Sziasztok!
Kisfiúcska egyszer kelt (volna) enni 4:20-kor. Csakhogy onnantól kezdve úgy döntött nem alszik

. (Én 1:20-kor aludtam el, nem jött álom a szememre

). Vigyorgott rám ezerrel, meg magyarázott, totál ébren volt. Némi vergődés után úgy döntöttem, beteszem a kiságyba, és ha elkezd sírni, hagyom egy kicsit, hátha belealszik. 7 percig bírtam... Kivettem, megint fülig ért a száj. Visszatettem cicire, hátha azon bealszik. Háááát maaaajdnem...., de mégsem

. Ekkor tűnt fel, hogy gyanusan sokat rotyogtat, meg húzgálja a lábait. Rátettem a teli cicire, hátha az kicsit megindítja az emésztését. Kb. negyed órába telt, de meglett az eredmény: derekasan befosott

. Tisztába tettem, ágyba be, és szundi

. 7:20-kor kelt enni, de még visszaaludt fél 10-ig

. Éééédes kicsi Mazsolám, igazi bátor hős ő! (Mert be bírt sz@rni

. Kicsit elfogult vagyok, nem

? Emlékeztetem magam anyámra

)
Lányok!
Ti higítjátok az öblítőt? Én sose higítottam, gondoltam így majd jóóó fini illata lesz a ruháknak. Hát nem lett

. Erre bnőm mondja, hogy volt kint náluk a mosógépszerelő, és kapott pár gyakorlati tanácsot:
Az öblítőt higítani kell!!! Legalább duplájára (amúgy 4*-est szoktak írni), mert úgy jön ki az illata! (Kipróbáltam, tényleg

)
Folyékony mosószert kell használni, mert a sima hamarabb tönkrevágja a mosógépet, meg a ruháknak is rosszabb. Én azt hittem az tök drága, de nem, mert sokkal kevesebb kell belőle, és most már minden gyártónak van

. Barátnőm Tomit használ, és nagyon bevált neki. Én Persilt használok, mégsem vagyok elájulva

.
Bond!
A hajnali szoptatásnál esett le (

): basszus abc-sorrend

. Hogy létezik, hogy ez pont nekem nem jutott eszembe?!?!?!?!

Mikor a rigolyáim száma végtelen....
De ha tudnád mik eszembe nem jutottak... Tettem őket a szivárvány színeinek sorrendjébe, különböző logikai sorrendeket állítottam fel a címeik alapját, aztán kínomban összevissza rakosgattam őket egy darabig, hátha ráhibázok

.
Lilisgabi!
Szf-et az elejétől érdemes nézni, mert így olyan, mintha a Szökést valaki mondjuk a 3. évad 8. részénél kezdené

. Amúgy én annak az első évadát imádta, a másodikik még belefért, utána már nem néztem, mert mindig fájt a szívem valakiért

. Erre most véletlenül láttam az utolsó előtti rész végét: Scofield meghalt. De egy buzi sorozat ez

. Hogy lehet kinyírni a főhőst?!?!?!
Bár lehet ennek is csak sírja van, ő meg valahol Hawaii-ozik

.
A tejpépnek valóban nincs sok íze, de én örülök is neki, mert így nem megy el a kedve az anyatejtől

. Bobó így is imádja

.
Nyuszi!
Ha fürcsi után, egyből a pép előtt cicre teszem, akkor bealszik, és nem tudok pépet adni

. Úgyhogy azt csinálom, hogy fürcsi előtt közvetlenül cicizik (ő bírja, nem kavarodik fel a pocija vagy ilyesmi), fürcsi után egyből pép, és ha még nagyon ébren van picit cicre teszem, hogy lefittyedjen, és félkómásan teszem le. De a pépnél is annyira elálmosodik, hogy majdnem elalszik evés közben! Annyira édes

.
Én 60-nal kezdtem, de mivel tegnap 100-at szopizott, ezért lejjebb vettem 40-re

. Szerintem mérj egy ciccizést, és ahhoz képest csinálj pépet. Mert ha mondjuk csak 40-et cicizik, akkor a 40 péppel együtt is kevés lehet....
Gabi!
Botond is 7-8-szor eszik simán! 7-10-14-15(gyümölcs)-17-20(tej+pép)-23-4.
Már most hogy hülyére vesznek minket, mi?

Elejét kell vennünk, különben a fejünkre nőnek

. ( Hozzátenném, hogy kettőt nyikkant a gyerek, ezért most itt ül az ölemben és eszi a kezem

.) Most úgy határoztam, hogy ha oka van (éhes, álmos, kakis, stb), akkor azonnal reagálok, de ha csak unalmában vinnyog, akkor hagyni fogom egy kicsit nyekegni

. Meglátjuk...
Orsi!
Forgás

.