Utólag is nagyon szépen köszönöm a sok névnapi köszöntést.
Heni
Valószínű van valami gondja, legfőképpen az, h ő 24 órán keresztül cicizne

De tudod minden gyerek más. Ő is elvan pihi székben itt ott, sok esélye nincs rá, h ölben legyen Lilla miatt

de viszonylag sokat sír mostanában.
Pocak nem tudom, de nem húzza fel a lábát és kaki is van. Tej meg van bőven. Majdnem 500 grammot hízott egy hét alatt.
Viszont a cumival egész jól elvan...hát ez a gyerkőc is cumizós lesz. Csak hát érdekes mert Lilla miatt igyekszem nem nagyon odaadni neki.
Mi az a GW???
nagyon édesek a tesók. Jók a Mikus képek is.
Kaqk
Igen Lilla nunival minden ok. Úgy tűnik csak a pelus a ludas. Kicsi volt már neki.
Biztos csini lettél
vasárnapi boltokkal meg egyet értek totál meg lehetne oldani, de hát a konkurencia...
Mi volt ma a bölcsiben??
Boldog szülinapot utólag!!
Vera
Remélem Daninál is alakul az alvás majd. Lilla is ilyen volt az eljén, aztán csak leraktam és aludt. Szóval bizakodom.
Nektarin
Sebaj. Írtál itt.

Jól vagy?? ajándékok tök jók, férjed biztosan nagyon örült.
én is csináltam adventi naptárat. 4.-től keződik, mert kicsit elkéstem

de én belepakoltam mindent. hát lehet ez az adventi manó jobb ötlet, mert ők még nem értik.
mesi
jajj, h zsozsival mindig történik vmi bajság
de nagyok már. gegi majd akkora mint zsozsi így kép alapján
Irina
Hát jó sok feltételnek meg kell felelnie

de mi is ilyenek voltunk. Biztosan megtaláljátok az igazit, csak kitartás.
Juba
++++++++++++++++++
Vindo
Jó lehetett az a pop cornos buli
Hehe a Gréta Bálint love képek édesek
Mira
Köszi a biztatást lányok. A hormonok is meg minden, nem hiszem, h mindig jól reagáltunk. Amikor már aznap 10x hisztizett a magas C-t kivágva valamin, beraktuk a fürdőbe, mert hiába kértük szépen, h ne hangoskodjon nem jött össze neki másképp.
Így kiüvöltözte magát aztán hozzám bújt és megnyugodott. De mostanság elég sokat tartózkodott a fürdőben és ő bent sírt én meg kint. Az Adventi naptárból is megkapta az ajándékot aztán elkezdett valamin hisztizni és dobálta össze vissza a fa paciját.
Tegnap Mikulás volt Miklóson és meg akartuk nézni. Már a lépcsőház ajtóban kiverte a balhét, h ő a nagy babakocsival akar jönni. P Daninak vette ki és azért nem akarom, h beleüljön, mert akkor Danit soha nem tudom majd beletenni.
Ott visított az ajtóban, pedig vittük a másik bkocsit neki. A Mikulásról lekéstünk. A sétát végig hisztizte volna, de meguntuk, h üvöltő gyerekkel sétálgassunk és hazaindultunk.
A lépcsőházban azon folytatta, h neki Mikulás kell és sétálni akar menni.
Elmentem sétálni egyet egyedül, mert teljesen kiborultam.
Tegnap is remek éjszakánk volt ugye a köhögés miatt. Amúgy Dani fél 10 körül elaludt és fél 2kor kelt először, szóval szerintem az azért nem rossz egy 3 hetes gyerektől.
Ja amúgy legtöbbször amiatt bőgök, h én szeretni szültem a gyerkőcöket és hogy tudok annyira haragudni rá, h elmondani sem tudom.
Nem tudom akinek kettő van hogy tudott nyugodt maradni és mennyit kell eltűrni tőlük. Szerintem az anya verés már nem ide tartozik.