Hahoooo! Jo reggelt mindenkinek
Megvagyunk mi is, itt aztan a szokasoshoz hiven semmi extra nem tortenik...kiveve, hogy pakolunk, meg akadt egy halom elinteznivalo igy a vegere...nna meg iszonyat sokat pihenek. Sosem vagyok faradt, megcsak almos sem, hiszen ejjel alszok vagy 8-10 orat egyhuzamban

, de ahanyszor lefekszem napkozben, mindig elalszom 1-1- orara...ez naponta akar 3-4-szer is megesik

de nagyon jolesik, ugyhogy haladok igy tovabb

:)
Most neztem csak a babas kepeket is, teljesen odavagyok toluk, annyira edesek, es olyan jo, hogy mar harman vannak

Penteken a szuleszno mondta, hogy szerinte azzurra nem fog hamarabb szuletni (remelem, mert iratokat kell intezni meg), de nem kell aggodnom, mert ugy nez ki, hogy mar nem ducisodja agyon magat

:) nagyon irigykedtem ra, mert megsimogatta a buksijat...Nicola is teljesen odavolt ettol, ott ugrandozott. bar meg csak 1 ujjnyi volt a tagulas, sot, az sem igazan, hanem csak annyira fel van puhulva, hogy 1 ujjat betette...amugy meg fajasok sem, semmi nincs, engem meg a pocak sem zavar egyaltalan, sot, kifejezetten formaban erzem magam. meg a ,agassarkut is felveszem, bar az teny, hogy mindenhova kocsival megyunk, tehat setalni tul.keppen semmit nem kell. penteken mertek nalam magas vernyomast (150/90), ami fura volt, mert en kezdettol regisztralom, naponta tobbszor merem, es az atlagos nekem 110-120/70-80. Monitoroztak egy oraig, akkor teljesen normal volt, meg szombat este is, amikor ctg-n voltam. Mondtak, ne aggodjak, ez csak az erzelmi allapotom lehetett, de azert kertem, hogy ma is csinaljak meg az 1 orast, sot, kertem receptet is a 24 oras vizeletre, nehogy legyen benne feherje (nna ez a masik jo dolog..hogy a francba lehet 2,5 literes tarolot gyartani 1 egesz napi adaghoz? tegnap delutan ota alkalmankent mar csak 1 poharral ontok bele minden pisilesnel, es meg 1-re talan van hely). Persze szekaltak, hogy ne tulozzam el, nem lehet toxemiam, mert normalis volt a vernyomasom, nem dagadok, egy fikarcnyi vizesedesem sincs, es sosincs feherje a vizeletemben. Igazabol nem vagyok paramami egyaltalan (SOT!!!), de azert szerintem artani nem art, ha leellenoriztetem ezeket a dolgokat meg egyszer...nehohgy az legyen, hogy itt a tulbuzgosagban es a tokeletes terhessegben valami megbujva maradt. Igazabol nem aggodom, de azert megiscsak jobb tudni.
Anyammal jol osszevesztem...elkezdett nekem 2 hettel szules elott remtorteneteket meselni, mert 2 kollegaja szult most...amugyis imadom az ilyen "egyik ismerosommel ez tortent" sztorikat. Nna, a vegen azt kellett hallgatnom, hogy felelotlen vagyok, semmivel nem vagyok tisztaban, es hogy tulajdonkeppen a dzsungelbe megyek szulni, ahol tok egyedul leszek, segitseg nelkul, es ki tudja, mi tortenik a babaval...nna, a skype azert jo, mert van rajta egy piros gomb, amit ha megnyomunk, akkor mindennek vege. De azert hihetetlen volt...
Nna, en ma nem leszek (labor, szuleteshaz, vasarlas...), ugyhogy szep napot mindenkinek...hatha megint szuletik majd egy kisbaba