Na vagyok én is egy kicsit. Persze visszaolvasás szokás szerint elmarad, csak az aktuális oldal. Na meg persze levlista.
Ezúton megragadom az alkalmat hogy Katának gratuláljak Rékához itt is!!!!
Anitaaa!
Hát amiket leírtál, az nekem már a 3. napja működik. Tegnap 5x volt szószerinti durva "menstruációs görcsöm", jóslóm, csak épp nem erősödött és rendszertelen. Viszont az orrom krumpli, és a szám is dagad!
(főleg hogy félek, mert a dokimnak tudom hogy súlyos családi problémái vannak és teljesen szét van csúszva.) Nagyon ideges vagyok emiatt.
Briell!
Gratula a nevekhez! Már én is nagyon kíváncsi vagyok rájuk! Úgyis eldöntitek a döntő pillanatban!
Ja! Nálunk olyan látogatási tilalom van, hogy apás szülés is eleve kizárva, esetleg bejönni külön írásos engedéllyel lehet a proftól.
Légszomj
Hát az nekem is van néha. Pedig a hasam már eléggé lent van. De szerintem hosszú lesz a babó. Azért van ez.
Ja egyébként a múlt héten kedden 1000-es volt a méhszájam. Most ez jó vagy rossz, hogy tök zárt, viszont ennyire rövid?????
Lemon!
Tegnap beszélgettem a szülésznőmmel, és málnalevélteáról azt nyilatkozta hogy nagyon jó, inni kell, (25 éve szülésznő) de!!! mindig lefekvés előtt, 1 bögre, inkább 3 mint 2 dl, és figyeljek hogy ne hagyjam ázni sokáig, szerinte 2-3 perc után vegyem ki, és így lesz a leghatásosabb. Hát én így csinálom. Majd meglátjuk. Egyébként tök fincsi szerintem.
Nem tudom mit akartam még írni. Most megyek majd szüleimhez, ha eszembe jut akkor onnan írok. Most elindulok, mert angol órán úgy elfáradtam, hogy mindjárt elalszom.