A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Sziasztok!

Nálunk is egyre nehezebben az alvás...éjjel is küzdünk, nappal is, most éppen a gáz áruló autó ébresztette fel, de ugyan így szoktunk járni a jégkrémmal, a tej házhoz szállítással...miért pont délután jönnek ezek a sz@r autók :(

Egyébként velünk minden rendben, azt leszámítva, hogy lehet, hogy beléptem az összevesztem az anyámmal klubba, Mecsi (tudom, hogy ő az apujával) és Barbi mellé....:( :( :(

Nagyon várom a karácsonyi képeiteket, és közben irigykedek, mi tavaly pórul jártunk, oda idén tuti nem megyünk, máshol meg nem igazán van. Azért még körül érdeklődöm a dolgot.

Katica, olyan jó, hogy Pistikével ilyen jól mennek a dolgok, és jó hallani rólatok, gyere gyakrabban ha tudsz!

Pöttöm, nekem is tetszenek a szárnyak, talán csak irigykedik aki beszólt!

Dia, erről le is maradtam, hogy te is visszamész dolgozni, legközelebbre több sikert a bölcsiben!

Mecsi :) kis oroszlánok :D jobbulást Áronnak! A kismamákkal én is pont így vagyok!

Panna, felértél? Remélem nem az autópályán dekkolsz valahol, olvastad, hogy ha átadják az M6-ost végig, akkor Pécs Pest 1 óra alatt megjárható lesz? :D :D :D

Csandi, jól vagytok? Csengi már szalad? Csak azért kérdem, mert tényleg még fel sem fogod, hogy elindult, és már rohanni fog :D

Zsófi, szerintem is jó ötlet, hogy másra koncentrálsz, aztán jöjjön amikor jönni akar :)

Mazska, ti hogy vagytok? Elmúlt a láz? Mi teljesen tünet mentesen megúsztuk szerencsére!

Barbi, nektek mikor kell újra akcióba lendülnötök?

Manci, sikerült?

Boni, neked akartam még írni a kártyákra, hogy nálunk itt a dekor boltba lehet kapni üvegtapétát, ami azt jelenti, hogy teljesen átlátszó, öntapadós és hosszú, mint a tapéta, én azzal is szoktam "tartósítani" mind a két oldalát be tudod ezzel is vonni, és anyagilag talán olcsóbb, mostanában nem vettem, de régen 500 ft körül volt métere. Akár meg is tudom neked nézni, ha gondolod!

Most ennyi jut az eszembe, szép napot mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Hali!

Zsófi, 5-21. nap között jöhet bármikor a mellékhatás. Nekünk levonással volt 39, 4-5 körül, aztán rá 4 napra megint ennyi.
A második esetben már ugye volt antibio is, mert eldönthetetlen volt, mitől magas a láza, az oltás vagy egyebek.....ha holnapra is marad 38 fölött, akkor érdemes elvinni. A hőemelkedés lehet még fogzástól is.

Mecsi, az MMR bogyóból 1-1 kell, az oltás előtti és az oltás napján. Ha előtte nem adod be, már nem is nagyon érdemes, mi megjártuk sajna, lemaradtunk róla, azóta is sajnálom. Mert tényleg a legnagyobb dózisú méreg a 15 hós. :evil:
Semmit sem veszíthetsz vele, legfeljebb a 39 fok fölötti, levihetetlen lázat. :-)

Boni, akkor tényleg nem értem, mizu ez a 3. oltás. Gondolom nem a 2 hós oltással adták a neis-t Nektek. Akkor meg nem beszélhetünk újszülöttkori alapimmunizálás keretében adott cuccról.
Végül mennyit rendelték abból a 350 FT-os könyvből? Megvan még a linkje Neked? Mert lehet, hogy rendelnék, ha maradt még...
Diegot írom mailben, mert voltam ma!

Sniky, már akartam kérdezni, hog hol vettétek a fényképezőtöket és mennyiért?

Mert a mienk nincs két éves, és két hónapja tönkrement totálisan.... :evil: Tegnap közölték, hogy panelhibás, annyi lenne megcsináltatni, mint az ára volt, pedig nem a legolcsóbb gép. Olyan dühös vagyok, Leviről nincs 2 hónapja egyetlen képem, de most nem tudunk venni egy masinát. Használtat meg úgy félek....brrrr.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo de oktoberben kapta utána decemberben a másodikat 8) várom mailt

Szisz érdekelne..hogy milyen széles és miylen hosszú egy ilyen lap

Lányok itt a mesekönyv! még van! aki kapja marja, szerintem megéri! Aproo ha úgy döntesz rendelsz vegyél már eggyel többet,
http://www.teszvesz.hu/item819992818_re ... akcio.htmlűű

láttam net en 1950 ft

http://plaza.unas.hu/plaza_artdet.php?a ... idok_mesei
Vendég

aproo,
a niki olyat vett mint az enyém és kb. egy hete vera is ráindult.ennek kapcsán itt a neki összegyüjtött infó:
http://pixinfo.com/fgep/Fujifilm_FinePix_S5700
http://www.edigital.hu/product.php?productid=29340

már nem forgalmazzák, mert kijöttek az újak,lásd:
fujifilm_finepix_s5800
A Fuji FinePix S5800 jelenleg ár/érték tekintetében a legjobb vétel a fotópiacon azok számára, akiknek kevés a kompakt gép, de nincs "lehetőségük" tükörreflexes szerkezetet vásárolni.

fujifilm_finepix_s1000
ezt eléggé szídják, nem egy jól sikerült darab!!

fujifilm_finepix_S1500fd----ezt vette a vera végül csak talán a mediamarktban, ha jól emlékszem
http://pixinfo.com/hirek/2009-02-17_271935
http://pixinfo.com/fgep/Fujifilm_FinePix_S1500fd/

http://www.arukereso.hu/digitalis-fenyk ... p35142025/
http://www.fotomarket.hu/product.php?pi ... zAodWBVnow
http://www.digitcam.hu/termekek/digital ... 0hds2100hd
http://pixinfo.com/fgep/Fujifilm_FinePix_S5800
http://www.pixmania.hu/hu/hu/1807579/ar ... zAodDHZ1pA
http://www.digitcam.hu/katalogus/1/1:31 ... zAodUH0Cpw
http://www.220volt.hu/Fujifilm+FinePix+ ... zAodHSd7ow
szerintem érdemes egyben kártyával és tölthetőelemekkel egyben megvenni, talán így gazdaságosabb.
Vendég

szisz, jól vagyunk csengi napról napra ügyesebb és hosszabb távot tesz meg egyedül

mi a jövőhéten megyünk 15hós oltásra és én kérem a meningot, de talán több féle gyártmány van forgalomban mert ez amit ti írtatok nevet számomra ismeretlen :roll:
Vendég

Boni, 45 cm széles, és annyi métert veszel amennyit akarsz!Nem lap, tényleg olyan mint a tapéta!
Itt találtam róla néhány sort, nekem nagyon bevált, az óvodában, amikor ott dolgoztam, mindet ezzel csináltam!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Lányok nagy segítségre lenne szükségem. Nem egészen hagyományos értelemben.

Egyre aggasztóbb a súlyom... A várandósság előtt 58 kg voltam, szülés után magától lement 62-63-ra, de néhány hete elkezdtem hízni... most vagyok 65 ez már kritikus, a legkényelmesebb farmerom szűk... így elkezdtem 3 napja sétálni, nem lötyőgni, hanem intenzíven sétálni Kisdeddel az erdőbe és ma nem voltam, helyette tornáztam RR-ra...

Szóval az lenne, hogy nem volna kedvetek alakítnai egy fogyi/diéta kulbbot, amivel ösztönözhetnénk egymást, persze, csak akkor, és azok, akik még a 90 napossal nem érték el céljukat.

Vélemény??

Az én célom, karácsonyra lemenni 60 kg-ra... remélem el is érem!

K.
Vendég

beleki, én benne lennék, de most nem tehetem :oops: :roll:
egyébként én pl. minden télen 2-4kilóval több vagyok mint nyáron és mindegy mi a kiindulósúly mert amikor 44-46 kiló voltam ugyanúgy jött télre fókazsír és tavaly is pedig ugye volt már rajtam bőven elég(64). :cry: szóval , ha most kezdesz fogyózni lehet nehéz lesz a szervezet ösztönei ellen menni, de mindenesetre nagyon drukkolok.szerintem rajtad az nem is sok , mert magasabb vagy és én irigykedtem az alakodra amikor láttalak :oops:
és mikor jösz be?mikor találkozunk?
Vendég

Kata!Én társulok hozzád pont hétfön keztem bele a 90 naposba.Mivel nincs időm és energiám 2 fele főzni igy kezdetben befizettem a gastroyalhoz.Én 55 vagyok és nekem a cél az 50 kg...
Tehát a célunk ugyanaz :D :D
Vera
l.veronika

Kata én is csatlakozom! :lol: én egyenlőre az esti vacsit hagytam el, meg az édességet és a kenyeret csökkentettem. :lol: nekem min10kg kéne hogy eltűnjön...tehát 60kg a cél :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.11.26 19:33-kor.
Vendég

szisz köszi köszi köszi így nem kell Katát terhelnem a laminálással! hétvégén el is megyek tapétaáruházba! pusssz
Vendég

Csajok, én is csatlakozok :D Mármint a fogyihoz, egyenlőre úgy vagyok mint Boni, a vacsit hagytam el, és min. 10 kiló kellene még lemenjen, amióta abbahagytam a 90 napost 2 jött vissza...

Boni, nagyon szívesen, most sem magamtól jutott eszembe, hanem elővettem a karácsonyi dobozokat, és előkerültek az évekkel ezelőtt így tartósított dekorációk :D Kicsit szétszórt vagyok! Szerintem ezzel olcsóbb jóval mint a laminálás!

Vera, Angyal ruha??? :oops: nem szeretném pofátlan lenni, csak annyira tetszik :)

Szisz

<
sziszka78
Tolna

Vera, most láttam, hogy írtál, mindjárt mérem :D

<
sziszka78
Tolna

Boniko! Oké, remélem sikerül a tapétával megoldani, légyszi számolj majdbe, hogy hogy sikerült, mert lehet, hogy én is áttérek, ha ennyivel egyszerűbb és olcsóbb...

Csandi! Ez természetes! Köszi a bókot, amikor találkoztunk, akkor voltam 62 és akkor nem is éreztem vészesenk, szóval elvoltam, de úgy látom, hogy a karom és a hasam lett gáz!!!

Vera, Boni! Örülök a társulásnak. Hány centi vagy?

Vera! Én nem tudom, hogy kibírnám e a 90 naposat, azt látom, hogy az nagyon hatákony.
Boniko! Édesség a gyengém, a kenyérért egy ideje nem vagyok oda, de az édesség Fúúú az nekem kemény lesz.

Szóval, akkor lesz egy kiindulási kg-unk.

Nekem az étkezéssel nem tudom mi lesz, mert egy zabagép vagyok, imádom a kakaót (cukor nélkül iszom, keserűen)

Vera! Írj valami biztatót a 90 naposra és győzz meg!! Légyszi!

Mert azt érzem, hogy az étkezésen is változtatnom kell. Mondjuk mi nem eszünk húst. De az is a baj, hogy 7 után szoktunk vacsizni...
Vendég

Vera, Lackó szerint kellene neked egy kislány is ;) :D

<
sziszka78
Tolna

Ilyen mesekönyvet lehet hogy én is veszek. Sziszka, Nektek ne rendeljek egyet? Ha kell.. hátha így egy postaköltséggel megússzuk...

Hajrá fogyi klub :-)

yuyu79

Beleki, a 90 napos nem olyan szörnyű ám, mint amilyennek látszik! Nagyon könnyen betartható, és változatos ételeket lehet enni (édességet is) Viszont én most annak nem állok neki. Én most a heti 2-3 torna és a vacsi elhagyásával, azaz ha éhes vagyok akkor gyümölcsöt eszek azért...így küzdök....most 178 cm és 80 kiló vagyok :( :( :(

Van egy nagyon szuper Dvd-m. Czanik Balázs: Has Burning

http://barbara-dvd.blogspot.com/2008/06 ... rning.html
Én nem innen töltöttem, ezt csak most találtam.

A már a terhesség előtt is rá tornáztam, mert van neki nagyon szuper Capuela Aerobik dvd-je is, azokat is nagyon szeretem, szóval én rá nyomulok, és csak ajánlani tudom! DE ez amit belinkeltem, ez kimondottan HAS-ra van, és hatásos is!

Szilvi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sziszka78 2009.11.26 21:08-kor.

<
sziszka78
Tolna

Julcsi, oké, jöhet nekünk is :D

<
sziszka78
Tolna

Sziszka!Ment még egy mail.
Ez a czanik nekem is szimpatikus ráadásul heti 1X tart a TF en ingyenes órát minden alkalommal más milyet.
De sajnos este 7 kor.Pár év és talán eljutok.....
Vera
l.veronika

Kata 167cm :oops:

akkor hajrá fogyi! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Na, közben sikerült végre eljutnom fodrászhoz is.
Már akartam kérdezni, akik jártok fodrászhoz, kozmetikushoz, hogy oldjátok meg?
Mert én másfél havonta lopok magamnak 40 percet, de kozmetikusnál nem voltam Levi születése óta, és nagyon hiányzik. Na jó, előtte is félévente, de akkor is.....

Csandi, köszönöm a kimerítő választ, gondolkozunk. Péter kisgép párti, én már nem bízom bennük, ez meg nem sokkal drágább. Majd, ha tavasszal elfogynak a gázszámlák... :oops:
De s5800ast nem nagyon találtam, ezek szerint ez most jön be?

Zsófi, már akartam kérdezni, de gmail chaten nem válaszolsz....van vmi híred a tanulókártyákról? Nyomtatás, illetve találtál egy srácot, még régen írtad. Sikerült vele egyezkedned?

Hú, Boni számolj majd be, mert ha nem jön össze a laminálás, akkor lehet, hogy majd kérek segítséget, hol lehet beszerezni, meg hogyan műxik a dolog. Bár én még a nyomtatás problémájánál tartok ezügyben.... Ha egyszer eljutok odáig. Most éppen hónapok óta tervezgetem a kisvakond figurákat Levi falára, már kiköltöztünk, csak le kéne venni a falról a képeinket, befesteni a szögek helyét, és már "csak" a rajzolás, kivágás, befestés maradna....szép álmok!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Húúú, az ünnepek előtt/alatt fogyózni, az nem lehet semmi. Én tuti nem bírnám ki. :roll: Nekem meg most pont a fordítottja van, én néhány kg-ot szeretnék felszedni. Már sokan mondták, hogy túl sovány vagyok, már-már "kislányos" a testem. De nem is ez lenne a fő gond, hanem az, hogy eltűntek a melleim mióta nem szoptatok. :oops: :cry: Idáig sem voltam valami pamela anderson, de most már tényleg szinte semmi. A szoptatás eléggé megviselte őket. Szóval talán ha hízok néhány kilót, akkor egy picit "nyerek" ezen a téren is, legalábbis ebben reménykedem.
Valaki tapasztalt hasonlót?? Nekem csak azért ennyire rossz mert én ezen a téren mindig hatalmas önbizalom hiányos voltam, utáltam magam miatta, és most még rosszabb a helyzet!! Komolyan nem tudom mi lesz majd a második baba szoptatása után...akkor tényleg nulla lesz.....

Sziszka,
Én csak jövő októberben megyek (ha megyek) vissza dolgozni, de már most beíratjuk Virágot, hogy legyen helye. Bár a környékbeli kismamák mondják, hogy lehet hogy már így it túl késő...hát meglátjuk.
Ja meg azt akartam még tőled kérdezni, hogy mikor tornázol? Amikor Málnus fent van van ha alszik? Én próbáltam úgy tornázni hogy fent van Virág, viszont ilyenkor megijedt mert nem tudja miért csinálok olyan fura dolgokat, meg próbál rám mászni ha éppen talaj gyakorlatokat végzek, ami szintén nem túl szerencsés....

Kép
Kép
dia123

Aproo,
Én valamelyik nagyira bízom Virágot ha fodrászhoz megyek. Bármikor szívesen vigyáznak rá! Na és milyen frizurád lett??

Ma megünnepeltük Virág 2. névnapját. Most csak szolidan hárman, meg beugrott anyósom is, aztán hétvégén lesz a nagy "buli" anyuméknál. Ma kapott tőlünk építőkockákat, fürcsijátékot, meg amolyan kirakós kockákat. Ja és vettem a cukrászdába sütiket, körbeültük velük Virágot és ment körbe-körbe kunyizni mindenkiéből. Nagyon édes volt, ahogyan végigkóstolta a sütiket! Nem győztük adni neki! Persze ezeket igazából ő kapta névnapja alkalmából, mi csak besegítettünk :wink:

Kép
Kép
dia123

Apróka: az enyém S5800-as és a fotomarket.hu oldalról rendeltem tavaly ilyenkor 35e-ért tokkal, 2Gb-os kártyával együtt. Most néztem, azon az oldalon és máshol sem nagyon találtam ilyen gépet:(
úgy látszik, már nem lehet kapni:(

fodrász, kozmetikus kérdés nálam egyszerű, mert alattunk van az üzlet, olyankor anyósom vigyáz Barnusra én meg lazítok 2-3 órát egy-egy nagykezelés alkalmával...

sniky

Igen, Niki, én sem láttam sehol.:-((
Talán tavaszra kijön egy újabb, vagy ebből lesz, nem tudom. Addig sztem úgysem aktuális. Bár még lesz egy körünk, ha már elvégeztük apummal mindketten a jogot, mert írunk egy cifra levelet a samsungnak. Képzeljétek a legjobbat nem is mondtam, nézegetem a papírjait, itthon 1 év a garancia, de egész Anglia területén 2 év....ez akkor szemétség, de legalább van alapom nem csak egy reklamálni. Hátha....

Irigykedem. Persze én is átmehetek anyósomhoz, de ott a környéken nem ismerek se fodrászt, de kozmetikust, anyósom meg nem jön át hozzánk, eddig szülés óta, ha 3x volt. Elvégre még így is maradt neki otthon 4 gyereke, és egy két telek nagyságú kert, tele gyümölcsfákkal:megértem, hogy el van havazva. Anyum ugye nincs, apum koránfekvő, meg már nem mai gyerek....szóval picit irigykedem. Valahogy ez nagyon nem műxik nekünk, mert Pétert meg este utálom itthon hagyni, végre hazaesik, és akkor nyakába akasztom a már fáradó gyereket. A kozmetikus meg minimum másfél óra...

Dia, semmi extra, épp elrohantam, rövidebb lett. Már 2 éve akarok melírt, de az 2-2,5 óra, kizárt.

Na, lépek aludni, megint olyan késő lett, pedig nem is csináltam semmit. Még a csülköt sem tettem be a sütőbe. :roll:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Niki, csinálsz vonalzót majd? :roll: :D
Na , tényleg lépegetek az ágy felé.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Dia: Málnus legkésőbb 8-kor kidől, így nekem egyszerűbb estére időzíteni, na meg az esti kalória égetés sem rossz, nekem ez így bevállt. Azért durva, hogy ennyire előre kell jelentkezni, bár valószínűleg itt is, csak még nem jártam utána!

A fodrász nekem 2 havonta elég menni a melír elbírja, olyankor apa besegít, ő szerencsére rugalmas munkaidőben van, és most kezdjük kicsit szoktatni a mamához is, tegnap volt a 3 alkalom, hogy ott hagytuk, jól bírta a drága, szóval most már ezzel is számolhatok, kozmiba is eljutottam már egyszer, de most meginnt aktuális lenne, meg a rákszűrés is, a 6 hetes vizsgálat óta nem voltam nődokinál...egyszer csak majd odaérek.

Vera: írtam!

Nálunk az a nagy hír még, Málnust elkezdte érdekelni a bili, annyira édes, persze nem mindig sikerül neki, de elég kitartó!

Szisz

<
sziszka78
Tolna

Sziszka, 690-re jön ki fejenként, ha kettőt rendelek, de gondolkodom egy 3.-on is, akkor még kicsit olcsóbb lenne...

Jó éjt!!

yuyu79

Nem tudjátok mi lehet a vonalzómmal? Már vagy egy hete nem látom.. mármint Enijét :(

yuyu79

Vera a zoknimaciért teljesen odáig vagyok!!!

Kata sajnos nálunk is ez a helyzet imádunk enni , nassolni, és a vacsi mindig 7utánra esik. A fogyókúrát én már elkezdtem 2hete a 90naposat de még elég össze vissza eszek szóval becsúszik még a nasi meg vacsi még későn van, de már kezdem rendszabályozni magam. Én 50kiló körül voltam szóval azért a cél 55egyenlőre és most leragadtam nagyon ennél a 65kilónál.

Aproo én is csak lent jutok el anyóséknál fodrászhoz, lehet kozmetikust is ott fogok keresni.

Dia cicihelyzet iszonyat én utálom magam, és ha nem lesz még egy gyerek gyűjtögetni fogok valami korrekcióra az tuti! Főleg ha még fogyok akkor kritikán alulinak fogom érezni magam. Én baromi büszke voltam magamra mármint az alakomra , most löttyedt megereszkedett cicik, úszógumis pocak , széles csípő.Szóval inkább lennék nádszál vékony megint :wink: :oops:

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Aproo!
Teljesen átérzem e helyzetedet amióta Miku megvan nem jutottam el sehova nélküle.Születése óta csak ugy van el az apjával ha én is ott vagyok(nemhogy mással)amint kiteszem a lábamat megy az üvöltés.Így már meg se próbálom.Persze Tamás meg tök szívesen lenne vele ,de este ő se az üvöltő gyerekre kiváncsi. :(

Kata!Meggyőzni nem tudlak én is most próbálom ki a 90 napost.Életemben nem fogyókúráztam Bence születeése után egy hónappal soványabb voltam mint szülés előtt.Most meg a szülésnél fölszedett 10 kgból még 5 itt maradt.
Nem akartam drasztikus fogyókúrában kezdeni mert még szoptatok.
Majd meglátjuk a többieknek bevált :D
vera
l.veronika

Szisz lépj ki a klubból ! Miért vesztél össze anyukáddal ha meg szabad kérdezni, ennyire komoly?

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Vera! Átolvastam a honlapot és rájöttem, hogy én ezt nem tudom tartani, de a kérdések között ott van, hogy lehet-e szoptatás alatt és azt írja, hogy nem javasolja, mert méreganyagok is belekerülnek. Szóval emiatt sem kezdek neki.
Viszont kitartok a mozgás mellett. Az étkezésre meg igyekszem odafigyelni. :shock:

Dia! Csak az ünnepekig :)
Cicitéma, nekem a nővérem hasonló eset, mindig azzal csúfolták, hogy megcsipte egy darázs, ... De a szülés óta egy picit nőtt neki + a súlya miatt. Mondjuk, ő kb. 160 cm és 65 kiló, gondolom ennyire nem szeretnél felszedni. Csak sajnos ő is arra panaszkodik, hogy megereszkedett, pedig most sem óriási.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.11.27 09:04-kor.
Vendég

beleki, én is szoptatás alatt csináltam a 90 naposat csak icsit módosítva.
gyümölcsnapot nem tartottam és a reggeli nagy bögre tejeskávémat mindig megittam és reggeliztem is csak mindig olyat amilyen napom volt.pl.fehérjenapon kolbász vagy sajt magában.szénhidrát:vajas kenyér magában...szóval mindig ügyeltem arra, hogy mindig egyféle étel kerüljön a gyomorba ugyanis az a lényege ennek a fogyókúrának, hogy ha egyfélét eszel akkor csak egyféle enzimet kell termelnie a gyomornak és sokkal könnyebben emésztesz ezáltal.ami hiányzik a szervezetnek azt hozzáteszi a raktárból.ja és szénhidrátnapon szigorúan sütit vacsiztam és simán lement a 6 kiló a 6hét alatt.alapból nem is eszem ennyi édességet mint ammennyi a fogyi alatt lement :shock: :shock: mondjuk az első három héten kell túllendülni és utána meg már nagyon eredményes!!!!ja és sosem éheztem vagy szenvedtem, hogy nem ehetem ezt vagy azt.sokkal könnyebb mint gondoltam.én mindig úgy főztem, hogy egy része olyan volt amit ehetek és így nem kellett mindig külön főzni. a bableves kicsi tfura volt külön a csülök külön a csipetke, de még az is megoldható!!ja meg ha tartottam is gyümölcsnapot azért valami zöldségeset ebédeltem meg leves levét is ettem, mert csak gyümölccsel nnem elégedtem meg.volt, hogy lángos volt a gyüminapos ebéd...szóval ennek elleneére működött, úgyhogy kitartás lányok aza pár kiló hipp-hopp eltűnik ám!!!!
Vendég

Sziasztok hízó-fogyó kis- és nagylányok!

Szerintem én nyerném meg a miröl kéne mire lefogyni versenyt. Nekem is nagyon a szívem csücske lenne, ha újra elégedettebben nézhetnék bele a tükörbe... Én valahol Boni és Sziszka között vagyok 165 cm és kb. 74 kg. Nem egy élmény, de stabil súly évek óta és tehetek akármit, se fel, se le nem mozdul torna ellenére. Ehetek sokat, nem lesz több, de ehetek önsanyargatósan keveset, akkor se. Utoljára Imivel a szoptatás alatt sikerült lefogynom 65-re és nagyon boldog voltam pár hónapig, amíg nem lettem terhes. Akkor nagyon átálltunk: reggel egy szelet kenyér valamivel, délben rendes kaja, nem zsíros, de tartalmas és csak módjával, vagyis éppen hogy nem totálisan jóllakva, hanem a még tudnék enni stádiumban abbahagyva, vacsira saláta vagy egy könnyü leves. A sok zöldségtöl kikészült az emésztésem. Gyümölcs és sok víz az éhség ellen, semmi gyümölcslé, egy pohár tej egész nap és tea minden nélkül. Az elsö hetek nagyon kemények, de aztán megy magától a szekér. S az a vicces, hogy a diéta során még sütit is ettünk minden nap, de nem csokiztunk. Számoltunk mindent és így egész jól ment. Most el kéne odáig jutnom, hogy stabil legyen a fogyni akarás elhatározása. Csoki már nincs itthon és nem is hiányzik, de gyümölcs se nagyon, mert elég gyenge a felhozatal, s banán meg húzós, nem diétázásra alkalmas.
Szóval én is szívesen csatlakozom, hátha! :)

Sziszka!

Akcióztunk, de talán túl korán. Kezdem feladni, mert soha nem mutat ez a kütyü pálmaleveleket. Majd lesz valahogy. Csak ne lenne mindenki az ismerettségi körömben terhes és mind nyavalyog, hogy milyen rossz neki! Hát én bárkivel cserélnék ezért az élményért! Mindenkinek mondom, hogy mindenkinek vannak hobbijai, az egyik motorozik, a másik bélyeget gyüjt, no én meg gyereket. Mire a mások, hogy az a legdrágább hobbi...

Tegnap hívott a föbérlönk, hogy költözzünk ki, mert túl sokan lakjuk ezt a lakást. Hogy ez miért csak most jut eszébe, azt meg nem érthetem. Neki 3 gyereke van...
Ez rendesen dobott a közérzetemen és a derekfájásomon is.
A páromnak meg iszonyatosan rossz kedve van, mert végre megvannak az alkatrészek az autónkhoz, be is szerelte, ami gyorsabban ment, mint gondolta, de a kis bajból nagyobb lett, mert így kiderült, hogy nem csak a szervopumpa lehelte ki a lelkét, amit ugyebár sikeresen kicserélt, hanem a hidrolengéscsillapító is, ami ezzel a szervopumpával függ össze. Mindjárt mehetek is le vele autót szerelni, mert kell neki a támasz, vagy a "kutya", amin kitöltheti az indulatait. :(
Pedig nagyon kéne az autó, mert vinnie kell vissza a kottákat és hazafelé be akar vásárolni a Pennyben. Hát...

Hogy valami jót is mondjak: Dönci 10 kg és Regö tegnap óta öntisztuló szobatiszta. Ma ment elöször pelenka nélkül az oviba. Tegnap kakilt elöször wc-be, mert eddig rettegett töle, hogy beleesik. Haladunk. Tegnap voltunk oltáson is, Regö meningo-t kapta, Iminél meg vércsapolás volt, hogy utánajárjunk az orrvérzés okának. Eni kificamított a bokáját a gyerektornán, így most csak nehezen tud menni. Tegnap megint sírva jött haza, hogy a brazil kiscsaj állandóan szivatja. Nekem már baromira elegem van ebböl a gyerekböl, de a szüleiböl is. Annyira tele van a bocskorom, hogy mindig van valami!

Még egy kérdés: valamelyikötök, talán vera, megvette tölem a selecta stern lottura címü játékot. Tegnap megtaláltam a játékleírást hozzá, így kérnék priviben egy címet, amire elküldhetem.

Délután megyek a gyerekekkel az iskolába adventi barkácsolásra. Már alig várjuk! :)

Én is vennék tükörreflexes digit, de nikont, mert az objektíveket megtartanám. Az analóg kamerámat eladom. :(

Puszi: Barbi
Vendég

Barbi!Nem én vettem meg azt a játékot!
vera
l.veronika

sziasztok!

itt vagyok. ápolgatom a "beteg" gyerkőcömet! most az előbb mértem, 38,7 volt a hője. kapott nurofent, most alszik! :( annyira sajnálom ilyenkor... szegénykém! remélem, hogy tényleg 3 nap lesz max. és aztán huss! éjjel, vagyis hajnalban is erre keltünk, hogy forró a feje, pedig akkor "csak" 38,4 volt...

Vera, iszonyat ügyes vagy! az a zoknimaci tényleg cukor!!!

Virágnak és Emmának utólag is nagyon boldog névnapocskát!!!

Dia, Mecsi, tényleg ennyire nagy a gond!? vagy csak ti vagytok túl elégedetlenek? :( remélem, hogy nem, és vagy visszatér minden a régibe, vagy sikerül magatokat elfogadni! (mondom én, az örök kritikus... :P)

Barbi, lehet, hogy rossz a kütyüd!? vagy lézetik, hogy nincs PÉ-d? biztosan jön az ötödik babó, ha eljön az ideje! igaz?

Aproo, nem láttam gmail-en, hogy írtál, bocsi! a tanulókártyák ki vannak nyomtatva, de sajnos a laminálós dolog nem jött össze! szóval az még nekem is várat magára! ez, amit Sziszka mondd, én is ezen gondolkoztam már annó is, csak lusta voltam és ennek utána sem jártam... mármint, hogy mennyibe kerül, meg a sajátomat sem csináltam még meg! :( bocsi! szóval a kinyomtatott cucc itt van! már csak szét kell válogatni a nagy kupacot! ;)

nincs kajám már megint... ez is a sírba tesz, hogy mit egyek!

Kata, a fogyi klubb nagyon jó ötlet, én is csatlakoznék, csak nekem méricskéznem kell a "fogyasztást". eléggé macerás, és nem éppen szórakoztató! de akkor mikor kezdjük? kezdtétek? a vacsi, nasi és kenyér elhagyása már önmagában szuper lenne... (erre most rendeltem egy pizzát ebédre... :P)

jön ma anyósom gyereknézőbe. kapott Beni tőle egy édes Micimackós asztalt, amit most hoz el neki. mi pedig vettünk hozzá két Füleses széket! az Auchanban volt leértékelve. ez lesz a karácsonyi ajándék! :) férjem ma barátokkal találkozik, úgyhogy később jön, de szerencsére altatásra hazaér!

kozmetika, fodrász nálunk is úgy van, hogy valaki addig bevállalja Benit, bár amíg nagyon pici volt, volt 1x, hogy elvittem magammal a fodrászatba, és ő hősiesen végigszunyálta! :) na, ezt már most nem lehet vele megtenni!

a héten voltam is kezelésen, hát nem volt egy leányálom... :S ezer éve nem voltam, amióta Beni született, semmiképpen! de ez is basszus 4800 Ft volt szemöldökszedéssel együtt! hát, nem éppen a gyed-hez van kalkulálva... :(

kicsit rendbeszedem a lakás, mire anyós jön, ne legyen olyan, mintha bombát robbantottak volna, meg bedobok egy mosást is!

jók legyetek! végre hétvége! :)

sophie27

Lányok!

Muszáj elmesélnem Nektek valamit, hátha van megoldásotok...
Apával történt pár napja.

Ő ügynök, a munkahelyén felmondott, hétfőn. Kedden nagy telefonos ordítások után kiemnt a raktárba, hogy akkor elszámolnak ő viszi a kereteket és megkapja a bentlévő jutalákokat. A bőröndöket addig nem vitte fel míg nem számolnak el, a főnöke erősködött, kamuból telefonált a rendőröknek, hogy ellopták a kollekciót, de apa nem dőlt be és várt, egyre nagyobb órdítást, apa nyugodtan kötötte az igazát, majd a főnök rohamot kapott és rálökte a kanapéra és a 65 kilós páromra a 120 kilójával rátehénkedett és elkezdte ütni, az első taslit a raktáros lány kapta, aki közbe akart lépni, majd szerencsére apa védte magát, így nem kapott, csak az ingjét szakította el, de azóta is izomláza van a tartás miatt.
MAjd a főnök elrohant és akartunk rendőrt hívni, de a raktáros csajszi, mint egyetlen szemtanú tiltakozott, hogy nem tanúskodik a főnök ellen. Jó, akkor így nincs értelme, erre ma Joci ment pénzt beszedni, de a főnök letelefonált, azzal, hogy ma megy a párom ésm hogy nem tudtak megegyezni ezért nincs már a cégnél, Joci előadta a történteket és szó szerint nem hittek neki.

Apa nagyon maga alatt van, amit megértek, mert a nevét akarják bemocskolni és ez a látszerészet egy külön állatfaj és elég kis kör ahoz, hogy ismerjék egymást. Szóval jó lett volna most a jegyzőkönyv, hogy igazolja magát.

Hiába vígasztalom, hogy ez csak pár napig fog tartani, de nagyon rossz most neki. Mindenki el fogja felejteni azt ami történt.

Szerencsére az új cég nem viszakozik, aki miatt eljött ettől a cégtől.
Vendég

Sziasztok!
Mecsi, az én családom sem egyszerű eset, nagyon nehéz tolerálni a hülyeségeiket Málnussal kapcsolatban (ebéd előtt sütivel tömik, az összes lila foltot az ő "felügyeletük" alatt szereztük...és még tudnék mesélni) Nem könnyű tolerálni, dehát az ember nem választhatja meg a családját, igyekszem soha nem szólni ezekért. Viszont az öcsém csaja (4 hónapos a babájuk)na ő nem tolerál, ha valami nem tetszik neki, akkor hetekig nem jönnek, és nem hozzák a babát....nekem meg sz összes bűnöm az volt, hogy amikor végre eljönnek a tesómék babástól, a névnapomat megünnepelni, ülünk a vasárnapi asztalnál, előkerülnek a pezsgős poharak (ritkán kerülnek ki a szekrényből) és szólni mertem anyunak, hogy ezek bizony koszosak (az is igaz, hogy előtte belekötöttem a tortába, mert Tescost vettek (14 db E-betű volt ráírva) és meg találtam jegyezni, hogy vehettek volna rendes tortát is :( Na ebből a kettőből lett a családi patália, mert én mit képzelek magamról, hogy anyut ennyire leégetem az öcsém csaja előtt, mert az most mit gondol magában anyuról, hogy koszos poharat tett az asztalra...nem tudom mit gondol anyu, a csaj nem vette volna észre, hogy koszos, vagy szívesen ivott volna belőle?! ?! Egyénként az öcsém csaja kicsit különc, de aranyos, az az egy hibája, hogy úgy érzi neki nem kötelessége mindent tolerálni nekik....
Ez miatt most duzzog, bolhából elefántot csinál, hozzá költ a sztorihoz, hogy mert én még ezt is mondtam meg azt is, és hogy nekem semmi nem elég jó :( :( :( (csendben jegyzem meg, hogy a torta evés után 2 órával tele lett a Málnus arca piros kiütésekkel, de szerintük kizárt, hogy a tortától...) Na bő lére eresztve ennyi, persze már bocsánatot kértem a bűneimért a családi béke kedvéért, de még mindig duzzog....
Bocs, ha kicsit sok voltam...

Barbikám, szomorúan olvasom, hogy nálatok sem fenékig tejfel az élet, akkor most másik lakást kell keresnetek? Jobbulást az autónak...Regőnek viszont nagy-nagy gratula :) Imi orrvérzésének a fejleményei nagyon érdekelnek!!! Eni drágának pedig gyógypuszit küldünk! Erről a pete érésről egy petefészekkel, lehet, hogy megkérdezném a nődokit!

Zsófi, Mecsi: Vera szuper ügyes, élőben még vagányabbak, amiket csinál, és Málnus imádja a macit!!! Ezer köszönet érte :D
Zsófi, Beninek jobbulást, remélem hamar túl lesztek rajta, és hogy ez csak mellékhatás :( A kozmetikus/fodrász árakon én is ki vagyok akadva :( Pedig olyan jól esik a kényeztetés az ember lányának!

Kata, a sztori apával extra durva...és ha jól vettem ki, akkor a fizetését is elbukta? nem nagyon van jó ötletem, de felháborítónak tartom!!!

Na lépek...

kellemes hétvégét mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Valahogy nem akar összejönni ez a sűrűbben írás. :(

Megvagyunk mi is, Cintus szépen beszokott az oviba, bár az ottalvás még nem megy. Múlt héten volt egy sztori amitől lehidaltam. Egyik este közölte, hogy másnap reggel vinnie kell pénzt az oviba, én meg meglepetten kérdeztem, hogy miért. Erre azt mondta, hogy az egyik kislány azt mondta, hogy ha visz pénzt lesz a barátja. :shock: Kiderült, hogy perselypénzről beszélgettek és Cintusnak van sok aprója, a kislánynak meg csak egy pénze van. Persze megbeszéltük, hogy ez nem így működik. Másnap reggel szóltam az ovónőnek aki annyit mondott, hogy annak a kislánynak vannak ilyen beszólásai. Aztán a héten boldogan közölte kedden Cintus, hogy van barátnője és a végén hozzátette, hogy és nem pénzért. Szóval sokkoló volt az első hét.
Viki jól van, nálunk négy napig tartott az oltás utáni nyűglődés, két nap láz max. 38,5, de három foga is kijött így szerintem az is benne volt. Új szólása a ne, ma is vásároltunk és szóltam neki, hogy jöjjön indulunk, erre közölte, hogy ne és elindult a másik irányba. Amúgy meg nagy kőgyűjtő lett, kisvödörrel indulunk sétálni, aztán itthon is fél órákat pakolássza őket, este már a vödörrel akart menni aludni is.
Apa tiszta zizi, elkezdett inni és sajnos vezetés közben is, anyóssal próbálunk a lelkére beszélni, már ha hagyja, anyósnak több hónap után a héten sikerült beszélni vele.

Barbi! A lakáshelyzet aggasztó, remélem nem kell költöznötök! Regőnek gratula!

Csengének is gratula az önálló járáshoz, meg Emmának is!

Kata! Nem tudom mit lehet ilyenkor tenni, munkaügyi bíróság az elmaradt bérért legalább? Fogyóban én is benne lennék, szintén 65-ről indulnék és 3-4 kiló a cél. 162cm vagyok.

Sziszka! Sajnálom anyuddal a vitákat, sajnos nálunk is sűrűn van hasonló szitu, anyu elég lassan akarja megérteni, hogy inkább minőségből vegyen keveset, mint gagyiból tucatszámra. A múltkori irásodért köszi! :wink:

Zsófi! Nem jöttök ki vasárnap a kirakodóra?

Megyek, bocsánat nagyon sok mindenre nem reagáltam. Szülinaposoknak, névnaposoknak boldogat! Betegecskéknek jobbulást!

Andi

KépKép
jazmin2005

szisz, és ők is bocsánatot kértek tőled, hogy túlreagálták meg hozzáköltöttek??
Vendég

Áron lerottyant hörög köhög szörtyög folyik az orra, de nem lázas szerencsére, reggel nyomom bele a cebion multit, este a cebion c vitamint , narancslét itatok vele, kb fél óránként szívom az orrát. Étvágya van , de az alvás kritikus 1/4 2től 4ig megint fent voltunk mert nem bírt aludni. Reggel :lol: persze azaz 3/4 12kor sikerült felkelni így most alszik. Ebbe az egészbe azt utálom hogy tolódik az oltás és majd tuti pont karácsony előtt fogjuk megkapni :(

Szisz sajnálom a sztorit megjegyzem és sem vagyok az a típus aki nem szól be anyóséknak ha valami nem tetszik. :shock: Amúgy szerintem anyukádnak nincs miért dacoskodni. Sztem rosszabbul érezhette volna magát ha kismami szól a poharakért és nem te. Szóval ezért nem okolhat téged, torta sztori meg ismerős Áron is tescosat kapott mamáéktól 1évesre! Furcsa hogy annyira nem érzik át a helyzetet hogy már semmi sem úgy készül mint régen hanem csak tele E -betükel.

Barbi elég furcsa hogy még csak most jutott eszébe szólni az uraságnak hogy sokan laktok . Ahogy írtad is eddig nem tűnt fel neki hogy ennyien vagytok?!REmélem maradhattok.
Regőnek gratula!
Nikon jó választás ha kompatibilis az objektív az új géphez!

Kata ez elég nehéz ügy és sztem igazából az urad nem is tehet ez ellen már semmit. Max elmesélheti mi történt és hogy inkább nem akart belőle ügyet csinálni, mert aki látta az sem akart belekeveredni és talán érthető is . Manapság mindenki félti az állását. Most biztos baromi kellemetlen ez az egész szitu , de talán az új hely majd feledteti vele a történteket. A bért meg mindenképp meg kell kapja mert az ellen lehet lépni. Akkor pedig a munkáltató jár rosszul ha van valami stikli az is kiedrül!

Zsófi jobbulást Beninek! Akkor ez most az oltás mellékhatása lehet ugye nem beteg?

JázmindAndi ovis sztori sokkoló már itt kezdődik az egymás kifosztása! Milyen okosak a gyerekek és milyen szörnyű hogy ilyen megtörténik. Hozzáteszem Barbi sztorijai is mindig megdöbbentenek.
Apa miért kezdett el inni? Inkább vigyázna magára a gyerekek miatt. :(

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Csandi, á dehogy, annál sajnos egyszerűbbek, soha nem látják be, hogy nincs igazuk. Még egy példa..lecserélték a kézmosót a fürdőszobában, egy puccos, talpon állóra, de nincs lefúrva még (hetek óta) teljesen instabil az egész, mozog a láb is és rajta a kagyló is. Szerintük ez teljesen jól van így, és nem értik miért nem merem ott hagyni náluk a Málnust...ez is csak az én "hülyeségem" :( :( :( Ráadásul már bocsánatot kértem, de még most is duzzog :(

Barbi, és Kata: Málnus beleszeretett egy házikóba az egyik játékboltba, tökéletes ajándék lenne neki, de nagyon húzós az ára, Barbi, ha nem lenne túl nagy kérés körülnéznél egy kicsit, hogy nálatok mit kóstál ez, Kata tőled pedig azt kérdezném, hogy a játéknagykerben meg tudnád kérdezni??? Nagyon köszönöm!!!
Erről lenne szó:
http://www.bababutorbolt.hu/termekek/ja ... /id/7_1_49

Ja az öcsém csaja nem kismama, hanem 4 hónapos Kittikénk van :D Ez nem volt az előbb egyértelmű talán.

Andi, édes ez a kőgyűjtés, azért próbálj meg gyakrabban jönni...örülök, hogy sikerült ovit találni!

Csenge, tényleg, ti hogy álltok Zétivel ovi ügyben? Semmi azóta sem?

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Áronnak elfelejtettem jobbulást kívánni, és erről jut eszembe (főleg aki még szoptat) mennyi folyadékot iszik meg a gyerek nálatok pluszban? Mert Málnus max 2 dl, és kicsit keveslem....aki tejtesónk volt, mondjuk nem szopizik, de megiszik másfél litert naponta....

Szilvi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sziszka78 2009.11.27 21:25-kor.

<
sziszka78
Tolna

Sziszka!

Sztem az nem kevés. Már persze, ez is viszonyítás kérdése, Levi abbahagyta a szopit egy-két hete :-( , de így sem iszik meg, csak max. 2-2.5 decit. És csak vizet. Ennyi. Az esti és a reggeli pépet csinálom neki jó folyékonyra, ez még plusz folyadék. Na, persze ezt sem hajlandó inni Levi, csak kanalazva...
Én is ismerek körülöttem gyerekeket, akik simám benyomják a liter innivalót, mellé meg 2 2x2 deci tápszert reggel-este.
Már feladtam, hogy örökösen ezen rágódjak. Persze vannak hullámok, carabb napok, amikor ezerrel idegel, hogy "azzenyim" miért ilyen, de evvan.
Ezzel meg főleg nem tudsz mit kezdeni, mert ha 10 percenként rohangálsz utána bármilyen itatóval, kanállal, bármivel, attól sztem csak rosszabb lesz. Legalábbis Lecsó megmakacsolta magát méginkább.

Csandi, köszi, de fényképezőből használtat nem merek megjátszani, inkább gyűjtögetek 3-4 hónapig.

Betegeskedőknek jobbulást!
Ünneplőknek vidámságot!
Szomorkodóknak örömöt és békülést!

Bocsánat, hogy csak így, nem név szerint, de iszonyúan fáradt vagyok, kispasim ma megint egy alvással küzd és nehezen bírjuk.
:roll: :cry:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziszka, Mecsi! A pénzzel nincs gond, be kell szednie, ma már el is kezdte. Az új cég meg sokkal jobb, jobb áru és jobb százalék. Tehát nincs vész, csak rossz így befejezni.
Vendég

Sziszka!Ebbe a házba én is beleszerettem :)
l.veronika

Sziasztok!

Benim már alszik :( A mai rekord hőm. 39,4, fürcsi után! Kapta a gyors nurofent, meg a tápit, és elaltattam! Délután 1 óta van fent... Kész vagyok! Eddig kb. semmi bajunk nem volt, mert ez a láz mindkettőnket kikészít! Remélem, hogy holnapra már jobb lesz!

Kata, nem semmi sztori a férjedé! Remélem, hogy ezután már minden jól alakul, barom főnök meg észhez tér...

Andi, de, tervezzük a vasárnapi mókát! Ebédelni is ott szeretnénk! ;) Tavaly nagyon bejött nekünk a kaja is, meg a buli is!

Holnap amúgy 11től Budaörsön a Templom téren van Alma koncert, szintén Adventi ünnepség keretén belül!

Gyerekem mégsem alszik! Épp kikészít... Na rohanok! Bocsi, hogy senkinek nem reagáltam, de ez egy ilyen nap! :(

sophie27

Apró köszi :) Engem vigasztal ha másé is olyan mint az enyém :D

Vera, nekem kb. 10-12.000 ft-ot megérne, ha varrnál nekünk valami hasonlót ;)
Annyira sajnálok érte ennyi pénzt kiadni, viszont nagyon szuper és Málnust alig lehetett elrángatni belőle a játékboltban....aztán ha megvan a prototípus, akkor az unokatesók is boldogak lennének :D

Zsófi, kitartás, elaludt végre?

Szisz

<
sziszka78
Tolna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?