A tetkó az más
Zizunka volt szalmonellája februárban.Mikor kikerültünk a kórházból mi kértük a széklet vizsgálatot ugyanis mostmár nem kötelező a felülvizsgálat.Kiderült,hogy hordozó.Júniusba meg visszafertőzte magát nyálkahártyán keresztül.Az után is csak a mi kérésünkre csináltak széklet vizsgálatot augusztusban.Az már negatív lett.Nekem is néztek februárba az negatív volt.Tényleg nagyon veszélyes a vűárandósra,de leginkább a babára.
Törvényben volt,hogy 3 negatív székletet kell produkálni,de eltörölték olyan kijelentéssel,hogy "sokba kerül az államnak" De ha a szülő kéri akkor megnézik.Ilyen rohadék a rendszer: Senki nem törődött vele rajtunk kívül,hogy Zizu fél éven át szalmonellás volt.Ja és a februárinak köszönhetően tejcukor érzékeny lett,amit most kezd kinőni.Viszont a bélnyálkahártyája úgy tönkre ment,hoyg még mindig felszívódás zavaros.Gyógyszert kell szednie minden nap,hogy egy kicsi is felszívódjon,megemésztődjön abból amit megeszik.
Úgyhogy tényleg érdemes utánna járni,és sajna nektek kell,mert az orvos nem fog kötelezni rá.
Bocsi,hogy hosszú lettem,de nekem gyenge pontom ez a szalmonella dolog,mert nagyon nem törődnek vele,olyan címen,hogy nincs pénz.Felháborító!