A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

Pókica csak nem Hot Wheels-es az a dínós autópálya?
Örülök,hogy nem romlottak az eredményeid!Vigyázz nagyon magadra most már!

Az én párom,pont ellenkezőleg,nagyon jól alszik...én pedig a horkantgásai/horkolása miatt nem tudok aludni éjjel.Mindig bökdösöm,ő meg már meg sem kérdezi mi van...tudja,hogy az oldalára kell feküdnie és már fordul is! :)
Ráadásul nem elég,hogy én pisilni járok...de amikor ő kimegy éjjel pisilni(lassan már annyiszor jár mint egy kismama)akkor én is felébredek mindig,és mehetek én is a wc-re!
Tuti van ebben valami tudattalan együttérzés,hogy ő is ennyiszer jár wc-re mióta én is! :lol:
Vendég

Judy
és tegnap sikerült a tgyásos cuccot elintézni mhelyen?
Mikor mész ma a leletért?
Vendég

Tulip
az én férjem a pociját növeszti, pedig eddig nem volt neki :shock: Kétségbe is van esve.
Ugyanakkor meg annyira lelkes mostmár, hogy kezdem néha hülyén érezni magam, hogy lelkesebben várja a szülést mint én. Mindenhova elkísér ugye, bejön a ctg-re is. ahol egyfolytában kérdezget, vigyorog mint tejbetök. Mintha nem lenne még gyereke:-) Mondjuk nagyon jólesik hogy tulképpen úgy viselkedik mint egy elsőgyermekes kispapa, leszámítva hogy ő nem fél semmitől :D
Vendég

Hát, úgy néz ki, Áron jól érzi magát bent.
Már nem siettetem, csak jó lenne, ha akkor jönne, mikor Apa itthon van. A többi, mindegy.

Egy ismerős lány tavaly dec.24-én szült, azon poénkodtunk, miért nem lett Ádám?
Névnap-szülinap-kari egyben. :lol:
Vendég

Nekem is mondta a férjem, hogy ahányszor belém rúgott a gyerek, annyiszor horkantottam...erre mondtam, hogy inkább aludjon. :oops: nem kell az én horkolásomat hallgatni. Egyébként nem is csoda 20 kiló felesleggel, hogy holkolok, de azért mondtam, hogy ne hagyja, mert nem tesz jót.

A hülye kérdésekről meg az jutott eszembe, hogy tőlem még mindig néha megkérdezik ismerősök, hogy "de tuti nem ikrek?"- utalva ezzel gigászi hasméretemre. Ilyenkor rutin-kiselőadást tartok nekik arról, hogy a tudomány mai állása szerint ebben a terhességi szakaszban a gyerekek osztódással nem szaporodnak. De hogy lehet ekkora baromságot kérdezni????? Na mindegy.
tedorka

Gio, igen, úgy néz ki, sikerült, majd valaki elhozza nekem, be sem kell mennem érte. Olyan jófej volt mindenki.

Szerintam sem lehetett Dórának semmi baja, már annyira készen vannak a babák, csak még kicsit lubickolnak.
Az én párom csak egy ctg-n volt, az elsőn, de úgy adta nekem az instrukciókat, mintha mindent tudna, mikor kell gombot nyomni, hogy gyanús is lett. :oops:
Vendég

Dorka, és tényleg, biztos, hogy nem ikrek?????????? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gioia örülj neki,hogy ilyen lelkes!Hiába van már neki ő most a ti gyümölcsötök lesz! :D
Gioia akkor párod hatodikán vállalhatna másodállásban télapóként állást! :lol: ...a pocija már megvan hozzá!És a jókedve is! :lol:
Az emberek,meg olyan buták és tapintatlanok tudnak lenni....!Hogy lehet ilyet kérdezni????????Valószínüleg inkább ők sérültek,ha ilyet kérdeznek! :evil:
Vendég

Túlléptem rajta, otthagytam őket és örülök hogy nem kell dolgoznom, mert vannak néhányan akik meg úgy közeledtek hogy már 10 méterről láttam hogy pocifogdosás lesz :? Ebben én azt a kört erősítem, aki idegesít 8) MIntha vmi szerencsehozó púp lenne...

Akkor látom sok okos kispapi van itt, meglátjuk milyen szülésbeszámolót írnak majd:-) Utána majd mi is megírjuk a mi szemszögünkből.

Jaj o'harat ma hazengedik? Ugye kapunk kéééépet??
Vendég

Tulip, de igen szerintem jóra gondolsz. Itt van, ezt vette meg a férjem. Én csak mindig lesek itthon, hogy miket vesz nekik, de mindig marhára eltalálja. :)
http://www.jatek-webaruhaz.hu/index.php ... k.tpl.html

Gio, az én párom is velem növeszti a pocakját és már ő is kétségbeesett emiatt, le is dobott gyorsan pár nap alatt 3 kilót. Nála ez így megy. :oops: Én meg majd gürizhetek, hogy havi 3 lemenjen.

Ez a kérdések tényleg milyen idióták!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Hú tök jó ez a dinós pálya, kb. mekkora? Mármint milyen magas?
Vendég

Engem is ma úgy ébresztett a férjem, hogy "fújd ki az orrod" :? :evil:

Az ikreket nekem is mondták már páran :shock: És ilyenkor komolyan el kell mondanunk, hogy már jó néhányszor jó alaposan megnézték uh-n. Nagyon el kellett volna bújnia, hogy ne vegyék észer :roll: :roll:

Nagyon jó lenne babaképeket látni már :D

briell

Pókica nem ez a fajta van nekünk!De ez nagggyon jó!A fiad ugrálni fog az örömtöl! :D
Hát kiváncsi leszek ,hogy az én emberem írni fog-e?
Azért kiváncsiak,hogy mi itt mikről csacsogunk...aztán mikor beleolvasnak,hogy ezek amolyan nőcis dolgok... már mennek is tovább! :lol:
Vendég

sziasztok
köszi az oltáshoz való hozzászólásokat,de azthiszem még sem kérjük küldök nektek 2 linket nézzétek meg szerintem érdemes.
http://www.youtube.com/watch?v=hlgMvKGBa2k
http://www.youtube.com/watch?v=I3di96LzqMY
képzeljétek reggel volt 2 fájásom.most meg folyamatosan fájdogál a hasam.kíváncsi leszek a délutána szívhangra

Kép
Kép
anitaaa03

én még nem vásárolok karácsonyra egyszer vettem előre és kari elött pár nappal minden fele annyiba került :shock: szóval én kivárom

Kép
Kép
anitaaa03

Gio: sajnálom a vizelet bacit :( A védőnő is meg tudja nézni a vizeletedet, ha izgulnál. Nekik is kell lennie olyan papírnak, mert nekem tegnap megnézte. Látod, az én kenetem vacak, a vizeletem viszont teljesen jó... :? Ez van!
Remélem minden rendben lesz veletek!!!

Kata
labkat

gio aranyos ez a pisiléses dolog :lol:

judyka én korábban olvastam valahol, hogy terhesség alatt bedugul az ember orra és ez nem olyan amit ki lehetne fújni. Nem akartam elhinni, de egy jó ideje nekem minden este ez van és gondolom a nyitott száj miatt horkol az ember. Nagyon guszta lehetek mikor alszom :lol: :lol: :lol: Még jó, hogy nem látom magam :lol:

tulipános nagyon együtt érző akkor a férjed :lol:

Tegnap én is voltam a mhelyen a táppénzes papírt leadni. Csak berohantam és nem is volt mindenhol, mert nem akartam senkitől semmit elkapni. Mondtam nekik, hogy látnak utoljára így egyben minket.
Az én párom is nagyon félt, ha tud elvisz és haza is hoz a vizsgálatok után, csak a várakozást nem lehet kalkulálni és ugye neki dolgozni is kellene.

Kép
Kép
akella

hú manócskák de neked :D

Kép
Kép
anitaaa03

Judy, mint írtam kb 80-90 cm magas lehet, rajta van a dobozon, de olyan magasra tette a férjem, hogy nem érem el.

Tulip, biztos örülni fog, meg van veszve a dínókért, de a nagy barkácsasztal a sok kis kütyüjével, fűrész, csavarok, csavarhúzó, satu stb... szerintem az is elvarázsolja. na meg a többi is, van egy dimenziós dínó könyv is, adtak hozzá szemüveget és az is iszonyat jó.
Ó, az én férjem azt sem tudja hova írogatok, őt totál nem érdekli, ő is írogat máshova, azt meg én nem szoktam olvasgatni.

Anita, mi is voltunk már úgy, hogy Kari előtt akartuk megvenni a kinézett ajándékokat és semmi, de szó szerint semmi nem maradt a polcokon amit szerettünk volna. Nagyon rossz érzés volt. Így inkább novemberben megvesszük, hogy tuti jó ajándékokat kaphassanak, amit szeretnének. Ebből a dínós pályából is csak egyetlen egy darab volt és azóta sincs, nem érkezett másik vagy nem rendeltek, nem tudom. 2 áruházban is hiánycikk. De nekünk megvan! :wink:
Tehát mi többet nem lutrizunk, ha leakciózzák a megmaradt dolgokat, akkor sem. Inkább többe kerüljön, de a legkedvesebb ajándék legyen amit szeretnének. Na és legalább kimaradunk a nagy karácsonyi lázban égő tömegnyomorból. Viszont a fát mindig 24-én délelőtt vesszük meg, akkor már olcsó és még mindig óriási a választék, mivel minden sarkon azt árulják.
Szerintem oltás ügyben jó döntést hoztatok és tanulságos, jó a két video amit belinkeltél, köszi.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Hát igen, a pasik meg dolgoznak is ráadásul. No de kibírják ezt a pár hetet. Én igyexem mindig úgy kérni az időpontot hogy el tudjon vinni és ne kelljen elkérnie magát.

Kata
én most a fehérje miatt nem vagyok elkenődve, valszleg mert fogalmam sincs mit jelent :) Majd jól utánaolvasok és jól kétségbeesek! :)
Én a kenettől tartottam, hogy ne legyen strepto mert arra ugye antibiot kéne szedni
Vendég

póki én imádom a karácsony elötti nyüzsit :oops:
jó ajándék ügyben igazad van de az én fiam még nem kér olyan dolgokat ami hiány cikk lenne sőtt igazából nem is tudja mit akar a lényeg hogy guruljon :lol: mi a dunakeszi auchanba járunk vásárolni és eddig minden évben volt még olyankor választék.meg az is hozzátartozik az igazsághoz hogy csak fizu után tudunk vásárolni akkor meg vagy kórházba leszek vagy csak pár napos lessz picur így egyébként is marad a karácsony.de mi szeretjük ezzel kezdődik az ünnep közös vásárlás :D
szívesen a linket nézzétek meg minél többen :wink:

Kép
Kép
anitaaa03

sziasztok!
Bocsi most nem olvastam vissza,csak bele-bele.Mindjárt kajcsizunk Zizuval.Most értem haza a kórház körútról.Voltam Nst-n,Huba gyakorlatilag utálta,végig úgy rugdosott ahogy csak nagyon ritkán.Aztán elkezdett csuklani,A fájás görbe meg 28-ná lenm is ment feljebb,úgyhogy nincs semmi.És ekkor szóltak,hogy elszállt az egész számítógépes rendszer,így ugrott az Uh és a vérvétel is.Mehetek vissza holnap.Kicsit kiakadtam.

Azt viszont láttam,hoyg úgy néz ki MANÓCSKAK nálato ktörténés van.Akkor tényleg elég elképzelhető,hogy nálatok is baba eső lesz. :D

GABI!
VAgy? Képzeld azt mondták UH-n,hogy jövő hét szerdán még van a dokink,utánna szabin lesz.Na ezen kissé kiakadtam,mert azt mondta,jövőhét csütörtökön vagy azutáni hét kedden megvizsgálna mindenképpen. :shock: Így nem tudom mi lesz....

horkolás: na az szerencsére nálunk nincs,viszont Zizunál is és most is van,hogy arra ébredek,hogy folyik a nyálam :lol: Ha nem vagyok terhes nincs ilyen "gondom" :oops: :D
Vendég

gio én is próbálok úgy kérni időpontot de sajnos ritkán sikerül ma is fél órával előbb kell a páromnak eljönni,mert ő ragaszkodik hozzá hogy ő vigyen bár nem is szívesen vezetnék 25km-t ekkora hassal.
én a kenetet nem is tudom aztmondta a dokim hogy nem kell érte külön menni ott lessz a szülőszobán,na de ezt nem értem ha gond van nem elötte kéne kezelnni :?

Kép
Kép
anitaaa03

Tényleg!! A nyáfolyás:-) :-) Ezt már meg sem akartam említeni....NEkem ez a jelenség mindig az édesded alvással függött össze.
Vendég

Anita
úgy tudom ott a szülésnél is kezelhető, szintén vmi antibioval intravénásan
Vendég

Gio: a fehérje a vizeletben + magas vérnyomás + vizesedés utalhat terhességi toxémiára.

Kata
labkat

JA igen, még Pókinál beszéltük is.
Vérnyomim oké, vizesedni vizesedek, de nem vészesen.
Hát meglátjuk. Remélem nincs ilyen gond.
Vendég

olga akkor nem volt túl sikeres a napod.
gio reméljük bizony :wink:

Kép
Kép
anitaaa03

Huh, a kenetem nekem is jó lett. A leletekért ma kell mennem, csak még szerel az asztalosfiú, utána összekapom magam és elmegyek.

Akkor megnyugszom, hogy szülés után elmúlik ez a nem kapok levegőt dolog, sok mással együtt. Azért jó lenne megint nőnek lenni.
Apa mindig mondja, hogy nincs velem gáz, és hogy olyan vagyok, amilyennek ilyenkor kell, de akkor is, van szemem, nna.
Vendég

Én erősen tartok a toxémiától, bár a vérnyomim annyira nem gáz, de a vizesedéssel nem vagyok kibékülve. És, ha még ma rájön a rossz vizelet......
Vendég

Ritáék ma mennek-mentek haza? De jóóóó!
Csillagról valami új?
Vendég

LÁnyok, ne paráztassatok. fehérje bekerülhet a hüvelyből is a vizeletbe...Gyulladás volt a szervezetemben, ezt igazolta a vér CRP értéke is, no de múlt csütörtökön még lázas voltam..
Vendég

Sziasztok!
Igy a finischre én is megérkeztem! Végre jó a gépem! És most már talán veletek lehetek a végére! 3 oldalt sikerült végigolvasnom. Ugye még senki nem szült????
Bár látom a héten még várható egy-két baba.

Gio! Nekem kétcsillagos a fehérje a vizeletben. És a védőbőnél a gyorstesztenen meg semmit nem mutatott. Akkor valószínűleg tényleg a hüvelyváladékból került bele a vizeletbe. Én már annyira nem izgulok rajta.

Én szerdán fekszem be a a korházba és csütörtökön lesz a császárunk. Már nagyon várom!!!!!
Lányok eljött végre a mi időnk is ! El sem hiszem!! :D :D
Vendég

Sikerült többet visszaolvasnom. Szóval mégis megvan az első baba, bocsi hogy csak most tudtam rá reagálni! :oops:

Nagyon nagy gratula Oharának és Andásnak a kis Zétihez!!! Remélem mihamarabb hallunk Rólatok!
Vendég

Melinda, bocsi, nem emlékszem, miért kell a császár?
Vendég

Gio: nem paráztatni akartalak. Én azért írtam le a tüneteket, mert úgy tudtam, hogy neked a vérnyomással sincs gondod, és a vizesedésed sem vészes. Szóval az nem lehet!

Melinda: hú, már nagyon közel van a csütörtök :D Jövő héten egyébként sokaknak esélyes a szülés :D Tényleg babaeső lesz!!!!

Kata
labkat

Melinda,
jó hogy jöttél , meg is nyugtattál:-)

Úgy tudom gerincprobléma miatt lesz csaszi, ugye?

Húhh és csütörtökön már kezedben lesz a bébi!!! Irigy-irigy :D
Vendég

Judyka! Egy régebbi gerincműtét miatt lesz császár. Sőt altatás lesz, mert gerincferdülésem volt és nem mernek gerincbe érzésteleníteni. Én most már belenyugodtam, bár először szomorú voltam a császár és az altatás miatt. De igazából mindegyiknek megvan az előnye hátránya.

Briell! Tényleg már csak egy hét, de most vánszorog igazából az idő!
Vendég

Szia Meliii!
De jó hogy vagy újra...bár nem sokáig ahogy olvasom!:)
De jó neked!Már én is úgy babusgatnám az enyémet!
Vendég

Ma - micsoda meglepetés - megint voltam ultrahangon meg ctg-n. A változatosság kedvéért most a gyerek feje nem nőtt múlt hét óta, csak a lába, szóval nyúlik. Nem mintha elhinném, hogy tényleg ilyen szelektíven növöget és mindig csak egy része fejlődik. :lol: Ha az ember hetente jár uh-ra, egy idő után még kevésbé tudja komolyan venni az eredményeket. Viszont így még mindig kérdéses maradt a császár-nemcsászár dolog, mert lehet, hogy a végén nem is lesz annyira óriásbébi, csak szimplán nagyon nagy. De nagyon aranyos volt, még mindig nem élvezi az uh-t, úgyhogy felemelte mindkét kezét és elbújt mögötte.:lol:

Tegnap elbúcsúztattak a munkahelyemen, kaptam ajándékot és külön rám tekintettel csak diabetikus kajákat csináltak, nagyon meghatódtam. Én bevallom, azért kicsit hiányozni fog a munka is. De legalább tudom, hogy várnak vissza.

Drukkolok mindenkinek, aki szülésközeli állapotban van! Ma megint nagyon rajtam van, hogy bár már ott tartanék én is! Végül is vasárnap már nem is számítana koraszülésnek, és akkor nem kéne a kórházban sem dekkolnom. De nem látok rá túl sok esélyt, a gyerkőcnek szerintem eszében sincs kibújni egyelőre. :(

/
lemonsong

Ja, értem Meli, mostmár dereng is :oops:

Lemon, megértelek a m.hellyel kapcsolatban, csak én már egy ideje itthon dekkolok. Hiányozni is fog.

Tényleg furi lenne, ha szelektíven nőne babó, de ki tudja.
Vendég

Lemon
gratulálok hogy ilyen sokáig dolgoztál! Le a kalappal. És nagyon jófej kollégáid vannak! Paradoki mikor fektet be? Jövő héten vmikor, ugye?
Aztán ha megszültél szerintem egy ideig nem lesz időd vágyakozni a munkára :-)

Nekem a mai ctg/nst semmi méhösszehúzódást nem mutatott, úgyhogy bátran mutogatott mindenki a 40. hétre, hogy majd akkor! :)
Addig legalább sok csodálatos születéstörténetet olvasgathatok és egyáltalán nem fogok félni mire megyek 8)
Vendég

Olga vagyok, most érkeztem én is városból, csak én a tgyás-omat intéztem.
Ne aggódj, azon, hogy a doki szabin lesz. Nyáron is volt amikor szabin volt papíron, és mégis találkoztunk uh-n :wink: tehát nála nem jelent semmit, hogy mások mit mondanak, ha ő azt mondja, hogy vizsgál, akkor ott lesz.
Ismét egy peches napod volt :( de az nst fájás értéken meglepődtem. Nekem még eddig ennyi sem volt, 10-nél még csak egyszer ment feljebb :shock: ettől függetlenül szépen tágulok :)

Üdv. Gabi
Vendég

Tulipános! :) Már neked sincs sok vissza, persze könnyű mondani, nekem még ez a az egy hét is most már örökkévalóság. De itt lesz az ideje mindennek.

Lemon! Tényleg nem semmi ennyi ideig dolgozni, én nem birtam volna. :oops: De most már itt az ideje a pihenésnek!
Vendég

Utolsó mensi alapján számolva mára lennék kiírva! :lol: :lol:
(anno majdnem a novemberi topicba csatlakoztam... :shock: Még szerencse hogy nem!! itt nagyon jóóó.... :oops: )

Kép
apkata

apkata mért nem a mensi alapján vagy kiírva?
fmelinda üdv újra itt.jó neked már te is tudod mikor érkezik babó.

Kép
Kép
anitaaa03

gabi eldöntötétek már a nevet?

Kép
Kép
anitaaa03

Anita
mert abban a hónapban 1 héttel később volt a peteérésem (nem a 14. hanem a 22. napon) egy betegség miatt, és ez később az UH-k alapján be is igazolódott. Magyarul: február 19-én jött meg utoljára, de csak március 13-án volt peteérésem.

Kép
apkata

nálam is kisebb volt uh alapján mindig és én is tudom hogy 3-4 nappal később fogant mint mensi alapján mégis az a dátum szerepel a papíron

Kép
Kép
anitaaa03

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?