A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Viranka :cry: :cry: Legyen vége!!!
dmaggie

Maggie, de belejött valaki az írogatásba :wink:

Viranka, egy nagy puszi a kezére :!:

Felfázás - nekem a vesegyulladáskor a derékra kötött műszálas pokróc esett jól.

Már mentem is, G. itt türelmetlenkedik a gép mellett :wink:

Nem volt időm visszaolvasni, csak belenéztem itt-ott a hozzászólásokba.

Hétvégén anyósozunk, asszem.

Nektek viszont kellemes napokat :!:

:arrow:

Egy hete nincs vonalzóm. Anonim lett Rugó.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Ebéd készül! :)

Kispocc! Vigyázz magadra!!!

Maggie! Nem semmi, hogy bírod a strapát... :shock:

Nem hagy...

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Z reggel felébredt, kiment a hűtőhöz, kivette a palacsintát amit ebédre szántam és a felét megette :evil:
Én kint voltam begyújtani így nem tudtam rászólni.
Most főzhetek :evil:
Pedig olvasni szerettem volna, meg pihenni, lazítani :roll:

Kispocc derekad?

Maggie szegénykém :( és még a disznóvágás is :?
Küldök neked egy kis energiát, hátha könnyebb lesz :wink: ++++++++++++++++++++++

Betegek hogy vagytok?

Fleur milyen éjszakátok volt?
P vett cumit?
puncija még fáj Lillának?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Látom dél óta senki!
Akkor megtöröm a csendet!

Épp szárad a haja, búrában ülök..nagyon nem tudok mást csinálni...így itt vagyok. :-)

Emma nagyival játszik..megzabálom..mindnet megköszön...imád olvasni, és mesélni..be nem áll egész nap a szája és olyan kis mosolygós,kedves, jólelkű teljesen kész vagyok...most az elmúlt pár hétben annyit fejlődött...kis komoly, olyna jól el lehte vele beszélgetni...IMÁDOM!!!!..eddig is...de most kész kisember!

délelött nem esett, apával kint voltak kicsit, most esik egyfolytában. :-(

Délutánonként kapunk 1 óra kimenőt és gyüjtjük be a kari ajándékokat...haladunk...

Alexandrától a rendelés ide is megérkezett..:-) ( anna peti könyvek )

nem sok minden történt velünk!

Fluer: nagyon ügyes vagy.,.szépen kialakul majd a napirend és szuper lesz!
Cumi? vettetek?Nunija fáj még?

Móni: rakott palacsinata...imádom..nem csoda hogy Z befalta :wink:
tudtál pihenni?
Mi ma 9 kor keltünk..:-) áltlában 8 kor..:-) vagyis az előbbiek NEM igazak! :wink:

Viranka: Báló keze???
Vindo: anósék itt vannak? :? Gábor a háziember! :lol:

Maggie: :? mennek innen is az energiák +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kispocc: jobbulást!
Heni: 4 fog ?? :shock: darabos kaja??? :shock:

[/b]

KépKép
kaqk
Debrecen

HELLÓ, LÁNYOK!

DÓRI, nagyon sajnáltam, hogy nem jött össze a mai tali (hidd el, volt már ilyen korábban is itt, mert épp senki vagy csak alig értek rá), de biztos vagyok benne, hogy a következő összejön!!! És köszi a bizalmat és a kedvességedet!

DETTYK: Én úgy örülök, hogy örülsz ;-) Csak pihenj is, amennyit csak lehet! A 15 évhez szívből gratulálok, le a kalappal!!!

VERA: Torkod hogy van? Jól tetted, hogy kivizsgáltattad Bálót! Hogy van most a drága? Ádi maga tépi ki magát mindig a kezünkből (fürdés után a legrémesebb, még csúszik is, olyan, mint valami rémes jelenet egy akciófilmből), néha nekem is az az érzésem, hogy szabályosan szétszakad a gyerek...

REGI: ezermillió drukk a szuper álláshoz Neked, legyen olyan, amilyet szeretnél! Szeli meg gyönyörű!

ÁGICA: Isten éltessen sokáig utólag is! :-) Szegény Petrus, remélem, már kijött teljesen a lázból!

VINDO: gondoltam Rátok (beteg Te és G.)! Rugó fenséges, nagyon bírom a finom és értelmes kis arcát. Nem semmi, h már csütörtökön felkészültél hétfőre... nekem ez mindig vasárnap estére marad...

HENI: Áron valami csoda, rágni ennyi idősen, ennyi foggal? Ádi sokszor még most is lustácska hozzá...

MESI: az a kép isteni a meglógó kicsikről, hahotáztam! ;-)

TÜNDI: Beni nagyon helyes a képen!

NIKI: kitartás! Ez a vizsgaidőszak-szindróma, én tiszta elmebeteg voltam minden ilyen esetben, úgy éreztem, ember nem szenved ennyire. Pedig amúgy imádtam bejárni-könyvtárazni, na de a vizsgák...

MÓNI: jaj, de jó, hogy javult az alvás... aranyos vagy, h szervezni kezdted a Nagy Bulit, nekem mindkét dátum jó egyelőre.

GICUS: Nektek a lehető legjobbakat, gyógyuljatok meg mielőbb!

MAGGIE: aszta, de ügyes vagy, ha én ilyen gyorsan tudnék dolgozni! :-) Sokszor amiket Bercóról írsz, mintha Ádiról lenne szó, nem látsz Te valahogy távolba? :-) Egy kis puffancs Ádi sokszor, ahogy ébred, sorolja, miket kér, de azonnal: C-vitamin, narancslé, szőlőcukor, gyurma, mamához, udvarra. És bármelyikre nem érkezik, jön a duzzogás. Még ki sem nyitottam a szemem, és máris nevelnem kell... áh, kevés vagyok én ehhez.

FLEUR: annyira jó olvasni rólatok! Hogy van Lilla nunija? Sokat gondolok Rátok, nem lehet könnyű így az elején, viszont nekem úgy tűnik, Nektek ez flottul megy!

KISPOCC: derekadnak mielőbbi jobbulást, szegénykém!

KAQK: hatalmas drukk Neked is az álláshoz!

Ádi egyik reggel első mondatként ezt közölte velem: Anya, én Lajos vagyok. Majd: Anya, TE Lajos vagy?
Hát nem könnyű kérdés, az szent. ;-)

Alexandra-akció: hát én azt hittem, irl is van az, hát nem volt, pedig két áruházban is voltam. Az egyik úgy tudta, a másikban van, a másikban meg pár senkinek-sem-kell gyerekkönyv volt egy stócban leértékelve. Sok hűhóm semmiért... így semmi Anna-Petit nem tudtam venni a meglévők mellé.

Jövő héten megyek nézni néhány lakást, egyelőre nem tágítok a kedvenc városrészemtől. Megint sétáltam arrafelé és konstatáltam, hogy akkor is itt akarok élni... hát az baj, hogy kevés a pénzünk (a vállalható hitellel is), így nincs sok kínálat a mi óhajunknak megfelelő lakásokból, ráadásul nagyon meg kell nézni fűtésileg is (Újlipótban jórészt távfűtésesek a lakások, de vannak azért egyediek). Szóval nem az van, hogy megnézek vagy 30 lakást, aztán válogatok. És folyton számolgatok, de akárhogy nézem, elég magas lesz a törlesztő...

Vezetés: azt mondta a múltkor az új oktatóm, hogy rendben lesz ez, és ennek nagyon megörültem.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Ui: Ja, Vindo, igen, nagyon jó a szemed, tényleg gitározik valaki a laptopon Ádi előtt: Gryllus Vilmos bácsi énekli "a vonatosat", ahogy Ádi hívja (Sorompó c. dal). Ezt hol fülhallgatóval, hol anélkül akarja nézni, ill. még egy tucat ilyen kedvencét. :-)

Kép
Kép
irina

Sziasztok, most csak annyira jövök, hogy élünk még, de lehet, hogy nagy a baj... Dani sikítva sírt, amikor letettem az ágyba, ilyen már volt 1x, akkor segítettem neki kakilni, és rendbejött minden. Most is így tettem, nem tudom viszont, hogy nem lesz-e nagyobb baj, mert találtam hajat a kakiban. Ha volt 1 szál, lehet, több is van... Az meg csinálhat nagy galibát odabent... Jaj... Drukkoljatok! Puszi!

Betegeskedőkenek jobbulást!

Kép
Kép
Kép
zdori

Zdori: +++++++++++++++++++++++++++++++++

Irina: az üzletekben nincs ez az akció csak a neten!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Lányok, gyorsan írok akkor :wink:

G. szóval tartja anyósomat, Rugó még alszik, én leültem a gép elé reggelizni.

Dóri, mi újság Veletek????
Egyszer egy hajszál nekünk is gondot okozott, pontosabban Rugónak, körbetekeredett a lábujjára, aztán már tiszta vörös volt és érzékeny, mikor észrevettük.

Irina, akkor gitár lesz majd az ajándék?
Rugó a mai napig szereti G. elektromos gitárját, néha odaoson pengetni :wink:
Viszont olyat keressetek, amit nem tud könnyen széttörni Ádi. Rugónak is volt sajátja, alaposan megdolgozta, és szét is tört. MOndjuk az nem egy minőségi termék volt.

Kaqk, az idő tényleg borzalmas volt tegnap.
De most szépen süt a nap :P

Egyem Bercó kis overál-válogatós lelkét :lol:

Lilla hogy van? Kispocc, a derekad?

Na, most ennyi jutott eszembe hirtelen.

Tegnap: hát, most tényleg kaptunk pénzt, így jövő héten nem halunk éhen :lol: Igaz, szőnyegre kaptuk, de abból most benzin, csana-díj és kaja lesz, pénteken meg már úgyis jönnek a fizetések.

Aztán délután elmentünk ide-oda. Először a Fórumba, mert anyósom látta egy újságban, hogy milyen karácsonyi dekorációt csináltak.
Amúgy Rugónak tényleg bejött, van valami 15 méter magas vár, amiből minden órában kijönnek ilyen figurák, meg zenél.
Nem pörögnek azért ilyenkor az események, de Rugó élvezte.
Meg nem tudom miért, de szeret plázázni :roll: Lehet, mert már öt hetesen is plázázott :lol:
Szóval a lift, mozgólépcső, kisebb karácsonyfák stb. nagyon lekötötték. Kapott egy hamburgert is sült krumplival.

Este az Aquaticumba mentünk, szóval folytattuk a családi programot
:wink:
Ez nagyjából annyiból állt, hogy fél órát Rugóval voltam, csúszdázott, pancsolt, másfelet meg döglöttem egy meleg buborékolós-masszázsos medencében :roll: 8)

Fél kilenc után, mivel a gyerekek elfogytak, apósomat már beengedték a gyerekmedencébe, így Rugó már ott garázdálkodott.

Este annyira fáradt volt - és ilyet még nem láttam -, hogy miután bekentem, betettem az ágyba, és nem volt ereje megmozdulni. Úgy aludt el, hogy oda sem bújt hozzám, csak nyuszót szorította :lol:
Azóta is alszik.

Anyósomék korán kelő típusok, már itt toporognak fél hét óta, de Rugó egyelőre nem nagyon ébredezik.

Amúgy azt azért le kell szögezni, hogy plusz három helyiséggel sokkal könnyebb elviselni a rokonokat :roll:

Na, befejezem a reggeli litániámat.

Csak az a baj, hogy holnap munkanap.

Irina, nálatok meddig tart a félév?
Itt még három hét, de az utolsó csak olyan aláírós-nem tartom meg hét lesz.
Jaj, de várom már.

Szép napot, V.

Gremese????

Kép
vindolanda

Zdori nyugi, nem kell mindjárt rémeket látni :!:
minden rendben lesz :)

Irina sajnos magas lesz, de másképp egyszerűen nem lehet a fiataloknak lakáshoz jutni :?
sok sikert a keresgéléshez :D

A penész egyszerűen nem akar eltünni :evil:
mindjárt megyek és újra lemosom a falakat mert visszajött :twisted:
Tegnap beszéltük Z vel, hogy ahogy tavaszodik kipakoljuk a szobákat egyesével és erős penészölővel lekeni majd újrafestünk.
A baumax hitelünk áprilisban lejár így májusban megvesszük hitelre a szigetelőt és felrakjuk mert a nyáron arra már egyszerűen nem jutott pénz.
A nyílászárókat meg megvesszük a melópénzből ( ha futja :roll: )
Színt már nem biztos, hogy kap majd a ház de talán nem fog penészedni :roll:
Amit tegnap beszéltünk ma kiszámoltam és cirka 1,2 millió :shock:
ennyit arról, hogy könnyebb lesz januártól :?
sírni tudnék :cry:
bocsi az offért :oops:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, mi a házatok anyaga?
Egyszer hallottuk, hogy régebbi házat nem jó, ha szigetelitek meg szuper ablakokat tesztek rá, mert nem tud lélegezni. Akkor is folyhat a nedvesség belül és párásodik.

De nem vagyok egy szakértő, szerintem vannak itt építésügyben jártasabb ember is. Meg nem tudom, hogy mennyire vagytok szigetelve.

Gáborék otthoni háza azért penészedett 20 évig, mert mikor építették az alapot, és még csak az előző épület vályogtégláival volt feltöltve a helye, jött egy hatalmas felhőszakadás, és belefolyt a lyukba. Végül kővel lefedték a falakat a szobában kb. egy méter magasságig, mert évente kellett festeni :roll: MIndent kipróbáltak húsz éve alatt, de semmi nem vált be.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Dori! Nyugi! ++++++++++++

Móni! Nálunk rendszeresen ez megy, képtelen vagyok két napra főzni... :evil:
Penész nálunk is mindig előjön, pont abban a szobában, ahol Szelivel alszunk, Zs időnként letörli... :roll:
Zs a Héra penészgátló folyadékot ajánlja, azzal 2x átkenni, utána Héra penészgátló festékkel lefesteni, de ez sem végleges megoldás. :( De ha szigeteltek, akkor valszeg megoldódik, azt mondja! 8)

Kép

Kép
regcsiken14

Jaj, ez a penész... Nekünk is van 1 helyen vizesedés, de nem tudjuk, mitől... Penész MÉG nincs...

Köszönjük a drukkokat, olyan jól sikerült, hogy a gyerkek még most is alszanak... :lol: :lol: Remélem, semmi nem lesz a továbbiakban, és ennyi volt a gond. :)

Szép napot mindenkinek, most azért már rájuk nézek, nem tudom, mi van velük. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Dóri, felkeltek már a gyerekek? :wink:

Rugó kilenc után felébredt végül.
MOst az udvaron van mindenki, fát vágnak, tereprendeznek.
Én benn maradtam porszívózni meg fürdőszobát takarítani, de már meg is ebédeltem.

Várom, hogy Rugó is bekerüljön egyszer.

V

Kép
vindolanda

Na, azt akartam írni, hogy vajon mikor indulnak majd haza? :roll:
De időközben elküldte a hozzászólást, pedig be sem nyomtam semmit.

Hallom Rugó karattyolását kintről :D

Kép
vindolanda

Felkeltek, igen, Samu már azért ébren volt, mikor írtam... :) De most megint alvás hadművelet. :) Megyek is. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Megvagyunk
De-t majd 2 órát voltunk kint..találkoztunk a szomszéd egyidős kisfiuval..jót motoroztak együtt.

most volt 3 kor ébredés...:-)

agyalok
volt már vki csoportos állásinterjún?
milyen az és olyanon ami 11-17 óráig tart???? hát nem tudom elég hosszúnak tűnik
nem szeretem az ennyire agyon bonyolított dolgokat... :? nem sok kedvem van hozzá..
anyósomhoz közeli szállodában lesz..így Emmát viszem és ott lesz..hát nem tudom hogy lesz ebéd, alvás délbe...stb.....de majd látm hogy milyen..aztán ha gáz, akkor eljövök...:-( Nem nagyon bízok benne! De sosem lehet tudni..nem szívesen dolgoznék este 8 ig, meg hétvégéken is, amikor Apa is otthon van....dolgoztam elegte plazaban..ünnepnapokon, hétvégéken...és a mindig más hétköznap volt a "hétvégém"..hát ezt nem szeretném..és mivel ez a tescoban van...hát nem sok jóra számítok munkaidő trén..bár most láttam hogy részidős munkaerőt i keresnek..meglátjuk.
meggyűjtottuk az adventi koszorún az első gyertyát és kedden nyithatjuk z naptár első ablakát! :lol:
kedd: fodrász..végre eljutok...:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

most csak magunkról..
Cumit nem vettünk. Első éjszaka horror. Második egy fokkal jobb. Azóta sok a hiszti. Ma már kevesebbet emlegette. Talán van fény az alagút végén. Altatással meg az a gáz, hogy egy szobában alszunk mind a négyen, így most teljesen borult minden. Kis pasi meg imád ölben lenni, meg a közelünkben, így az esti szopi után hiába alszik be, ahogy beteszem a kiságyba felébred. Apa meg beteg lett. De most ő gépel :). Csak megleszünk valahogy.

KépKép
KépKép
fleur

Fleur, biztos jó ötlet, hogy pont most fosztjátok meg a cumitól? :roll: Bár nálunk is nagyon függő volt Péter és ahogy jött Áron úgy a cumi ment, de ő magától hagyta el, szerintem azért mert látta, hogy Áronnak sincs. :roll:
Áron mellettem alszik :oops: ada van teljesen húzva a kiságy az ágyunk mellé, ha Péter is jön, elférjünk :oops:

Valami miatt éjszaka is kellünk, és ettől nem akarom megfosztani.

Vindo elmentek a rokonok?

Móni a lényeg amit most csinálni tudtok, hogy az érintett falakat teljesen szabadon hagyod, minél jobban szellőzzön, és van valami spé, én azzal törülgettem, de vissza vissza jött.
Nálunk alulról nedvesedett :evil: és az ellen nem lehetett tenni.

Dori, nyugi, szerintem nem lesz ott több hajszál.

Heni
KépKép
heni81

Mi is elvehettük volna rég azt a cumit, de nem akartam, hogy olyan élmény legyen SAmunak, hogy ő még nagyon cumizna, de neki már nem lehet, csak Daninak. Most meg könnyen ment az elválás, lehet, korábban is így lett volna.

Jó éjt mindenkinek, fejek, alszom.

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!

Kaqk! Szerintem mindenképp menj el, aztán még mindig mondhatod, hogy köszönöd, nem kéred!!! Meg a részmunkaidős lehet, hogy tényleg kedvező lesz időbeosztás szempontjából! Meg amúgy is csak átmenetit keresel tesóig, nem???
Én nagyon kivi vagyok, mit mesélsz majd!
Szerintem nem lesz gond Emmával a Nagyinál! ;)

Fleur! Nagy bátorság épp most el"venni" a cumit... Én biztos nem mertem volna... :roll: De szorítok nagyon, hogy sikeres legyen!!!!! +++++++++++++
Hogy vagytok? P-nek jobbulást!

Cumi: Mi most ott tartunk, hogy napközben nem adom neki oda, 1-2x emlegeti, kicsit sír utána, de 1 perc alatt aztán el is felejti, ahogy játszik tovább. Fürdés után már megkapja, akkor mesét néz, és továbbra is azzal alszik.
Viszont a hétvégén nem akart délután aludni, nem is láttam rajta, hogy fáradt lenne, így nem is erőltettem a dolgot. Állandóan kijött a szobájából, vagy bent játszott vígan. :lol: Este is csak kicsit volt nyűgösebb, semmi extra, aztán fél 9-kor 2 (!) perc alatt elaludt! :) És reggel jókedvűen ébredt, nem volt fáradtabb, mint szokott.
A bölcsiben meg alszik rendesen, bár szerintem ott több élmény éri, ott a sok gyerek, jobban elfáradt. :roll:

Reggel voltam vérvételen, a szokásos pajzsmirigy kontroll, szerdán lesz kész az eredmény.

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!!

Jöhetek egy kérdés erejéig???
Nincs időm írni sosem részletesen és most is pofátlanul egy kérdés miat jöttem... :oops: :oops:

MOSOGATÓGÉPET SZERETNÉNK VENNI,DE PASSZ,HOGY MILYET!!??
AKINEK VAN LÉGYSZI ÍRJA MEG MILYEN ÉS HOGY MEG VAN-E VELE ELÉGEDVE!!!!!!

KÖSZI-KÖSZIIIII!!!!

FLEURNAK NAGY-NAGY GRATULA!!!!

ancsi26

Álmon halok a kétévesem meg alvás sztrájkol :(
Kellet nekem éjszaka olvasni :roll:
Viranka a te hibád :wink:

Ancsa nekem nincs, nem tudok segíteni

Fleur jobbulást P.-nek++++++++++++
Remélem tényleg tudott szabit kivenni és veletek van :)

Kaqk ha elmész azzal még nem vállalod el
csoportos interjú: lehet lesz teszt írás, olyan dolgokat mondanak el ami fontos és nem akarják 50 alkalommal
de majd beszámolsz milyen volt

Vindo na meddig voltak a vendégek?

A ház téglából épült, külső hőszigetelő nincs és a nyílás zárók is rosszak :?
Tegnap lemostam újra, a falakat igyekeztem szabadon hagyni, most jobban tud ott járni a levegő.
Ennél többet hirtelen nem tudok tenni.
Z. a hétvégém lekezeli valami vegyszerrel
Én azt nem vagyok hajlandó megcsinálni :roll:

Viranka cica garázdálkodott a gépemennél és nem találom a pendrivra átmásolt képeket.
Ma válogatok, holnap küldöm
A kész naptárakat meg esetleg elhozhatnátok majd :roll: :wink: 8)

:arrow: iszok kávét mert lefordulok a székről

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ja

Zdori azta de jó alvó gyerekeid vannak :shock:
én is, én is, én is akarok ilyen sokáig aludniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

KépKép
Kép Kép
l.móni

http://moly.hu/er_a_neved

minden nap más könyv 30% engedménnyel, dedikálva, ingyen kiszállítva
hátha valakit érdekel :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Nincs meg valakinek a Corduroy című rajzfilmsorozat magyarul?
Kicsikém kedvence és állandóan azt nézné :roll:
Természetesen fizetek érte

KépKép
Kép Kép
l.móni

na tényleg kávézok és nem szórakoztatom magam :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni!
akkor legközelebb nem adok könyvet jó :wink: szánom bánom bűnöm :) jah ma enyém fiam kivételesen 6kor kelt :) de kipihent vagyok :)

Dóri!
hogy lehetnek ilyen jó alvó fiaid? :)

:arrow: mennem kell Dedének szüksége van rám :) :)

KépKép
viranka

Jelentkezem Böszörményből :wink:

A kérdést kösz, a rokonok olyan kettő felé elmentek.

Rugó tegnap négy órát volt kinn az udvaron, de nem aludt egész nap, este viszont fél nyolckor kidőlt 8)
Ma reggel olyan kis bújós volt, mikor otthagytam szegényt :(

Ancsi, nekünk 45 000 ft-os Beko :lol: :lol: márkájú nyolc terítékes mosogatónk van, naponta összeteszem a kezemet, hogy megvettük :lol:
MOndjuk én nem főzök, így a kisebb is elég. Szerintem egy 12 terítékeset célozzatok meg.
Nézzétek a vízfogyasztást meg az áramfogyasztást is :roll:

Eszek, aztán rohanok Józsára Rugóért.

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Nagyon rég írtam utoljára. :oops: Gratulálok az új topikos babákhoz! :D

Nem igazán tudom már nyomonkövetni az eseményeket itt. :( Nagyüzem van nálunk is és még jobban az lesz ha megyek dolgozni majd.
Zétus nagy bölcsis fiú, iszonyú sokat változott amióta oda jár. Itthon pörög állandóan, huncut kis ördögfióka. :D
Én járok angolra minden nap. Elég fárasztó+ mivel jogsim nincs naponta igen sokat sétálok. Most kivételesen itthon vagyok, elkapott valami vírusos torokgyulladás és antibiotikumot szedek. Sajna lesz mit bepótolnom angolból, az előző hét is kimaradt mert Zéti megfázott. Dec. 10-ig le kellene nyomnom közel 30 órát angolból. :shock:

A következő baba terve teljesen el lett napolva sajnos. Ismét előjöttek nálam problémák amiket kezelni kell. Legközelebb kb. egy év múlva kerül a dolog ismét napirendre. :( Annyiból nem baj, hogy addig tudok majd dolgozni.

Remélem mindenki jól van! Sokat gondolok rátok, csak valahogy soha nem jutok már fel netre.

Puszi mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Ancsi!
nekünk Bosch van 12 terítékes :) ha befér inkább 12-est vegyetek (60cm a helyszükséglete) edények is beleférnek :)

Bálint keze jól van :) szombaton még mondogatta fáj kezem,de ha játszott eszébe sem jutott :) vasárnap meg már kutyabaja nem volt :)

Miléna!
de jó h. életjelet adtál :)

Regi!
biztos jó lesza mh-en :)

M.nak kellene adventi naptárt csinálnom,de nincs hozzá kedvem :( majd ha Apa hazjön együtt megalkotjuk :)

KépKép
viranka

Sziasztok :)

Én is itt :)

Fleur, kitartás a cumielvételhez!

Regi: tök jó, új állás :)

kaqk: csoportos interjún én voltam, tesztírás volt, az volt a háromkörös interjú első fordulója.

Körkérdés: mit reggeliznek a gyerekek Nálatok?
Vendég

Hahó!

Gyermekeim azért aludtak nagyon sokáig, mert nagyon későn feküdtek... :) Nagy volt Dani ordítása, fél éjfélkor aludtak el.

Én ma éjjel az ügyeleti sebészeten kötöttem ki, csontig vágta egy épp összetört tányér az ujjam... De még mielőt indultunk, megfürdettük, lefektettük Samut... :) Vicces volt. :)

Anyuméknak van mosogatógép 12 terítékes, nagyon jó, de nemtom a márkát. Majd este megírom.

Na, megyek most, még vmikor jövö.

Kép
Kép
Kép
zdori

Dóri!
na a Ti életetek sem mindennapi :) jobbulást :)

Panndi!
B. vagy házi kolbászos kenyeret katonánként,vagy májkrémes kenyér,virsli van amikor csak üres kenyeret eszik(látta Mírától :) )

s egy off kérés:
Melyik dobozos tejnek aranyszínű a belseje? légyszi nézzétek majd meg nekem és írjátok meg :) köszönöm :)

KépKép
viranka

Halihó!

Jöttem gyors életjelet adni.
Ma voltam délután nőgyógyásznál,megvizsgált,szerdán megyek uh-ra,akkor majd több mindent tudok mondani.
Holnap visszaolvasok és reagálok mindenre.
Most mennem kell mert hív a jányom.

juba0

Ancsi: anyuéknál most AEG-t használunk, de ha főzőcskézetk tényleg érdemes a 12 teríték...IMÁDJUK!!! víz és energia fogyasztásra figyeljetek!

Miléna: jobbulást! Jó h jelentkeztél

Munka: megvolt..hát ...:-( 5-en voltunk, 2 en nem jöttek el....BE kellett mutatkozni, pár szót mondani magunkról, aztán közösen kellett egy szituációs gyakorlatot megoldani ( megvitatni )
aztán bemutatták a céget, majd egy kis teszt. ezt kiértékelni és dönteni hogy kivel akarnak beszélni 8 szemközt ( ők 3 an voltak).. mi addig kimentünk. 2 -en el is mentek..:-( Hát nemek sem nagyon tetszett hogy reggel 9-20 ig kell dolgozni ha teljes napos vagy, 9-18 id ha de-tös, 10-20ig ha du-ános..., meg hétvégéken is , van hogy szombat és vasárnap is.
Hát a családdal nem igen találkoznék! Emmát épp csak bölcsibe tudnám vinni..meg hetente 2x ha találkoznánk.:-( köszi de nem...

Mondjuk a a maradék 3 jelentkezőből 2 vel közölték hogy nem felelnek meg. Engem behívtk, beszélgettek velem....majd közölték hogy van még egy elsős jelentkező+ a 2 aki nem tudott most eljönni. Jövő hétre adnak választ! ..De akár engm akarnak a kár nem...tuti nem vállalom el..inkább anyuéknél maradunk még 1-2 hónapot...persze közben jelentkezek ami tetszik.
hát ennyi volt...ja és 2 ig voltunk..Emma nagyon örült nekem, nagyon üyges volt, játszottak, evett, aludt....de hiányoztam nagyon neki.......:-)

:arrow:játszani Emmával.

KépKép
kaqk
Debrecen

Juba, akkor várjuk majd a híreket! Remélem, mnden rendben!

Miléna, szia itt, nem találkoztunk még. :) Jobbulást!

Mindenkinek, aki betegeskedik, jobbulást!

Köszönöm, Viranka, igyekszem.

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt!

Kaqk! Ez a részmunkaidő??? :shock: Kicsit el vannak tájolva... Hát nem egy kisgyermekes anyukának való állás akkor ez... :( Felejtős!
Neked egyébként milyen végzettséged van? Mehet amoda is...

Dori! Jujjj :( Jobbulást!

Mosogatógép: Én is szeretnék majd egyszer! ;) Olyan sokat mosogatok, hogy na...

Lassan szerintem én is elkezdek mézeskalácsot sütni, a keményebb fajtát fogom, és feldíszítem, talán lesz karácsonyfánk is... :roll:

Juba! +++++++ Nagyon várjuk az UH-t! :)

Bölcsiben lesz mikulás ünnepség, de anyukák nem mehetnek a járvány miatt... :evil: :cry:

Kép

Kép
regcsiken14

Csak rohanva, mert együtt keltünk.

Kaqk, sajnálom. Igaza van Reginának, ez nem kisgyerekeseknek való :roll:

Fenyőfa - mi műfenyőt használunk :roll: Utálom porszívózni. Leszedjük a padról Szenteste :lol:

Miléna, csak ügyesen :wink:

Dóri, szerintem bagoly-szülőknek bagoly-gyerekei születnek :wink:
Amíg Rugó aludt napközben, ő is 11-kor járt aludni, reggel meg kilencig nyomult.

Viranka, nem tudom, melyik tej lehet az :roll:

Juba, várunk a hírekkel :D

Mennem is kell :arrow:

Kép
vindolanda

Maradt tojásfehérje hétvégéről, úgy döntöttem készítek habcsókot! 8)

Miléna! Hajrá angol! :)

Kép

Kép
regcsiken14

hát én nem érzem, h annyira ügyes lennék....mostanában sokszor elvesztem a türelmem. utálom, ha káoszos az életünk....

HENI
4 fog az igen...

puncit már nem emlegeti, szerintünk csak a pelus szorította.

kispocc
derekad hogy van?

altatás
na most itt az a gáz, h mindkét gyereket kell és mindkettőnek kellek. Dani leginkább cicin alszik el és jobban járok, ha nem mozgatom. lilla meg dumálós lett elalvás előtt és elég nehezen alszik el mióta nincs cumi.

cumi
no szóval nem mi vettük el, hanem elhagyta és ezt ő is nagyon jól tudja. ezt a helyzetet próbáltuk meg kihasználni. úgy gondoltuk, ha veszünk neki, van már olyan okos, h simán levágja, h bármikor lehet szerezni másikat.
azóta term. én már jó párszor meginogtam, mert én a hisztiket ennek tulajdonítom be, h hiányzik neki és mérges. de ugye az első átszenvedett éjszaka után már nem akartunk visszafordulni, most meg ugye már a 4. nap, no innen visszacsinálni is butaság lenne, ha már a nehezén túl vagyunk.
Most amúgy már csak időnként említi. Napközben szinte soha. Ébredés után szokta kérni. És érdekes, h általában a reggeli ébredésnél nincs gond, de a délutáni ébredésnél oltári sírás és küzdelem van. :?
De amúgy tegnap pl. nem volt hajlandó du. aludni. Szóval ezek mind az árny oldalak. (ja mert amúgy alvásnál már végre ott tartottunk, h magától is elaludt, csak egy kicsit kellett vele bent maradni, most meg köztünk a nagy ágyban megint)
Viszont sokkal többet beszél és rengeteg mondókát elkezdett mondani. Szóval a jó pillanataiban irtó édes.
Szóval összegezve én már vettem volna neki, de most már nem hiszem, h visszafordulunk. De jó poén lesz, ha megtalálja vmelyik gyerek a CSANA-ban és hozzákerül.

Maggie
Hát nem tudom te is mivel működsz...napelemmel?

Irina
Lakáshoz szorítok nagyon. Azért majd írd, ha van valami tetszetős.

Vindo
Nekünk is szerintem ez a plusz 3 helyiség kellene :) és akkor a mi vendéglátási gondjaink is megoldódnának.

Móni
Penész :evil:
anyagi off :(

P még mindig beteg és bár szabin van, nagyon nem tud segíteni, mert pl a kicsit nem szívesen fogja meg, ami jogos, mert eléggé köhögős...:?
Na szóval jól kifogtam, minden egyszerre.

Vera
Én fiam is 6kor kelt :) és jól elszórakoztattuk egymást 7ig és még maradt negyed órám, mert utána csajszi is kelt, meg amúgy is kelteni kellett őket, mert ma van a bölcsis nap.

Mosogató gép ügyben nem tudok tanácsot adni, de én is elfogadnék egyet :).

Miléna
Angolhoz szorítok ügyes légy.

Kaqk
Ezt a melót én sem vállaltam volna el....

Panndi
Csokis golyócskát, fahájas párnácskát, amit tejbe lehet tenni
kenyér, felvágott, zöldség (ebből a kenyér nem nagyon fogy el általában)
kakaó

Dóri
hogy mi minden nem történik veletek...:( mit csináltak a kezeddel??

Juba
Akkor szerdán várjuk a híreket.

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Fleur, szegény Te az altatással :wink: :(

Lilla ügyes akkor, a nehezén már biztosan túl vagytok :!:

A vendégek miatt tényleg kell a nagyobb lakás, olyan jó, hogy akár 15 méterre is lehetnek tőlem, pedig egy lakásban vagyunk :lol:

Képzeljétek, Rugó mikor pucin volt, adtam neki egy popsitörlőt. Erre megtörölgette magának a rudiját :lol: :lol:
De előbb a kakaómaradékokat szedte le vele a szájáról :lol:

Kép
vindolanda

Kaqk, Maggie, Gáborék fellépnek a Fórumban szombaton 14 óra 10 kor. Lehet, mi is ott leszünk :roll:
Bár délelőtt vizsgáztatok :roll: :wink:

Kép
vindolanda

El kellene menni a boltba. NIncs virsli, túró rudi, joghurt, nivea krém.

Ja most annyira takarékoskodunk, hogy kipróbáltuk a tescos pelenkát is. Ha nem krémes a kezem, nappalra tökéletes, éjszakára meg a mülleres bugyipelenkát kapja.

Állítólag aszfaltozzák a napokban az utat a házunk előtt. Ráfér, mert már közlekedésre évek óta alkalmatlan.

:arrow:

Ja kérdezte valaki a reggeli.
Én nem nagyon variálom. Kakaót mindig kap, és mellé virslit, felvágottat, néha kekszet... Péksütit esetleg. Ennyi :roll:

Kép
vindolanda

reggelit.

Kép
vindolanda

Gépeket hallok a távolban, tényleg csinálhatják az utat valahol. Majd megnézzük babakocsival :roll:

Dóri, hogy van a kezed?

Öltözünk :arrow:

Kép
vindolanda

Ja, Rugó a napszemüvegemben rohangál napok óta. A csanába is viszi, felteszi a fejére, úgy ül le uzsonnázni :D

Kép
vindolanda

A postán is feltette, úgy integetett a postásnéniknek 8)

Kép
vindolanda

Ó, nem vagytok sehol.

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?