Peti töltött fel újabb képeket. Tesós is van.
http://picasaweb.google.com/gikan76/Dan ... directlink
És gondolom már vártátok

Esti mese
Születéstörténet:
Próbálok valami rövidített verziót.
Szóval megittam a bába koktélt kedden, aminek volt is hatása. De nem éreztem rosszul magam. 10 után folyt a magzatvíz (majdnem tuti) és elkezdtek jönni a fájások is 6-8 percenként. De nem voltak vészesen erősek.
Mindenesetre aludni nem bírtunk. A szülésznővel folyamatosan kapcsolatban voltunk. Fél 2 körül fáradtság tört rám és el is aludtam, így fél 3kor abban maradtunk a szülésznővel, h majd reggel 8ra bemegyünk és megnéz.
Fájdogáltam, de azért csak elaludtam.
Reggel arra ébredtem fél 7kor, h nem fáj semmi. Már kezdtem pánikolni, h megint ennyi volt, de akkor felkeltem és jöttek az 5 perces fájások.
Elmentem fürödni és nem múlt el. Még hajat is mostam, és megbeszéltem Lillával, h mi fog történni.
Kicsit dugó volt, így fél 9re értünk be. Ekkor már erősebbek voltak a fájások. Egy egy fájáskor meg kellett állni.
Amint felértünk CTGre raktak és mutatta a fájásokat. Nagyon boldog voltam
Kiderült szülőszoba az nincs szabad, telt ház van.
Közben a szülésznőm dokija megvizsgált és már bő 2 ujjnyi voltam. 2 fájás között intéztük a papírokat, meg a többi formaságot. Aztán vissza a bába szobába vajúdni.
Olyan fél 11 kor kezdtek durvulni a fájások ekkor már 3 percenként jöttek és majd 2 perc hosszúak voltak. Végszóra a doki is megérkezett és valami félig ágyon fekve félig a földön térdelő pozícióba talált rám.
Ő is megvizsgált és már majd 4 ujjnyi volt. Így burkot repesztettek. Na ekkor az történt mint Lillával, jöttek a tolófájások, annyi különbséggel, h már voltam olyan tág, h a baba is elindult.
Eta átvitt egy ideiglenes szülőszobába, labdára ültem és CTGre tettek. Mondta, h még ne nyomjak, de kellett. A harmadik ilyennél megint másik szülőszobába vittek, ami közben felszabadult és ott megint mondtam, h nyomni kell, így felsegített a szülőágyra és negyed 12kor elkezdődött a kitolás.
Azt éreztem, h jobban kell erőlködnöm, mint Lillával és párszor visszacsúszott kicsit a feje, de Eta és Peti közvetítettek így ez erőt adott, h amikor úgy éreztem már nincs akkor is nyomjak.
Végül 11:43kor gátvédelemmel megszületett Dani. Először nem sírt, de a csecsemős és a szülésznő csináltak valamit és akkora hangja lett, h csak na.
Peti elvágta a köldökzsinórt és követte a fürdetést a fényképezőgéppel.
Először a doki rám hozta a frászt, h valahonnan nagyon vérzek, de aztán kiderült minden rendben és egy varrás nélkül megúsztam, a fiam pedig gyönyörű volt, bár egy kicsit gyűrött a nagy préselődésben.
Az, h mekkora lett elsőre fel sem fogtam
Hát ez a mi kis történetünk.