Judy, mint írtam kb 80-90 cm magas lehet, rajta van a dobozon, de olyan magasra tette a férjem, hogy nem érem el.
Tulip, biztos örülni fog, meg van veszve a dínókért, de a nagy barkácsasztal a sok kis kütyüjével, fűrész, csavarok, csavarhúzó, satu stb... szerintem az is elvarázsolja. na meg a többi is, van egy dimenziós dínó könyv is, adtak hozzá szemüveget és az is iszonyat jó.
Ó, az én férjem azt sem tudja hova írogatok, őt totál nem érdekli, ő is írogat máshova, azt meg én nem szoktam olvasgatni.
Anita, mi is voltunk már úgy, hogy Kari előtt akartuk megvenni a kinézett ajándékokat és semmi, de szó szerint semmi nem maradt a polcokon amit szerettünk volna. Nagyon rossz érzés volt. Így inkább novemberben megvesszük, hogy tuti jó ajándékokat kaphassanak, amit szeretnének. Ebből a dínós pályából is csak egyetlen egy darab volt és azóta sincs, nem érkezett másik vagy nem rendeltek, nem tudom. 2 áruházban is hiánycikk. De nekünk megvan!
Tehát mi többet nem lutrizunk, ha leakciózzák a megmaradt dolgokat, akkor sem. Inkább többe kerüljön, de a legkedvesebb ajándék legyen amit szeretnének. Na és legalább kimaradunk a nagy karácsonyi lázban égő tömegnyomorból. Viszont a fát mindig 24-én délelőtt vesszük meg, akkor már olcsó és még mindig óriási a választék, mivel minden sarkon azt árulják.
Szerintem oltás ügyben jó döntést hoztatok és tanulságos, jó a két video amit belinkeltél, köszi.