Szoptatás
Én ülve is fekve is szoptatok. De fekve csak éjjel. Napközben ülve, nekem kényelmesebb úgy. Mondjuk nagyon kényelmes a kanapénk és fotelunk lehet azért..
Móni
A mi pihi székünk majdnem vízszintesre állítható, hát Dani sokat van benne

remélem nem okozok vele gondot, de nem akarom állandóan kizárni a családi életből...már ami maradt belőle.
A tiétek is klasszul néz ki.
Remélem minden rendben Dáviddal

akkor most pl Dani nagyon súlyú mint ő. Mindenképpen nézesd meg.
Te rendben vagy már. Úgy sajnállak, h ennyit szenvedsz...
Én még ilyet nem hallottam, h lázasan nem lehet szoptatni...
Én már fürdettem egyedül, ráadásul a kettőt.
Édes Dávid
Zsuzsi
Végül kimentetek sétálni?
Jézus nincs bkocsi tároló????
Kriszta
A hordozóban van fejszűkítő? Mert nekünk úgy nem esik bele.
Én sterilizálnám még ilyen kicsi korban.
Pöttyök: anyatejtől vannak, nem kell aggódni miatta. Hol több, hol kevesebb.
Enikő
Még jó, hogy beértetek a szüléskor.
Dani is sokszor mellettem köt ki, mert nyugodtabban alszik mellettem. És ugye Lilla miatt se túl jó, ha nagyon sírna. 6-8 hetes koráig még ok a régi védőnénik szerint így, de utána már rögzül.
És Dani cumit is szokott kapni. Próbáltam nem adni neki, de ő mindig cicizne és azt én nem bírom.
Nekem eddig nem is nagyon volt segítségem és nehezen bírom.
Első héten dolgoznia kellett a férjemnek, aztán meg beteg lett. Most tud már segíteni itt ott.
Én ált. egy mellből szoptatok, de ha úgy érzem nem elég akkor kettőből. Ha kettőből szoptatsz azzal tudsz szaporítani. És én nem mérem csak hetente egyszer a súly gyarapodást.
Depi: nálam most nagyon, de ez nem csak a szülés utáni szerintem. Azaz a hormonok is rátesznek egy lapáttal.
Huszilvi
Ez tényleg nagyon jó hír
Ruha méret: 56os ruhákat most pakoltam el. Mind olyan passzosak.
Kata
Mellszívó figyelj, hogy a szelep jól be legyen dugva. És nem gyorsan kell nyomogatni, hanem lassan és várni amíg vákum van és folyik a tej. Ha nincs vákum kicsit nedvesítsd be a szélét a gumi harangnak és az is jó ötlet amit a Móni írt, h kiveszed a harangot.
Csak úgy jobban fáj. (anno én sem tudtam jól az elején, de mérnök férjem felvilágosított, h mire figyeljek

)
Mangora
Sajnálom a lábkörmöt, meg a sérvet is
Dy
Gréta cuki nagyon és azok az alvási pózok
Zsuzsi
Kötött csípő
Reni
Fontos kérdés priviben is jöhet, h te hogy kezeled Blani kitöréseit. Mert én már elég rosszul tűröm a Lilláét. Mostanában már állandóan bünti van

és ő bent sír én meg kint.
Nagyon undok tud lenni és engem büntet elsősorban. Tehát Danival az esetek nagy többségében aranyos velem hisztizik, csúnyán viselkedik, sikítozik, verekszik...
Todszilvi
A baba is nagyon jó fejőgép

tedd őt gyakrabban cicire és ha minden ok akkor lesz ettől is több tejed.
Nekünk is hosszas procedúra még. Van, h egybefolyik a 2 szopi majdnem. Mire büfi pihi sírás megint cici procedúrák végére érek jóformán már kezdhetem előröl.
Kata
Mi Daninak még nem veszünk semmit karácsonyra, még túl pici. Azt az ember úgyis inkább magának veszi egyelőre.
Rendes a szomszédotok

édes még mikus ruci.
Köldökcsonk: kb egy hete leesett.
Fürdetés: töredelmesen bevallom azért megszenvedtem vele mire a technikát kidolgoztam, mert sokkal nagyobb súlyú mint Lilla volt, de annyira kis magatehetetlen, mint ő ilyenkor és állandóan úgy éreztem kicsúszik a kezemből.
De már belejöttem

mondjuk, ha egyedül leszek, nem biztos, h minden este megfürdetem.
Oltás: Peti be lett oltva és másnapra megbetegedett, de azért szerintem ez egyedi....
Tavaszig hozzánk sem jönnek látogatók, csak szűk család.
Vick
Hát tesódat biztos nem hagytam volna szó nélkül
Friday
Lilla nem a rokonoktól hülyült meg. Még nem is jött senki. Akik butaságokat mondogattak azok csak a szomszédok voltak.