A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

Halihó!

Na vagyok én is egy kicsit. Persze visszaolvasás szokás szerint elmarad, csak az aktuális oldal. Na meg persze levlista.
Ezúton megragadom az alkalmat hogy Katának gratuláljak Rékához itt is!!!!

Anitaaa!
Hát amiket leírtál, az nekem már a 3. napja működik. Tegnap 5x volt szószerinti durva "menstruációs görcsöm", jóslóm, csak épp nem erősödött és rendszertelen. Viszont az orrom krumpli, és a szám is dagad! :shock: NA EBBŐL MI LESZ????
(főleg hogy félek, mert a dokimnak tudom hogy súlyos családi problémái vannak és teljesen szét van csúszva.) Nagyon ideges vagyok emiatt.

Briell!
Gratula a nevekhez! Már én is nagyon kíváncsi vagyok rájuk! Úgyis eldöntitek a döntő pillanatban!

Ja! Nálunk olyan látogatási tilalom van, hogy apás szülés is eleve kizárva, esetleg bejönni külön írásos engedéllyel lehet a proftól. :? Szóval Apánk majd 3 naposan látja először csemetéjét. Marad az mms. :shock: :? :roll:

Légszomj
Hát az nekem is van néha. Pedig a hasam már eléggé lent van. De szerintem hosszú lesz a babó. Azért van ez.

Ja egyébként a múlt héten kedden 1000-es volt a méhszájam. Most ez jó vagy rossz, hogy tök zárt, viszont ennyire rövid?????

Lemon!
Tegnap beszélgettem a szülésznőmmel, és málnalevélteáról azt nyilatkozta hogy nagyon jó, inni kell, (25 éve szülésznő) de!!! mindig lefekvés előtt, 1 bögre, inkább 3 mint 2 dl, és figyeljek hogy ne hagyjam ázni sokáig, szerinte 2-3 perc után vegyem ki, és így lesz a leghatásosabb. Hát én így csinálom. Majd meglátjuk. Egyébként tök fincsi szerintem.

Nem tudom mit akartam még írni. Most megyek majd szüleimhez, ha eszembe jut akkor onnan írok. Most elindulok, mert angol órán úgy elfáradtam, hogy mindjárt elalszom. :shock: (Na meg most épp a festők kavarnak a házon, és nem tudom kinyitni az ablakot mert itt bagóznak az ablak alatt. 8)
Vendég

Gio, nekünk most egy földön levő matrac tölti be a kanapé szerepét, többek között ezért is muszáj volt edzésben maradni, naponta vagy 50-szer kelek fel róla (főleg pisilni :twisted:). Igaz ha itthon van a párom, nem csak lelki értelemben használom támasznak, mert úgy sokkal könnyebb feltápászkodni, ha van valami stabil tereptárgy is a közelben. :lol:

/
lemonsong

Köszönöm a málnateás tippeket!

Nekünk látogatási tilalom esetére fel van telepítve a skype a gépre, az képet is közvetít ha van kamera (és gyakorlatilag minden újabb laptopban van beépített), így legalább a távolból megtekinthető a gyerek végső esetben.

/
lemonsong

HOPPÁ!
MANÓCSKÁKNAK IS SOK SOK BOLDOGSÁGOT JOAKIMHOZ!!!! GRATULÁLOK!!!!!!
Vendég

Lemon, "tereptárgy", ez jó!

Nekem már vízhajtóteát is kell innom, de nem volt a gyógyszertárban,(?) ezért zöld teát ajánlottak. Holnap mnegpróbálom máshol. De lassan így is teamérgezést kapok.
Málnalevél, kamilla, hársfa, ezeket iszom, és még plussz egy ilyen is.
Ti nem tudjátok melyik jó vízhajtó?
Vendég

MAnocskak!!!
Gratulálok!!!! Remélem mihamarbb dobsz nekünk egy tündérképet!

Zéti és Zalán mikor született? Kiegészítem a táblázatot a szülési dátummal, hogy mire Gabi visszatér a csatasorba rend legyen:-)

Lemon
hát tiszteletem! Szivacsról felkelni pisilni napjában többször
:shock: No ez igazi kihívás és hőstett!!

NAjda, már téged is hiányolni akartalak éppen. Jó hogy bejelentkeztél. Hát Szegeden meg aztáb végképp influenza hisztéria van, bár mostmár Pesten is nehezen lélegzik pár kismama, tehát indul a pánik :x

Apropó Szeged, Csillag is ottvan, nem? Valaki tud róla vmit?
Vendég

Judy
a csalán a legkirályabb vízhajtó, de egy csészénél többet nem lehet belőle inni naponta terhesen, mert VÍZhajtó, hajt mindent ami víz. Durva...Mindenesetre nekem mikor vizesedtem ezt ajánlotta védőnő egy hétig napi 1 csészéve. Utána meg már úgyis szülsz:-)
Hársfát mire iszod meg a kamillát?
Vendég

Judy, inkább csalánlevelet igyál, az sokkal erősebb vízhajtó mint a zöld tea, az csak egész kicsit hajt vizet!

/
lemonsong

MANÓCSKÁK! Szeretettel gratulálok,sok tejcsit és jó egészséget nektek!

Jajj de jó,mindig van egy új picúr,mikor jövök :)

Nyugi csajok,én nem akciózom,sőt! Minden totál nyugi. Ha nem is tudnék jönni gyakran,az tuti,hogy írok vkinek egy sms-t ha barmi jó vagy rossz történne. Amúgy tökéletesen egyetértek,szerintem is jobb megcsinálni ezeket a teszteket,mégha tudom is,hogy nincs gond a vérnyomásommal...ezért kértem a vizeletvizsgálatot is. Persze meg is írták a receptet,csak hallgatnom kellett,hogy nehogy már pont én parázzak be itt pont a végére és hogy lazítsak. Hát,szerintem ezt azért sosem lehet eltúlozni...

Anita! Nyugi csajszi,a pulzus oké,a jeleknek pedig inkább örülj,mâr közel vagy! Amúgy a nyákdugó néha képes annyira felhigulni,higy színtelenként tâvozik 1-2 napon át... de sztem valami kis darabkák csak lennének ... Mindenesetre benézek holnap is,hátha... :):)

Kép
pumipumi

GIO!
Zalán pénteken született 9.15kor kerek 4 kg-al és 52 cm-el.

ANITA!
HA nem folyt el a magzatvíz,és fájások sincsenek akkor felesleges dokihoz menni szerintem.
Véleményem szerint azért érzed magad rosszul,mert igencsak közel a szülés és nyűgös vagy.Én ugyanígy éreztem magam.Türelem már nulla az ember már szülne.Pár nap és meglesz a kisfiatok :wink:

KRISZTA!
Nyugi!Ti is hamarosan babáztok.Az orr dagadás igencsak egyértelmű jel :wink: Azt viszont nagyon sajnálom,hogy a férjed nem lehet ott a szülésnél.
De mi az,hogy írásos engedély?Mit kell leírni és kinek?Házidokinak,hogy egészséges?

Nekem meg ma még 1 jóslóm sem volt,csak kisebb keményedések.Kezdet biztos elnni benne,hogy mi kihúzzuk az időnket.Pedig,hogy őszinte legyek én türelmetlen vagyok.Már most szülnék.Na jó nem most,mondjuk pénteken :D Vagy azutáni pénteken.Úgyis azt néztem ki először :D
Vendég

Sziasztok, én is jövök gyorsan, elaludt a kismanóm, kihasználom.

Először is nagyon sok boldogságot Manócskáéknak Joakimhoz, Apkatáéknak pedig Rékához! GYönyörűséges kislány, tényleg, nagyon szép!

Szombaton nekem is érdekes érzéseim voltak, estére úgy fájt a derekam, hogy a falnak támaszkodva, kapaszkodva közlekedtem, és folyamatosan keményedett a hasam. De másnapra elmúlt, szerintem csak kicsit túlzásba vittem a porszívózást, takarítást. Egyébként is már nagyon nincs energiám hosszú távon semmihez, alul-fölül mindenhol nyom a bébi, nem kapok levegőt, folyton vécére járok, na szóval értitek, nem ragozom.

Neveket szülés előtt kell mondani, és egy fiút meg a lányt is kérnek, mert ugye sose biztos.

Meli, a pólya sztem nekünk sem jönne be, legalábbis az én fiam már attól vad ordításba kezdett, ha csak az egyik kezét vagy lábát úgy takartuk be, hogy nem tudott mozogni. A mai napig úgy kell betakargatni fürdés után a törölközőbe, hogy a lábai és kezei kint legyenek, mert ha csak mondjuk az egyik kezére rákerül a törölköző, azonnal elkeseredett kiabálásba kezd, hogy: " Keze, keze, keze, keze...!!!" :lol: JA, és ő sem akar aludni mostanában délután, este is nehezen, későn alszik el. Sőt, kétszer már elég erős hisztiroham is rátört nemség, amikor abba kellett hagynia a játékot éppenvalamiért. Anyum szerint lehet, éreznek már valamit...

Málnalevél-teával kpcs. nekem azt mondta szülésznőm, hogy 1,5 l vizet kell forralni, és a végén kb. 1 l tea lesz belőle, azt kell meginni. Én nem próbáltam, úgyhogy tapasztalatom nincs.

Anita, pulzus természetes, nálam állandóan magas.Dokim azt mondta, az alacsony vérnyomás ilyenkor pl. szinte mindig magas pulzussal jár, valahogy így kompenzálódik. Főleg ha hirtelen leesik a vérnyomás, akkor szokott felugrani a pulzus.

Nekem az előbb épp az orromból dőlt a vér, meg is lepődtem rendesen. Megmértem a vérnyomásom, kb. 130/90 volt, ami nálam nagynak számít, mert átlag 90-100/60 szokott lenni. Kicsit később újra mértem, akkor már csak 99/60 volt. Franc se érti.

Kép

Kép
nóna

MANÓCSKÁK NAK ÉN IS NAGYON-NAGYON GRATULÁLOK A KISLEGÉNY ÉRKEZÉSÉHEZ!
Várjuk a képeket és a beszámolót :wink:
Vendég

Gio, csak azért iszom ezeket, mert szeretem, jobb, mint a fekete tea. De ezekből is csak 1-1 csészével.

Lemon, Gio, köszi, akkor kipróbálom a csalánt, egy kis csésze nem árthat, nem?

Képzeljétek, kész az ebéd, mármint vacsi Apának, lightos pöri tarhonyával, rizskoch, magamnak "sóstalan" csirkemell. :cry:

Szép délutánt, pihizzetek!
Vendég

Olga!
Az írásos engedélyt a nőgyógyásznak kell leadni a profnak, és az vagy jóváhagyja vagy nem. :roll: JÓ NEM?
Vendég

Jaa! A laptopon már én is gondolkoztam hogy beviszem, és akkor tuunk msn-en vahy skype-on értekezni, csak azt nem tudom, hogy honnan szerzek még 1 mobil netet. Mert laptop van 2, de net csak 1. Hmmm! Mindenesetre nem tölt el boldogsággal hogy nem foghatja meg Annát az apja. De gondolom gyorsan elmegy az a 3 nap. Legalább is remélem. Na tényleg megyek, mert itthon szuttyogok, mint 1 tojógalamb.
Vendég

Ja, rájöttem, mondasz nevet előre, de az anyakönyvezésnél újra megkérdezik, úgyhogy mindegy. Azt hiszem a Csisztu Zsuzsa gyerekének a nevét döntötték el akkor, amikor már megszületett.

Hú, de elfáradtam. És még hajat is kéne mosnom, mert megyünk este vásárolni.

Hát, én most komolyan inkább itthon szülnék, mint egyedül :( El nem tudom képzelni. Meg mindig eszembe jut, amit anyukám mesélt. Hogy ő öcsémmel dec.5-én este ment be a kórházba, és egész éjszaka ott volt a szülőszobán, tök egyedül, tök hidegben, meztelenül, egy szál lepedővel letakarva. Persze fel nem kelhetett. Ja, és a reggeli műszakot várták a műtétre, mert természetes szülés ki volt zárva. Attól függetlenül, hogy milyen embertelen volt az a kórházi szokásrend akkor, bennem az hagyott mély nyomot, hogy milyen lehetett ott lenni egész éjszaka egyedül, a szülésre várva. :(

briell

Manócskák hatalmas gratula!!!!!!Sok tejcsit nektek is...

Gio,igen,tudom,csigavér...de már nem bírok magammal...olyan soka savam,meghalok,úgy érzem,....Rennie már kalap .....ér.kivagyok..

Briell,én is megyek csütörtökön,szinte az egész napom benn töltöm,UH,ctg,belgyógyász!!!!Remélem összeszaladunk!!!!!

Pólya.Hát Dénes sem bírja a kötöttségeket,az tuti...majd meglátjuk most Gergely barátunkat...

Judy,a legjobb vízhajtó a petrezselyem.Rágcsálj el egy csokrot...de tényleg,az a legjobb.

Anita,az én pulzusom alapból 100.Tesómé alapból 110.ILyen család vagyunk.Terhesen sosem volt alacsonyabb 90-nél.Semmi gond vele.

Nóna,hogy oldod meg,ha meni kell??Van már segítséged???

Gombi :P anyósra sose hallgass :twisted: :twisted: pláne,h bort vittek látogatóba...bocsi,gonosz vagyok...

Olga,te is???Én is halál türelmetlen vagyok...

Kép Kép
meli1118

Meli: Én fél három megyek uh-ra, és előtte ctg-re :D De azt lehet, hogy majd a szülésznő csinálja. Úgyhogy én is leszek ott egy keveset :lol:
Gyorsan meg is nézem a fényképeidet, hogyha összefutunk felismerjelek.

briell

Sziasztok!

Gratulálok Manócskáknak a kis Joakimhoz!
Jó egészséget és nagyon sok tejcsit kívánok!

briell nevünk még nekünk sincs meg, sajnos még, nekem egy név van ami bejön, apának semmi. Amikor álmomban szültem egész este, azért nem szültem meg, mert nem tudtuk mi lesz a neve :lol:
Nálunk is előre kell a nevet bemondani szülés előtt.

meli behozzuk az új divatot a csizmahordással kapcsolatban :wink:

Most mértem a vérnyomásom, nem magas, viszont a pulzusom tegnap és ma is 90 felett van, de úgy tudom én is, hogy terhesen ez így van.

Lányok valaki fogad meg szülésznőt? Apa szerint kellene, de én nem nagyon akarnék.

Kép
Kép
akella

KRISZTA!
És nem kértek engedélyt?Hátha megadnák...
Ja és remélem kapok sms-t ha megérkezett Anna...

MELI!
JAja!Néha úgy rám tör,hogy én ezt így már nem,menjünk,menjünk SZÜLNI!De Zizuval ugyan ez volt és ráhúztam 3 napot.Így most igyekszem lenyugtatni magam.

Pont ezért vettem teszveszen egy könyvet: Egy Gésa emlékirata. Azt httem én idén már nem olvasok könyvet,de egyszerűen nem bírom ki.Annyira szeretek olvasni...Ez az 1500FT még belefért :D Nálam ez valamiféle mánia.Nem ruhákat hanem könyveket veszek :D

Pulzus: Nekem is 106 volt legutóbb,de a védőnő szerint ez teljesen normális már ilyenkor.Jobban kell dolgozni a szívnek,hogy a hirtelen jött súlyt ellássa.

BRIELL!
Mert a Csisztuék biztos megtehették,hisz ő A Csisztu Zsuzsa.... :wink:
Vendég

AKELLA!
Nekem Zizuná és most is van fogadott szülésznőm!!!Szerintem sokkal jobban megéri mint orvost.A doki csak be-be néz és megkérdezi a szülésznőt mi a helyzet....A szülésznő van veled egész idő alatt!Utánna is!
Vendég

sprite te olyan szülésznőt fogadtál, aki ott abban a kórházban is dolgozik? Nem tudom, ha máshol dolgozó beengedik-e.

Kép
Kép
akella

A miénk ott dolgozik ahol szülni fogok.Szerintem tuti nem engednek be másik kórházba szülésznőt.Vagyis ha bemehet is,akkor meg nem csinálhat semmit.
Vendég

Manocskáknak gartulálok a kis Joakimhoz! Sok boldogságot és sok tejcsit!!!
Vendég

Sziasztok lányok.
Megjöttünk. Köszönjük mindenkinek a jó kívánságokat.
Nagyon jól esett.
Tényleg villám szülés volt.
27.-én reggel 7-re mentünk be a kórházba, de a kocsiban már 3-5 perces fájásaim voltak.
Megvizsgált az éjszakás doki és már küldött is az előkészítőbe.
A dokim már 3/4 8-kor bent volt a kórházban.
A szülésznő 8:05-kor annyit mondott, hogy 1 órán belül meg is lesz a baba.
Fél kilenckor már teljesen ki voltam tágulva és már tolófájásaim is voltak így 3/4 9-kor a kis Joakim meg is született.
Rögtön nem sírt fel, de a állítólag még jó is volt, hogy rögtön nem sírt fel, mert nyelt egy kis magzatvizet.
De nem lett vele semmi gond. Szombat estére 3070g-ot mértek, ma reggel meg haza is engedtek, mert sok volt a baba, és mivel a Joakim szépen hízott és bőven van tejem így el is engedtek. 3120g-al jöttünk haza.

manocskak

De jó, hogy már otthon vagy! Gratulálok a villámszüléshez is!

/
lemonsong

manocskak tényleg gyorsan megszületett ez a pici fiú és nagyon jó, hogy már otthon is vagytok! Képeket kérünk! :wink:
Vigyázzatok Magatokra!

sprite mennyit szoktak a szülésznőnek adni? Az a baj, akit ismerek nem fogadott szülésznőt vagy nem ott szült, így elég nehéz lesz hozzákezdenem.

Kép
Kép
akella

De jó manócskák, kééépeet!
Vendég

manócskák de már otthon úgy irigyellek :D
najda nekem nem dagad semmim minimálisan a kezem.
olga azért aggódom mert Andréval pl. észre se vettem hogy 3 ujjnyira kinyíltam és csak injekció és burok repesztés után volt igazi fájásom utána pedig 1 óra alatt meg is született és attól félek hogy nem veszem észre időbe :?
ez a látogatási tilalom kiakaszt engem is :evil: :x

Kép
Kép
anitaaa03

manócskák Joel hogy viselte a hiányod?

Kép
Kép
anitaaa03

Manócskák: húha, látszik a rutin :lol: Ha lesz erőd, küldj fényképeket! Megnézném a két kicsi fiadat is együtt :D

Akella: általában a dokik tudnak szülésznőt ajánlani. Én adni 20at tervezek. Állítólag nálunk már többet is elvárnak a szülésznők, de én max. ennyit tudok. Legfeljebb, ha a doki valamiért lemaradna a szülésről, akkor kapna az ő pénzéből még :lol:

briell

Köszönöm briell megpróbálok utánajárni. A férjem szeretné főképp, de biztosan jó lenne nekem is :wink:

Kép
Kép
akella

manócskák volt gátmetszés?
nekem nincs szülésnőm elég lessz a dokit kifizetni :oops:

Kép
Kép
anitaaa03

Nem ide akartam írni bocsánat. Azért üdv mindnekinek! :lol:
varva

na mire ideértem mindenki eltünt

Kép
Kép
anitaaa03

ANITA!
Én ugyanígy voltam :D Mikor NST-re mentem 4 perces fájásokat mutatott a gép,megvizsgált a doki,bő 3 ujjnyira nyitva voltam.Én ebből semmit nem érzékeltem.Burokrepesztés után már igen,aztán nekünk 2óra 20perc volt és meglett Zizu.

MANÓCSKAK!
Jó,hogy jöttél!Kíváncsi vagyok a képekre :wink:

AKELLA!
Küldök privit....
Vendég

sprite köszönöm!

Kép
Kép
akella

Anita
Igen volt gátmetszésem, még csak elméletileg holnap jöhettünk volna haza, de ma azért engedtek ki mert sok szülés volt, és akik már jól vannak azokat haza is engedték, holnap még vissza kell mennem varratszedésre.

manocskak

Sziasztok!!!!

Sorry, amiért eltűntünk és töröltem is magam a másik nevemmel, de oka volt.. sajnos vannak debil, beteg emberek akik szeretnek vájkálni más életébe.. na mindegy :roll:

Itt túl sok mindent nem fogok írni ezt férjemmel megbeszéltük.. de levlistára szívesen felmennék és képet is majd oda tennék inkább a kiscsajunkról:)

Egyébként nagyon jól vagyunk, leszámítva a kényelmetlen alvásokat.. képzeljétek! Mindenhogyan Dec.4. a várható időnk erre az NST-s nő átírta a kiskönyvemet 6-ra mondván akkor 7-én lesz befekvés.. jó mi?? Csak hogy ne kelljen már hétvégén se dolgozniuk az erre érdemeseknek.. jó 2 nap csak de nekem ez a 2 nap is fontos a baba szempontjából nehogy valami baj legyen..
De eddig még nem igazán akar kibújni pedig jó lenne már apa is úgy babázna :D Szorgalmasan iszom a málnalevél teát is.. hátha kifejti jótékony hatását :)

Fmelinda írtam smst, meg msnen majd írj ám, mert megszeretnélek látogatni ha addig nem szülök meg :D

Most rohanok.. szóval lécci majd engedjetek be levlistára :D Pussz! Kinga

- J'adore -
Kép
j'adore

Olvasgattam picit vissza és szeretnék gratulálni a most született babásoknak!!! :oops:

- J'adore -
Kép
j'adore

J'adore: üdv újra itt! De miért kell neked befeküdnöd a kiírt időpont utáni napon? :shock: Az ott a protokoll, vagy van valami speckó oka?

briell

Sziasztok!

Visszaolvasni képtelenség.....

Apkata és Manocskak SOK SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK,ÉS RENGETEG TEJCIT!

Ma reggel fél4-től 10 perces fájásaim voltak...5-kor apát ébredéskor ezzel a mondattal vártam:"Apa lehet,hogy ma nem kéne dolgoznod menni,mert fájásaim vannak egy ideje....de még nem tuti,hogy ma megyünk!Erre ő:"Nem lehetne ,hogy ne ma szülj?" :shock:
Aztán végül abba maradtunk menjen,és majd hívom ha erősödik...de szerencsére elmúlt úgy 8 körül!
Na gondolhatjátok hogy,ezek után ma végre összecsomagoltam a kórházi csomagot! :lol: :lol: :lol:
Babóca jól beparáztatott minket! :lol:
Vendég

Briell: Itt Veszprémben a kiírt után megindítják szerencsére és nem kell még napokat várni :)

- J'adore -
Kép
j'adore

Tulip, nem semmi reggeletek lehetett!! Apa nyugis típus, ez sokszor nagyon jó dolog! :lol: Beléd beszélte, hogy ma nem!!! :lol:

J'adore, hello. De jó neked, nekem a doki azt mondta, ha nem jön Áron időre, várunk 1 hetet. Na, ennek örülök :oops:
Vendég

Én valahogy nem örülnék, ha ilyen hamar megindítanák a szülést. Sőt, ha nincs semmi gond, akkor én azt szeretném, ha hagynák, hogy a babám meg a testem mondja meg, mikor indulunk :) Mondjuk nálunk is csak egy hetet várnak, van ahol meg kettőt is. Ez is mitől függ vajon...? :?

briell

Sziasztok!
Eltűntem a hétvégére, mert tesómék hazajöttek, szóval családoztunk mindkét nap!Most is csak röviden... :oops:

Most futottam végig az oldalakat és Nagyon gratulálok Apkatáéknak a gyönyörűséges Rékához és Manócskáéknak egy újabb fórumos kiskirályfihoz!

Én még sajna egybe vagyok és ha ma vagy holnap nem születik meg a kisördögünk, akkor szerdán fél 8-ra kell bemennem a kórházba magzatvíz vizsgálatra és akkor derül ki, hogy mi lesz velünk. :?
Egyenlőre semmi jele a szülés beindulásának, csak folyamatosan keményedek.... Na majd meglátjuk mi lesz belőle. Puszi mindenkinek, később jelentkezem, ja és drukkoljatok, hogy valami történjen. :lol: :wink:
Vendég

Sziasztok! Végreee itthon! :D
Csak gyorsan bejelentkezem és megköszönöm a sok aggódást, drukkot, eddig a keddi napot sikerült visszaolvasnom. :oops: Nagyon aranyosak vagytok.
O'hara híreinél még itt voltam, sms-ben értesültem Gabiról, a többi történésről nincs tudomásom, igyekszem pótolni. Rólam röviden annyit, hogy gyógyszerrel beállították a vérnyomim, így nem is mértek azóta magasat (lehet gyogyi nélkül is jó lenne csak egyszeri kiugrás volt). Egy éjszaka volt elég kemény jóslófájásokkal, azóta csak kicsi keményedések, görcsölgetések. Aludni nem nagyon sikerült, piszok kemény és kényelmetlen volt az ágy az itthonihoz képest és mindig nyomta valamimet. :roll:
Csajok ne tudjátok meg, én már úgy szültem volna, annyi kismami megszült körülöttem, persze ők már 40 hetesek voltak... Most gyorsan mosok és próbálok visszapakolni a táskába, hogy ha bármikor indulni kell újra készen legyen. 8) Arra jó volt ez az egy hét, hogy felvettem a benti ritmust, megismertem a napirendet, már nem idegen a szülőszoba sem, így egész nyugodtan vágok neki a dolgoknak. Hallottam ilyen-olyan szüléstörténetet, de nem tudta elvenni a kedvem. :lol:
Most megyek, próbálom felvenni az itthoni ritmust is, ki tudja meddig van rá időm? :wink: Apa is nagyon hiányol, pocit akar simizni.
Puszi nektek!
csillag25

GIO, BRIELL: szerintem meg lehet beszélni, hogy szülés után adjátok a nevet. Egyébként csaszinál kell leadni, a neveket előre!!!

MELI: a fiúk nem annyira aktívak, de a lányok ma már úgy kikészítettek, hogy majdnem bőgtem is. Értelmetlen dolgok miatt hisztizik Johanna, és nem tudom kezelni. Verus meg mindenkit ugráltat!

NAHÁT MANÓCSKÁK, GRATULÁLOK. :) De jó hogy már haza is mehettetek és hogy sok tejed is van :)

TULIP: vicces a férjed :lol: Talán ma este újra indul az egész???

Kata
labkat

ANNA: remélem magától indul majd a szülés, és nem kell indítani!

Kata
labkat

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?