A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Manó lőnél???? Nagyon megköszönném!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ákosról mikor láthatunk új képet????

És Rita.. Máté babát nem mutizod???? :cry:
vikiviktor

Húúúú Andi... de ügyes vagy!!!! Nagyon tecc!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Mabe, nagyon ügyi vagy! :) Én még nem mertem a hátamra kötni, pedig lassan itt lenne az ideje, mert elöl hordozva közben már nehézkes tőle pl főzni.
viszont a szakemberek nem ajánlják a kifelé nézős hordozást /sem kendőben, sem kenguruban/ egyrészt nem jó a baba hátának, másrészt ha túl sok inger éri, vagy megijed, nem tud belőle kiszakadni, ellenben ha befelé fordulva van a hordozóban, akkor anyához bújva kiszakadhat a nyüzsiből.

Én ma totál kész lettem, pedig nem is volt nagyon húzós a nap, csak Luca nem aludt szinte semmit, meg gyümi napom van, meg stb stb...
Most kibírnék egy gyerkőcmentes estét.... :oops:

vicger

most beccéltem nagyanyámmal, intéz nekem mellkasröntgent a brutál hátfájásom miatt...szóval lehet szurkolni jövöhét kedden reggel :lol: remélem, nem találnak semmit :? zsúfolt egy nap lesz az a kedd, mert délután meg gyerkőcöt viszem uh-ra

KépKép
Kép
scooper

kriszti, egy estére bevállalom őket :wink:

KépKép
Kép
scooper

Andi!

Na tessék elmondani, hogy hogyan lett a fejecske színes a többi meg fekete-fehér!!! Milyen progi? Hogy kell stb,,.....

Kép
babcika

gastroyalos 90 napos jónak tűnik, de 7400 pénz egy hétre :?

KépKép
Kép
scooper

egyedül vagyok mááááááá megint :x :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

nem kell gastroyal a 90naposhoz, lehet főzni is ;) én is azt teszem :)
mennek a drukkok Scoop :)

vicger

kriszti, a gastroyal annyiból jó, hogy így olcsóbb, mintha főznék, szerintem, de nemtom........nézek recepteket hozzá.te miket főzöl? drukkot köszi

KépKép
Kép
scooper

[quote="babcika"]A írta:babcikandi!

Na tessék elmondani, hogy hogyan lett a fejecske színes a többi meg fekete-fehér!!! Milyen progi? Hogy kell stb,,.....

Ezzel a programmal:
http://www.photoscape.org/ps/main/index.php

Kép
v.andi

Manó, a lányok kiskorukban aranyszőkék voltak, ilyen hamvasszőke csak ő lett (a másik két fiúnak fekete haja volt kiskorában) :)

Scooper, szerintem nincs semmi bajod. A kisbaba emelgetéstől, hordozástól, nem jó testtartás pelenkázáskor, fürdetéskor, szoptatáskor - kész a "biztos valami halálos bajom van" tünetegyüttes. (az én hátam is eszméletlenül tud fájni). Remélem, kedden is ezt mondják neked :wink:

Állítólag ilyenkor jogunk van gyógyfürdő beutalót kérni. Én még nem éltem vele, van esetleg valakinek tapasztalata?

Kriszti, tökéletesen meg tudom érteni a gyerekmentes este utáni vágyadat :wink:

Imola, én mindig magam felé fordítva kötöm fel a kicsit. Őt hátra még nem lehet, mert nem tartja elég biztosan a fejét, meg nincs megfelelő kabátom se egyenlőre. Samukával a berlíner kendőt viseltem télikabát helyett. MA is órákat volt rajtam Emese, de nekem nem csak a főzés ciki így, mindig leeszem szegény gyereket :( :wink: :lol: :lol: :lol:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Andi, kép naggggggyon klafa!
Timi, :oops: látod mekkora bunkó vagyok, itt kérdezgetek, válaszolni meg nyista. Szóval nincs photoshopom, úgyhogy marad a próbálkozás :)
Scoop, hogy miket... húsnapon most pl halat ettem fűszeres túróval töltött paprikával, zöldségnapon rántott brokkolit barna rizzsel és savanyú káposztával, tésztanapon pedig pesztót. Holnap sült csirkecombot fogok enni párolt káposztával, zöldségnapra zöldséges fasírtot készítek valszeg tepsis krumplival, tészta napra pedig valami zöldséges tésztát szerintem...
Én azt mondom, hogy olcsóbb otthon főzni, mint rendelni..

fú most nagyon éhes lettem.. el néztem a mesterszakácsot... háááááááááát a nyálam csorgott :roll:
Mostanában rám jött vmi dilló, legszívesebben egész nap a konyhában lennék főzőcskézni, mindenféle herkentyűket, amiket még soha nem csináltam, de persze mindezek előtt még el kellene menni bevásárolni mindenféle csudijóillatos fűszereket, olajokat :)

vicger

Anna, én is ettem le már /többször/ Lucát :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

ja, hátilag, derékilag én is fájok, főleg ha Luca sokat van kendőben, akkor estére alig bírok menni.... beszarás olyankor minden egyes lépés :?

vicger

Na, ennyi szünetet engedélyezett legkisebbem, már hőbörög a kiságyban :lol:
Ma cudar napja volt... csak délelőtt 9kor aludt...azóta csak szopin ájult el, de addig is tartott.... remélem éjjel nem lesz buli :)
Nem t'om, van front? Lehet ez az oka.. vagy jön a hóóóóóóóóóó :) :)

vicger

gyógyfürdő: passzolom a kérdést, nem tudom, annyi biztos, hogy nem utasítanám vissza :):):):)

vicger

kriszti: én is szeretek új dolgokat alkotni a konyhába....90 naposhoz köszi a tippeket :wink:

anna: én nem hiszem, hogy halálos tüneteggyütesem van :lol: csak már majd egy éve krákogok, mint egy láncdohányos, és rekkedt is vagyok állandóan...terhesség eltt sokat dohányoztam, ezért akarok elmenni mellkasröntgenre, mert ha ne adja ég, mégis van valami, azt még időbe találják meg.....
a gyógyfürdős-beutalóról nem hallottam....... :shock: valaki más? ha van ilyen, mennék :wink:

KépKép
Kép
scooper

lehet, ilyen kendőt beszerzek én is, mert kengurutól beszarás, hogy fájt a hátam.....csak a kengurut egyedül is fel tudom venni, a kendőhöz meg segítség kellene :cry:

KépKép
Kép
scooper

SZia Kriszti!
Állítólag jönnek-mennek a frontok. Az én kis csimbókom is kisoroszlánt játszott ma...
(rajtam meg már most kijött a téli depresszió: aludni, csokit és nem csinálni semmit...)

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Scoop, én egyedül veszem fel a kendőt :wink: és ahhoz képest, hogy korábban milyen béna voltam, már nagyon ügyesen megy, igaz 520-as a kendőm :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Mármint az új, amit most kaptam. Érdemesebb külföldről hozatni, mert sokkal olcsóbban lehet hozzájutni úgy (az enyém itthon 30000lett volna :shock: )

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Andi: Szuper kép, nagyon ügyes vagy és szerintem van érzéked a dologhoz. :)

Viki: De édes Dóri abban a Mikulás szerkóban! :lol:

Kriszti: Biztos volt ma valami a levegőben, mert nekem már hónapok óta nem fájt a fejem, de ma majdnem világgá mentem, annyira hasogatott. Remélem jó éjszakátok lesz. Ja, és megint csurgott a nyálam, mikor a menüdet olvastam. Elmennék én hozzád fogyózni, az tuti! :wink: Rám is rámjött mostanában a főzhetnék, így nem rendelünk, nem eszünk gyorsétteremben, hanem mindig készítek valamit. Na, nem kell semmi extrára gondolni, csak valami gyors és egyszerű. És én ilyenkor pihenek (általában akkor főzök, mikor Apa hazaér és a fiúkkal játszik), és ha már nagyon tele van a fejem, akkor a konyhában egyedül kikapcs van. Kitartást kívánok Atesz vizsgaidőszakához!

Mabe: Molli a kendőben :lol:

Kép

Kép
hgrita

Két mai kép:

Kép Kép

Kép

Kép
hgrita

én is hozni képeket: ( kicsit sok leszek most, mert nem tudtam választani :P )

Kép Ugye, milyen ügyi vagyok?

Kép Látjátok, nekem bizon már csörgöm is van!

Kép Hiába próbálom, egyszerűen nem fér bele a számba!!!!!

Kép Anyatej-gyűteményem. 47 zacskó, kb 20 liter lehet :)

Kép

Kép Ééééééééééééééés, bemutatom nektek Kockát, a 3 hetes kiscicánkat ( Az előzőt, Rozit pár hete kivasalták :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép Baba-mama kép ( bár totál em vagyok szalonképes )

Kép

Kép Anya, ez még nagy rám!

Kép

Kép

Kép

KépKép
Kép
scooper

ezek a kendők iszonyat árban vannak :shock: vagy én nézem rossz helyen? :roll:

KépKép
Kép
scooper

qrva drágák az bizti, de érdemes használtan venni, pl [url]mamami.hu[/url] -n, vagy teszvesz, vatera. Jó hosszú kendőt nézz, azt többféleképpen lehet megkötni. egyébként nem nehéz őket kötni, csak úgy tűnik :) Én is egyedül kötöm ;)
képek csudijók :) szegény cicus :cry:
tejileg jól el vagytok eresztve :) Cica is azt kap?

Rita, gyere :) :)
Tesós kés nagyon teccc!!!!!!!! :)

vicger

Anna, ez nem is depi, hanem egy tök jó program :) ;)

vicger

nem, cica sima tejet kap....bár ma majdnem anyatejet kapott ő is, mert alig volt itthon bocitej, de remélem, reggelig kibírja azzal a picivel...amúgy napközbe óránként eszik, de tegnap végigaludta ő is az éjszakát :wink: vaterán nem kell fizetni, csak ha el akarok adni, ugye?

KépKép
Kép
scooper

na senki nincs itt :cry: akkor jóéjt!

KépKép
Kép
scooper

Kata, Tpk
Nagyon boldog névnapot!
Vendég

Csatlakozom Imolához!!

Boldog névnapot kedves Katalinok :!: :!:

Ahogy látom, még mindenki alszik, én is aludnék,ha családunk férfi tagjai nem keltik fel végérvényesen a lányt, pedig ő a reggeli után még 10-11-ig aludni szokott, hát most nem jön össze, biztos nyügi lesz a napunk :?

Kép
babcika

jó reggelt!!!!!

Katáknak és boldog névnapot!

Lányok, akik jöttök Mónihoz, remélem szeretitek a kókuszgolyót! Ha lánykám hagy, azt akarok csinálni délután, és azt viszek holnap :wink:

KépKép
Kép
scooper

Én szeretném Sccoper :lol: :lol: , de nem megyek, lehetnek hogy sms-ben küdj párat !!!

Lányom kezd szobatisztává lenni, az éjszakai pelusta teljesen száraz még :D :D :D

Kép
babcika

oké, megy a kókuszgolyó-sms!!!
én gyerekem se nagyon szokta összepisizni a reggeli pelust. nem is szoktam, csak kaja után tisztába tenni :wink: de olyan volt már, hogy nakig szarosan kelt :lol:

KépKép
Kép
scooper

Nálunk csak olyan volt, hogy kapott tiszta pelust, és aztán nyakig kaki, szóval én inkább hagyom és csak kaja után peluzok, vagy két kaja között féluton, spórolok a pelussal :lol: :lol:

Scoop! Ez a Noncsi lány egyre szebb, és még mindig azt mondom hogy nagy csaj, nem??? Hány kg, és cm? Húh, mennyi tejcsit lefagyasztottál, nem semmi, és mivel fejted? Én amikor még próbáltam fejni akkor a Medela mini elektriccel csináltam, de nem jött be, mert azt hittem erős fokozaton kell szívatni,hogy jöjjön ki a tej ( én értelmes arra nem gondoltam,hogy azé nem jön mert nincs) és ettől meg szép véraláfutásaim lettek. Na mindegy ügyi vagy. Szerintem cicának is adhatnál egy picit, jobban fejlődne tőle, nem???

Kép
babcika

medelám van, madartól kaptam :wink: nekem annyira nem erős, legerősebben megy, mégse lett véraláfutásos :shock: mondjuk én teljesen kimasszírozom, mert önmagában a szívó nem űríti rendesen :wink: ( ettől inkább kék-zöld foltok vannak rajta, pdeig nem is nyomom erősen :?

noncsit szerdán visszük mérni, utoljára 55 centi volt 4800 grammal. most kb.5500 gram lehet, 57 centivel :lol:
ma reggel cica is anyatejet kapott, mert még lusta vóttam boltba menni :? :lol:

KépKép
Kép
scooper

Jó reggelt!

Visszaolvasás nem tudom mikor lesz, lesz-e héten ... :oops: :oops: tegnap délután Veronika megkapta a 3 hós és a prevenar oltást ... az elsőnél nem sírt, de utána azonnal nagyon felháborodott hangon kezdett beszélni a doktor nénihez, a második után elpityeredett, de azonnal át is váltott még mérgesebb panaszkodásra :wink: szóval, nagyon megdícsértem, hogy milyen ügyes volt :wink: ... aztán jött az éjszaka és az én tüneményesen alvó kislányom, óránként keltett, nyöszörgött, szóval szörnyű éjszakám és reggelem volt, nem rég beájult, de nem tudom, hogy milyen nap előtt állunk ... :?

Megyek is kihasználom az időt, mert a házban bombatámadás utáni állapotok vannak a házban ... :oops:

KépKép
KépKép
madar

Sziasztok!

Ma reggel érkeztünk haza. Ákos egy kis angyal volt, nagyon jól viselte a megpróbáltatásokat.
A Sote szemklinikáján voltunk Dr. Bausz Máriánál, aki nagyon rendes volt, minden kérdésemre választ adott.
Mostani állás szerint Ákosnak mikroftalmiája van, ami kisszeműságet jelent. A bal szeme menthetetlen, a jobbal valószínüleg lát egy kis fényt. Bonyolítja a dolgot, hogy nagy a nyomás a jobb szemében, ezért egyelőre cseppeket kell kapjon, majd lesz egy nyomáscsökkentő műtét. Decemberben vissza kell mennünk, akkor altatásos vizsgálat lesz, és akkor valószínüleg elvégzi ezt a műtétet is. Majd egy másik alkalommal nyit egy rést a szemen, ami után már kéne lásson formákat. Szükség lesz majd egy szaruhártya átültetésre is, de a jó eredmény érdekében ezzel még várnunk kell pár évet.
A bal szemével semmit nem lehet tenni. De mivel az jóval kisebb a kelleténél, lehet, hogy nem egyformán növekedne a koponya mindkét oldalon, ezért lehetséges, hogy korrigálni kell egy protézissel. De erről majd az altatásos vizsgálat után tudunk meg többet, mert akkor alaposabban meg tudja vizsgálni.
Úgy néz ki, hogy egy nagyon hosszú út legelején vagyunk, de már legalább van előttünk út. Az már más kérdés, hogy fogjuk ezt erővel és pénzzel bírni.

Kép
piciibo

Kata, tp-k NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT Nektek. Itt szépen süt a nap, nem tudom, ki intézte, de az időre nem panaszkodhattok. :lol:

KépKép
KépKép
madar

Katák, boldog névnapot!

Képek nagyon jók! (Andi ez neked is szól)

Én írtam, hogy külföldről kell hozatni kendőt! Szerintem kérdezzétek meg Manót, biztosan tud segíteni. Alig használt, márkás, szép kendők vannak pl. a német e-bay-en 4-5ezer ft-ért és az mégse 30.

Megyek teregetni, végre 75% alatt van kint a páratartalom.

a hétvégét meg kiveszem, péntek-szombat B.füreden leszek a picikémmel :wink: :D

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Piciibo, örülök, hogy jól sikerült az utatok és egy csomó kérdésre választ kaptál. Nagyon remélem, hogy végül minden jó lesz majd :) .

Ami azt illeti a 3. gyerekem azt mondta az oltásokra 3 éves korában, hogy "egy anyának nem lenne szabad megengedni, hogy ezt csinálják a gyerekeivel" és akkor ne érezzük rosszul magunkat...

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Piciibo: már nagyon vártuk a híreket. Ákos ügyes volt, hatalmas dícséret neki. Nektek meg tényleg sok-sok erőt kívánok. A legrosszabb talán idáig tényleg a bizonytalanság lehetett, most hogy vannak konkrétumok, tudjátok mit lehet elérni, lehet keresni a lehetőségeket (anyagi támogatás, alapítvány bármi). Már nem is tudom ki írta, de érdemes tényleg olyan szülőkkel is fel venni a kapcsolatot, akik hasonló problémával kűzdenek, kűzdöttek, Ők is segíthetnek, ötletekkel, konkrétumokkal, lelki támasszal, hisz Ők azok, akik pontosan tudják, hogy Ti min mentek keresztül ... és persze mi is itt vagyunk, és ugyan mi valószínűleg csak elképzelni tudjuk, hogy milyen lehet ez az út, de megpróbálunk Veletek lenni ..., mint egy-egy fa, bokor az úton ... ahol megpihenhetsz kicsit, mielőtt tovább mész ....

KépKép
KépKép
madar

Anna: a "kisbabáddal" :D :D :D
Megnéztem a képeket. Hát kérem szépen ez a lányka gyönyörűűű baba, bár a nagyobbakat látva, ez egyáltalán nem meglepő ... és Samuka is micsoda csoda ... :D Holnap láthatom Őket, Benneteket. :D :D :D

KépKép
KépKép
madar

anna: ez nem is rossz ötlet kendő ügyben.... :lol: manó( bociszemekkel néz): léccccccccccci :lol:

KépKép
Kép
scooper

Kriszti: azért írdd meg, mikor Ikeáztuk. M3-ason jöttök gondolom, és mi az autópályától kb. 5 percre lakunk, de lehet, hogy sokat írtam ... egy jó kis latte vagy tea vagy mittudomén, és még lehet, hogy néhányunkat át is tudom csábítani ... naaaaaaaa? :wink: :wink: :wink:
Remélem, iccakátok jobb volt.

Tara: szülinapos képek ngyon jók és a tesós is, köszönöm, hogy megmutattad. :)

Astrid: hogy telt az éjszaka, jobban vagytok? Remélem,Dórit elkerüli a kórság.

Erika: nem vagyunk mi ilyen pletyizősek ... ugye, ez csak vicc volt? Lotti de ügyes. :) Mi még itt nem tartunk. :)

Viki:
jó formában voltál tegnap :lol: jókat derűltem :lol: :lol: :lol: köszönöm :) Apa hazaérkezését hatalmas kacajjal jutalmazta a kis Hakapeszi :lol:
Köszönjük a divatbemutatót. :) Nagyon jó képek egy nagyon szép lánykáról. :)

Andi:
én is BABE, de Nálatok kötelező is, mert Baranabás (BA)-Bernadett (BE) .... áááá, nincs személyi kultusz kicsit sem
:lol: :lol: :lol:
Gratula a fotóhoz. :) És ez az arc? Zseniális :)

Mabe:
Mollika ... a maga kis bölcsességével :lol: :lol:

Scooper: mennek a drukkok keddre. +++++++ meg majd még akkor is, meg közben is :) de szerintem sem lehet ott nagy baj
:wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Rita: képek :lol: :lol: ha már a valóságban nem lehet, akkor tessék mééééég, hozni ...

Scooper: tényleg ügyes a lánykád. :) és a fotók :D ,no meg a gyűjtemény :lol: :lol: :lol: tudtam én, hogy jó helyre kerül a cucc. :wink:
Kocka :lol: :lol: :lol: Ti meg szípek vagytok :)

Kriszti, Scooper, Babcika: én próbáltam Nektarinánál (cica) az anyatejet ... nem jött be :wink:

Találkozó: jelentem csirkemájpástétom és egyéb kenyérre kenegetős cuccok készem vannak, Manyi néni holnap 10:30-ra készíti el a virslis mittudoménmicsodát :) és ma még összedobok egy levest is. :)

Móka: egyelőre ahogy számoltam kb. tizen leszünk + babák, gyerekek. :)

KépKép
KépKép
madar

Jó reggelt,

Katáknak nagyon boldog névnapot kívánunk!!!

Viki, privi ment. :)

Scooper, nekem is szétszakad a hátam, de hát ez sajna normális, mert hát csak cipelgetjük a "kis" csomagokat meg ringatjuk, meg hát a megnövekedett cickóméret is jobban húzza. Konkrétan ma én is ott tartok, hogy ordítani tudnék, mert minden mozgás fáj. (tegnap este kicsit sokáig kellett riszálni a sejhaját mire kegyeskedett elaludni), de majd egy massz ideiglenesen jót fog tenni. Szóval nem kell neked se mindjárt rosszra gondolni.
Jesszus mennyi tejci! :shock: De figyusz! Ha csak főzibe akarod ezeket elhasználni, akkor sztem túl nagyok az adagok... abba épphogy kell és felengedés után max. 1 napig lehet a hűtőben.... Arról nem is beszélve, hogy fagyiban is 6 hónapig lehet csak tartani... de te nem írtál rá egyikre se dátumot... honnan fogod tudni ez mikor jár le?
Segítek én kendő ügyben, csak mond meg hogy milyet szeretnél, mert ezerféle van. Kukkancs körbe.

Kriszti, és Luca pocója nem fájdul me ezektől a kajáktól? :shock: Én még semmi ilyet nem merek enni... De csorgott a nyálam most az tuti.
Főzhetsz nekünk is.;) Nekem mostanában nincs sok kedvem hozzá... pedig alapból nagyon szeretek, de mostanában én nemtom mitől, de olyan fáradt vagyok és semmihez nincs kedvem. Most ilyen robot üzemmódban működök.

Anna, gyógyfürdőt nemtom, de asszem utánanézek. Úgyis decemberben már be akarnánk próbálkozni egy Kehidával vagy Zalakarossal...:roll:

Front... akkor tuti volt tegnap, ha ennyien panaszkodtok... nekem is majd szétment a fejem + Ákost 1/2 10 -11-ig ringatni kellett, mert másképp nem volt jó neki. :?

Rita
, édes kis tokás Mátém hogy koncentrál. Látom nálatok is van bébiszitter. :lol:

Babcika, ezek a pasik :twisted:, nem hagyják kicsi menyem alukálni!! Szobatiszta!!!! Ügyes!! :lol::lol: Nekünk csurig van pisivel minden reggelre... Én mindig kaja után pelusozok, mert általában szopi közben vagy büfikor van rotty a bugyiba.

Móni, neked és Veronikának nagy simi az éjszaka miatt. Nem is mondtam, tegnap megcsináltam a csirkemájpástétomot... igaz konyak nem volt itthon (pedig meg mertem volna rá esküdni, hogy volt...), de ahogy megkóstoltam, így se rossz! Ma ez lesz a vacsink. Ti mivel szoktátok enni? Piritóssal? Meg vettem egy valag salit, meg apikának lila hagymát...

Piciibo, már nagyon vártalak a hírekkel. Azért az bizakodó, hogy legalább az egyik szeme menthető és azzal fog látni... Nagyon-nagyon sok erőt és kitartást kívánok nektek. Az tuti hogy nem lesz egy rövid és könnyú út, ami rátok vár. De csak pozitívan. Kép

Ma nem tudunk menni sétálni... apika rendelt új számítógépet és csak annyit tudunk délig ideér a szállító!! :twisted: De utálom az ilyet...

Kép Kép
manósziget

Manó: én friss kenyérrel szeretem, mindenféle finommal, olivás, aszaltparadicsomos stb., de most Andi a pékáru-felelős, meglátjuk, milyet hoz, zsömle/kifli lesz, azt írta. :)
És ugye, hogy nem volt bonyolúlt? Nálunk nagyon szeretik, de apa mindig ott áll mellettem, amikor a konyakot adom hozzá, és lök egy nagyot a kezemen, hogy rendes adag kerüljön bele. :wink:
Számítógép-kiszállítás :evil: de nézdd a jó oldalát, lesz új gép ... hurrááááá :D ... bár, tényleg szépen süt a nap, jó lenne kihasználni .... ki tudja, meddig még.
Süti gépe nagyon beadhatta az unalmast, hogy nem jelentkezik, tuti szervízben van még. :roll:

KépKép
KépKép
madar

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?