Nálunk is egyre nehezebben az alvás...éjjel is küzdünk, nappal is, most éppen a gáz áruló autó ébresztette fel, de ugyan így szoktunk járni a jégkrémmal, a tej házhoz szállítással...miért pont délután jönnek ezek a sz@r autók
Egyébként velünk minden rendben, azt leszámítva, hogy lehet, hogy beléptem az összevesztem az anyámmal klubba, Mecsi (tudom, hogy ő az apujával) és Barbi mellé....
Nagyon várom a karácsonyi képeiteket, és közben irigykedek, mi tavaly pórul jártunk, oda idén tuti nem megyünk, máshol meg nem igazán van. Azért még körül érdeklődöm a dolgot.
Katica, olyan jó, hogy Pistikével ilyen jól mennek a dolgok, és jó hallani rólatok, gyere gyakrabban ha tudsz!
Pöttöm, nekem is tetszenek a szárnyak, talán csak irigykedik aki beszólt!
Dia, erről le is maradtam, hogy te is visszamész dolgozni, legközelebbre több sikert a bölcsiben!
Mecsi
Panna, felértél? Remélem nem az autópályán dekkolsz valahol, olvastad, hogy ha átadják az M6-ost végig, akkor Pécs Pest 1 óra alatt megjárható lesz?
Csandi, jól vagytok? Csengi már szalad? Csak azért kérdem, mert tényleg még fel sem fogod, hogy elindult, és már rohanni fog
Zsófi, szerintem is jó ötlet, hogy másra koncentrálsz, aztán jöjjön amikor jönni akar
Mazska, ti hogy vagytok? Elmúlt a láz? Mi teljesen tünet mentesen megúsztuk szerencsére!
Barbi, nektek mikor kell újra akcióba lendülnötök?
Manci, sikerült?
Boni, neked akartam még írni a kártyákra, hogy nálunk itt a dekor boltba lehet kapni üvegtapétát, ami azt jelenti, hogy teljesen átlátszó, öntapadós és hosszú, mint a tapéta, én azzal is szoktam "tartósítani" mind a két oldalát be tudod ezzel is vonni, és anyagilag talán olcsóbb, mostanában nem vettem, de régen 500 ft körül volt métere. Akár meg is tudom neked nézni, ha gondolod!
Most ennyi jut az eszembe, szép napot mindenkinek!
Szilvi

<

[/url]