Még mindig cuki kismama vagy!
Úgylátom, hogy a kisbabádnak lesz majd mit rendezgetnie (szekrény)ha már járni tud!
Egész nap majd pakolászhatsz előle!
Na most meg tessék értelmeset írni!!!
Puszi, Gigi 29+6
2004.08.19 08:12
! Jövö pénteken doki, aztán ha egy picit is talál rá indokot, akkor szabi szept. közepéig, utána meg táppénz. Már unom, de néha csak a szám jár, hogy holnaptól nem jövök. HOgy meddig húzom még igy nyavajogva???
Szóval nem vagyunk egy kapkodó idegbajos pár! Megvárjuk, hogy szabiról visszatérjen kedvenc ékszerészünk, még nála érdeklödünk, aztán eldöntjük hol vásárolunk. Ruháink is csak félig vannak, mindketten tudjuk, hogy melyik nadrágban leszünk
, de még blúz, ing nincs. Nekem cipö is kellene új, de majd szept. elején veszünk csak! Még annnnnnyi idö van az
. Klassz lehet, hogy ennyire aggódik értetek!
. Meg sóhajtozik nagyokat, mint aki már a halálos ágyán fekszik. Egy kicsit agressziven reagáltam a nyavalygásaira, erre ö felpattant és köszönés nélkül elhúzott!
2004.08.19 08:16
Én most megint nagyon aggódom,mert hőemelkedésem van és fáj a torkom.
Olyan szerencsétlen vagyok!Este megyek a dokihoz,remélem picurnak nem lesz baja.
Pl:Te is 2 nap múlva asszony leszel.
Izgulsz?Mindig szomorú leszek ha arra gondolok,hogy szülés után majd megkopik a topik.
Mi ujság a fotókkal?Puszi mindenkinek!Dia 23+12004.08.19 08:36
Ferjem azzal huzott az este, hogy en olyan "bevallalos" csajszi vagyok, biztos ezert kapok a sorstol 2 fiut...

Azert nezed meg magad dokival! Jobbulast!
En is csatlakoznek a nem-egyszeru-anyossal-rendelkezok klubjaba.
Reszleteket az Anyos topic-ba irtam le par nappal ezelott. 

2004.08.19 11:30
Nevét tudjátok már?
Az eddig mért legmagasabb értek 120/ nem tom mennyi volt. De én ájulós vagyok, normál esetben vagy nem lehet mérni a vérnyomásom vagy 90 körül van. De ha gondolod, akkor megkérdezem a drága mamát, hogy mennyi még az elfogadott mert ő kardiológus! (valami haszna is legyen már!
) Próbálj ne aggódni!! 2004.08.19 11:34
2004.08.19 16:24
2004.08.19 19:06
2004.08.19 19:14
2004.08.19 20:30
2004.08.19 20:48
Búcsúzni jöttem (ohhh)! Holnap megyünk le Füredre, úgyhogy majd csak hétfőn tudok írni! Addi semmi butaságot nem csinálni!!! Pihizz sokat, ne idegeskedj semmin stb.stb...... Puszi, légy jó!!!!

2004.08.19 21:30

2004.08.20 09:28
Tegnap azért aggódtam,hogy ne legyen lázam.
De szerencsére csak hőemelkedésem volt és fáj a torkom.Most mézes teát iszok de ebben a melegben gondolhatod milyen jó inni a forró teát.
Szóval elegem van.
Tegnap lementem a körzetihez de szabin van.
Ezért marad a mézes tea és aszpirin.
NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KIVÁNOK NEKTEK!!

Hogy veszed fel a neved?Kérünk képet.Asszonyom siessen vissza hozzánk!
2004.08.20 09:36
2004.08.20 09:53
Én a 6.héten véreztem"kicsit"mert kevés volt a sárgatest hormonom.De ez nálad nem lehet,mert a 12.héttől elkezd megától termelődni.De javaslom,nézz be a rendelőbe lehet,hogy egy kismama már írt ilyen ügyben a dokinak.Azt nemtudom,hogy mikortól van terhességi csík a hason"talán a 8.hónaptól"de azt tudom,hogy nekem még nincs és most vagyok 23+2 hetes.remélem azért tudtam valamit segíteni.Szia,Dia2004.08.20 10:02
2004.08.20 10:45
2004.08.20 10:48
A parám csak amiatt volt, hogy 17 hetesen 15 hetesnek nézte a doki a babát. Most elméletileg 20 hetesen 19-nek, úgyhogy nincs nagy gond. Ha valóban lány lesz, akkor szerintem Kincsőnek fogják hívni, de ez persze még változhat.
Az esküvővel biztosan minden rendben lesz. Majd feltétlenül mesélj, milyen volt! A tegezőviszony azért maradhat, csak az asszonyom megszólításhoz ragaszkodsz?
2004.08.20 12:58
2004.08.20 14:19
2004.08.20 14:46
2004.08.20 21:33
2004.08.20 21:57
Esetleg kipróbálhatnál elQtte valamilyen homeós vérnyomáscsökkentQt, abból baj nem lehet, s lehet, használna!
2004.08.21 07:59

Izgulsz??Gondolok rád.Ha lesz időd majd írj.Puszi. 
Ha megjöttünk a Scontóból majd írok.Puszi.
Igaz,én nem sokat aludtam az éjjel,mert melegem volt,pisilni jártam és a lábam is elzsibbat.Mindenkinek szép napot!
Dia
/2004.08.21 16:52
Nem menekult el, nem mondott nemet, es persze gyonyoru volt
Nagyon aranyos, csaladias volt az egesz, kituno hangulatban. Foleg az a jelenet, amikor az ifju ferj atemelte az otthoni kuszobon

Remegett a karja egy kicsit, de elbirta
2004.08.21 17:49
Igaz,egy kicsit irigy vagyok mert te láttad Katát.
De remélem készült fotó és megosztod velünk.
Sok,sok puszit küldök Katának.
Bocsánat az asszonyt lefelejtettem.
Szia,Dia
Minden esetre most szenved vele.
Képzeld!Kb:Két órája tettem fel a 9.kúpot,de rendesen beteg vagyok tőle."Fáj a hasam és a hüvelyem."
A 10. kúp mérgemben a kukában landolt.És gondolkodom rajta,hogy az antibiotikumnak is ez lesz a sorsa.
Na jó nem panaszkodok többet,már csak azért sem mert úgy sem olvasod el."Mivel nem vagy itthon."
Puszi,Dia2004.08.21 21:02
2004.08.22 00:24
Fiam lábán térd és boka között nincs egy ép bőrfelület sem, mert vagy kék-zöld, vagy sebes, vagy varas, vagy a fehér hegnyomok tarkítják
A fején szerencsére sose marad semminek a nyoma, pedig ha minden nyom megmaradt volna... és még két éves sincs
)
Szorítok, hogy ne legyen semmi bajotok és minden a lehető legjobban süljön el!
2004.08.22 09:00
2004.08.22 14:30
2004.08.22 16:56
Háát van neki.Rendesen fáj,olyanokat belém rúg.
A scontóban "igaz nem baba bútor"de picurnak vettük.Még veszünk hozzá egy könyvespolcot és egy akasztós szekrényt és később lesz belőle egy sorozata.Ma elhozta a párom a baba holmikat a nővéremtől így már csak kiságy és egy sterilizátor kell és jöhet picur.Persze azért még ne siessen.
Holnap reggel megyünk a Praxisba.Már nagyon várom.
Gondoltam rád,hogy mi lehet veled az "anyósnál."
Miket csináltál ott?Hű,most látom,hogy te már 30 hetes vagy.De megy az idő.Pár hét és mehetek látogatni.
Katáéknál biztos megy a nagy dínom-dánom.
Hú megkívántam a tortát.
Nem tudod Barbival mi van?Egész hétvégén nem írt semmit.Na befejezem mert már össze-vissza irkálok.
Puszi,Írj,Dia2004.08.22 19:03
Elég uncsi volt lent Füreden. Pénteken olyan hat körül értünk le. Már beállítottam a hasam pizza golyókra erre nem volt szabad hely az étterembe. Huszadikán este nem is mentünk le a partra mert csak úgy hömpölygött a tömeg. Szombaton délelött bementünk Veszprémbe, hátha látunk jó gyerekbútort. Persze nem volt. Azátn felhívtuk a barátainkat, hogy lent vagyunk most utoljára, úgyhogy találkozzunk. A lány ment este hétre dolgozni, ezért azt beszéltük meg, hogy kora délután elmegyünk valahová. Negyed hatkor fel is hívtak,hogy na akkor most ráérnek.
Mondtam a férjemnek, hogyha nem kiváncsiak ránk akkor nem kell erőltetni. Ők azok akikről írtam, hogy több napig voltak nálunk. (amikor csak reggel írtam) Amúgy is haragudtam a csajszira, mert miután voltunk a Praxisban elküldtem neki a fotókat emilbe. Két hétig után felhívott, hogy ja megkapta. Én meg állandóan azt lestem éveken keresztül, hogy mi van a gyerekével. Állandóan hívtam, hogy mi van velük. Ha a gyerek beteg volt, mindig érdeklődtem. Ő meg nagy ívben kakál a fejünkre. Az alatt az egy óra alatt míg ott voltunk, meg elkezdett vasalni. Úgyhogy jó kedvünk volt, le akartunk menni a partra, de estére meg olyan hideg lett, hogy majdnem megfagytunk. Úgyhogy a kézilabdát néztük. A bokám jó nagyra bedagadt. Meg már mindenem fájt.
Egy jó kis tortát én is bevágnék!
Remélem is, hogy meglátogatsz minket. Persze csak akkor ha jól lesztek. 2004.08.22 19:40
Ja,képeslapot is írtam.
Hát persze,hogy teszek fel képet picurról!De majd csak este amikor a párom itthon lesz."Én nem tudok.
"Milyen az a pizza golyó??Most Mirigyéket nézem és itt rötyögök rajtuk.
Te szereted??Háát te is meg vagy áldva a barátokkal.Mi azóta se beszéltünk.Pedig azt is tudja,hogy kórházban voltam.

Még holnapra marad a komód összerakása.Még tolókocsival is bemegyek hozzátok a kórházba.
Legrosszabb esetben ott szülök meg.

Puszi,Írj,Dia 23+42004.08.22 21:18
2004.08.23 05:53
2004.08.23 06:58
2004.08.23 07:42
Nem hiszem, hogy olyat felirnának, ami árt a babának!! Bizz a dokiban!
Már én is várom a pénteket, akkor megyek dokihoz, meg uh-ra. (Igaz csak 2d-re.) Azért pihengess Te is, nehogy ismét megijesszen a pocakfájás!
Remélem visszakapjátok a pénzt és máshol néztek új bútort! Nálunk még darabokban van a kiságy (festés), de elötte már láttuk összerakva, meg ugye ez használt, igy összekoptak
az alkatrészei!
telt ez a 3 nap! Aug. 20-án délelött el kezdett fájni a fogam és délutánra már elég kellemetlen volt! Este már bevettem 2 fájdalomcsillapítót (pár óra különbséggel), de egész éjszaka éreztem a drága kis fogacskámat. Reggel már majdnem bögtem, igy felkerekedtem az SZTK felé. Kiderült, hogy a fogászati ügyeletet megszüntette a TB, igy kereshettem maszek dokit. (szombat reggel 8-tól) Szerencsére 9-kor már (az 5. doki) fogadott és egy lószérummal
elérzéstelenitett, majd kikapta a kis piszkot! Ez már egy alig-fog volt, mivel már sokkal több volt a tömés, mint a csont! Délig jól birtam, de azóta (mostmár lassan 2 napja) az álkapcsom fáj, mert nagyon megbolygatta a kihúzással. Ráadásul kettöbe tudta csak kiszedni
. Szóval marha jó volt a hétvége!

2004.08.23 08:54
De azért tessék csak a picurkát bent tartani még egy jó darabig. Majd mi is (törpe meg én) meglátogatunk titeket. Lehet egy picivel bemenni látogatni? Vagy megkérem az anyut, hogy vigyázzon rá.
Még a terhesség elején vettem egy szopis melltartót, de az már kicsi. A barátnőm adott kettőt, de abba meg a fejem is belefér!
Mondtam is neki, hogy remélem ez soha nem lesz jó rám
Úgyhogy szerintem valamikor a jövőhéten elmegyek vásárolni, egy farmert is akarok venni, ha jönnek a hidegebb idők. Az Otto katalógusban láttam nagyon aranyos babaruhákat. Milyen minőség lehet? Szerintetek merjek rendelni? Van valakinek tapasztalata?
A te hétvégédnél azért egy fokkal jobb volt az én anyósos csodám!
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint