Gabi
Mivel amolyan lazább diétán vagyok (180-190 gramm CH), így a gyümik még nagyon jól beleférnek az étrendembe. Emelett 2*1 tardiferolt szedek, és magnéziumot is rendesen. A vérképem 4 hetente ellenőrzi a dokim, és eddig minden rendben volt, leszámítva a terhességkor szokásos vérszegénységet

de az az eleje óta megvan, és szerencsére nem romlott a helyzet.
Rita
Örülök, ha megtaláltad őket. A fiúkról a pofis képek a 23. hét legelején készültek. Szerintem a 25. hétnél sokkal később ne menjetek, mert akkor már lehet, hogy nagyon takarni fogják egymást.
(Mi megyünk 2 hét múlva, akkor leszünk 28+0 környékén. Majd jelentek, hogy mit lehet ilyenkor látni

)
Nálunk a lombik miatt számolja minden doki másképp a szülés időpontját, de azon a pár napon igazán nem múlik semmi.
A IIes női klinikán fogunk szülni, ott van az orvosom. Azért választottam őket, mert ikrekkel nagyobb az esély a koraszülésre (bár tudom, hogy semmi gond nem lehet nálunk, de jobb felkészülni mindenre), és ott helyben nagyon jól el tudják látni a piciket, nem kell szállítani őket ill. nekem sem kell másik helyre menni a lábadozás alatt.
Szerencsére én most már jól érzem magam (vagyis megint). Valahogy a 18-24. héten nem voltam jól. Akkor nagyon sokat nőtt a pocim, és ez a hirtelen változás kicsit megviselt, meg akkor lelkileg is elég rosszul voltam, mert nagyon foglalkoztatott a koraszülés... és rettegtem. Emiatt el is kezdtem keményedni (pszichésen - ebben egészen biztos vagyok). Mostanra viszont minden a régi, nincs aggódás, és a keményedéseim is szinte megszűntek (napi 1-2, ha fáradtabba vagyok, vagy többet mászkáltam).
A cukros diétát akkor szabad csinálni, ha előírják. Ha nem írják elő, akkor ne csináld, mert árthatsz vele a babóknak, mert kevés lesz a vércukor a szervezetedben. Majd a terheléses vércukorvizsgálat eldönti, hogy kell vagy nem.
Ha figyelni szeretnél mégis az étkezésidre, akkor a rendszeresség lenne nagyon fontos ill az, hogy este már nagyon nehezket ne egyél. Egyél sok gyümit és zöldséget, most amíg ennyi minden friss dolog van... de ezeket a szabályokat biztosan Te is tudod
Amennyit híztál az nem vészes. Kb. én is ennyit híztam ennyi idő alatt, és többen dícsértek. Meg előtte is elég vékonyka lehettél az 53 kg-dal, így teljesen jogos, ha esetleg több megy rád.
De most ne a súlyoddal foglalkozz, azzal rá érsz akkor is, ha majd rohangászol a 2 rosszcsont utána
Na, befogtam a lepénylesőmet...
Orsi + 2 Kismaczkó
26+1
(1 hét múlva már a hetedik hónapban leszünk

)