Sziasztok,
Időm nem sok van, azaz ha van, próbálok aludni kicsit. A csajok felváltva vannak fent, így csak pár órám van éjszaka, hogy aludni tudok. (azt sem egyben)
Blankin kitört a féltékenység, mindenen megsértődik, nagyon igényli a törődést, főleg a húgával egyidőben. Van, hogy hajnal 4-kor üvöltve ébred, hogy nem álmos, és játszani akar...és rohan is játszani a sötét szobába (mindezt ordibálva)
Vannak vicces jelenetek, pl. mikor Bibi alszik, Blani pont játszik v.mit, gondoltam fogat mosok. Erre felébredt Bibi, obégatva, Blani közben kakilt és kiabált, hogy jöjjek segíteni. Bibit le, rohanás a fürdőbe. Amíg a bilit rendeztem, hallom, hogy Blani viszi a széket Bíborka ágyához. Rohanás be a szobába sz.os bilivel a kézben, fogkefével a szájban. A szám ekkor már habzott, megszólalni nem tudtam, csak reméltem, hogy nem kell közbeavatkozni...Na és ez csak egy jelenet, amikor sajnálom, hogy nem 8 karú polipnak születtem...
Móni, sokat gondolok rátok. Jobbulást neked. Szerintem is mielőbb lásson doki, legalább tudjátok, hogy mitől lehet a láz. Dávidka a leírtak alapján nem tűnik betegnek, és remélem, hogy a súlya is hamarosan gyarapodni kezd. Basszus, a melled még mindig be van állva? Attól is lehet láz. Tényleg, a szülésznő jó ötlet, sőt lehet, hogy szopis tanácsadót is megkérdezhetnél. Lázra homeos: Belladona C30.
Zsuzsi, jól bekajálhatott Zsófi. Mindig ámulok, hogy mennyi tejcid van. Szerintem ezért volt a bukás. Ha nem rendszeres, akkor nem számít...Ne aggódj a csípője miatt, rendbejön hamar, tényleg nagyon gyakori jelenség. Ebben a korban teljesen rendbejön még magától. (torna nélkül is)
Gréti nagyon édi
Enikő, szerintem inkább az együttalvás. Ne félj, ösztönösen nem fogsz ráfeküdni.
Nekem Anci még főz egy darabig és ha Apa dolgozik, akkor feljön fürdetni. Igyekszik úgy beosztani az idejét, hogy ne maradjunk egyedül. Ez nem jelenti azt, hogy egész nap itt lenne velünk, nagyrészt azért egyedül oldom meg... viszont Bibire vigyáz, ha Blanival kimegyünk.
Kata, remélem nem is lesz semmi gáz az oltással. Én még mindig tartok tőle. Ne félj, boldogulni fogsz egyedül is, ha nem is lesz egyszerű...tudod: Megcsináljuk!
Textilpelust én már Blaninál kitapasztaltam, hogy sosem elég, így azt beszereztem újabb csomaggal a régiek mellé. Olcsóbb, mint mindig mosni.
Igen, a borítékos badik nem a legjobbak...
Friday: szeritem no oltás. A Ny.Európai országokban, ahol már nem adják a BCG-t, jóval kevesebb a TBC-s megbetegedés. Itt csak a slampos, elavult törvénykezésnek köszönhetően terhelik csemetéink szervezetét. Én a kórházban bepróbálkoztam, hogy ne adják be Bibinek, de iszonyatos tortúra lett volna az elhalasztása. Végül kénytelenek voltunk rábólintani a szurira. Az meg felelőtlenség, hogy újszülötteknek, akiknek az immunrendszeréről semmit sem tudnak nyomatják be az oltást. Ha később mellékhatása lesz, jól le lehet tagadni, hogy ettől...
Amúgy oviba M.országon nem veszik fel, ha nincs meg minden oltása. Az uncsitesómnak vannak ezzel kapcsolatos kutatásai, ha érdekel részletesen, el tudom kérni tőle.
Mangora, jobbulást Marcinak!
ÖÖÖÖ van pár ötletem az idő eltöltésére: próbálj kitalálni néhány olyan dolgot, amit egykézzel is meg tudsz csinálni, miközben a kezedben van. Nekem pl. evés, száradt ruhák leszedése, pakolászás a gyerekszobában stb. Ezekkel összesen órákat lehet spórolni. Ha igényli kösd magadra, úgy emlékszem, vettél hordozót. Azt mekkora kortól lehet használni? A természeti népek még mindig magukra kötözve hordozzák a babákat, mert sokat jelent nekik, és igénylik is.
Ó, most már tényleg mennem kell.
Puszi mindenkinek,
R