A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Ági

Hörcsögöd :( Fiúk nem semmik voltak. :roll:

Nekem is van durva hörcsögös sztorim, mert nekünk is voltak hörik.

Szóval akkor épp 6 lakásos társasházban laktunk jóban voltunk a szomszédokkal. A felettünk lakóknak is volt mindenféle állatai, tengerimalaci, hörcsögök, ugróegerek, ezeket mind kint tartotta a lépcsőházban, az ő emeletükön. Végül megbeszéltük, hogy mi is felvisszük a hörcsögeinket, a többi állat mellé, így nem volt büdi sem a lakásban, a pasi meg sokat szellőztetett a lépcsőházban,így nem volt gond, hogy kettővel több állat van a ott. A fazon nagyon rendes volt, etette, itatta őket, játszott velük.
Egyszer pont fürödtem, mikor csengetett a szomszéd, hogy baj van, mert sajnos elhunyt a hörcsögöm. Pont játszott velük, ki voltak engedve a földre, ott futkároztak a szintjükön, mikor is leoltódott a villany a lépcsőházban. Ő sötétben kapcsolta fel a villanyt, így sajna nem látta hová lép :cry: A nővéremé meg ugyanígy szabadon volt engedve, lezuhant a lépcsőházban két emeletet, de túlélte, őt az idős kora vitte el.

Volt húgomnak papagája.....folytassam?

Rám volt bízva, hogy enni inni adjak neki. Ők nyaralni voltak, kitisztítottam adtam neki enni, és mikor kivettem az itató rekeszt a kalitkából kirepült a papagáj. Persze szellőztettem.... :oops:
Ugyan bevallottam anyuéknak, hogy mi történt, de két napig kutattam az egész városban ugyanolyan papagájt. Végül, mire hazaértek ott várta húgomat az újdonsült papagája.

Voltak még halaink, macskánk, nyuszink, csincsillánk, és 2 kutyánk is.
De részemről mára vége az állatmesékből :) .

Kép
Kép
orsi777

Először is utólag Nórának Boldog szülinapot kívánok!!! :P :P :P , tegnapelőtt elmaradt bocsi

Dorkilinek, Benedeknek és Pagika 3 kislányának boldog 5 hós szülinapot! :P

Kép
Kép
orsi777

kicsidodi! :)

Köszi! :) Az első teóriák között volt annak idején, hogy ugyanolyan sorrendben szólaltjuk meg a hanszereket. Csak minket összezavart, hogy mindig elismétli először, hogy újra tudd játszani. :roll: :roll: :roll: :? :? :? Ne tudd meg, hogy milyen kottákat gyártottunk. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :? :? :lol: :lol: :lol:

Könyvespolc.
Na, vajon mit csinál az, aki ultrapedáns és azonnal tudni szeretné, hogy hol van az a könyv, aminek a címe az, hogy: ...... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Szólj, ha nem világos. :wink: :twisted: :twisted: :lol: :lol: )

Amúgy, kínomban már a neten kerestem rá, hogy mit kell csinálni a zeneszobában. :? :? :? :? És kiderült, hogy van egy 2. része is a játéknak. :P :P :P Holnap hó alá temetem magam, de ennek ellenére alighanem megpróbálok majd belelesni, ahogy magamat ismerem. :oops: :oops: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

Nézzétek ezt kaptam az "úszó néniktől":

"Sziasztok!

Szeretném figyelmetekbe ajánlani szombaton (nov. 28.-án ) a TV2 Magellán műsorát 19,05 -kor!
Rövid kis blokk erejéig lesz benne babaúszás:)))

üdvözlettel: Kati"

:wink:

Kép
Kép
200907?

Norkili, cunci, úgyis, mint új tagok? :?: :?: :?: :?:

Kép
Kép
200907?

nyuszi:a láb nálunk is büdi :lol:

boo:azért nem jött be,mert ameddig láttam,egy női hang mesélt,néha filmszagú volt,aztán megint ilyen szájbarágósan mesélt a női hang,megint film,engem bealtatott,de a Boo által írt:Ha szexeltem volna,már ludhatnékig eljutottam,ennyi maradt meg belőle.Lehet,hogy vicces a film,nekem kicsit erőltetett,gyerekműsornál van,hogy van egy mesélő.Ez jutott róla eszembe,de nem nekem gyártják,vannak még egy pár millióan,akiknek bejön.Csak én vmi nagy durranásra számítottam,mert úgy fel van kapva a neve,és most véletlen kapcsoltam oda,mert az rtl-en öldöklős film volt,és ott feküdt velem a Lili,és kukkolt.Én nem engedem,apa igen a gyilkolós filmeket :twisted: ,sőt mutatja a gyereknek,hogy hogy kell összeszerelni a puskát,hogy kell befűteni,és még egy macséta is van az ágyunk alatt... :twisted: Idióta ezek miatt!Tudom,ne is írjátok! :twisted:
Azért egyszer majd nekifutok ennek a szf-nek,mert lehet,hogy most nagyon álmos voltam,és csak idegesített? :roll:

sillia:jó a pelusozás,és tényleg lesz még rosszabb is,úgyhogy a tapasztalás útjára léptél,gratulálok! :lol:

folyt.
Vendég

nyuszi:nekünk is pont ilyen tejpépünk van,nem nagyon komázza,nincs semmi íze,fel kell turbózni egy kis gyümivel. :wink: (mondjuk most nem kapja,mert beteg volt,de a jövő 7től megint nyomom neki)

boo:képek csodásak,nagyon ügyi vagy!

gabi1:sajnálom Nórit,hogy nem szeret kocsikázni,mi imádunk :roll:

folyt.
Vendég

conversano:bébi elefánt születése nagyon szép,Lilivel néztem az előbb,kétszer is vissza kellett neki játszanom
Vendég

nikici:nagyon sajnálom a barátnődet :cry:
Vendég

Jó reggelt!

Nikici! Nagyon sajnálom a barátnődet!

Dodi! Nekünk meg épp ellenkezőleg hat a pép :lol: . Ugyanis tegnap adtam neki 1/2 7-kor,aztán 8-kor szopizott elég sokat,felébredt 1/2 11-kor és 1/4 2-kor megint,aztán fél 6-kor. Mondjuk elég nyugtalanul is alszik két napja. Lehet,hogy még az oltás miatt? Adjak neki több pépet? Te pont lefekvés előtt adod Botondnak a pépet és utána egyből teszed őt cicire?

Ági! Drukkolok,hogy a fiú tekinek ne legyen semmi baja!

Boo!! Nagyon nagyon jók a képek,tényleg nagyon ügyi vagy!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Gabi1:nem tudom mitől fogyhat Nóra :roll: ,de tény,hogy a nekem a Lotti reggel 7-kor,majd 9 felé szopik,délben tápszer,2 felé tápszer,mielőtt nagyot alszik,5 körül ébred,akkor szopik,6 körül tejpép,8-kor tápszer+szopik.Néha mostanság 2-3 hete 2-3 felé is ébreszt,akkor szopik.Úgyhogy nálunk a 7-8 kajálás még mindig megvan. :lol: És semmi italt nem fogad el,se víz,se tea,se gyümilé. :roll:

Ma már nem jövök,egyedül megyek a városba fél 2-kor,és 5 felé jövök haza :lol: .

Tegnap ablakot pucoltam,a Lili segített utána,felragasztgatta a karácsonyi matricákat. :lol: Függyönyt is mostam,meg a sok-sok pelust,sétálni voltunk 3 órát.

Akinek közel van,és van nagyobbacska gyereke:
Érden,a Stop-Shopban 6-án és 7-én lesz Mikulás,ajándékot oszt a gyerekeknek,szabadban! :!: Szép kis faházikók vannak felállítva,az egyikben lesz betlehemi kisállatsimogató,másikban a Télapó,apróságokat áruló standok,nagyon hangulatos,és mivel ez nem egy zárt pláza,így az utcáról lehet bemenni külön-külön minden üzletbe.Hátha így nem terjed az influ? :roll: Pl Gabi1:neked vannak ekkora gyerekeid,és nektek még nincs is oly messze.
Vendég

Sillia!

pelusozás: ma Lili is alkotott :lol: Reggel 6-kor amikor épp tettem tisztába,bekakált,de nem egyszerűen... Amikor vettem ki a más nagyon sz@ros pelust és tettem volna alá az újat(kb.1 mp),azalatt belekakilt a hálózsákjába :twisted: Úgyhogy konkrétan ki kellett mosni a sz@rból a gyereket :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Jó reggelt!

Most már én is elmondhatom, hogy bizony Odett is átfordul hasról hátra. Hétfőn kezdte, minden altatásnál megcsinálta egyszer, majd tegnap délután az ágyunkban kétszer is, és ma reggel ötkor arra ébredtem, hogy nagyon kapálózik, meg liheg. Felkeltem hozzá, és látom, hogy hanyatt fekszik, és pont úgy kapálózik, mint a hátára ejtett bogár :lol: Visszaforgattam, majd 5 perc múlva megint megcsinálta. Jaj, de nagyon aranyos volt. Én izgatottabb voltam, mint Odett, mert ő egyből visszaaludt, még most is alszik, én meg hajnali 5-kor gyártottam apának az ebédet, alig bírtam visszaaludni (de sikerült!) :roll: . Na mindegy is, a lényeg, hogy már mi is forgolódunk :P .

Nálunk a pelenkázással , még nincsen gond.

Lilisgabi

A Született feleségekben csak az elején és a végén mesél Liptai Klaudia, szóval tényleg az elején aludhattál el.

Boo

Én még nem dicsértem meg a képeket? Nem emlékszem :oops:
Szóval nagyon jók, és biztos nagyon jó lehetett így hármasban sétáln :P i. Irig-irigy

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok

boo hétfőn voltunk a gyerekdokinál, akkor beszéltük hogy az utolsó héten behozta azt amit lefogyott és azóta tegnap mértem, ahhoz képest fogyott 50g-ot.
Most megvárom ezt a hetet és ha hétfőig nincs változás akkor felhívom

Nálunk az evése:

Reggel 3/4 6-kor szopik, utána fél 10-kor, utána délben, aztán 1-kor gyümi vagy zöldség. Aztán délután 1/2 5-kor szopik. És aztán fél 8-fél
9 között szopik. Ilyenkor megszokott enni plusz 40 tápszert. Napközben nem fogadja el. Éjjel pedig egyszer ébred 1- 1/2 2 között akkor szopik.
Erre mondta a doki hogy minden második evés legyen tápszer, de én nem így adtam neki, mert nem akartam hogy elapadjon a tejem. De lehet még is ezt kell választanom mert nem akarom hogy ne fejlődjön rendesen csak azért hogy én szoptassak.

Dodi hát lehet van benne valami, mert tegnap miután én vezettem és a nulláson voltam nem tudtam félre állni, így hagytam ordítani, beszéltem hozzá, énekeltem, és negyed óra ordítás után abbahagyta. De ha apa vezet és sír akkor kiszoktam venni, de hát nem nagyon jó így mert nem biztonságos. Vagy ha én vezetek akkor anyu jön velem és ő is kiveszi ha sír. De ha itthon vagyunk és sír én is szaladok és már veszem ki. Szerintem ezt megszokták.
Most befogom vezetni hogy ha megyünk valahova és sír hagyni fogom.

Boo nagyon jók a képek.

lilisgabi köszi majd megemlítem apának.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

hali!
nekünk beceneve:panni,pannesz,pannika,dundusmanci,dundus,hisztikriszti,nusi
nappal alvás_:csak babakocsiban a teraszon!feladtam az altatom fél órát,és alszik 10 percet!
éjjel óránként,két óránként esetleg nagy ritkán 3 óránként kel

Kép

orsi kis ügyes, na majd most hogy forog lassan beindul pelenkázáskor is:)

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

született:2950 gramm,51 cm
1 hónaposan:3760 gr,54 cm
2 hónap:4600 gr
3 hó:5280 gr,62 cm
4,5 hó 6kg

Kép

Kép

Kép

sillia!
ha beleteszel a tablóba,megköszönöm

Kép

Lola

Ez az éjszakai kelés nagyon durván hangzik. :roll: Szegény, mióta kelsz ilyen sűrűn? Hogy bírod?

Gabi1

Biztos nem sokáig tudom már megúszni, meg azt sem, hogy csak úgy otthagyom az ágyunkon, amíg csinálok valamit :) .

Kép
Kép
orsi777

Lola

Nagyon aranyos Panni :P

Kép
Kép
orsi777

köszönöm.a születésétől fogva így van.egy kezemen tudom megszámolni,hányszor kel fel csak 3-kor és 5 kor.egyszer aludt egyhuzamban 6!órát!!!!
nehezen.a reggel a durva,mert a párom 6.15kor kell.
köszi a dicsértet

Kép

Sziasztok!

Kisfiúcska egyszer kelt (volna) enni 4:20-kor. Csakhogy onnantól kezdve úgy döntött nem alszik :shock: :shock: :shock: . (Én 1:20-kor aludtam el, nem jött álom a szememre :? ). Vigyorgott rám ezerrel, meg magyarázott, totál ébren volt. Némi vergődés után úgy döntöttem, beteszem a kiságyba, és ha elkezd sírni, hagyom egy kicsit, hátha belealszik. 7 percig bírtam... Kivettem, megint fülig ért a száj. Visszatettem cicire, hátha azon bealszik. Háááát maaaajdnem...., de mégsem :? . Ekkor tűnt fel, hogy gyanusan sokat rotyogtat, meg húzgálja a lábait. Rátettem a teli cicire, hátha az kicsit megindítja az emésztését. Kb. negyed órába telt, de meglett az eredmény: derekasan befosott :lol: . Tisztába tettem, ágyba be, és szundi 8) . 7:20-kor kelt enni, de még visszaaludt fél 10-ig :wink: . Éééédes kicsi Mazsolám, igazi bátor hős ő! (Mert be bírt sz@rni :lol: . Kicsit elfogult vagyok, nem :roll: ? Emlékeztetem magam anyámra :lol: )

Lányok!

Ti higítjátok az öblítőt? Én sose higítottam, gondoltam így majd jóóó fini illata lesz a ruháknak. Hát nem lett :? . Erre bnőm mondja, hogy volt kint náluk a mosógépszerelő, és kapott pár gyakorlati tanácsot:
Az öblítőt higítani kell!!! Legalább duplájára (amúgy 4*-est szoktak írni), mert úgy jön ki az illata! (Kipróbáltam, tényleg :shock: )
Folyékony mosószert kell használni, mert a sima hamarabb tönkrevágja a mosógépet, meg a ruháknak is rosszabb. Én azt hittem az tök drága, de nem, mert sokkal kevesebb kell belőle, és most már minden gyártónak van :wink: . Barátnőm Tomit használ, és nagyon bevált neki. Én Persilt használok, mégsem vagyok elájulva :? .

Bond!

:oops: :oops: :oops:
A hajnali szoptatásnál esett le ( :shock: :lol: ): basszus abc-sorrend :oops: . Hogy létezik, hogy ez pont nekem nem jutott eszembe?!?!?!?! :evil: Mikor a rigolyáim száma végtelen.... :lol:
De ha tudnád mik eszembe nem jutottak... Tettem őket a szivárvány színeinek sorrendjébe, különböző logikai sorrendeket állítottam fel a címeik alapját, aztán kínomban összevissza rakosgattam őket egy darabig, hátha ráhibázok :oops: :lol: :lol: .

Lilisgabi!

Szf-et az elejétől érdemes nézni, mert így olyan, mintha a Szökést valaki mondjuk a 3. évad 8. részénél kezdené :roll: :lol: . Amúgy én annak az első évadát imádta, a másodikik még belefért, utána már nem néztem, mert mindig fájt a szívem valakiért :oops: . Erre most véletlenül láttam az utolsó előtti rész végét: Scofield meghalt. De egy buzi sorozat ez :evil: . Hogy lehet kinyírni a főhőst?!?!?!
Bár lehet ennek is csak sírja van, ő meg valahol Hawaii-ozik :twisted: .
A tejpépnek valóban nincs sok íze, de én örülök is neki, mert így nem megy el a kedve az anyatejtől :wink: . Bobó így is imádja :wink: .

Nyuszi!

Ha fürcsi után, egyből a pép előtt cicre teszem, akkor bealszik, és nem tudok pépet adni :? . Úgyhogy azt csinálom, hogy fürcsi előtt közvetlenül cicizik (ő bírja, nem kavarodik fel a pocija vagy ilyesmi), fürcsi után egyből pép, és ha még nagyon ébren van picit cicre teszem, hogy lefittyedjen, és félkómásan teszem le. De a pépnél is annyira elálmosodik, hogy majdnem elalszik evés közben! Annyira édes :lol: :lol: :lol: .
Én 60-nal kezdtem, de mivel tegnap 100-at szopizott, ezért lejjebb vettem 40-re :wink: . Szerintem mérj egy ciccizést, és ahhoz képest csinálj pépet. Mert ha mondjuk csak 40-et cicizik, akkor a 40 péppel együtt is kevés lehet....

Gabi!

Botond is 7-8-szor eszik simán! 7-10-14-15(gyümölcs)-17-20(tej+pép)-23-4.
Már most hogy hülyére vesznek minket, mi? :shock: :lol: Elejét kell vennünk, különben a fejünkre nőnek :lol: . ( Hozzátenném, hogy kettőt nyikkant a gyerek, ezért most itt ül az ölemben és eszi a kezem :oops: :lol: .) Most úgy határoztam, hogy ha oka van (éhes, álmos, kakis, stb), akkor azonnal reagálok, de ha csak unalmában vinnyog, akkor hagyni fogom egy kicsit nyekegni :roll: . Meglátjuk...

Orsi!

Forgás 8) :D :D :D .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lányok!

Behalt a vinyónk :( :evil:
Most Dalma gépéről pötyögök, ill. próbálok, mert kávét vagy kakaót önthetett a billentyűzetére és a kötőjel környéke erősen ragad és cuppog :shock:

Remélem sikerül átmenteni még a dolgokat a régi vinyóról...
Addig sajnos nem tudok képeket sem szerkeszteni :(
Vendég

Sziasztok!

Orsi!

Gratula a pörgéshez:)

Bond,Dodi!

Van ám még 1 része a Garfield-os játéknak.Pár éve nagyon rá voltam gyógyulva,tök aranyos játék.
Vendég

Ja, korrigálok:
A barátnőm Tomiból folyékonyat használ, én persilből port :wink:

Sillia!

Cuppogó claviatura :lol: :lol: :oops: .

Lola!

Le a kalappal :shock: ! Én négy napig bírtam, aztán addig nem nyugodtam, míg rá nem jöttem a kelés okára! Tuti kipurcantam volna, ha kezdettől ez lenne :oops: .
Amúgy Panni nagyon cuki, ki gondolná, hogy ilyen kis éjszakai manó :twisted: :lol: :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Köszi,Dodi akkor megpróbálom így is! Remélem lesz eredménye! Nekem Lili kb.4-szer eszik egy nap,egyszerűen,ha megkínálom a cicimmel mondjuk 3 óra elteltével,akkor csak nyammog rajta kb 2 percet és tüntetőleg kiköpi ls elfordul dumálni a tapétához :lol:

Tényleg lányok! Biztos volt már ez is téma,de akkor még nem volt aktuális nekünk. Nálatok mennyi ideig esznek a babók mondjuk 4 óra elteltével? Mert Lili akkor is van,hogy csak 3 percet :shock:

KépKép
KépKép
nyuszi81

[quote="conversano"]
írta:
conversanoBond,Dodi!

Van ám még 1 része a Garfield-os játéknak.Pár éve nagyon rá voltam gyógyulva,tök aranyos játék.

Émmá tudom is, hogy milyen. :wink: 8) 8) :lol: Tegnap este még megcsináltam félig, de aztán Apa akadályt támasztott a folytatáshoz. :oops: :oops: :wink: :lol: :lol: Így kénytelen voltam ma befejezni. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Csak nekem tűnik úgy, hogy ez könnyebb, mint az első rész vagy tényleg? :roll: :roll: :roll: )

Ehun van:

http://www.garfield.com/fungames/scavengerhunt2/scavengerhunt2.html

Kicsidodi, ne pironkodj. Annak idején mi is kipróbáltuk a színskálát. Biztos van, aki így rendszerezi a könyveket... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Gabi

[quote] írta:gy hagytam ordítani, beszéltem hozzá, énekeltem, és negyed óra ordítás után abbahagyta

Épp ezzel próbálkozott az anyósom amikor vigyázott Lócira.

Csak nála sajnos ez nem jön be.

Általában jól elvan az autóban, de ha egyszer elkezd sírni akkor vége a világnak. Én nem mertem soha kivenni az ülésből akárhogy ordított :oops:

Tegnapelőtt pl. anyóséktól jöttünk haza (10perc az út). Amikor elindultunk sikoltozott. Jó, ezt már megszoktuk.
Általában az első kanyar után már vagy elhallgat vagy elalszik.

Most egyre jobban sikoltozott, néztem nincs-e beszorulva valamije de nem.

Simogattam beszéltem hozzá de ilyenkor az ilyesmi már nem jut el a tudatáig.

Mire hazaértünk már csak fuldoklani meg öklendezni tudott.

Aztán kétszer végighányta magát HABOS tejjel. Kérdeztem is tőle, mi vagy te kisfiam, turmixgép??
:shock:

Szóval Lőrinc nem egyszerű eset...
Vendég

Lola

[quote] írta:jjel óránként,két óránként esetleg nagy ritkán 3 óránként kel

Szia sorstárs :? :? :?

Majd ennek az időszaknak is vége lesz egyszer...

A képet Panniról légyszíves küld el nekem priviben is, mert most nem tudom feldolgozni amíg nincs gépünk, később meg annyit írtok majd hogy nem tudom visszakeresni a sok-sok oldal között :!:
Vendég

Nyuszi!
Petra is nagyon rövid ideig eszik, utána a szájába veszi a mutató és középső ujját és tüntetőleg hátra tartja a fejét, mintha mondaná, hogy jól van, már el lehet tenni a cicit, nem kell több. :lol: :lol: :lol:

Dodi!
Én is így tudom egy mosógépszerelőtől. :wink: Az öblítő koncentrátum teljesen hazavághatja a mosógépet, ezért is kell hígítani.
Én évek óta gélt használok, illetve még Anyunál azt szoktam meg, így értelemszerű volt, mikor külön költöztem. Sokszor veszek én is Tomit, a tavaszi virágillatú nagyon jó! De volt, hogy Bonuxot vettem, azzal se volt semmi bajom.
Eddigi legjobb párosítás illat terén: Tavaszi virágillatú Tomi, és a rózsaszín Coccolino (a kisebb flakonos). :wink:

Voltam a védőnőnél, sok hasznos dolgot mondott, úgyhogy megosztom Veletek:

Azt javasolta, hogy ha már meg tud fordulni Petra az ágyában, akkor ideje lejjebb tenni a fekvőfelületet.

Az elmúlt egy hónapban Petra csupán 300 grammot hízott, amire azt mondta, hogy önmagában ez nem baj. Lehet attól, hogy esetleg jön a foga, vagy csak egy ilyen hónapja volt. De lehet attól is, hogy elérkezett az idő a hozzátápihoz. Ezért azt beszéltük meg, hogy 2 hét múlva ismét megmérjük, és ha nem hízik, akkor elkezdem a hozzátáplálást. Hosszban 1 centit nőtt, most 65 cm.

Úgyhogy Gabi, elég sok oka lehet Nóránál is annak, hogy nem nagyon hízik, illetve hogy csökkent picit a súlya.

Norka!
Ha lesz időd, akkor beírnád a táblázatba?
5 hónapos mérés:
Súly: 6300 g
Hossz: 65 cm
Köszönöm! :wink:

Kép
katy76

És képzeljétek!
Tegnap le kellett vennem a borostyán nyakláncot, mert többször azzal szórakozott mikor hason volt, hogy huzigálta, próbálta a szájába venni. Én meg paráztam, úgyhogy inkább levettem róla.

Kép
katy76

Sziasztok!

Boo: nagyon jók a képek!!! Szépek vagytok :P !

Conversano: elefánt születés, hihetetlen, nagyon megható volt :cry: :D .

Nikici: :cry: :cry: :cry:

Dodi: ne is mond a teletont, akárhányszor látom mindig sírok, Ada is nyilatkozta , hogy mondták nekik, hogy nem szabad sírni, de ő mindig elbőgi magát. Hát meg tudom érteni , főleg anyaként nagyon nehéz ilyen beteg gyereket látni. Én amúgy is érzékenyebb vagyok az átlagnál :oops: , ráadásul mióta én is anyává váltam, különösen érzékenyen érintenek a gyerekek.

Ági mennek a drukkok a tekinek, nem lesz semmi baj!!!! Hörcsög: :cry:

Orsi: teki :cry:

Lola: nagyon édi Panna :lol:
marietta1982

Katy: ugyanezért nincs Domin már nyaklánc, állandóan huzigálta magán. Bár olvastam, ha lenyelne egy szemet sem, lenne tőle semmi baja. De ha megakad a torkán, vagy ilyesmi, úgy hogy én már nem is teszem rá.
marietta1982

Milyen reklámról beszéltek?
Vendég

Én sem tudom, milyen reklámról beszéltek, de ha csak a VIVA-n van, akkor nem is fogom látni, mert nem nézem azt a csatornát.

Dodi

Öblítőt ki fogom próbálni.
2 éve csak folyékony mosószert használok. Arielt vagy Persilt.

Kép
Kép
orsi777

Megtaláltam.. :cry: :cry:
Vendég

neten?

Kép
Kép
orsi777

Igen, a Vivan adják.
marietta1982

én is megtaláltam..

Az a szőke hajú, fülecskés kisfiú :cry: :cry: :cry:
Vendég

megnéztem én is, :cry:

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok,

Szoktam olvasni...de azt sem egyszerű a termést illetően. :lol:

Néhány dolog, ami most eszembe jut:

Lábszag Míránál is meg van. :roll: Nagyon vicces, hogy egy ilyen kisbabánál is van már, ráadásul csak pamut dolgokat hordanak és cipőt nem. :D

Ő is csinálja a kiflit vagy C betűt, de még nem fordult át hátról hasra...nem sok hiányzik már. :lol:

Mi is ma voltunk védőnőnél, ugyan kedden volt 5 hónapos, de ma sikerült elmennünk: 6000 g és 64 cm. Az elmúlt majdnem 4 hétben nem sokat gyarapodott, 150 g-t, de a védőnő is mondta, hogy látszanak a kis hurkák (sosem volt nagy, hurkás baba, de azért neki is vannak), mosolygós, jó kedélyű baba, így semmi ok az aggodalomra, szoptassam csak tovább, ahogy eddig is. 1 cm-t nőtt is, és kis örökmozgó. Fél éves korukra "kell" megduplázni a súlyukat, na ez nálunk már a 3,5 hónaposan meg volt.

Míra nappal 4 óránként eszik, azaz 4 alkalommal, éjjel pedig 3x szokott felébredni, és akkor eszik is. Én tegnap adtam neki először a vaníliás Milupa tejpépet, nagyon ízlett neki :lol: , így ma is kapja majd, és pár nap múlva meglátjuk, hogy ettől hogyan változik az éjszaka. Délelőtt alszik 1 órát, délután egy nagyot, 3 órát, és aztán még fürdés előtt egy 40 percet, de ez kell is, hogy ne legyen nyügi a végére, mert fürdeni szeret, de az öltözés már nem a kedvence. :lol:

Ő még nem talált rá a borostyánláncra, ezért még hordja.

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Sziasztok! Mi is folyékony mosószert használunk, saját rucikhoz Tomit, Hédiéhez Arielt. Nálunk ugye apa víz-gáz-kp.fűtés szerelő és nem egy dugulást hátítottak már el, amit az összecsomósodott mosópor okozott :twisted:

Én is sokkal érzékenyebb lettem babás dolgokra az utóbbi években, már a vetélések után is, de mióta Hédi megszületett simán tudok bőgni ilyeneken. Aztán jól megölelgetem, megpuszilgatom és hálát adok a sorsnak, hogy ő van nekem.

Ma is sikerült az apósomnak megríkatnia. A szomszédjukban lakik egy kedves pár, elég nehezen jött össze a babó és nagy volt a boldogság. Aztán kiderült, hogy a pici fiú down kóros, így 22 hetesen meg kellett szülnie a csajnak :oops: :( :oops: :(

Felhívtam apát, mesélem neki, erre ő mit mesél. a szülésznőm mamáját a héten temették, a temetésen összeesett az anyósa és meghalt :(

Na de vidámabb dolgokról is had meséljek, Hédike alszik :D :D :D Ugye apró örömök az életben :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Becenevek Míránál: mostanában Buksi, de volt már Maszatka, Babu, Bibi-Babu, és még számtalan, amik így leírva nagyon idétlenül néznek ki. :lol:

Valamelyik nap addig izgett-mozgott ez a kis Maszatka, hogy 180 fokot fordult ahhoz képest, ahogy leraktam, buksi helyén voltak a lábak. Hason már tologatja felfelé a popsiját.

Én eddig is hígítottam az öblítőt, és csak folyékony mosószert használok. Szerintetek mennyire van értelme a Calgonnak, vagy bármilyen más vízlágyításnak, ha már az öblítésnél úgy sincs ott, mert a mosóvízzel együtt kiszivattyúzta a gép? Vagy nem?

Talán hasznos infók:
http://www.kismamablog.hu/szoptatas/azo ... e#more-902

http://www.kismamablog.hu/gyermeknevele ... gy-szivvel

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Nakéremszépen Lányok, Asszonyok, Anyák, (Banyák :twisted: )! :lol: :lol: :lol:

Ezeket lesz szíves mindenki KÖTELEZŐEN megnézni, meghallgatni, 100-as zsapírpepit elhasználni:

http://www.youtube.com/watch?v=jYK9a_-WHW8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=nL2rHelTduk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=tBqUit4mw2M&feature=related

Az apropója:
- az elmúlt napok veszekedése
- a tragédiák, amikről igenis kell beszélni itt, ezen a fórumon is :cry: :cry: :cry: (elvégre nem lehet szó mindig csak a vinyókról :roll: :lol: :lol: :lol: Bocs. :oops: )
- a Karácsony közeledte. Ugyanis, ha valakinek még nem esett le a tantusz: hétvégén van Advent első vasárnapja. :!: :!: :!: :!:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.11.27 16:29-kor.

Kép
Kép
200907?

Tike: sajnálom a szomszédot, a barátnőmnek volt így , hogy 5 hónapos kellett megszülnie , mert down-kóros volt :cry: :cry: . De augusztusban egészséges babának adott életet :D :D .

Bond: Nagyon szép, szívhez szóló dalok :cry: :D
marietta1982

Jó napot kívánok! Érdeklődni szeretnék, hogy a Spar-ban és az Interspar-ban ugyanolyan árak vannak-e. :roll: :?:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 16:01-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo! :)

Igen, van vezeték nélküli porszívó. Hasonló, mint amit a szállódákban használnak.
A gőzállomás azt jelenti, hogy 220 híjján (így kell írni? :roll: ) onnan kapja az áramot. Tehát közben nem tudsz vasalni, mert "pihen" a vasaló.

kicsidodi! :)

Ahány öblítővel én találkoztam, mindegyikre rá volt írva, hogy koncetrátum (csak 4*-essel találkoztam még). :wink:
Folyékony moszószer előnyéről még nem hallottam. :o

Vízkőoldót használ valaki?

Csajok!
Tudom, hogy már mindenki írta, hogy mikor, mennyit eszik a gyerek. De egyrészt nem szoktam számolgatni ( :oops: :oops: :oops: ), meg nem is emlékszem rájuk. Összesítve leírnátok nekem? :roll: :roll:
Köszi! :oops:

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?