Megjöttem a dokitól, nem jó hírem van, de majd azt a végén
Mi családilag hétfőn leszünk oltva és Lilla is
Érdekes, hogy most is megoszlanak a vélemények gyerekdr. között, de nekünk kifejezetten ajánlotta (fél ampullát kap L. ) engem már annyira nyomaszt ez az egész influenzásdi, úgy gondolom ez az amit tehetek és megteszem.
Tiszteletbe tartom más álláspontját is aki nem oltat, szívem szerint én se oltatnék, de az eszem azt diktálja, hogy kell.
Szóval azért is mentem ma a dokihoz, mert kaptak ma egy eredményt L. székletvizsgálatáról és nem jó.
Múltkor ami megérkezett és negatív volt az a baktériumra vonatkozott a mai pedig a gombára.
Candida tenyészett ki Lilla székletéből

azért ez durva egy 13 hónapos gyereknél.
Fokozatosan meg kell vonni tőle az úgymond mesterséges ételeket, ( tápszer és társai, bébiétel, babakeksz, tejpép...) A doktor egyeztetett egy spec. gyermekgyógyásszal ( Debrecen Klinika ) azt mondta egyre gyakoribb a gyerekeknél és a tápszerfogyasztásra lehet visszavezetni.
Mindegy most, hogy honnan-miért alakult ez ki, mert már van és meg kell állítani, hogy elszaporodjon.
Nos 14 napig kell gyógyszert , végbélkúpot használni utána 3 hónap szünet és kontroll.
Emlékeztek régebben kérdeztem,. hogy mennyi széklet van másoknál, már akkor az volt a gond , valójában most a vírusfertőzés miatt derült csak ki. Ha ez nincs még a mai napig sem tudjuk, hogy van Candida.
Nagyon beparáztam amikor hívott a doki!
A legszebb az egészben, hogy most már napi 2 kaki van és norm. állagú

pedig ugyanazt és ugyanúgy eszik L.
Fürtöske, az FLP termékek között van fokhagyma kapsz. és az nem büdi