A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Kaqk boldog születésnapot :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kaqk! Boldog szülinapot Neked! :)
Emma csodaszép! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Kaqk, boldog születésnapot!

Hülye napom van, majd jövök, ha tudok :wink: :arrow:

Vera, hogy Te milyen ügyes vagy :shock:

Kép
vindolanda

Kaqk!
boldog szülinapot :)

KépKép
viranka

Lanyok, koszonom a drukkokat, most mar nem is aggodom... :) 2 honap kb, mire eredmeny lesz...

Kaqk, boldog szuletesnapot Neked! Hogy szalad az ido..emlekszem az elozo szulinapodra, mikor irtad, hogy Irorszagban vacsizni mentetek..mintha tegnap lett volna..
Emma gyonyoru uriholgy :D

Alex szajpenesze mar viszonylag rendbe is jott, itt a doki valami Nystan nevu antibiotikum-ecsetelot irt fel...nagyon gyorsan hasznalt...nekem eddig egyik gyerekemnek sem volt, pedig ugy tudom, eleg gyakori..Viszont szegenykem meg mindig nyugtalan, szerintem a torka is fajhat, furi hangja van... :roll:

Vera, tenyleg nagyon kreativ vagy...en abszolut nem...meg tudok csinalni dolgokat, varrni is tudok, csak fantaziam nincs... :roll:

Ahogy irok, Rania latja Balint kepet... :D nagyon nezi.....es mondogatja Balint, Balint.... :lol:
Vendég

KAQK: BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!

Csatlakozom az előttem szólóhoz! Vera tényleg gratula, nekem már az nehezemre esik hogy egy ajándékot becsomagoljak. :oops:
Vendég

Halihó!

Egy életjel erejéig jövök.

Fleur! Nagyon boldog névnapot kívánok, így utólag is!

Kaqk! Isten éltessen! Füled nőjön... :lol:

Megmutattam Bercónak Emmát. :wink: :lol: Gyönyörűséges ez a leányzó!

Heni, a csemetéid meg mennyire egyformák! Egyformán szépségesek is.

Emese! Jaj, szegény Zsozsi, gyógypusszancs innen is. Meseszépek ők is ám!
Hogy lehet itt ennyi belevaló, szépséges baba? MIndig bajban vagyok, csak nem írhatom mindenkinek, hogy szép, aztán kész. :oops: :lol:

Viranka! Azta!!!!! :shock: Hú, ezek tényleg nagyon ötletesek és igazán remekművek.

Ma voltunk szemészeten a két "kicsivel". Túlélésre játszottunk, de egyszer csak behívta a doki a gyerekeket. Bercó lett az utcsó, akit megvizsgált. Le a kalappal előtte, hang nélkül várt, a vizsgálatot is remekül bírta, meg is dicsérte őt a doki néni. Egyébként teljesen rendben van a szemük. Gergő is dicséretet kapott. Már nem kell sem szemüveget, sem takarást viselnie. Éljen, éljen.
Aztán meg ismét mézeskalácsot sütöttem, porszívóztam, stb. Megcsináltam a csomagokat. Jól elfáradtam. Ha B. elalszik, akkor ülök le a dolgozatomhoz.
Tegnap annyira fáradt voltam, hogy inkább lefeküdtem aludni, viszonylag jól is ment a dolog. Bár B. megjelent valamikor, de most szerencsére nem rúgta le a vesémet. :lol:
Na, megyek, megpróbálom rávenni, hogy felöltözzön.

Niki, nagyon örülök, hogy jobban van Alex!!!! Vizsgához meg drukkolok!!!
dmaggie

Sziasztok, drága lányok!

VINDO: napszemüveges Rugó :-)
a gitár lesz a mikulásra az ajándék, meg némi virgács ;-) és csoki -- de Ádám-napot is most tartunk (stílszerűen 24-én), no meg jön a karácsony is. Megaünnep.
A félév nekünk 18-ig tart, mert később indult (ez szokás a mi egyetemünkön), de már én is várom a végét. Persze utolsó héten jönnek még az ilyen-olyan probléma miatt később zéházók sora is, de az azért már tényleg lazább nálunk is.

MÓNI: Sajnálom a sok kiadást :-( A penészről akartam írni Neked: nálunk is sok van, de S. szerint sokáig kell kitéve lenni neki, hogy egészségügyi problémát okozzon. Nálunk nyáron le lett kezelve a fal, de hiába, visszajött. Remélem, Nálatok kiírtható.

DÓRI: szegénykém a kezeddel, jobbulást gyorsan! gondoltam Rátok sokat, ez a hajszál-dolog, nem is tudtam, mekkora probléma lehet...

FLEUR: szerintem nagyon ügyesen csinálod a dolgot a cumival, meg úgy mindennel. ;-) Isten éltessen a névnapodon (utólag is)!!!

MESI: szegény Zsozsóka... :-( de profi az anyukája, nincs miért aggódni

ANCSI: nekünk 12 terítékes Indesit IDF 800-asunk van, nagyon szeretem, minden oké vele, van félprogram, ez-az, csípem nagyon. 60 ezerbe fájt, de megérte. Szívesen olvasnánk ám Rólatok!!!

MILÉNA: Te is nagyon hiányoztál innen! Hozz majd Zétusról képet alkamasint!

JUBA: várjuk a híreket! :-)

NIKI: Alexnek jobbulást a szájpenésszel, ritka utálatos nyavalya.

KAQK: teljesen megértelek, jól döntöttél, lesz másik, jobb munka. Isten éltessen sokáig (utólag)! Emme csodás szép kislány!

REGI: mi is még cumival nyomjuk és Ádit ismerve csak a fokozatos leszoktatáshoz lesz idegem. A munkához minden jót!

GICUS: jaj, már írni akartam Neked, remélem jól vagytok! Vezetés: Péter nagyon lebetegedett (szívműtéten van túl), egy ismerőse tanít most, de szerencsére nagyon jó oktató, minden rendben. Még van vissza 8 órám a kötelezőből, de azért többet akarok ennél vezetni vizsga előtt. Te vezetsz már?
Vitamin: Ádi egy Vita-square nevű vitaminkészítményt szed, ez ilyen mlm-es rendszerben kapható dolog (mi nem vagyunk benne, csak vettük). Meg persze sok narancslé és gyümölcs (mostanában alma-banán).

NEKTARIN: ügyes vagy a szülinapi ajándékkal, jó bulizást (és vigyázz magadra, te kismama ebben az influenzás időszakban!)

MAGGIE: nagggggggggggggyon ügyes vagy!!! hajrá, vizsgaidőszak! ;-)

VIRANKA: itt írok, nagyon köszi a választ, összerakom a képeket egy-két napon belül és elküldöm R-nak. Az ádventi naptárok szuperek, nekem ez nem menne, én vettem (tűvé tettem érte a várost, de a Vörösmarty téri kirakodón sem volt egyetlen ádventi naptár sem, rém fura). Majd teszek fel róla képet, de olyan szépet én nem tudtam volna varrni. De olyat sem, mint a Te hintázó angyalkáid! ;-)

HENI: a fiúk szédítőek, teljesen beleestem Áronba! ;-)

Lakás: néztem párat a héten, van, ami tetszik, de az drága, csak ha alkudni tudunk valamelyikből (és nem keveset), akkor tudjuk megvenni. Volt egy a Lehel térnél, azt nagyon bírom, van 2,5 szoba, játszótér pár méterre a háztól, erkély, utcára és zöld fás udvarra néző ablakok (ahol pl. a gyerek majd játszhat is), egyedi fűtés, szóval szuper. Majd meglátjuk. De még sokat meg akarok nézni, a jövő hétre is van pár időpont. Ami fura, hogy sok ingatlant számos irodánál meghirdetnek, akár tök különböző árakon. Egyébként vannak egyedi fűtésesek azért ott Újlipóton, most már csak olyat kell találnom, ami ilyen, de zöld udvarra is néz, de elég nagy is és még meg is bírjuk fizetni ;-)

Akkor jövök majd még képpel, csak még a gépben vannak.

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Most csak gyors,

Fleur boldog névnapot,Kaqk,nagyon boldog szülinapot!

Igazából nem tudok túl jó hírekkel szolgálni,az uh-n egy haematómát láttak a petezsák felett.
Azt mondta a szonográfus,hogy ha ez elszivacsosodik és felszívódik akkor minden oké,de ha nem,hanem úgy ürül ki akkor sodorhatja magával a babámat is...
Az a durva,hogy se egy görcs,sem vérzés,semmi nem volt.
Ja!Még azt is mondta,hogy esetleg még ikerterhesség is lehetett és ennyi maradt belőle.
Hétfőn megyek vissza a nőgyógyászhoz,majd meglátjuk mit mondd.

Ne haragudjatok amiért másra most nem reagálok,kicsit megvagyok zuhanva!

Jó éjt mindenkinek!

juba0

Juba :( Drukkolok, hogy minden rendben legyen!
Vendég

Jaj, Jubám, nagyon szorítok!!!

Ádventi bigyó (a kisablakokba csak a napot jelölő kisajándék fér, de fent van két zsebe, amibe lehet ezt-azt tenni)

Kép

Jó éjt!

Kép
Kép
irina

Bekukkantok, mert G. jön már a géphez :wink:

Juba, :(
Remélem, minden rendben lesz :!: :!: :!: Én szorítok!!

Dóri, még pár napja kérdezted:
G. programozóként dolgozik, de az alap munkahelye egy civil szervezet, így pályázati szezonjai is vannak, meg még mellette vagy két stabil másodállása meg időszakosak. Éjszakánként csinálja ez utóbbiakat.

Irina, mi is tizennyolcadikáig vagy meddig nyomulunk (egy héttel elszámoltam magamat a múltkor), de a végén csak zh meg egyebek.

Rohanok is, át kell adnom a helyemet.

MOst alkotói lázban vagyok, így minden szabad percemet most egy publikáció teszi ki. Azért nem tudok jönni.

Jó éjt, V.

Kép
vindolanda

Ui: ja hát az a merry xmas felirat a szépséghibája a naptárnak, de végül is lehet azt mondani, hogy ez Mikulás- és karácsonyváró naptár, l. a két zsebet is (csak hogy ne zavarjunk be, mert nálunk aztán tuti soha nem a Mikulás hozza a karácsonyi ajándékot).

Kép
Kép
irina

Napsugarast :)

már megint 4óta fent :evil: :evil: de előnye is van nemsokára kész a rizsfelfújt :) :)

Juba!
++++++++++++++ remélhetőleg nem lesz semmi baj.Vigyázz magadra :)

Niki!
jó az ízlése lányodnak :) :lol: :lol: na jó én elfogult vagyok fiammal szemben :)

Dóri!
kezed hogy van?

Irina!
okés :) MAjd Mesiéknek kiadjuk munkába jövő novembertől csináljanak szép adventi naptárakat :)

dicsiket köszi,de Móni(tényleg,írj nekem :) ) ötlete(angyalka) s R. kézügyessége nélkül nem jöhetett volna létre :wink: s köszönet a kreatívobbi boltokban kapható egységcsomagoknak amiből sok fajat van s nem kell sokat tökölni velük :wink:

:arrow: mert épp fáj hasa és be kell kennem gyógykrémmel :wink: 8)

KépKép
viranka

Tegnap adventi manó gyurmát hozott :) B. meglátta,Gétának is van :) :) Móni emlegeti fiam sokszor lányod :)
este kitalálta rakjuk össze a duplo sínpályát :) mondom nem tudjuk csak ha a favonatosat összerakjuk vagy kisebbre csináljuk.Feláll,elkezd nézelődni majd így szól:Ide kéne szerintem duklo(duplo) pályát építeni :)

KépKép
viranka

Utólag: Kaqk Boldog szülinapot! :)

Fleur Boldog Névnapot!
:)

Juba: hasonló kép voltam rutaskorbint kaptam,ha jól emlékszem.. vigyáz magadra és minden oké lesz :)

:arrow: felébredtek....
varga tünde

Jó reggelt :D

végre ember számba számitható vagyok, kialudtam magam. Már vasárnap óta, nagyon szarul érzem magam, ez az idő leginkább+kialvatlanság. 7.5 hónapja nem birok normálisan aludni, de hát ezt én akartam, meg ugye mi is elég későn fekszünk :? Péterke meg már korén ébred, csak azt nem tudom minek, ha utána itt punnyad csak a mesék előtt :roll:
egyrészt jó, mert nyugodtan megreggelizek, rendbe kaphatom magam mig Áron ébred

Tegnap voltak itt unokatesómék, hoztak egy csomó játékot, már lassan nem férünk tőlük :roll: szerszámos állványt, állványos zongorát, emeletes garázst. Meg egy csomó ruhát is, jaj az viszont szuper, mert már nem is tudom mióta nem kell venni ruhát P. nek. :arrow: folyt.köv

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!

Én nagyon fáradt vagyok... Fruzsi nem gond, ő este fél kielnctől alszik reggel nyolcig egy hang nélkül, de Zsófi most is háromszor ébredt, és nem tudom, mi baja van: nem éhes, nem szomjas, nem kell pisilnie, sötétben is felébred, éjszakai fénynél is felébred, mindenhogy felébred :twisted:
Vendég

Jó reggelt!

Juba! Minden rendben lesz! +++++++++++++++++++ Nagyon szorítok!

Vera! Igazán kreatív vagy! :)
Én úgy vagyok, mint Niki, elkészítek bármit, ha van ötlet, de fantáziám nulla... :roll:

Irina! Nézegessétek csak a lakásokat, és próbálj alkudni, a mi házunkat is jóval drágábban akarták eladni, aztán sikerült megegyeznünk! ;)

Mesi! Akkor ezek szerint nem tudjátok eladni a házat...??? Nem sikerült megegyezni a rokonokkal?

Kaptunk anyagot a jövő heti oktatáshoz, nekiállok olvasgatni.

Kép

Kép
regcsiken14

Panndi hát különbőzőek vagyunk, van aki nyugodtan alszik, van aki nem. Péterke van hogy nyugodtan végig alszik, de van, hogy hivja az apját, vagy ő jön. Mi ezért is találtuk ki neki a nagy ágyat, hogy oda birjunk feküdni mellé :roll: egyébként soha nem volt egy jó alvó. Áron meg egyenlőre nocomment.

Juba drukkolok, hogy minden rendben legyen++++++++

Irina szuper hely, én ott dolgoztam, és én isimádtam azt a körnéket, de tényleg nagyon drága ott az ingatlan.

Vera hát akkor tényleg nézd az előnyös oldalát :roll: :roll: ha megmagyaráznád neki, hogy még sötét van, még alszik a vonat is, nálunk ez vált be, kap kakaót és vissza fekszik, ha nem is alszik vissza, de szunyad, pihizik még. De most már egy jó ideje nem kel 6 előtt, inkább 7 körül, szerencsémre 8)

Heni
KépKép
heni81

Zsófi mellé is oda tudunk feküdni, 16 hónapos kora óta alszik rendes felnőtt heverőn, de én a sajét égyamban szeretnék egyszer egy éjszakát végigaludni :roll:
Vendég

Panndi nekem is ez a vágyam :oops:

Heni
KépKép
heni81

Panndi Fruzsi cicizik reggel? én olyan bajban vagyok a reggelivel.

Heni
KépKép
heni81

Szorítok lányok,hogy hamar rendeződjön az alvás problémátok.. :)

Móni:neked akartam írni,hogy mi is küzdünk a penésszel. anyumék szobája volt mindig is gázz. vettünk oda páraösszeszedőt ilyen elektromos kütyüt,nem volt vészes 10e,de rengeteget öntök ki belőle. :shock: ez mind régen pangott,meg törölgettük stb.. Használtam én is penészgátlót,de semmi változást nem láttam..egy darabig eltűnt aztán megint vissza jött.... :x most úgy nézem egész jól állunk,mert eddig még nem törölgettem szobájukban a falat..

Nincs ovoda: ma már festettünk,rajzoltunk,vágdostunk és még csak 10hra...nem bírnak magukkal :arrow:
varga tünde

Egy újabb zombi jelentkezik :wink:

Rugó is küzd két napja az éjszakákkal, tegnap meg szorulása is volt, fetrengett szegény a földön egész nap, és végül reggelre pakolta tele a pelenkáját. Éjszaka kel többször is, nem tudom, mi van vele.
Hozzá későn fekszünk, ma meg korán keltünk (ma már megjártuk Db-t is).

Voltunk az Apeh-ban, számlaképes magánszemély lettem, ezt el kellett intézni, mert a megbízási díjakból rengeteget vonnak le
:roll:

Aztán befizettük az elmúlt hetekben összegyűjtött csekkeket, vettünk májas kockát a fornettisnél, meg a kommunális adót is megpróbáltuk elintézni, de azt nem sikerült :roll:

Az utat most csinálják, már be sem tudtunk jönni kocsival.

Heni, pedig nektek eddig is egy csomó játékotok volt :wink:
A ruhák jól jönnek, az biztos :lol:

Én a saját ágyamban alszok, de többedmagammal.

Most már két nyuszó is velünk tart, egy nagy meg egy kicsi. De volt nap, amikor egy nyuszó és egy műanyagfúró kellett a nyugodt alváshoz :wink:

Megyek átöltözni :arrow:

Rugó szerintem ma kidől, olyan fél hét körül kelt. Én meg zöld hajnalban, nem tudtam éjjel aludni :?

:arrow:

Kép
vindolanda

Heni, Fruzsi már nem, se reggel, se este. Ő tápszert kap.
Vendég

Sziasztok!

Viranka ma megy a privi, remélem :roll:
jó lett az angyalkás nagyon :lol:
szegénykém az alvással :(
én se sokat alszok metr olvasok :D
Gréti is sokat emlegeti Bálót meg Mírát :lol:

Tündi én is vettem ceresit stop párát, szedi össze szépen a vízet. Mondjuk egy elektromos lehet jobb volna :roll:
én az ilyen unatkozós napokra cseréltem számot pár utcabeli anyukával :wink: ha már kevesek vagyunk valamelyikönknél összejön a kis csapat és tombolnak egyet a gyerekek 8)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Panndi vége a szopinak teljen? Milyen tápit veszel neki? Én annó Péternek emlékszem mildibés jó éjszakátot/ szép álmokat adtam , remélve , hogy majd nyugodt lesz az alvás :roll: de nem lett...:-(

Heni
KépKép
heni81

Viranka drága ment a levél :lol: hagyta csini, hogy elküldjem

Megy valaki holnap mikulás ünnepségre?
Ha igen hová?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vége, aham. Beba HA start aktívot eszik, dokinéni írja fel. Őt nem izgatta a váltás, így is alszik egy hang nélkül, meg úgy is aludt.

Zsófival kéne valamit kezdeni, mert nagyon fáradt vagyok :(
Vendég

Panndi tán csak nem jön tesó?

Juba nehogy elkenődj!
Tudod, hogy milyen sok várandós nő van úgy mint te?
Okozhat gondot az igaz, de megoldható.
Mikor mész vissza?
Mit mondott hány hetes vagy? Mekkora a babó?
Mikor szülnél?
drukkolok+++++++++++++

KépKép
Kép Kép
l.móni

Nekünk tegnap lett volna céges Mikulás ünnepség, de mi nem mertünk elmenni. ÉLn nagyon féltem Fruzsit a H1N1 miatt. Zsófi be van oltva, de Fruzsit ugye nem lehet...
Vendég

Tesóról még nem tudunk, de témán vagyunk :wink:
Vendég

Móni:nekünk is van,de fel annyit nem szed össze mint a másik..cirkuláltatja a levegőt,az meg ugye nem...arról nem is beszélve,hogy mennyibe kerül hozzá a tabletta...

Panndi:
hajrá-hajrá.. :)
varga tünde

Köszi a köszöntésket! Aranyosak vagytok!

Mi jól, bár emma este is ébredt 2x közvetlen elalvás után és közölte h szomorú és valami baj van. :-(

Most is a déli alvásnál is szólt hogy valami baj van, fáj a haja. :?
Olyna kis komoly volt, megnyugtttam...elaludt..nem tdom milye fájhat amit a hajának érez??
a foga még mindig nem tört át, lehet az zavarja, meg napközben kicsit nyűgösebb és hamar elsírja magát..nem hiszti csak sírva fakad! :-(

Amúgy az étvágya a régi..:-) a totámat is csak úg nyomta befele, majd hozok képet!

Ma végre eljutunk angolra! :-) aztán vasárnap a templomba jön a mikulsá, hétfőn a bölcsibe! Hétfőn megyünk végre bölcsibe, 3,5 hét után!!! kiváncsi leszek.

Mesi: szegény Zsozsi..mindig akarom írni, de a rohanásban kihagyom! puszi a kis szemére!

Niki: de jó hogy múlik Alexnek!

Irina: hajrá lakáskeresés!

Panndi: ++++++++hajrá kistesó!!!! Picit irigy , én is rajta lennék, de olyan nehezen alakulunk anyagilag.....még várni kell!
:cry:

KépKép
kaqk
Debrecen

Niki, akartam még írni, hogy egyszer Maggie írta, hogy nem lesz meg a vizsgája, aztán a végén négyes vagy ötös lett :wink:

Két hónap alatt az ember amúgy is elveszti az érdeklődését. Mire a nyelvvizsga-eredményeim megjöttek nyáron, már nem is emlékeztem magára a vizsgára :roll:

Kész a power pointom :wink:

Irina, olvasás- és irodalomszociológia :wink:

Kép
vindolanda

Sziasztok!
bakker ez a nap...pedig sem péntek 13-a nincs,sem április 1 :)

Heni!
aza baj,hiába magyarázom,mászik Míra éjjelilámpájához és kapcsolja fel .) ma is ez volt mire odaértem égett a kisvirág és virgonckodott :) hiába kapcsoltam én le :) no mind1 majd kinövi 1* :)

Móni!
nem jött át a pü :( elveszett éterben :(

Irina!
biztos megtaláljátok álmaitok lakását :)

én csak arra vágyom h. ne kelljen már hajnal 4-1/2 6 közt kelnem 1* végre 7kor kelhetne szőkém fel :) az h. csak 2en aludjunk 1 ágyban már csak távoli emlékkép :) na jó havonta 2-3* előfordul,h. M sem jön át :) na akkor kipihenem magam :) nincs aki rugdosson ,lehúzza a takarót :)

szóval: úgy volt megyek ma Gulliverbe barátnőmmel(aranykártyája van) Ő lemondta,elmentem egy másik csajhoz a kártyáért,majd tankolni.Teletankolom kocsit,mennék fizetni kártyám sehol :) túrom táskám nincs meg:) B. kocsiban kb. 200ft kp nálam :) hívom ismimet jöjjön segítsen rajtam(apuék elmentek nem tudtak volna jönni) kocsival félreállok,Bt kiszedem várjuk a csajszit :) megérkezik fizetek hazajövünk kártyát magamhoz vettem(mert másik kabátban maradt) irány hug :) mivel késésben voltam kissé,földúton keresztül :) életemben 1* voltam csak ott,van egy két mocsaras rész paráztam eléggé :) rettegtem vhol beragadok és akor a préri közepéről h. jutok ki :) :) sikeresen eljutottam húghoz,persze B bealudt Gullivernél ébresztettem fel :) persze a kaput hugnál elengedtem kocsinak nekiment,nem látszik mondjuk :)
aztán gyors bevásárlás(listát persze itthon hagytam) rohanás vissza,mert menni kell Míráért :) B. megetet,itthonhagy rohanás :) kb 20 perce végre etem is nemcsak kv van bennem :)
szerencsére ma jazzbalett elmarad :) olyan jó :) majd viszem haza hugit és családját de előbb várom hazaérjen életem párja :)
ja és B-t nem tudom ellatatni :) szép lesz a du is :)

:arrow: iszom egy kv -t :)

KépKép
viranka

Fleur!
Boldog névnapot!

Kaqk!
Boldog szülinapot!
Szegény Emmácska! Az nem lehet, hogy a hajgumi picit húzza a haját?

Juba!
Nyugi, biztosan rendben lesz minden! Szorítok! Én sok lombikos ikres anyukát ismerek és ők kezdeti vérezgetésre rutascorbint szedtek. (Bár neked nincs vérezgetés, nem tudom... :? )

Viranka!
Hű, tényleg nagyon ügyes vagy, még az egységcsomagok ellenére is! :)
Koránkelésért nem irigyellek. Mi kb f8-ig alszunk, aztán 1-kor dőlünk ki 3- kor ébresztés és így este f10 kor dőlnek ki... Meg én is..

Irina!
Nem, nem vezetek. Bátorságot kéne vennem valahogyan. Szegény Péter, jobbulást neki!
Nézelődj csak nyugodtan, és türelmesen! Biztos, hogy meglesz az a lakás, ami nektek kell!

Niki!
Hajrá vizsga!

Vindolanda!
Alkoss csak nyugodtan!
Rugó eddig nem volt szorulásos, nem?

Heni!
Szépek a fiúk!

Panndi!
Hajrá tesó!

Móni!
Itt a lakótelepen csak ovis mikulás lesz, arra nem szívesen megyek. Lehet, h kinézünk valamelyik vásárba. Ott szoktak lenni télapók, nem?
Jó ötlet a kisgyerekes anyukákkal való összeverődés! :)

Mesi!
Szegény Zsozsi! Puszi a szemére! Aranyosak!

Viranka, Irina, Regi és mindenki, aki leírta milyen immunerősítőt szed, köszönöm szépen! Jegyezeteltem ám! :wink:

Köszönjük az érdeklődést, úgy néz ki, átment rajtunk a kórság. A gyerkőcök nem köhögnek, nem taknyolnak, én már csak köhögök.

Pusz mindenkinek
Gica

Kép
gica1

Viranka!
Hú, nem semmi napod volt eddig! :shock: Remélem a délután jobb lesz!!

Kép
gica1

Vera én tutira eltenném a lámpát, jaj én marha szigorú vagyok :oops: aminek az eredmény: csak lestem tegnap.

Itt voltak ugye unokatesómék és a 7 éves kisfiuk Szebi, kis ördög. Ugrott le a fotelről a Péterke ágyára, mert ő ugye tud nagyot ugrani, erre én gyerekem követi, ő persze nem tudott akkorát ugrani, megütötte magát, nem nagyon, nem sirt, felállt és igy szólt Szebihez: Szebi ez butaság :D én csak a végére értem oda és csak ezt hallottam.

Panndi jaj de jó , kisfiút szeretnének a lányok???
Mensid megjött? Én már egyébkét 8 hónapja lassan mindig azt hiszem, hogy terhes vagyok :oops: aztán lehet csak egyszer megszülök :roll: 1x volt 6 hetesen valami, 1 hónapja megint valami, most megint nem, de még Áron sokat szopizik, 4-5x is.

Apa volt nagybevásárolni a tescoban, csak 28 e volt és szinte semmit nem vett :shock: :shock: :shock:

Heni
KépKép
heni81

Heni!
ikeás falraszerelhető viráglámpa :) le nem szedem :) amúgy B.nek is ott van csak nincs benne izzó és nincs bedugva :) olyan jó móka azt kapcsolgatni :)

tömegnyomor asztalnál :)

KépKép
viranka

Juba: ++++++++++++minden rendben lesz!!!!

Vera: micsoda nap!!

Hétfőn bölcsi-.-.......így Emma elkezdett f7 kor kelni..:-)

Gica: csitt csat volt a hajában és direkt lazán van a hajgumi...pont ezért..meert én is utáltam a szoros hajgumit......de azóta alszik.....remélem minden ok....és az angolon is jól fogja magát érezni

KépKép
kaqk
Debrecen

Hú, Viranka, nálatok is zajlik az élet :shock:

Én a múlt héten tankoltam először, eddig mindig igénybe vettem a benzinkutas fiúk segítségét :roll: De sikerült :lol:

Gica, akkor Te fél tíztől alszol reggelig fél nyolcig :?: De jó dolga van valakinek :wink: Gondolom, most pihened ki az első hónapokat :wink:
Tényleg sokat voltál fenn az ikrekkel az elején? Segített valaki?

Kép
vindolanda

Kaqk, semmi baj nem lesz szerintem :wink:

Gica, nem szorulós... De tegnap előtt este megevett másfél szelet csirkemájas pizzát :shock:
Szerintem azért is fájhatott a hasa... Tömte magába :lol: :o

Kép
vindolanda

Viranka nem privi ment hanem email a k mittodomén milyen címre :oops:

búj anya, búj anya

bennem kell

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ja, írtam korábban, hogy Rugónak hirtelen beszürkült az egyik első foga. Azt hittük, elhalt neki, mert beverte :roll:
De kb. két napja kifehéredett neki.
Nem tudom, mi történhetett, de lehet, hogy az alkoholos filcet szopogatta meg, egyszer úgy kellett elszedni tőle.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Csajok,annyira rendes tőletek,hogy vigasztaltok,próbálom én is összeszedni magam,és nagyon bízom benne,hogy nem lesz gond!

Móni!:
Kilenc hetes vagyok,pont ma,CLR:21,és élénk szívműködést hallottunk(annyira jó volt hallani :D )
Elvileg július 8-ra lennék kiírva.
Voltam a védőnővel de mondtam neki,hogy kicsit várjunk még a kiskönyvvel,ő is ezt gondolta.
Azt mondta a 12 hetes ultrahang előtt mindenképpen csinálunk egyet ha ...

Pandi!
Azta,hajrá kistesó :D

Most mennem kell,később még jövök és reagálok mindenre!

juba0

Vera! :shock: Remélem, nyugodtabban zajlik a napod azóta!

Nálunk a bölcsiben hétfőn lesz mikulás ünnepség, de szülők nem mehetnek be az h1n1 miatt... :(

Panndi! Hajrá! :)
Egyik barátnőm (Szelivel egy napon született a 2. kisfia) a múlt héten szült a két fiú mellé egy kislányt! Nagy a boldogság náluk! :D

Mit akartam még írni... ??? :roll:
Nem tudom... :?

Szeliék most minden nap nyitogatják a bölcsiben a naptárat, és minden nap kapnak valami apró ajándékot! :) Nagyon élvezi (csak nehogy hozzászokjon! ;)). Megbeszéltük, hogy minden család vesz 11 egyforma kis ajándékot (annyian vannak a csoportban), és azt kapják meg naponta! 8)

Kép

Kép
regcsiken14

Rugóéknál ma volt Mikulás, de nem mentünk, mert az Apehben voltunk helyette. Igaz, kapott egy szaloncukrot az ügyintézőtől, a postán meg egy új labdát :roll:
Holnap megnézi a fellépést a Fórumban, és szerintem nekünk a Mikulás ennyi lesz.

Regina, hát, ezen meglepődtem :roll:

De a parlamenti karácsonyt is lefújták, ahogy olvastam.

Juba, ++++++++++++

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Még élünk, csak nagyon nehéz napjaink vannak. Most is megyek még, mert nagyon sok a tennivaló.

Jó éjszakát mindenkinek, remélem, ki tudjátok pihenni magatokat!

Kép
Kép
Kép
zdori

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?