A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Jaj Bond!

Ezt még neked akartam!

Gonosssssz Döööög!!

Köszi Gabi!
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 15:40-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 15:41-kor.

KépKép

KépKép
boo

Szuper becenevek vannak! Annyira jó volt olvasni őket! :lol:
Jázmin is több néven "fut" itthon :shock: :lol: Apa és nagypapa PiciSzépségnek hívják :lol: , de BébiBogyó :-) Hunca-Munca, Cunci-Munci,DuciJuci és társai nevekre is "hallgat". Ja! és apukája már kitalálta a Dj nevét is :oops: :lol: Pici Dj TJ.Tábofi Jázmin :lol:

Gabi1: Sajnálom, hogy nincs kedved jönni, de bízom benne, hogy el fog múlni!!!Bond jól írta! Jön a hullámhegy! :lol: :lol:

Boo: Gizi, Juli, Jolán...hallgatsz is ezekre a nevekre, ha apa így szólít? :lol:
Nálunk csak akkor szólít a keresztnevemen, ha valami komoly dologról van szó, vagy elcsesztem valamit. :oops:
Jázmin is sokat bukott ma. :oops: :shock: Biztos front van :wink:

Sillia! Ugye nem vagy beteg, hogy nincs erőd írni! :roll: Hiányzol! :lol: :lol:

Orsi! Tök jól megszrveztétek a Mikulás Ünnepséget! Én annyira bírom az ilyen dolgokat! Ugyik vagytok! Biztos nagy élmény lesz! Gondolom csináltok majd rengeteg képet! Azt majd később visszanézhetik a gyerkőcök és el lehet mondani nekik, hogy az első mikulás ünnepségük már 5 hónapos korukban volt. :lol:

Tike! Szerintem ne aggódj, Hédi szépen kinyomja magát és ez napról-napra jobb lesz!

Na...mennem kell, mert apa hisztizik, hogy nem fekszem mellette az ágyban :oops: :oops: :lol: Jön a Született feleségek :wink:
Vendég

Bakker Booo!

Minek írsz ilyen vicces dolgokat? Felnyihogom a gyerekem :D :D
:D :D
Vendég

boo: aranyból van a szíved, köszi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Akkor még nem késtünk le az első névnap megünnepléséről... :oops: :lol: :lol:

Zsiri édes lehetett a kajálásnál, Dorki dettó ugyan így evett az első pár alkalommal, azzal a különbséggel, hogy mivel nem tudom rákötni az előkét, Ő meg lerántja, még a ruhája is tiszta sütőtök lett... :lol: :lol:

Miért mentek ortopédiára?

f.nikici

...
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 15:42-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo: :D Dorkinak is nyitva van már az ökle legtöbbször, csak nagyon ritkán van ökölben...olyannyira nyitva van, hogy miközbe etetm mindig megmarkol mindenemet, és tépegeti a nyakamon a szemölcsöt :twisted: :lol: :lol: :lol: úúúúúgy csikar, rendszeresen manikűrözöm, kisolló, körömreszelő... :lol: :lol:

bertina: de jóóó, nagyon tetszik. Dorkinak is van ilyen videó, csak még nincs feltéve netre.
S basszus!!! Ismét egy ikertestért vélek felfedezni....Dani olyan mint Marietta Domija több képen is :shock:

f.nikici

Boo, f.nikici

Danikám is el tudja így készíteni magát. :shock: Én durván másfél hete kezdtem a kanalazást és ma volt az első nap, hogy bár minden répás volt, de megette üvöltés nélkül. Micsoda sikerélmény!
Eddig a reszelt alma a cumisüvegben landolt, felhígítva. Elég gusztustalan. Mindig több jutott a szájába sírás nélkül...és lám ....ma már csak kanál volt, üvöltés nem. :P :D :D

bertina

Bertina,ez nagyon megható :)
Vendég

bertina: nagyon ügyes Dani :wink: Dorki nem szokott sírni közben, vagyis egyszer volt rá példa ,mert akkor már farkas éhes volt. Ha gyorsan lapátolom nincs gond :lol: :lol:

f.nikici

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 15:43-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo! :)

Először konkrétan ne halmozd a kanálra a kaját, csak épphogy maszatold össze vele. :wink:

Kép
Kép
200907?

Született feleségek: "ha szexeltem volna, akkor már aludhatnánk". :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

boo: :lol: :lol: :lol: Dorkinak meg nagyon laza, nekünk amiatt kellett menni, előtte meg tornázni, ő sem sír tornánál, fürdésnél, öltözésnél. Tornát a köv képpenn csináltuk egy megérett a meggy...6ig....kicsit átköltve persze, de nagyon élvezte de már nem lehet tornáztatni kiröhög, és rúg :lol: :lol: :lol:

f.nikici

Boo

Ezt az ortopéd dokis dolgot akár én is írhattam volna,de egyazegyben.Annyi a különbség,hogy az ortopédus mindent rendben talált ,a gyerek gurgulázva kacagott,míg vizsgálta,a gyerekorvos,mert majd kitörte a lábait és közölte,hogy kicsit kötött és biztosan tornásztatom?! Szerencsérlen úgy sírt :(
Vendég

Szégyelljétek magatokat! Nem jövök 2 napig és 4 oldalt írtok??? :evil: :evil: :evil: :D :D :D :D :D :D :D
Bezzeg amikor tengernyi időm van, akkor magammal kell beszélgetnem, mert senki nem ér rá! :evil: :lol:

Az "ahány ház annyi szokás"-ra reagálnék egy gondolat erejéig:
Én a tesómmal együtt nőttem fel (1 év van köztünk). Ugyanazt a nevelést kaptuk, egy baráti társaságunk volt általános iskolás korunktól kezdve, sülve-főve együtt voltunk mindig. Ennek ellenére nagyon sok dolgot másképp csinálunk a gyerekeinkkel. Mások még az elveink is szoptatás-pótlás-hozzátáplálás terén is, az éjszakai kajálásokkal kapcsolatban, a gyerek fogápolásával kapcsolatban, de még a köldökcsonk kezelést is másképp csináltuk. Pedig huszonévig együtt éltünk. :wink:

Omega3: én minden héten eszem halat. Nem az omega3 miatt, hanem mert nagyon szeretem. Van, hogy csak tőkehalmájas szendvicset eszem, de sokszor készítek tengeri halat. Petra eddig még nem panaszkodott a tej íze miatt. :wink:
Kapszulában nem szedhetek, mert nekem a májfunkcióim nem túl jók, ezért felesleges terhet nem róhatok a májamra. Még terhes koromban kérdeztem a dokimat, hogy szedhetnék-e (hogy okos legyen a gyerekem :D ), de ő nem engedte. Én meg betartom.

Gabi!
A Meningitis oltást én csak egy éves kora után adatom be, mert egyrészt addig nincs is veszélyeztetve, másrészt akkor már csak egy oltás kell. Ha egy éves kora alatt adatod be, akkor 2 oltást fog kapni. De lehet, hogy ezt Te is tudtad. :wink:
A BCG heg Petrának többször is kifakadt. :wink:

Boo!
Bababoltokban lehet kapni üvegreszelőt. Úgy néz ki, mint egy ovális kistányér, csak recés. Azért jó, mert a recéken tudod egész pépesre reszelni a gyümit. Kb. 5-600 ft. Könnyű használni, könnyű elmosni.

Marizsuzsi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Orsi!
Édesek a kutyák!!! Persze Odett is! :D

Boo!
Én évek óta főzök (nem is rosszul), de eleinte én is undorral nyúltam a húshoz. A mai napig csak olyan darab húst veszek, amiből nem megállapítható, hogy hogy nézett ki az állat. Soha nem bontottam csirkét, és egyéb állatot, és azt hiszem, hogy nem is fogok.
A múltkor Apa segített egy barátjának valamit levinni vidékre, ahol kapott egy pucolt háztáji csirkét. Mikor ezt boldogan mesélte a telefonban, akkor mondtam neki, hogy hazafelé ugorjon be az anyukájához és adja neki oda azt a csirkét, mert én tuti nem fogom levágni a szárnyát meg a combját. :oops: :oops:
(Hendegabi most biztos fogja a fejét, hogy milyen miss pics@ lehetek... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Egyébként én is megcsinálom pl. Apának a tejbegrízt, pedig soha meg nem enném. Meg se kóstolom amikor csinálom.

Norka!
Jázmin cuki!!!!!!

Expasik: tudom, hogy nem vagyok túl divatos, de nekem alig van expasim. Illetve aki fontos expasi, olyan csak 1 van, és ő olasz. A többi diák-járás volt, minden különösebb szexuális történés nélkül. :roll:
Én 17 évesen megismertem az olaszt, vele éltem 22 éves koromig. Aztán 23 évesen megismertem Apát. Amikor 2 évre külön mentünk, akkor volt 2 rövidebb kapcsolat. Ennyi az elmúlt 33 évem magánélete. :D Ja, és nem vagyok már kb. 2 éve fent az iwiwen.

Tike!
A Youtube-on találsz babatornát, én is onnan szoktam ellesni új gyakorlatokat. Petra imádja, minden nap szoktunk tornázni.
A fordulást meg úgy szoktam segíteni (a védőnőm javaslatára), hogy a játszószőnyeggel együtt görgetem, illetve csak segítek neki. Nem őt fogom, hanem a szőnyeg két végét, mintha bele akarnám csavarni.

Kép
katy76

Conversano!
Gratulálok! Ügyes!!!!!!

Conversano!
Én a múlt héten rákérdeztem az ortopéd orvosnál, mikor csípőszűrésen voltunk: azt mondta, hogy amit ő magának próbálgat, abból nem lehet baj. A lényeg, hogy mi ne segítsünk hozzá, tehát ha pl. megfogja a kezünket, hogy felhúzza magát, akkor csak hagyjuk, amit ő akar csinálni, de ne erőltessük.

Boo!
Én nem hiszem, hogy be merné vállalni vki, hogy tönkre tegyen tömegesen gyerekeket
Most végezték őket ki Kínában. :roll:

Bertina!
A klip nagyon jó! A zeneválasztás meg egyszerűen tökéletes!!!

Ma Anyunál voltunk, és képzeljétek ma vette észre először Petra a kutyákat. Követte őket a szemével, kimondottan érdeklődő fejet vágott! A kutyák már érzik, hogy nincsenek sokáig biztonságban! :lol: :lol: :lol: :lol:

A múltkor szó volt a folttisztítókról. Valamelyik nap vettem Biopon áztatót kb. 400 ft-ért. Petra egyik éjjel úgy kakilt be, hogy mikor felébredt, már bele volt a rugiba száradva a kaki (éjjel volt). Picit kilötyköltem, és betettem a bioponos vízbe. Benne volt kb. 10 percet, majd mentem, hogy megdörzsöljem, de már nem volt mit. És színes ruhákhoz is lehet használni! :D

Kép
katy76

Látom, magammal beszélgetek megint. Ti ilyenkor miért nem vagytok???

Boo!
Azért nem voltam, mert Anyu vasárnap hazajött a tesóméktól, és nekem olyan elvonási tüneteim voltak már, hogy azóta folyton nála lógok a gyerekkel. Holnap is megyünk... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Jajj, és nem is írom, hogy kedden megyünk fülbelövészetre :lol: :lol: :lol: . Remélem, hogy jól fogja viselni Petra.

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 15:44-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 15:44-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Töb dologra is akartam írni, de sajnos Bond miatt nem tehetem :roll: .
Mennem KELL Garfield-ozni :twisted: :lol: :lol: :lol: .
(Szeretem az új T-mobile-os reklámot, amiben a csaj kihangosítva énekel. olyan karácsonyi hangulatom lesz tőle :wink: ).

Bond,Boo!

Véletlenül Bondnak címeztem a tejpépes üzit, de természetesen Boonak szól :oops: :D .

Norka!

Mi leginkább Botond-ozzuk a babát, de így is terveztük. Ha nem a nevén szólítjuk akkor itt Bobó, itthon Maki, Makika, Makikaki( :oops: ), Bébibababobó, Kisfiúcska, A baba ( :lol: ). Ti hogy becézitek Jázmint?
'Jut eszembe: Apa valamelyik nap reggel mondta, hogy egy kisbabával álmodott, aki a miénk volt, de nem a Botond. Boldizsárnak hívták, ezért legyen a következő bébi neve ez. Erre én:
- Jól van szívem, de nem gáz ez egy kislánynak?
:lol: :lol: :lol: Szerintem vicces volt :oops: :lol: .

Na, megyek játszani :twisted:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nálunk Apa egyáltalán nem becézi Petrát. Engem se becéz, illetve Katicának hív, de külön nem becéz. Pl. soha egyszer nem ejtette ki a száján azt, hogy szívem, v. bármi hasonlót. 10 év alatt!!! Ő nem az a típus.
Én Petrusnak szoktam hívni, vagy ha nem a nevén, akkor ami éppen eszembe jut (pl. Petrucipumpu :lol: :lol: :lol: :lol: ). A legértelmetlenebb dolgokat tudom neki olyankor mondani. Amit még sűrűn mondok neki az a Pipi.

Kép
katy76

Nem tudom, hogy láttátok-e, hogy a Libriben 1-et fizet 2-t kap van egyes könyvekre. Én már meg is vettem a barátnőmnek a karácsonyi ajándékát. :D

Kép
katy76

Katy én meg neked akartam írni, hogy az Auchanban 1500,-ft a
Milka szaloncukor :wink:

F. Nikici
Jók a képek nagyon, olyan édesen mosolyog Dorkili:P

Coversano

Átfordulás :lol: :lol:

Bertina

Klipp :lol: :cry: :lol: :cry: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Boldog névnapot Vicának!!!!! :P

Remélem most eltaláltam a jó dátumot :roll:

Kép
Kép
orsi777

Hányingerem volt ma reggel. :roll: :roll: És már hétfőn és kedden is. :oops: :oops: :oops: :oops:
Veszek ma egy tesztet, de én "eret vágom magamon" ha pozitív lesz. :( :( :( :( :(
Remélem, hogy csak valami átmeneti zűrzavar van a szervezetemben és az okozza.
Elég durva lenne, ha a kb. heti 1 szex után még jól teherbe is esnék... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Kéretik drukkolni, hogy negatív legyen!!!!!!!

Viszont van egy örömhír is!
Ma reggel történt először, hogy Petra hanyatt fekve vigyorgott, mikor bementem hozzá! :D Többször fordult már hasról hátra, de mindig játék közben. Ilyen meglepetés még nem ért! :D

Kép
katy76

Sziasztok! 8)

orsi: köszi :D

katy: biztosan ügyes lesz Petra a fülbevaló belövésnél! A negatív teszthez drukk. DE szerintem 100%, hogy ez csak a hormonok játéka...én is voltam már így, boo is, ne aggódj nincsen semmi! :wink: Én is azt mondtam apának, hogy redőnyöstől kiugrom akkor az erkélyről. :lol: :lol: :lol:

dodi:
Boldizsár :lol: :lol: Boldizsárina :lol:

Dorki éjjel 3/4 háromkor ébredt evett, majd sikítva, beszélgetve ébresztett minket 3/4 7kor :lol: :lol:

f.nikici

Sziasztok

katy szerintem is csak a hormonok, nekem sincs még mindig menszim, 10 napja volt kt nap pecsételés azóta semmi. Én szoktam venni minden hónapban egy tesztet, bizti ami bizti.

Nóra most 4 napja mindig ugyanakkor kel. Éjjel 1-kor és aztán reggel fél 6-kor.
Viszont jó lenne ha már kibújna a foga mert nappal elég nyűgi, rág mindent. Folyik a nyála, és néha sikítva sír egyik percről a másikra, gondolom ilyenkor nyilalgat neki.

Nem sokára megyek a kórházba ahol szültem, meglátogatjuk a szülésznőmet. Egyik ismerősöm megy a dokimhoz, ő műti miomával, és elkísérem őt.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

katy
Én is jártam már így, vettem is tesztet. Én az első diófának akartam nekirohanni. :roll: :D :D

Én erősen sunnyogok, mert az én gyerekem este 8-tól reggel 7-ig alszik három hónapos kora óta. Ma fél 5-kor arra ébredtem, hogy valakivel/valamivel nagyon tárgyal. Gondoltam is, hogy biztos mindjárt hív cumi ügyben. De nem...fél 8-kor arra ébredtem legközelebb, hogy tök csönd van. A 7 órás reggel kitolódott ma 8-ra. :)

bertina

Látom,helyreállt a rend,szent a béke :wink: ez így helyes!

Most végképp semmi időm,csak nem akartam lemaradni megint 4 oldalt.Tegnap este először láttam a született feleségeket,és nem nyert :evil: No,nagy gond nem volt,hamar bealudtam rajta :lol: ,kb 15 perc után...

még annyi,hogy nekem is volt már pár nap hányinger,nov. 1-jén jött meg,úgyhogy most várom a mikulást én is a Lilivel :lol:

HGabi:Nagyon boldog névnapot kívánok Virágnak!!!!!!!!! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.11.26 10:51-kor.
Vendég

Bond: gondolkodtam, gondolkodtam de semmi épkézláb megoldás nem jutott eszembe :roll: Mit keres a lakásban egy hegesztenivaló pillangó? :roll: :shock: :lol:
Született feleségek: :lol: féltem hangosn röhögni, nehogy Kata felébredjen :lol: :lol:

Norka: Jázmin alvós képe hihetetlen! :D :D Biztos össze- vissza csókáznám! :lol: :lol: :lol:
Becenevek: nyuszika, kisszivem, manócska /ez inkább még az elején volt, karban mindig olyan kismanós pózt vett fel/, fürcsi után a kifogóval a fején: juliska néni :lol: , babóca, babucika, ilyesmik. Kata baba akkor, ha megdícsérjük :lol: :lol:

Gabi1, Lilisgabi: ez a "talán nem jövök többet" legyen felejtős! A ti tapasztalataitokra, látásmódotokra, meg egyáltalán a társaságotokra ugyanúgy szüksége van a csapatnak, mint eddig! :lol: :lol:

Orsi: nagyon jó ötlet az utcabeliekkel való Mikulásünnep! :D

Dodi: egy főiskolás ismerősöm már jó ideje a Hipp képviselője. Tőle tudom, hogy a Hipp kaják tökéletesen megbízhatóak. Az ő munkája főleg abból áll, hogy folyamatosan elleőrzi az üzletek készleteit /a rendelés automatikusan jön a legtöbb hálózatból/, s aminek közeli lejáratú a szavatossága, azt visszáruzza. Tehát nagy valószínűséggel ebből a termékből nem találsz romlottat, esetleg visszadátumozottat a boltok polcain. :) Most részletezhetném, hogy tartósítószert, hozzáadott cukrot, fűszereket nem tartalmaz /ellentétben pl. a Kecskeméti igen/, de akit érdekel, az utána tud nézni, van honlapjuk :D Valóban nem a jó nyersanyag kispórolása a haszon, hanem az árrés, de azért nyilván az sem akkora, mintha azt számolná az ember, hogy egy üvegnyi megvan 50 Ft- ból, a boltban meg 300. Mert ugye van egy csomó járulékos költség, de mivel nagy mennyiségről van szó, azért nem panaszkodhat a cég :lol: :lol:
Mi a hozzátápit majd valószínűleg febr. környékén kezdjük. Kap majd almát, de sütőök van még olyankor? :shock: Meg almából is milyen fajta kell neki? Télen ugye nem sok rfiss gyümi van, úgyhogy vagy fagyasztottból csinálok, vagy üvegeset kap majd :lol: Hippet, mert abban megbízok :D

Tike: Hédi nagyon aranyos! :lol: Az a kukukcskálás meg fenomenális! :lol: :lol: Ne aggódj, napok kérdése az egész! :D :D Utána majd az lesz a baj, hogy aludni sem fog, mertmindig forgolódna :lol: :lol:

Conversano, Bertina: sajnos olyan sys file van lenullázódva a gépemen, ami kellene a filmnézéshez :roll: Vasárnap lesz újratelepítve,akkor megnézem, mert nagyon kíváncsi vagyok ám! :lol: :lol:

Nikici: :shock: Képek nagyon jók! :lol:

Katy: drukk megy a negatívért :D :D /tegnapelőtt este nekem is hányingerem volt. Na, mondom, csak nem? De Katával alig volt, és inkább nap közben, úgyhogy remélem, hat az Azalia! :D Meg aztán azóta sem volt ingerenciám :lol: :lol: /

Bertina: :lol: mi is 1/2 8- kor szoktunk kelni, de pár napja 8- kor :lol: :lol: Egyre többet alszanak a babócák- de korábban persze esze ágában sincs lefeküdni :roll: :lol:

Ma megyünk 4 hós oltásra, remélem, lesz olyan ügyes, mint ezidáig :lol: Kíváncsi vagyok, hány kiló?
Képzeljétek, a szomszédban lakik egy kisfiú, 5 hónapos. Anyukája kézis az Eto- ban, apukája sem kis darab. A kissrác koraszülött volt, Kata meg egy hetet ráhúzott, tehát biológiailag egy hét van közöttük. Tegnap találkoztam a nagyival és az unokával séta közben, és mondta /elfelejtettem írni, hogy románok. A fiatalok elég jól beszélnek magyarul, de a nagyi egy kukkot se. Úgyhogy jól el tudunk beszélgetni :lol: :lol: /, hogy most voltak mérésen és a Dávid 70 cm, és 10 kg. :shock: Aztaq! Hát Kata azért nem akkora :lol: Kb 7 körül lehet. Majd du. jövök az adatokkal a tábliba :D

Kép
agi125r

Hgabi Virágjának boldog névnapot!!! :lol: :lol: :lol:

Ancsurti hol vagy? remélem, nem bántódtál meg! :?: :)

Kép
agi125r

sziasztok!
eléggé eltűntem,de igyekszem visszaolvasni.már a 478ik oldalnál járok...
látom készült új tábla.
akkor én is megadnám az adatokat:
születéskor:
3750gramm és 56cm
1hónapos:
4280gramm és 56cm
2hónapos:
5320gramm és 61cm
3hónapos:
5860gramm és 62cm
4hónapos:
6560gramm és 65cm

sillia neked is küldök kéet a babatablóhoz:
Kép

ezt szeretném...
köszike...
most folytatom a visszaolvasást

Kép
Kép
csibe83

Katy

Nekem is volt múlt héten hányingerem, nem hinném , hogy terhes lennék én sem. Mondjuk ne mennék falnak, ha az lennék, sőt örülné neki, habár még várnék vele egy évet.
Lehet, hogy már írtad , de nem emlékszem :oops: , hogy te már nem akarsz másik babát? Tudom, hogy hamar vissza akarsz menni dolgozni, és pont ezért érdekese lenne, ha közülünk te esnél teherbe újra , először :roll: .

Ancsurti

Neked se forduljon meg a fejedben, hogy nem jössz többé :roll: .

Csibe, jó, hogy jöttél :P

Kép
Kép
orsi777

Bond!

Iwiwen voltak exek bejelölve.

Becenevek: Minó, Minócska, Mincsa, Lóluli, Lulóka, Lula, Minotaurusz, Babuc, Dumafranci, Hurka-Gyurka, Ducika, Dundus, Vigyorex, Manóci

Még szopi idején: Szopoklész :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Boo!

Kb 3 hónapja én is azt használom...előtte a Lux-nak az ilyen lllatúját...szóval már ott megszoktam, hogy olyan szép vörös...de először ugyanilyen feelingem volt...viszont az illata...díjnyertes.

Ja és mi is kezdettől fogva Dreft+gabi öblítőt használjuk :lol: :lol:

Eléggé hasonló szagizénk van :D :D

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok!

Le vagyok maradva,de azért nagyjából visszaolvastam :lol:

Ancsurt vs Dodi : már lerágott csont és kiveséztétek,de én is azon a véleményen vagyok mint Dodi! Ancsurti! Tudod jól,hogy Dodi volt közülünk az egyik,akinek brutál mennyiségű teje volt. Ebből kifolyólag ő is úgy képzelte el, hogy ameddig tudja csak szoptatja Botondot,de 6 hónapos koráig biztosan. Mivel kevesebbnek érzi a tejét,teljesen értehtő,hogy pótolni fogja azt és mivel nem aka tápszert adni Botondnak,ezért döntött a gyümi mellett. Én is így tennék! Mivel nekem az elején nem volt tejem,minden tőlem telhetőt megtettem,mint Boo,csak nekem szerencsére lett is eredménye,de ha ne adj Isten csak egy pár hétig lesz még tejem,akkor én is a gyümi/zöldség mellett döntenék. Te örülj neki,hogy van elég tejed és nem kell Hanginak mást adnod. Pont. Ezzel nem akarok pálcát törni a fejed felett,de tényleg midenki máshogy gondolkozik és ezt tiszteletben kell tartani. Ennyi.

Boo!! Szőlős tusi: én is imádom,tényleg gáz,hogy minden piros lesz tőle,de az illata szuper.
Tejpép: látom Dodi már ismertette mi az :lol:

Norka! Házmin nagyon édes azon a képen,megzabálom!!
becenevek: Manó és van egy indián neve is :lol: :Büdiláb :D ugyanis,estére úgy beizzad a lába a rugiba,ha van rajta zokni,ha nincs,hogy frankón büdi!!

Gabi! Ne hagyj itt minket légyszi!!

Nyűgösség: na szt hiszem,abban mi vagyunk az élen. Már ott tartunk,hogy Lili napközben sem alszik,úgyhogy kénytelen vagyok kivinni sétálni de/du,de a maximum alvás ott is 25 perc. Néha nagyon fáasztó,de nem tudok mit csinálni. Nem tudom miért nem alszik. Pedig nagyon fáradt,figyelek a "jelekre" is,de nem tudom őt letenni. Elkezd sírni egyből bagy csak dünnyög!

Folyt.köv...(megunta a játszószőnyeget)

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi: Nálunk is hasonló a helyzet :? Mi bepróbálkoztunk az altatással, egy darabig bejött, de most már van, hogy az sem segít. Pedig volt ringatás, mellé feküdtem ( ilyenkor párszor csak én aludtam, ő sztem nem :twisted: ) és már próbáltam cicin is altatni. Van hogy bejött, nem is tudom hova tűnt a picikori Hédi, akit betettem az ágyába és 3 órát aludt, mindenféle altatás nélkül :roll:
Pedig aludni azért kéne napközben is, mert egy ekkora gyerkőcnek a napi 30 perc szundi, ráadásul több részletben, azért kevés.Emiatt már előrébb kellett hoznunk a fürdést is, mert volt olyan hogy elaludt a fürdőkádban. :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Tike: ne aggódj,Lili sem forog még semerre. Ott tartunk,hogy felhúzza a lábát,ebből néha véletlenül oldalra dől,de ennyi. Az elmúlt pár napban csinálja azt,hogy hasonfekvésben az egyik vállát megemeli és hátra felé néz,úgyhogy lehet,hogy nemsokára át is fordul.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok!

Atyaisten mennyit írtatok :shock: !! Nem bírlak Titeket nyomon követni :roll: , de azért igyekszem visszaolvasni :wink: .

Igaz én sem írok mindennap, de azért olvasgatlak titeket és mindig van valami hasznos információ a számomra/ számunkra, amit gyorsan magamévá is szoktam tenni :wink: . Úgy, hogy legyen béke csajok :wink: !

Ági: nagyon sajnálom a teknőcöt :cry: :cry: .

Nikici: jók a képek nagyon. Dominikot sem jelöli a naptár, de már utána néztem és négyszer is van egy évben :wink: .

Boo: én éppen most sütöm a tököt, az egész lakást belengi a tök szag :? , én annyira nem szeretem, de Apa annyira imádja, hogy bele tudna fulladni, de Domi se rajong érte.

Minden gyerek nagyon édes, a hajas babóktól még mindig el vagyok ámulva. Odett olyan édi fürcsi közben :wink: .

Norka. Magzati póz, nagyon cuki :P .

Gratula, az átfordulásokhoz!! Bocsi, hogy nem név szerint!

Bertina. :cry: :D Nem ér megsiratni!! A csíkos zokniban , zabálnivaló :lol: .

Hgabi: Boldog névnapot Virágnak :wink: .

Hozzátápi: Tudjátok, Domi csak tápszert kapott és 4 hónapos kora után mi kezdhettük a hozzátáplálást, csakis gasztrodoki javaslatára. Zöldséggel , gyümölccsel, annyi, hogy a főzelékbe kell mindig tennem olívaolajat, a zsírsavak miatt.
Mi is úgy csináltuk, ahogy többen is leírtátok egy félét 3 napig kapott, utána következő, majd keverve és így tovább. Fokozatosan kell kiváltani először egy tízórait váltunk ki, majd aztán egy uzsonnát és így tovább…..
Lekopogom eddig nem volt allergiás reakciója semmire. Majd most megyünk vissza féléves korában és azt mondta a doktornő, hogy elkezdjük bevezetni a gluténtartalmú ételeket.
Becenevek: Nyuszifül, Domdiridom :lol: , Huncutka, Domma, Domka, Kiscsibém .
Fogzással sokat szenvedünk mostanság :cry: , szerintem már hamarosan ki fog bújni az a fránya fogica.
Na ezt az üvegreszelőt én is beszerzem, nem is tudtam, hogy bababoltban is lehet kapni ilyet. Köszi Katy az infót. És ne aggódj negatív lesz! Ez csak a hormonok játéka :wink: .

Dodi: újság :roll: ?? Nem ér eltitkolni!
marietta1982

Breki!

Én ezt olvastam ma:
Ha a csecsemő szopik, a 5. élethónapban kezdjük adni a gyümölcslevet, gyümölcspépet. Ezek: alma, őszibarack, meggy, ribizli, narancs, répalé, sütőtöklé. A 6. hónapban kezdjük a főzelékek adását. Ezek közül az első ajánlott zöldségek: burgonya, répa, cékla, sütőtök. Ez utóbbiakhoz burgonyát teszünk, ez nemcsak sűríti a főzelékeket, hanem a megfelelő mennyiségű szénhidrátot is biztosítja.

Én is korainak találtam még, hogy valaki narancsot ad a babájának, mert ugyanakkor meg máshol azt is olvasni, hogy citrusféléket csak egy éves kor után szabad....
Megkérdeztem anyut, azt mondta, hogy a nagy édes görög narancs levét lehet adni, csak a vékonyhéjjú, savanyú narancsot nem. Bár ő nem szokta ajánlani, de abszolút nem tesz vele kárt az ember.
Ha ebből indulunk ki, akkor az illető, aki korán narancsot adott nem hibázott annyira nagyot :roll: . Ha ő azt olvasta, hogy már lehet adni, miért ne adta volna? Ezzel szemben te nyilván az egy éves verziót olvastad, annak fényében pedig ez tényleg visszatetsző lehet, pedig valójában nem az :wink: . Nem akarok én senkit mentegetni, csak ez is hozzátartozik az igazsághoz! Ebből is látszik, hogy az éremnek mindig két oldala van :wink: .

Eléggé hasonló szagizénk van
:lol: :lol: :lol:

Katy!

De ügyes Petra :wink: . Botond engem most már mindig így fogad, sőt ha nem ájulás határán teszem le, hanem előbb, akkor is átfordul, egy darabig nézelődik, aztán szól, hogy kéretik őt visszafordítani, mert így nem tud elaludni :lol: . De lassan meglesz hátról hasra is a forgás, mert csak egy hajszálon múlik :wink: .
Én örülnék ha terhes lennél, mert én mindig mindenki terhességének örülök :oops: :lol: . De tudom, hogy korai, meg a melód miatt sem jöhet, de bevallom képtelen vagyok azért szorítani, hogy negatív legyen, ezért inkább nem is gondolok rád :twisted: :lol: . Azért az eredménnyel szélsebesen gyere :wink: ! És megígérem, akármi lesz az eredmény, én gratulálni fogok :lol: :lol: :lol: .
Ja, és nekem s szokott hányingerem lenni, pedig tuti nem vagyok terhes (asszem :lol: ).

Nikici!

Ha én most terhes lennék, nálunk apa ugrana....Kifele a bőréből :lol: :lol: . Beszéltem egy anyukával, akinek másfél év van a babái között, és azt mondta, hogy tény hogy estére elcsigázottan zuhan az ágyba, de alig várja a reggeleket :wink: . Segítsége nincs, de azt mondja, hogy annyira jól elvannak egymással a gyerekek, hogy neki jut ideje a háztartásra is :wink: .
Mondtam apának, hogy ha ő kötényt ragad, vagy felvesz egy bejárónőt, akkor jöhet a gyerek :lol: .

Bertina!

Én erősen sunnyogok, mert az én gyerekem este 8-tól reggel 7-ig alszik három hónapos kora óta.
na szégyelljed magadat elfele :twisted: :lol: :lol: :lol: .

Agi125r!

Én fagyiztam le őszibarackot ősszel 8) . Sütőtököt nem vagyok hajlandó gyártani :twisted: ! Annyira undorodom a szagától, hogy iszonyat, bloááá :oops: .

Hgabi!

Vicusnak boldogot :wink: :lol: !

Nyuszi!

Tééényleg, Büdiláb! Botondot is szoktuk így hívni, pont emiatt :lol: :lol: :lol: ! Meg ebből lett a Büdilábájú :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Tike

Fürdőkádban elalvás :shock: :D

Odettet kb. 1hete alig bírom elaltatni, délután és este is, szerintem azért, mert olyan sok inger éri őket, a napközbeni dolgokat is fel kell dolgozniuk valamikor :roll: .
Délutáni alvással úgy vagyok, hogy min. 2-2,5 órát aludnia kellene, hogy kibírja estéig a napot jó kedvűen. Ha kevesebbet alszik, egész este nyűgös. Nálunk tegnap végre sikerült aludnia 3 órát, jó is volt a kedve. Mostanában úgy csinálja, hogy szopi közben beájul, berakom az ágyába. Fél óra múlva felkel, és utána jön a szenvedés :( . Hiába dugom be a cumit a szájába, sajnos az már nem elég. Fognom is kell a cumit, mert kiszedi a szájából, és akkor meg azért nem alszik. Amíg fogom a cumit, ő fogja az ujjam, a másik kezemmel meg simizem a hátát. így elalszik végre, de valamikor csak 10 percre :twisted: És közben nem tudok csinálni semmit. Tegnap harmadszori nekirugaszkodás után aludt egy huzamban 2. 5 órát. Azzal már nagyon meg voltam elégedve.
Mégis inkább ezt csinálom, minthogy sírjon, míg be nem ájul. :roll: De, az éjszakát végigalussza cserébe (kopp-kopp-kopp).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára orsi777 2009.11.26 14:04-kor.

Kép
Kép
orsi777

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok

tike:
[quote]a írta:kit betettem az ágyába és 3 órát aludt, mindenféle altatás nélkül

Miről beszélsz?Nekünk ilyen sose volt :lol: :lol: :lol:
De nálunk ahogy idősödik egyre "jobban" alszik nappal, 2x1-1,5-2 óra. mikor hogy, meg az is számít hol vagyunk. Mostanában azzal van gondunk, hogy idegen helyen nehezen alszik(vagy sehogy :lol: ), bezzeg a kiságyában 3mp alatt... :lol: persze ezt se akarom, hogy megszokja(bár sokszor örülök, mert végre alszik), dee anyós szerint kinövi majd ezt... :roll: :lol:

Forgás:
Már én is kezdtem aggódni, erre tegnap hátról hasra fordult, és azóta szüntelen...vissza még nem megy, de ő imád hason lenni(úgy is alszik) :lol: :lol: , szal nálunk nem olyan gond mint pl. Brekiéknél..

Breki
Neked akartam még írni, hogy védőnéni szerint aki tápival eteti babóját, annak a babónak "edzettebb" a gyomra mint az AT-nek, szal ott nem "kell" megvárni a 6 hót, mert te írtad hogy fejletlen a gyomra meg ilyenek.... :roll: persze nem akarlak semmire rábeszélni...csak úgy írtam :wink: :)

Lilisgabi :)
Azért mondták akkor Boo-nak hogy tápi mert nem volt más lehetősége(1-2hósan)..egy 4,5hós babánál felmerül a tápin kívűl a "normális"kaja lehetősége. Én is a gyümit zöldséget választanám/tottam mint a tápit, akkor is ha megköveznek..mert lesz@rom :lol: :lol: és ha tápis lett volna a babám, akkor úgy gondolom hogy minnél hamarabb elkezdeném a hozzátápit..mert én ilyen hülye vagyok :lol:

Bond :)

ÓÓ, moost úgy nincs kedvem visszakeresni, de vmi olyasmit írtál, hogy aki konyhatündér az jóó hogy csinál almát meg tököt....erre írtam, hogy naa én az nem vagyok :lol: :lol:

Gabi
NEee máár, ne menj el..!!!

KépKép

KépKép
ronmay

Orsi: Domi nálunk is az éjszakát egy az egyben végigalussza, de nappal szinte semmit nem alszik, talán 3-szor negyed órát max. felet, de akkor már, nagyon jók vagyunk.

Sillia: tabló, szuper :P !!!
marietta1982

Ronmay

Nálunk is magától aludt el Odett, vagy cicin beájulva, sajnos ez változott meg egy hete :(
De, ha a jó szokása rosszra változott, reménykedem, hogy a rossz szokása is el fog múlni, minél előbb :wink: , és ismét hamar el fog tudni aludni. Mondom nem panaszkodás, mert Odett 5 hetes kora óta egyben lehúzza az éjszakát (kopp-kopp-kopp) :D .

Kép
Kép
orsi777

Orsi
[quote]O írta:dett 5 hetes kora óta egyben lehúzza az éjszakát

hmm,mondjuk az éjszakákkal nekünk sincs gond, bár már várom mikor alszik mondjuk hétih a hat helyet..de befogom, mert megvernek :lol: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?