Jó reggelt,
Katáknak nagyon boldog névnapot kívánunk!!!
Viki, privi ment.
Scooper, nekem is szétszakad a hátam, de hát ez sajna normális, mert hát csak cipelgetjük a "kis" csomagokat meg ringatjuk, meg hát a megnövekedett cickóméret is jobban húzza. Konkrétan ma én is ott tartok, hogy ordítani tudnék, mert minden mozgás fáj. (tegnap este kicsit sokáig kellett riszálni a sejhaját mire kegyeskedett elaludni), de majd egy massz ideiglenesen jót fog tenni. Szóval nem kell neked se mindjárt rosszra gondolni.
Jesszus mennyi tejci!

De figyusz! Ha csak főzibe akarod ezeket elhasználni, akkor sztem túl nagyok az adagok... abba épphogy kell és felengedés után max. 1 napig lehet a hűtőben.... Arról nem is beszélve, hogy fagyiban is 6 hónapig lehet csak tartani... de te nem írtál rá egyikre se dátumot... honnan fogod tudni ez mikor jár le?
Segítek én kendő ügyben, csak mond meg hogy milyet szeretnél, mert ezerféle van. Kukkancs körbe.
Kriszti, és Luca pocója nem fájdul me ezektől a kajáktól?

Én még semmi ilyet nem merek enni... De csorgott a nyálam most az tuti.
Főzhetsz nekünk is.

Nekem mostanában nincs sok kedvem hozzá... pedig alapból nagyon szeretek, de mostanában én nemtom mitől, de olyan fáradt vagyok és semmihez nincs kedvem. Most ilyen robot üzemmódban működök.
Anna, gyógyfürdőt nemtom, de asszem utánanézek. Úgyis decemberben már be akarnánk próbálkozni egy Kehidával vagy Zalakarossal...
Front... akkor tuti volt tegnap, ha ennyien panaszkodtok... nekem is majd szétment a fejem + Ákost 1/2 10 -11-ig ringatni kellett, mert másképp nem volt jó neki.
Rita, édes kis tokás Mátém hogy koncentrál. Látom nálatok is van bébiszitter.
Babcika, ezek a pasik

, nem hagyják kicsi menyem alukálni!! Szobatiszta!!!! Ügyes!!

:lol: Nekünk csurig van pisivel minden reggelre... Én mindig kaja után pelusozok, mert általában szopi közben vagy büfikor van rotty a bugyiba.
Móni, neked és Veronikának nagy simi az éjszaka miatt. Nem is mondtam, tegnap megcsináltam a csirkemájpástétomot... igaz konyak nem volt itthon (pedig meg mertem volna rá esküdni, hogy volt...), de ahogy megkóstoltam, így se rossz! Ma ez lesz a vacsink. Ti mivel szoktátok enni? Piritóssal? Meg vettem egy valag salit, meg apikának lila hagymát...
Piciibo, már nagyon vártalak a hírekkel. Azért az bizakodó, hogy legalább az egyik szeme menthető és azzal fog látni... Nagyon-nagyon sok erőt és kitartást kívánok nektek. Az tuti hogy nem lesz egy rövid és könnyú út, ami rátok vár. De csak pozitívan.
Ma nem tudunk menni sétálni... apika rendelt új számítógépet és csak annyit tudunk délig ideér a szállító!!

De utálom az ilyet...