalóm van.

Most telefonáltak, december 17-én megyek Bp-re egy kutatási megbeszélésre :roll:

Nem tom, gyerekestől menjünk-e :roll:

Még jó, hogy fizetés utánra tették. Fel sem tudtam volna menni :lol:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Vindo!
hiányoztak ám a kis bejegyzéseid :) :) M. csoportjában is van egy kisfiú-igaz Ő "csak" tej-tojás érzékeny-s anyukája/apukája mindig viszi a kajáját :(

3éves buli :) :) nem rossz ötlet :)

ma egy csomó mindent elintéztem :) voltunk Vácott Mák-nál,emelt csp-intézése miatt :) minden papírt vittünk(ahogy életem párja megjegyezte:csak az esküvői képeket nem) s csak a dokitól kapott igazolás kellett :)v gyorsan végeztünk,B. 10 éves koráig gyesen lehetek+mellette dolgozhatok is :) kapunk egy csomó kedvezményt,közgyógy. igazolványt is igényeltünk :) mindent elmondott ott a nőci,tök kedves volt :) B. is tündérien viselkedett :)
lehet ezért volt kedves :) s mondta rengeteg allergiás gyerek van :(

Irina!
szerinted 50oldalt megírunk jan.13-áig? vagy atitoktopik is felkerül rá :) úgy már túl vagyunk ám a 900 oldalon :)

Móni!
szegénykém :( nem passzoljuk le kölyköket fiúknak és elmegyünk vhova 1 éjszakára? kipihennénk magunkat :) :)
néha olvass bele Cilikébe és jobb kedved lesz :)

Niki!
nagyon drágán találtál jegyet :) :) reptéri sztori meg :shock: :shock: :evil: tényleg nagyon terroristagyanús személyiség vagy a gyerekekkel együtt :)
képek nagyon tetszenek :) küldöm R-t ki s fotozzon ott kint :) :)

Era!
igen én is úgy tudom hiába vágod Beatrice haját nem fog megerősődni :( Tényleg sikerült úgy anyakönyveztettni a nevét ahogy szerettétek volna? Nekem és Robinak is sok hajunk van,gyerekeimnek annyira nem és vékonyszálú egyenes(ezt is apjuktól örökölték bakker,legalább az egyiknek lehettt volna hullámos,v. göndör :) )

Irina!
hamar belejössz a vezetésbe,hidd el :) én május óta több mint 6000km-t vezettem :) át is fordult a kmszámlálóm :)

Regi!
mennek a drukkok :) csak találsz vmi megfelelőt :)

Domi,Bence,Ádi,Péterke Áron nagyon szép kispasik :)

Mesi!
akartam kérdezni:Gegi már így jár :shock: :shock: nem semmi kisBuddhád van :)

Míráék ma is voltak könyvtárba :) kikölcsönözte Bartos Eika CSodasakk c. könyvét :) most Apával felváltva olvassuk Neki :) Nekem nagyon tetszik :) este szerintem fogom magm és elolvasom :) :)

félelem: B. mostanában a Duplo miniórától fél pedig nem is jár csak rá van festve egy kockára :shock: hiszti van ha fel merjük tenni :)

:arrow: váltom Apát,hagy csinálja naptár alapokat :) már nincs sok hátra :)

szép napot :)

KépKép
viranka

Vindo!
ne javítsd át :) akkor mire csodálkoznék rá néhanapján :wink: :lol: :lol:

Gica!
de jó h. írtad Annapeti könyveket :) Írok is mindjárt sógornak ,mert tőlük kapja M. az Annakönyvet karácsonyra :)

na most már tényleg :arrow:

KépKép
viranka

Era!
ezt ugye tudtad?

1500 gr alatti koraszülötteknek 3 éves korukig jár az emelt családi pótlék.
(aki erről nem tud, az 3 év alatt kb. 250.000 ft-tól esik el)

KépKép
viranka

Gica, egy szomszed lany gyerekkorombol fotos lett, es mivel a szuleink meg mindig ugyanott laknak, el tudtam erni, elmentunk a kozeli parkba, es fotozott..:) (Egyebkent Pecsett..)
Jobbulast Nektek!

Viranka, en szerzek klienseket, meg elszallasollak titeket, a hasznot meg elosztjuk.... :wink:
Egyebkent, az meg semmi, hogy megmotoztak Raniat, utana en kovetkeztem, persze Rania ahogy kesz lett, elfutott, en meg osztonosen utana akartam futni, erre a csaj, aki motozott, lefogott, nem engedett el.... :shock: Aztan egy masik biztonsagi ember hozta vissza a lanyomat.... :twisted:
Vendég

Sziasztok!

Valahányszor le akarok ülni, mindig közbejön valami/valaki :roll: :D ...Nagyon hajtós napok vannak mögöttem, Fiúk folyamatosan, de folyamatosan pörögnek. Ha meg van néhány szabad percem, adventi díszeket gyártanék, persze még semmit se tudtam befejezni...

Viranka:De jó, hogy elintézted a MÁK-ot!És jó hír, hogy vannak ezek a támogatások!
Naptáraztok idén is Robival?

Eddig tartott a nyugalom :twisted: :arrow:
kispocc

Na, Gábor hazajött, de 39 fokos láza van :shock:

Be kell mennem Db-be pénzt felvenni, mert ő már képtelen :roll: Úgy volt, hogy együtt megyünk :roll:

Kép
vindolanda

SZiasztok!

Regcsiken, Gica1,L.móni, Vindolanda: na csajok, elpirulok :oops: :oops: :oops: :oops: Azért Annyira nem vagyok cép :-)

Heni 81: tegnap ugyanez a műsor volt 2x ordított a gyerek, sírva, hogy:kaki, és már lila volt a szája körül a bőre, de nem tudta kinyomni. Úgy sajnáltam, hosszasan masszírozgattam a hasát, a lábaival tornáztattam, majd lementünk a játszótérre futni egyet. A 2. kör után kakilt egy akkorát. Egy felnőtt megirigyelhette volna. ( bocs a részletesség miatt.... )

Viranka: Háááát: BEATRICSE a "törzskönyvi" neve :D , de minden hivatalos iratra direkt "c"-vel írom a cs helyett, és mivel nem túl ismert név, nem javítját át.

Az emelt családit tudtam.DE ne félj ezt a kórházban nem reklámozták, valahol a neten olvastam fél szemmel, és addig jártam utána míg megkaptuk. Az elején szükség is volt rá a sok gyógytorna, gyógyszer, fejlesztő eszközök utazgatások miatt.
Vendég

ja!

lehet, hogy a hajvágás tévhit, de nélunk tök bejött. most vágtam le harmadszor, és tényleg erősebb lett! De már növesztjük!!! :P
Vendég

Irina: írtam privit, bocs tök béna vagyok :-(

Képzeljétek holnap ide megyek:
A Szakrális Körtáncok/Gyógyító táncok hagyománya a különböző népek ősi ill. újkori körtáncait foglalja magába pl.: moldvai, görög, breton, török, francia, ír, spanyol, indiai, bolgár...stb.
A különböző táncok táncolása közben elmélyedünk az eltérő stílusokban, energiákban és tudatosan megfigyeljük, átéljük, hogy milyen hatással van a testünkre és lelkünkre az adott mozgás. Dinamikus és meditatív táncokat is táncolunk, mely segít az érzelmek széles skálájának átélésében és mindenki megtalálja a vérmérsékletének és hangulatának megfelelő táncokat.

A táncok (melyek nagyon egyszer^uek!!) segítenek az érzelmi, szellemi és fizikai ellazulásban, stresszoldásban és feltöltődésben egyaránt, és jótékonyan hat a mozgáskoordinációs problémákra is!

Segít megélni a közösség erejét, a pillanat élményét (Itt és Most) és ennek során egyensúlyt teremt a gondolkodás-testi fókusz-érzelmek megélése között.

A bölcsiben szervezik a szülőknek. Kicsit izgulok. Viszek egy barátnőmet is. Majd írok h mi volt!
Pusza
Vendég

Era, és Ti táncoltok vagy a gyerekek?

Én már az idejére sem emlékszem, hogy mikor táncoltam utoljára nyilvános helyen.

Ugye kettecskén nem tudjuk lepasszolni ezt a csodálatos gyereket.
Bár szerintem akkor sem táncolni mennénk. Én inkább moziba pattogatott-kukoricával, aztán sörözni :wink: :roll:

Meg nem tudom, ha lenne kinek adni, otthagynám-e este :roll:

Ezek örök rejtélyek.

Megkérdezhetem, hogy Beatricének szüksége van még extra figyelemre, kezelésre stb.?

Kép
vindolanda

Vindolanda: Én fogok táncolni ( ide most ehy hasfogós-röhögös smile-t kellene beilleszteni )

Beatrice: hát igazából hematológiára vissza kellene mennünk, mert még nem tökéletes a d vitamin felszívódása. De sztem februárnál előbb nem viszem vissza. Még összeszed valamilyen kórságot ebben az amúgy is vírusokkal teli időben. Amúgy nem kérték vissza gyógypedagógiai vizsgálatra sem. Gyógytornát már nem igényel több mint 1 éve. Asszem minden rendben van. Ez a lány egy igazi csoda.Járhattunk volna sokkal rosszabbul is! Nagyon büszke vagyok Rá. Lehet, hogy ez dicsekvés, de amiken ő a kezdetekben átment... Amoda majd megírom részletesen- de egyelőre béna vagyok.
Vendég

Beatricére büszke lehetsz nagyon, az már egyszer biztos.

Egy ismerősünknek is született korababája a 31. héten, ő is jól van, már három éves, Samunak hívják (az édesanyját meg Dórinak) :wink:
A harmadik szomszédunk unokája a 29. héten született, szépen fejlődik ő is.

Végül nem mentem Db-be, holnap megkeresem a bankfiókot Böszörményben.

Megyek, kiveszem a vízből Rugót.

Közben G. jobban lett, már csak 38 fokos.

Kép
vindolanda

Ádi milyen helyes....édes !!! :lol:

Ágica: hátha nem lesz túlóra sokáig.

Vindo: sajnálom tesódékat... :?
Heni: Áron fogacskája.. :lol: Pétereke :cry: a banán nálunk is hasfájást okozott..nem is szereti Emma..:-( Mi spéci gyümi joghurtot adunk neki uzsira.ezzel jól kakil..( reszelt alma+ joghurt + bármilyne gyümi vagy répa..., + lehet búzakorpa.., + lehet méz...) meg többnyire főzit eszik délben., meg 10 óraira , uzisra +-ban gyümik...

Niki: jó árin volt a jegy! :lol: , repülő út... :cry: sajnálom, de talpra esett csaj vagy!

Máskor menj a gyerekekkel előre, nem szokták mondani de minden gyerekes előre megy....ez a normális..
Mi mindig előre mentünk és természetesnek vette mindenki....

Móni: mi lehet Cicával? nem alvás :cry: Penészedés :cry:

Niki: huh de durva..ááááááááááááá :evil:

Vindo: G-nem jobbulást!

KépKép
kaqk
Debrecen

Peti töltött fel újabb képeket. Tesós is van.
http://picasaweb.google.com/gikan76/Dan ... directlink

És gondolom már vártátok :) Esti mese :)
Születéstörténet:
Próbálok valami rövidített verziót.
Szóval megittam a bába koktélt kedden, aminek volt is hatása. De nem éreztem rosszul magam. 10 után folyt a magzatvíz (majdnem tuti) és elkezdtek jönni a fájások is 6-8 percenként. De nem voltak vészesen erősek.
Mindenesetre aludni nem bírtunk. A szülésznővel folyamatosan kapcsolatban voltunk. Fél 2 körül fáradtság tört rám és el is aludtam, így fél 3kor abban maradtunk a szülésznővel, h majd reggel 8ra bemegyünk és megnéz.
Fájdogáltam, de azért csak elaludtam.
Reggel arra ébredtem fél 7kor, h nem fáj semmi. Már kezdtem pánikolni, h megint ennyi volt, de akkor felkeltem és jöttek az 5 perces fájások.
Elmentem fürödni és nem múlt el. Még hajat is mostam, és megbeszéltem Lillával, h mi fog történni.
Kicsit dugó volt, így fél 9re értünk be. Ekkor már erősebbek voltak a fájások. Egy egy fájáskor meg kellett állni.
Amint felértünk CTGre raktak és mutatta a fájásokat. Nagyon boldog voltam :)
Kiderült szülőszoba az nincs szabad, telt ház van.
Közben a szülésznőm dokija megvizsgált és már bő 2 ujjnyi voltam. 2 fájás között intéztük a papírokat, meg a többi formaságot. Aztán vissza a bába szobába vajúdni.
Olyan fél 11 kor kezdtek durvulni a fájások ekkor már 3 percenként jöttek és majd 2 perc hosszúak voltak. Végszóra a doki is megérkezett és valami félig ágyon fekve félig a földön térdelő pozícióba talált rám.
Ő is megvizsgált és már majd 4 ujjnyi volt. Így burkot repesztettek. Na ekkor az történt mint Lillával, jöttek a tolófájások, annyi különbséggel, h már voltam olyan tág, h a baba is elindult.
Eta átvitt egy ideiglenes szülőszobába, labdára ültem és CTGre tettek. Mondta, h még ne nyomjak, de kellett. A harmadik ilyennél megint másik szülőszobába vittek, ami közben felszabadult és ott megint mondtam, h nyomni kell, így felsegített a szülőágyra és negyed 12kor elkezdődött a kitolás.
Azt éreztem, h jobban kell erőlködnöm, mint Lillával és párszor visszacsúszott kicsit a feje, de Eta és Peti közvetítettek így ez erőt adott, h amikor úgy éreztem már nincs akkor is nyomjak.
Végül 11:43kor gátvédelemmel megszületett Dani. Először nem sírt, de a csecsemős és a szülésznő csináltak valamit és akkora hangja lett, h csak na.
Peti elvágta a köldökzsinórt és követte a fürdetést a fényképezőgéppel.
Először a doki rám hozta a frászt, h valahonnan nagyon vérzek, de aztán kiderült minden rendben és egy varrás nélkül megúsztam, a fiam pedig gyönyörű volt, bár egy kicsit gyűrött a nagy préselődésben.
Az, h mekkora lett elsőre fel sem fogtam :lol:
Hát ez a mi kis történetünk.

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Csak gyorsan...

Fleur!
Még egyszer gratulálok "kicsi" fiadhoz! Nem semmi méretek! Nagyon szépek vagytok! És Lillával mi újság?

Vindo!
Gábor hogy van? Mi ez a magas láz?

Jóéjt
Gica

Kép
gica1

Kedves Mindenki!

Olvassátok el Ti is, milyen vicces történetek kapcsolódnak a Mikuláshoz, és szavazzatok a legjobban tetszőkre!

http://koloknet.hu/975-mikulsok-innen-onnan/

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Fleur! Nekem is leesett az állam, mikor közölték Gegi súlyát. :lol:
Még egyszer szívből gratulálok! Gyönyörűek vagytok, a Fiad meg nagyon pasis már most! Élvezet lesz, mikor szembe pisil téged, majd önmagát. :twisted: :lol:
Petinek meg haláli a szövege! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Fleur nagyon ügyes voltál, ekkora nagy babát gátvédelemmel :shock: biztos alkati kérdés is, ezt nem tudom.

Lilla kivel maradt? Hogy viselte az időt mig nem voltál vele?

Heni
KépKép
heni81

Heni! Gegi 4510 g volt, ő is gátvédelemmel született. Lehet, hogy alkati... :roll:

A kölkök leléptek:
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Móni! Asszem Rád fér egy csajbuli!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Hahó!
Köszönjük, Fleur a beszámolót! :)
Nem tudom viszont, hogy jól azonosítottam-e be a helyszínt... 8)

Írtam "amoda" a megközelíthetőségünkről. :)

Kb 10től kb 4ig várunk benneteket szeretettel! :)

Öhmmm... Én csinálok egy nagy adag milánóit, de a többi dolgot tudjátok hozni??? :oops: :oops: :oops: :?: :?: :?:

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori

Jaaa, még 1. KIK JÖNNEK???

Kép
Kép
Kép
zdori

Fleur, ügyesek voltatok :)

Dóri, miért mikor lesz tali? Így lemaradtam? :shock:
Vendég

Fleur!Nagyon ügyes voltál :wink: , illetve ügyesek voltatok! :D :D !!És ezek a képek...gyönyörűek vagytok!! :wink:
Heni!Szerintem elképzelhető, hogy a banán okoz szorulást!Szegény Péterke... :cry: Amitől Boti tutira kakilni rohan: 100%-os narancslé. Minden nap kap egy pohárral uzsihoz :lol:
Áron foga: de jó!! :wink:
Botond éhes, egész nap éhes, mást sem tesz, csak "mammázik" :lol: :arrow:
kispocc

Sziasztok!

Kispocc Gréti meg alig eszik.
3-4 falat és azt mondja elég, nem is hajlandó többet a szájába venni.

Heni cicuson is szokott segíteni narancslé vagy paradicsomlé

Fleur már mondtam neked de ismétlem magam, nagyon ügyesek voltatok:))
a gyerekek meg csodásak.
ahol hárman vagytok ragyogtok :lol: :lol:
irígy vagyok

Zdori mi nem tudunk menni.
fizu csak 1 hét múlva a pénztárca meg tök üres :oops:
a talik amúgy összedobósak szoktak lenni, rágcsát, üdítőt viszünk :lol:

Viranka, Mesi igen, próbálnám is szervezni de Irinán kívül senki más nem reagált. Neki a 18.-a vagy a 19.-e lenne jó. Lenne egy előszülinapi bulim :lol:

Az éjjel tudtam kicsit aludni 8) na nem sokat de 4 órát egyben meg 1,5 és 1,5 órát az ébredései között.
Áldásos volt :roll:
Z éjjel jött haza a változatosság kedvéért, naná, hogy felébresztett és még meg is kérdezte, hogy mi a fene bajom van :evil:
Ha minden igaz a héten leadják azt a nyamvadt honlapot és egy kicsit többet lesz itthon. Jó volna

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni épp ma volt róla szó a csakcsajokban, hogy nem kell túletetni a gyereket, tudják ők mennyit kérnek.
Nekem Péterke sem eszik hű de rengeteget, mégis 16 kg :shock: igaz neki a kakaó elég sok, valószinű attól van ilyen jó formában.

Áron pedig szintén kisevő. de gyakran eszik.

Kispocc én szoktam már adni kölesgolyót, azon elrágódik, aztán lehet az inyét is maszirozza vele. Babakekszet nem szeretem, mert csupa maszat tőle minden, meg az laktatja is, aztán mást nem eszik :roll: legalább is Péterkénél volt igy.

Mi sem tudunk menni a talira:-(

Heni
KépKép
heni81

Móni,egyetértek Henivel!Szerintem is tudják, mennyit kell enniük :wink: !Boti nyáron nem evett, volt, hogy 2 kakaó és egy joghurt volt a napi kajaadag :roll: , semmi mást nem volt hajléandó magához venni. Most viszont olyan periódusban van, alig bírom kielégíteni az étvágyát :lol: . Folyton enne, főétkezések közt is mindig rágcsálna...most épp répát eszik.
Örülök, hogy jobb volt az éjszakátok :D ! Jaj, ezek a Fiúk(Férjek :D )!Nálunk is mindig meló van, most jelentette be T., hogy a karácsonyt is szinte végig kell dolgoznia :roll: . Pedig abban reménykedtem, hogy lesz végre egy kis pihi. De nem. Mert van valami január 8-i határidő :twisted: :twisted: . Tele van a ...

Heni,lehet, én is kipróbálom a kölesgolyót!

Dóri,én messze vagyok Tőletek :cry:
kispocc

Jelentkezem Böszörményből :wink:

Fleur, olyan szépek vagytok :D Jó volt olvasni a történetet is :D

Kaja: hát, Rugó zabál, de szó szerint, a csanában is ő eszik a legtöbbet. Uzsonnára másfél szelet kenyér lecsúszik neki, a többiek csak csipegetnek, aztán mégis ő a leggizdább a társaságban :lol:

Rólunk: G. éjszaka egyszer kelt lázzal, 39 fok volt neki. Reggelre viszont nem ment vissza, és most hőemelkedése sem volt, úgy hagytam otthon. Nem hinném, hogy influenza, inkább egy ki nem pihent meghűlés vagy felső-légúti izé. Veszprémben nagyon alul volt öltözve az állatkertben, azóta vannak panaszai.
El akart menni dolgozni reggel, hogy én majd beviszem autóval, de nem engedtem :roll:
MOst este hatig pihenhet otthon egyedül.

Én mindjárt sétálni megyek, úgy sem járkálok soha Böszörményben. Megkeresem a K&H bankautomatát, nézek fornettit, papírzsepit meg egy pékséget.

Nagyon takarékosan kell élnünk a hó végéig. Egyes számlákat így sem tudunk kifizetni, csak decemberben. :oops:

Legalább szép idő van.

Rugó 12 órát aludt egyhuzamban éjjel. Egyszer kelt, de akkor is Gáborra, mikor ápolásra szorult.

Jó talizást Nektek :!:

Móni, hátha nappal le tudnátok dőlni :roll: Szegény Ti.

Megyek is sétálni egyet egyedül a napsütésben 8) 8) 8)
Órám csak délután van.

Ilyen laza már régen voltam.

Kép
vindolanda

Hali,

Emma most hogy beteg vol alig evett..fogot is majd 1 kg-t :(
De talán úgy néz ki hogy hétfő óta eszik..rendesen. :-)

nagyon jó hogy itthon van..hiányozni ofg ha megint megy bölcsibe..:-(

itt is szép idő van, voltunk is kint. kicsit motorozot, majd mondta hogy babaocsival sétáljunk. Anynira szeret babakocsiban ülni és sasolni..néha le is fekszik...:-)

Most hívtak egy állás interjúra..üzletvezető helyetes..hát...jó lenne mert kb 5 perc séta lenne itthonról..csak hát bevásároló kp-ban van az üzlet és hát vasárnap nem szeretnék dolgozni meg este 8 ig....de hát lehet egy pár hónapig kibírjuk...ha rágondolok máris hiányzik Emma....:-(
hétfőn 11-17 ig lesz a csoportos állásinterjú. :shock: ilyet még nem hallottam....meglátjuk...

végre eljutok talán a szülinapom előtt fodrászhoz is a jöv héten s levágatom..mert olyan hosszú hogy már nem tudok vele mit kezdeni

Fleur: jaja de édesek avgytok..nagy nagy gratula...és a szülés..hát volt költözés... :lol: !

Vindo: hü de laza vki.!! :lol:

Jaja papa elkezdte csinálni a babházat..már olan kiváncsi vagyok..ma megmutatja... :lol:

Móni: köszi megkaptam..beüzemelem! köszikeeeeee :lol:

jaj mi NEM jókat alszunk és NEM nem kell Emma pisilni éjel, és NEM 8 ig alszunk...:-) közben 5-6 között ébred pisi, + tejcsi, de köztünk még alszik egy jót..és mi is..:-) ...kihasználjuk míg nem lesz megint bölcsi...

KépKép
kaqk
Debrecen

3 nagyon friss kép Áronról:
Kép Kép Kép

Kis huncutka:-)

jaj ma olyan jó idő van ..... sétáltunk is egy jó nagyot. Minden tócsát és követ és falevelet meg kellett vizsgálni...de legalább Áron jót aludt:-)

Kaqk drukkolok!!!!! de ez valószinű sok körös lesz...

Fleur jaj de édik:-)
majd még mesélj

Vindo mi is hasonló cipőben járunk. Apa eddig 5 részletben kapta a fizuzuját és még igy is lóg a főnök egy 20assal :evil: megőrülök!!!!Aztán csodálkozik, ha szétlopják

:roll:

Jobbulást Gábornak, vigyázzatok nehogy elkapjátok ti is.

Heni
KépKép
heni81

Áron nagyon szép :)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?