A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

Sziasztok!

Macianyu: tök jó az az Ikeás szék,már én is néztem régebben!

Fmelinda itt az oldal:
http://www.timmermann.hu/index.php?m=szules_kalkulator

Sprite: köszi az infót!

Gioia: a szüléstörténet az igen....!De jó eggyeseknek,akik 3 óra alatt megvannak...!
:shock:
Vendég

Sziasztok csajok!

Mindenki egyben van még? :)

Komcsi mondom nemsokára agyvérzést fogok kapni.. a felettünk lakók, valami irózatos hülye szar zenét hallgatnak,borzalmas hangerővel... :evil: :evil: :evil:
Vendég

Gabicika : Na pont ezért döntöttünk úgy párommal,hogy inkább egy szarabb házat veszünk,mint egy fullos lakást .....a 10 évnyi lakásosdi után egy életre megutáltam a lakásokat!Nekünk mindenhol volt egy köcsög szomszédunk.....pedig laktam vagy 5-6albérletben!
Szólj nekik!És ha ezután sem halkítják le...egyszerűen nyomd le az áramot náluk! :twisted: ...párom annó ezt csinálta!
Vendég

Bassz....us nagyon fáj a lábam!Nekem még sosem vízesedett...,legalábbis ennyire!(pedig ez a harmadik gyerek ugyebár).
Normális ez?
Reggel meg az oldalam szúrt nagyon...mintha mondjuk sérvem,vagy vakbelem lenne....!
Ez már a vég... :lol:
Vendég

Gabicika: 6 :lol: :lol: :lol:
Vendég

Tulipános!

Én kertesben nőttem fel és egészen múlt év októberéig abban laktam,de valahogy nem húz vissza semmi.. Pedig volt szép nagy kert,hinta, bográcsolási,szalonna sütési lehetőség... minden..
Valahogy itt jobb :D:D Ne kérdezd miért.. eddig tök nyugis is volt... igaz a nyáron az alattunk lakó felújított,volt kopácsolás,meg minden,de nagyon aranyosan feljöttek,hogy bocsi.. meg stb..
Ezek itt felettünk nyár végén úgy beáztattak minket,hogy spriccelt a plafonból a víz,és még neki állt feljebb... na,akkor akadtam ki rájuk először.. még mindig "zenélnek"... kezd tényleg nagyon idegesítő lenni.. deeeeee.. most mintha halkultak volna :D
Na,de visszakapják.. majd direkt kinyitom a fürdő és a wc ajtót mikor Sári sírni fog.. had hallgassák.. :D:D de gonosz vagyok :D:D:D:D

Lábdagadás.. nekem Ádival jóformán az elejétől nagyon vizes volt a lábam,kezem.. most viszont csak a 37.héten kezdődött de azóta olyan a lábam,mint egy elefántnak,az ujjaimat meg reggel ébredéskor is alig tudom behajlítani...
Ugyhogy szerintem ne aggódj... ahogy mondják,minden terhesség más... és már nincs is olyan sok hátra :) mint előre... :)

hehe.. jah :D 6 nap.. :) de pénteken már tuti látni fogom a csajszimat :)
Vendég

Helloooo
Lányok, még nekem is dagad a bokám estére... meg a vádlim. más nem de ez is elég olyan rossz érzés feszül stb... utálom én is...
A mai napunk nem volt vmi aktív... Először keltem 10kor, arra hogy csipog a riasztó, mert persze most kell merüljön az aksija :twisted: .. Kicsit nyűglődtem, aztán visszafeküdtem aludni és fél 4kor ébredtem :shock:
"Reggeliztünk"... azóta punnyadás, még mindig pizsiben nyomulok.. és most lenyírtam T. haját... gondoltam arra, hogy valami nagyon béna hajat nyírok neki :twisted: aztán nem gonoszkodtam, pedig megérdemelte volna...
Vendég

Amikor ctg van, akkor nézik a baba méreteit is?? Már én is szeretnék sokkolódni Maja méreteitől.... :)
Vendég

Gombi
vmi vicces figurát belevághattál volna hátulra:-)
Amúgy megdumáltátok a történteket végül?

Ma én is tök jót punnyadtam. Rájöttem, hogy jó is ez így, ki tudja mikor lesz rá legközelebb lehetőség, ha megérkezik a kicsilány. Meg vhogy napközben nem ébreszt fel a pisilési inger. Érdekes

CTG-n nálunk nem nézik a méretet. Azzal nem is tudják csak uhuval. AZt 2 hetente nézi a dokim immár
Vendég

Gio: nekem közel-távol nincs szó UH-ról... akkor hogyan tudom meg, hogy mennyire fogok szenvedni :shock:
És ezek UH-k nálatok magánrendelések? Mert mi ugyi csak "sima" rendelésre járunk...

Megbeszéltük, igen... vagyis pontosítanék: én beszéltem, ő hallgatott....
Vendég

Tényleg, ez nekem eddig fel sem tűnt, hogy csak éjszaka kelek fel pisilni... vagyis most mr eljutottam odáig, hogy le sem fekszem aludni.... már világosodott most is amikor bevonzott az ágy... fordítva kötöttek be minket, úgy érzem..
Vendég

Gombi
de fogadott dokid van?
Szerintem ha sima sztk rendelésre jár az ember lánya akkor is kéne 1-2 uhu a végén is, nem?

Amúgy nálunk igen, a magánon csinálja a dokker.

Aztán lehet jobb is ha nem hergeljük magunkat a méret miatt :wink:
Vendég

Gio: fogadott dokim van, de neki egyáltalán nincs is magánrendelése... igen, jó lenne még pár uh... majd szerdán rákérdezek (akkor megyek ctgre)..
Úgy rémlik egyszer mintha olvastam volna, hogy talán még a 36. héten van egy uh, h sztk rendelésre jár az ember lánya...
Na mindjárt "guglizok" egyet..
Vendég

Vendég

A 36-38. héten a protokoll szerint van UH. Mindenhol. Elvileg.
Kérdezz rá Gombi!

A kétnaponta lévő ctg nekem már a 40. hét keddtől, igaz nem betöltött, de 40.

Gombi, aranyos vagy, hogy nem nyírtál vmit T. hajába, hogy bírtad ki? :lol:

Üdvözlök mindenkit a vizesek között. Nem tudom nektek mennyire durva, nekem ma reggel már abba a csizmibe sem ment bele a lábam,, amit 1 hónapja direkt emiatt vettem. Úgyhogy a nyári rikítós-narancs pumában nyomultam.
Nektek van még jó cipőtök? Vagy ennyire senkinek nem gáz a lába?
Érdekes, a fejemre azt mondják, az nem püffedt fel annyira :shock:

Gio, ahhoz hasonló szülésben én is benne lennék.
Láttam wiw-en uncsiöcsit, egyre cukibb ő is! :lol:

Nem pörög ma a fórum, gondolom, mindenki stabil-oldalban van :lol:
Jó pihit!!!!!!!
Vendég

Judy
:lol: :lol: Bírom a dumádat!
Unokaöcsi már egy kiló hízásban van egy hónap alatt :shock: 8)

Én is egy cipőt hordok már csak, pedig olykor jólesne egy magassarkú, de már félek hogy elesnék benne :D
MOstmár kibírom, januárban meg majd shoppingolok :twisted:
Vendég

Judy, nekem még minden cipőm jó, estére lesz csak "szűkös" és írtó szexi a zokni nyomával :lol:
Bár mi még csak 35. hét.. ki tudja mi lesz később...
A stabil oldalt néha egy kis üldögéléssel váltom fel :D
Haj-téma: már vagy 2 éve én nyírom ezt az embert és egy időben az volt a fixa ideája, hogy oldalra nyírjak neki "villámot"... :shock:
Vendég

Előkerültem így estére. Bevásároltunk a kórházba, kajától wc papírig mindent ami kelleni fog. Még két napom van szabadlábon, igyekszem kihasználni. Ennek örömére ma semmi mást nem csináltunk, összebújva sorozatokat néztünk és hasonló megerőltető feladatok. :lol:

Mától nem lenne koraszülött a Maki, éljen! Nem mintha lenne akár egy görcs vagy keményedés is, pedig tegnap elkezdtem málnalevelezni is, gondoltam ha nem is használ, ártani biztos nem árt. :lol: Mondjuk most nem is lenne jó, ha bármi történne, mert ma éjszaka egyedül leszek itthon.

Nekem még mindig nem dagad semmim, kíváncsi vagyok így marad-e a végéig.

Ja, és a három órás szülésben én is benne lennék!

/
lemonsong

Gombi
Vagy egy nyíllal átlőtt szívet :wink: Vagy csak szelíden Ü.S.S. :D
Annyi 5letem lenne. Az én férjem is mindig kér hogy vágjam a haját, de végül magára marad a feladattal

Lemon
és dokid mikorra tervezi a szülést?
Vendég

Csak annyit tudok, hogy a jövő utáni hétre, pontos időpont nincs.

/
lemonsong

Lemon
akkor gyakorlatilag egy hétig figyelget. Így hogy még egy kis vizesedésed sincs lehet picit unni fogod magad, mert még nyavalyogni sem tudsz majd együtt a többi kismamival :wink:
Neted lesz, jól emléxem?
Vendég

Igen, lesz net, a zuram már feltelepítette nekem a kis laptopot.

Ó, nyavalygási téma mindig adódik egy terhespatológián, nem kell aggódni. :lol: Meg horrorsztorik is rogyásig. Majd sokat járok ki csavarogni. :lol:

/
lemonsong

Judy!
Már én sem tudok semmit felhúzni csak egy sportcipőt,abban meg olyan vagyok mint egy trampli,ahogy látom magam benne :D:D
Na,de majd januárban felhúzom az én majdnem térdig érő gyönyörűséges /drága/ bőrcsizmámat. Múlt télen úgy adtam ki rá a pénzt,mintha a fogamat húznák :D:D

Gombi. a zokni szexi nyoma.. na az ütős.. én is imádom.. de ha itthon vagyok már zoknit se húzok :)

Lemon.. te is kórház.. én is,meli is..
Csajok! jövőhétre alig marad itthon valaki! :)

Anita hol van? Pumi sincs napok óta,manócskák se,és nekem Pókica is hiányzik már.. :)
Vendég

Lemon.. nem félsz bevinni a laptopot?
Csak mert én is viszem az enyémet,meg fényképezőt,a mobilomat ugye.. de nagyon félek,hogy nehogy véletlenül valahogy elpárologjon valamim... :? :? :?
Vendég

Sziasztok!
Gyors bekukk. Ma is vásárlós napunk volt, meg pakolós, meg mindenféle. A lábdagadásra én vettem homeos bogyót, és nekem segít. Legalábbis reggel nem úgy kelek, hogy mindenem be van dagadva. Aztán persze estére nincs mit tenni, mint egy öregasszony. Ma is úgy vonszoltam magam a tesco-ban, hogy röhögnöm kellett magamon. Mint valami százéves öreglány.
Pont ma mondtam a férjemnek, hogy mennyire hiányzik a magassarkú cipőm. Nade meggyőződésem, hogy az én cipőim az 50 kilómhoz vannak kitalálva, és nem a 70-hez. :shock: :shock:
meg persze nem is bírnám őket már felvenni.
Lemon, ha jövő héten már befekszel, akkor találkozunk, mikor én szülök. Majd elmentem a számod, és megkeressük egymást.
Most ettem egy szendvicset, de még mindig éhes vagyok...megyek csinálok még kaját. Jöjjenek a kilók, ugyan ki számolja :lol:
tedorka

Dorka és még páran.. de jó nektek,hogy egy helyre kerültök!!!!!!!! irígy-irígy :)

Jöjjön valaki velem is a SOTE II-re a jövőhéten,léci-léci-léci... :)
Vendég

Hát LÁnyok, nézegetem a táblázatot, és ha mindenki hozza a formáját akkor akár 8 babával is gazdagodhatunk a héten!!!
(Gabicika, Fmelinda, Tedorka, Anna,Manocskak, Judy, Csillag, Mustyi.) Hm? :D De izgiiiii!!!!
Vendég

Gombi!
Sajna nem mindenhol van kötelező uh. Nálunk csak a 12 és a 18 hetes van, utána egyáltalán nincs. Ha valaki csináltatni akar, magánba kell menni.

Sprite!
Zizu nagyon ügyes az orrszívóval. Hogyan sikerült erre rávennetek? Azt már mi is elértük, hogy ha meghallja a porszívó hangját, akkor nem menekül visítva, de ha rájön, hogy ez most szívás lesz, akkor nagyon durva harc jön. Ja, és a pici is úgy üvölt, mintha nyúznánk, csoda hogy nem küldték még ránk a szomszédok a gyámügyet, hogy kínozzuk a gyerekeket. Abba bele se merek gondolni, hogy milyen lesz ha hármat szívunk egymás után.....

Hát én is állandóan éhes vagyok, de egy szendvicstől is úgy tele lesz a pocakom, hogy levegőt is alig kapok.

A jövő heti exkismamiknak és újdonsült anyuciknak nagyon szorítok.

tücsökbogár

Gabi, ezért viszek kicsi laptopot, az akkora csak mint egy könyv, el tudom zárni a fiókba. Múltkor is bent volt, és nem kelt lába, úgyhogy most is bizakodok. Meg a szülésig én egy helyen leszek, nem olyan mint a szülészet, nem cserélődnek a szobatársak olyan gyorsan, így tudunk is egymás cuccaira figyelni.

Dorka, szuper, szerdától elérhető vagyok a 4. emeleten, bármikor is jössz be! Bár valószínűleg eleinte nagyon el leszel foglalva mással! :lol:

/
lemonsong

Lányok: levlista!!!

Nagyon-nagyon gratulálunk a harmadik Babókának!!!
Vendég

JUDY: Szerintem se lehet toxémia. A három együttes tünet jelentkezése esetén lehet csak az! Szóval ne stresszeld magad! :wink:

LEMON: erről lemaradtam. Két nap szabadlábon? Aztán tutira befektet a dokid? :( Remélem nem sokat várat magára a picurka!
Én is jövőhét utánra tervezem a szülést :D :D :D

GABICIKA: no azért nem csak ti hárman meg a két babázó csajszi van itt :wink: Bár sokan szülnek elvileg a jövő héten :)

Kata
labkat

Biztosan kisebb gondom is nagyobb lesz majd bent ennél, de egyelőre el sem tudom képzelni, mit csinálok laptop és internet nélkül abban a 3-4 napban majd szülés után..
Na jó el tudom képzelni: szoptatás, tisztába tétel, sziszegés a fájdalomtól stb és gyönyörködés a babában :)
De ezalatt a pár hónap alatt netfüggő lettem, ez tény...

Most gyorsan megkukkantom a táblázatot, ki szül még a sote1en rajtam kívül, azt hiszem Briell és Meli.. és mindhárman dec vége felé vagyunk, szóval van esély a "triplaszülésre" :lol:
Vendég

Vendég

TÜCSÖK!
Egyszer megmutattuk neki,hogy mi szívjuk vele az orrunkat,onnantól fogja,kapcsolja a porszívót és szívja magának.Mi is nagyon meglepődtünk :roll:

KATÁÉKNAK!
Itt is nagyon gratulálok Réka születéséhez.

Egyébként ettől az egytől én is félek.A köldökzsinór hosszát nem tudják megállapítani UH-n,hogy elég hosszú ahhoz,hogya babó kibújjon.Zizunál is rövid volt,de szerencsére nem annyira,hogy császározni kelljen.
Na de az a lényeg,hogy jól vannak!

Vizesedés: Én egyáltalán nem vizesedem.Bár Zitánál is az utolsó 1-2 hétben,de akkor is nagyon minimálisan.

LEMON!
A mázlista!Nálatok zárható fiók van.Nálunk annyira "modern",hogy betolni meg kihúzni is alig lehet.Én még a fényképezőt sem viszem,annyira megbízhatatlan sajnos a kórház.Pontosabban egyes kismamik...... :evil:
Majd apa ha jön fotóz és annyi.

GOMBI!
Nálunk sem néznek méretet ctg-n.Viszont a 36., 38. héten kötelező az UH,az protokoll.
Vendég

Jó reggelt lányok!

Mindenki egyben még? Hogy vagytok? :)
Vendég

Hahoooo! Jo reggelt mindenkinek :)

Megvagyunk mi is, itt aztan a szokasoshoz hiven semmi extra nem tortenik...kiveve, hogy pakolunk, meg akadt egy halom elinteznivalo igy a vegere...nna meg iszonyat sokat pihenek. Sosem vagyok faradt, megcsak almos sem, hiszen ejjel alszok vagy 8-10 orat egyhuzamban :oops: , de ahanyszor lefekszem napkozben, mindig elalszom 1-1- orara...ez naponta akar 3-4-szer is megesik :oops: de nagyon jolesik, ugyhogy haladok igy tovabb :):)

Most neztem csak a babas kepeket is, teljesen odavagyok toluk, annyira edesek, es olyan jo, hogy mar harman vannak :):)

Penteken a szuleszno mondta, hogy szerinte azzurra nem fog hamarabb szuletni (remelem, mert iratokat kell intezni meg), de nem kell aggodnom, mert ugy nez ki, hogy mar nem ducisodja agyon magat :):) nagyon irigykedtem ra, mert megsimogatta a buksijat...Nicola is teljesen odavolt ettol, ott ugrandozott. bar meg csak 1 ujjnyi volt a tagulas, sot, az sem igazan, hanem csak annyira fel van puhulva, hogy 1 ujjat betette...amugy meg fajasok sem, semmi nincs, engem meg a pocak sem zavar egyaltalan, sot, kifejezetten formaban erzem magam. meg a ,agassarkut is felveszem, bar az teny, hogy mindenhova kocsival megyunk, tehat setalni tul.keppen semmit nem kell. penteken mertek nalam magas vernyomast (150/90), ami fura volt, mert en kezdettol regisztralom, naponta tobbszor merem, es az atlagos nekem 110-120/70-80. Monitoroztak egy oraig, akkor teljesen normal volt, meg szombat este is, amikor ctg-n voltam. Mondtak, ne aggodjak, ez csak az erzelmi allapotom lehetett, de azert kertem, hogy ma is csinaljak meg az 1 orast, sot, kertem receptet is a 24 oras vizeletre, nehogy legyen benne feherje (nna ez a masik jo dolog..hogy a francba lehet 2,5 literes tarolot gyartani 1 egesz napi adaghoz? tegnap delutan ota alkalmankent mar csak 1 poharral ontok bele minden pisilesnel, es meg 1-re talan van hely). Persze szekaltak, hogy ne tulozzam el, nem lehet toxemiam, mert normalis volt a vernyomasom, nem dagadok, egy fikarcnyi vizesedesem sincs, es sosincs feherje a vizeletemben. Igazabol nem vagyok paramami egyaltalan (SOT!!!), de azert szerintem artani nem art, ha leellenoriztetem ezeket a dolgokat meg egyszer...nehohgy az legyen, hogy itt a tulbuzgosagban es a tokeletes terhessegben valami megbujva maradt. Igazabol nem aggodom, de azert megiscsak jobb tudni.

Anyammal jol osszevesztem...elkezdett nekem 2 hettel szules elott remtorteneteket meselni, mert 2 kollegaja szult most...amugyis imadom az ilyen "egyik ismerosommel ez tortent" sztorikat. Nna, a vegen azt kellett hallgatnom, hogy felelotlen vagyok, semmivel nem vagyok tisztaban, es hogy tulajdonkeppen a dzsungelbe megyek szulni, ahol tok egyedul leszek, segitseg nelkul, es ki tudja, mi tortenik a babaval...nna, a skype azert jo, mert van rajta egy piros gomb, amit ha megnyomunk, akkor mindennek vege. De azert hihetetlen volt...

Nna, en ma nem leszek (labor, szuleteshaz, vasarlas...), ugyhogy szep napot mindenkinek...hatha megint szuletik majd egy kisbaba :):)

Kép
pumipumi

Katáék!!!Hatalmas gratula!!!!!És ez a kis Réka.....gyönyörű!!!!!Olyan szép,kisimult az arca,annyira megkívántam a szülést én is!!!!!!Ha lesz idő,egy tényfeltárást kérhetünk a sotés szülésről???Tapasztalatok,mit hogyan érdemes....

Pumi,szerintem nem alaptalan egy 24 órás vizelet figyelése,még akkor is,ha eddig minden értéked tökéletes volt.Nekem ugyana cukor miatt kell időnként csinálnom 24 órásat,de nekem külön kell gyűjteni a nappalit az éjszakitól.Lényeg,h minden rendben legyen.A vérnyomás tényleg nem játék.

Gombi,tök tuti lenne együtt szülni,de én már előb szeretnék,mint karácsony,Brielll viszont kivárná az idejét :lol: :lol: Te mire szavazol?????Karácsonyra én már itthon lennék....

Olga,Dénes is volt ilyan lelkes ilyen kora körül,egyedül szívta az orrát,meg ilyenek,aztán 2 évesen bejött a dac :lol: :lol: azóta megint mi csináljuk neki,igaz elmarad afetrengés és a hiszti,cska előtte megy a huza-vona,h na,induljunk orrot szívni....
Én sem merek bevinni semmi nagyobb értéket.Fényképezőt viszek egy kisebbet,nekünk nagyon sok van,lévén K fotózik.Laptopot tönkrevágtam :cry: :cry: benne volt afotelban,nem tudtam,mert rajta volt egy ruha és odatérdeltem :? :? kicsit betört a monitorja....így nem is kell gondolkoznom,h vigyem-e :roll:

Hogy vagytok ma????Én kimondottan jól,megyünk barátnőzni,ha D hajlandó lesz felöltözni....

Kép Kép
meli1118

Sziasztok Lányok!

Judy ez a a nyári rikítós-narancs pumában nyomulós szöveg szuper! :lol: :lol: :lol:

Én is tegnap vettem észre magamon, hogy vizesedik a kezem és a bokám. Már lassan olyan lesz mint egy elefánté :lol: A gondom inkább a kezem, mert az egyik ujjam el volt törve, azóta nem volt vele gondom, de most egy kicsit fáj amikor be akarom hajlítani.

Olyan jó már jönnek a babák :wink: Szorítok Mindenkinek, hogy szép sima szülése legyen és nagyon várom már a képeket is.

Én szerdán megyek nst-re meg uh-ra kíváncsi vagyok nagyon, hogy most mekkora a picikénk.

Kép
Kép
akella

Kata! Hatalmas gratula a kis Rékához! Kívánoknagyon sok boldogságot a családnak!!!!!
Vendég

Ma itthon pihizek, tök fura, hogy hétfő van és sehova nem megyek. A szőrtelenítéseket is lerendeztem tegnap, minden cuccom összepakolva, csak lazázni kell.

Tényleg, ÁEK-sok közül valaki megkérdezte, hogy kell-e vinni a gyereknek ruhát és pelust meg egyebeket? Ha igen, a ruhákat még össze kellene készíteni, mert egyelőre csak egy váltást raktam be, és valahogy nem bíznám az apjára az összeválogatását.

Pumi, a 24 órásra a tuti megoldás az 5 literes uborkakovászolós befőttesüveg! :lol: Még csak töltögetni sem kell, mert rá lehet telepedni a stratégiai pillanatokban. Ami ekkora hassal mondjuk kevésbé egyszerű, de megoldható. :lol: Nekem holnap lesz ilyen program.

/
lemonsong

Sziasztok!
Ma reggel felkeltem fél ötkor a férjemmel, aztán úgy döntöttem hét körül, hogy mégsincs kedvem a korán keléshez, ezért visszaaludtam. Most várom a szüleimet, akik nemsokára érkeznek.
Lemon, nekem Kata mondta, hogy nem kell semmi, csak amiben hazahozod az apróságot. Elméletileg mindent adnak. Azért pelenkát meg popsikrémet én viszek, biztos, ami biztos, és Kata is ajánlotta. Amiben meg hazahozzuk, az ki van készítve, aztán majd hozza apa, mikor mehetünk.
Megyek ma ctg-re. Nálunk se mérnek ilyenkor semmi méretet, sőt általában még a vérnyomásomat sem.

A rémsztorikat én is bírom: nekem a férjemet találta meg egy kollegája, hogy szülés közben minden gyereknek eltörik a kulcscsontja. Azzal jött haza a férjem, hogy "úristenmileszha...". Na, erre üzentem a kedves kollégának, hogy a kulcscsontok ráadásul az esetek többségében rosszul forrnak össze, és újra el kell törni őket. Aggódjon ő is egy kicsit :twisted: :twisted: :twisted: tudom, gonosz vagyok, de minek paráztatnak
tedorka

Dorka, köszi! Akkor csak egy 56-os meg egy 62-es váltást rakok be, készülve minden lehetőségre. :lol:

Most, hogy jönnek a hírek meg a képek a babákról, nekem is annyira szülhetnékem lett!

/
lemonsong

Kata(ap)
Nagy-nagy gratula gyönyörűséges kislányotokhoz!!!! Olyan jó volt nézni a képet, nagyon szép baba!!!

Épp tegnap beszéltük a férjemmel, hogy én 9 hónapig tök jól távoltartottam magamtól a rémtörténeteket és hál'Isten a család sem beszél ilyenről sosem - mondjuk nincs is mit, hisz a hugom extrém szuper szüléseket tolt.
Mindenesetre az még fel sem merült bennem hogy ettől (is ) félni kéne. Remélem ez kitart szülésig 8) Meg eleve nekem ez a bármi történhet eleve természetes valahogy - na nem úgy hogy a rosszra gondolok, hanem hit alapján mindennek megvan az oka. De ebbe inkább nem megyek bele, valszleg úgyis megosztaná a közvéleményt :-)

Pumi
akkor még egyben:-) Én azt hittem már megszültél. Az nem árt ha néznek fehérjét, nekem sem volt semmi eddig , most meg van benne valamennyi - bár az orvosom szerint azért ugye, mert "rosszul" pisiltem :lol:
Vendég

Gombi
tök jó ez a cikk! Köszi!

MIndenkinek szép napot, én ma végre teljesen gyógyult állapotban megyek babázni hugiékhoz és elintézzük a karácsonyi bevásárlást is, hisz ne feledjük 2-án vagy 3-án (már el is feledtem:-) ) Telihold . :wink:
Vendég

Juhéjj, Katának sok boldogságot a kis Rékához!!!

Nagyon szééép!

De jó, olyan irigy vagyok, persze én még mindig 2100-as méhszájjal bírok.
Azt mondta doik, hogy nem annyira gáz a lábam, és nem toxaemia, hanem a szokatlan súly, de azért kért egy vizelet csekkolást.

Pumi, én is azt hittem, már akció volt! :lol:

Akella, várjuk szerdán az új infókat!
Vendég

Sziasztok!

jajj, olyan gyönyörűek a babák! :D :D :D Ez most az átmeneti időszak a fórumon. Érdekes lesz, ha már mindenki hazajön a kórházból, és elkezdődnek a babás beszélgetések :lol:

Képzeljétek, már csak két nevünk van :!: :D (nem, nem árulom el még :twisted: ) persze abból a kettőből már nem tudtunk választani.
Tegnap férjem hosszan szórakozott leányzóval, hogy beirányítsa a helyes pózba. Most el is mászott onnan, ahol eddig volt, de most meg fogalmam sincs, melyik testrésze hol van :oops: :lol:

ja, sógornőmtől akkora doboz ruhát hoztunk :shock: És ezek csak bébiruhák, kb féléves korig. Alig várom, hogy nekiálljak szortírozni. ugyanakkor tartok is tőle, milyen nagy meló lesz. Szombaton rájöttem, hogy idén többet már tényleg nem megyünk semmilyen programra. Fantasztikus volt a Kaláka koncert, de három és fél óra ülés után olyan rosszul éreztem már magam, hogy a végét már nem is tudtam annyira élvezni :cry:

briell

Briell, mostmár teljesen felcsigázol a babó nevével. Várom, hogy mi is megtudjuk végre! :lol:

A koncerthez gratula, én már nem tudnám bevállalni. Már a mozit sem, pedig imádom.
Vendég

Meli, nekem is pont ez jutott eszembe, mikor írta Olga az orrszívásukat! :D Nálunk is volt 1-2 éves kora között, hogy olyan simán ment az egész és el voltunk ájulva, hogy ezt így is lehet? Aztán kb 2,5 évesen kezdődtek újra a harcok, csak már nem annyira durván. Most már jó, mert nagyon erősen ki tudja fújni, nem kell használni a porszit. Szerencsére évente max 1x betegek mindketten. Bár a lány idén többször volt, de 2-3 nap alatt átmegy rajta.

Apkatának én is gratulálok itt is, nagyon-nagyon édes a kis Réka! A képeket nézegetve, már én is akarok menni szülni! A férjemnek is mutattam és teljesen leblokkolt a gép előtt, hogy milyen szép, pedig egyáltalán nem érzelgős típus. Na jó, így a gyerekek születése előtt mindig egy kicsit, aztán visszatér a "zord" apuka. :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Lányok
nem az van a "szakirodalomban", hogy a végén már könnyebb a légzés, mivel a babák alászállanak? Nekem ma kezdett el nehezedni a légzés...ENnyire nem fér el babóka már?
Vendég

Gabici, nekem is annyira fent van a Manó, hogy, ahogy írtad is, nem bírok ülni sem rendesen. Néha arra gondolok, szegény, nem tudja merre van a kifelé. :lol:
De te mégis, már tudod, mikor lesz meg, én meg neeeeeeemm!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?