Bond: gondolkodtam, gondolkodtam de semmi épkézláb megoldás nem jutott eszembe

Mit keres a lakásban egy hegesztenivaló pillangó?
Született feleségek:

féltem hangosn röhögni, nehogy Kata felébredjen
Norka: Jázmin alvós képe hihetetlen!

Biztos össze- vissza csókáznám!
Becenevek: nyuszika, kisszivem, manócska /ez inkább még az elején volt, karban mindig olyan kismanós pózt vett fel/, fürcsi után a kifogóval a fején: juliska néni

, babóca, babucika, ilyesmik. Kata baba akkor, ha megdícsérjük
Gabi1, Lilisgabi: ez a "talán nem jövök többet" legyen felejtős! A ti tapasztalataitokra, látásmódotokra, meg egyáltalán a társaságotokra ugyanúgy szüksége van a csapatnak, mint eddig!
Orsi: nagyon jó ötlet az utcabeliekkel való Mikulásünnep!
Dodi: egy főiskolás ismerősöm már jó ideje a Hipp képviselője. Tőle tudom, hogy a Hipp kaják tökéletesen megbízhatóak. Az ő munkája főleg abból áll, hogy folyamatosan elleőrzi az üzletek készleteit /a rendelés automatikusan jön a legtöbb hálózatból/, s aminek közeli lejáratú a szavatossága, azt visszáruzza. Tehát nagy valószínűséggel ebből a termékből nem találsz romlottat, esetleg visszadátumozottat a boltok polcain.

Most részletezhetném, hogy tartósítószert, hozzáadott cukrot, fűszereket nem tartalmaz /ellentétben pl. a Kecskeméti igen/, de akit érdekel, az utána tud nézni, van honlapjuk

Valóban nem a jó nyersanyag kispórolása a haszon, hanem az árrés, de azért nyilván az sem akkora, mintha azt számolná az ember, hogy egy üvegnyi megvan 50 Ft- ból, a boltban meg 300. Mert ugye van egy csomó járulékos költség, de mivel nagy mennyiségről van szó, azért nem panaszkodhat a cég
Mi a hozzátápit majd valószínűleg febr. környékén kezdjük. Kap majd almát, de sütőök van még olyankor?

Meg almából is milyen fajta kell neki? Télen ugye nem sok rfiss gyümi van, úgyhogy vagy fagyasztottból csinálok, vagy üvegeset kap majd

Hippet, mert abban megbízok
Tike: Hédi nagyon aranyos!

Az a kukukcskálás meg fenomenális!

Ne aggódj, napok kérdése az egész!

Utána majd az lesz a baj, hogy aludni sem fog, mertmindig forgolódna
Conversano, Bertina: sajnos olyan sys file van lenullázódva a gépemen, ami kellene a filmnézéshez

Vasárnap lesz újratelepítve,akkor megnézem, mert nagyon kíváncsi vagyok ám!
Nikici:

Képek nagyon jók!
Katy: drukk megy a negatívért

/tegnapelőtt este nekem is hányingerem volt. Na, mondom, csak nem? De Katával alig volt, és inkább nap közben, úgyhogy remélem, hat az Azalia!

Meg aztán azóta sem volt ingerenciám

/
Bertina:

mi is 1/2 8- kor szoktunk kelni, de pár napja 8- kor

Egyre többet alszanak a babócák- de korábban persze esze ágában sincs lefeküdni
Ma megyünk 4 hós oltásra, remélem, lesz olyan ügyes, mint ezidáig

Kíváncsi vagyok, hány kiló?
Képzeljétek, a szomszédban lakik egy kisfiú, 5 hónapos. Anyukája kézis az Eto- ban, apukája sem kis darab. A kissrác koraszülött volt, Kata meg egy hetet ráhúzott, tehát biológiailag egy hét van közöttük. Tegnap találkoztam a nagyival és az unokával séta közben, és mondta /elfelejtettem írni, hogy románok. A fiatalok elég jól beszélnek magyarul, de a nagyi egy kukkot se. Úgyhogy jól el tudunk beszélgetni

/, hogy most voltak mérésen és a Dávid 70 cm, és 10 kg.

Aztaq! Hát Kata azért nem akkora

Kb 7 körül lehet. Majd du. jövök az adatokkal a tábliba