Sziasztok!
Évi:A hugom háziorvosa mondta,hogy szerinte az.De amikor én is rákérdeztem csak annyit mondott,hogy lehet,hogy az nincs kizárva.De ne aggódjak nem lessz semmi.Túl esünk rajta és kész.

Köszönjük szépen.Mi aloe verával meg homeóval gyógyulunk nem vagyok híve a gyógyszereknek főleg nem szeretem az antibiotikumokat az csak rombol,de azért köszi a tippet

Már beletörődtem és persze tudom,hogy elkaphattuk volna máshonnan is.Pl.tegnap voltunk a Tescoban és hát eléggé koszos volt a bevásárlókocsi az tuti a bacik melegágya

A mi védőnőnk nem ajánlja az 1 éves gyerekek oltását,mert nem volt elegendő vizsgálat,hogy lehet.Sajnálom szegény Lilla

Nem semmi tényleg,hogy Candida van egy 13hós gyereknek

Tudok rá gyógynövényes italt,ha érdekel küldök privit szivesen.Látom ismered az FLP-t

Akkor a berry tökéletes lenne Lillának a gyógyszerek helyett nem?

Vagy épp mellé,mert akkor jobban hat a gyógyszer.Én azt adom Krisznek meg én is azt iszom.
Kata:Nem feltétlenűl magas lázzal jár mindenkinél más a lefolyása.Olyan is belehalt pl.akinek nem is volt tünete

De már nem foglalkozom vele,hogy az-e vagy sem.Nagyjából már jobban vagyunk,de még nem az igazi.Nekem még folyik az orrom Krisz meg eléggé köhög még

Apa már jobban van.Anyum is csak hugom köhög még eléggé.Már nagybátyám is beteg.A sima influ csak januárban lessz.Állítólag most van a H1N1 meg a vírusos torok gyulladás.A kettő közűl valamelyik van nekünk lehet válogatni

Köszönjük szépen.Nagyon édesek a képek!
Dalma:Valahol örűlnék neki ha az lenne,mert akkor már nem lenne mitől félnünk

Hát igen sajnos csak a halálos kimenetelűeket mondják be.

De az,hogy hányan estek át rajta és semmi bajuk azt nem híresztelik vajon miért

Grat a fogacskához!!Nagyon jók lettek a képek két kis szépség
Fürtöske:Köszönjük szépen.Én hallottam olyat is,hogy megelőzésképpen langyos sós vízzel kell gargalizálni napi egyszer és az meg akadályozza,hogy a vírus bejusson a szervezetbe!!Mert 3 napig a torokban van.Reméljük így marad Marci

Nálunk is van,hogy Krisz fél az idegenektől,de férjem bátyjától szokott nagyon sírni,de 25 perc kb. és megszokja.
Nati:Sajnálom

Én is már vágyom kistesóra,de apa még nem megy bele sajnos.Várni akar olyan 4 évet

Eddig meg azt harsogta a tv,hogy a 20 és 45 évesek vannak veszélyben akkor most hogy is van ez

Én már ezért nem hiszek el semmit amit a tv-ben mondanak.Egyik szavukkal ütik a másikat.
Kri:Köszike.Nem semmi

Jól belehúztatok a fogacskákba
Klarissza:Hát tudod nem tutira mondta.De a mi dokinkat nagyon nem is ilyeszti meg a dolog.Szerinte csak fel van fújva ez az egész és a védőnőnk is ezen az állás ponton van.Kenetet gondoltam,hogy vetetek,de aztán úgy vagyok vele,hogy minek,ha van akkor van ha nincs akkor nincs.Most ezerrel kezelem magunkat.Csak az volt nekem gyanus,hogy az egész család szinte egyszerre lett beteg

Ilyen még soha nem volt nálunk

Köszike.
Csajok:Azért azt gondolom hallotátok,hogy a kismama aki meghalt csak is azért halt meg,mert az orvosa nem írt fel neki semmit a betegség kezelésére.Ha kapott volna rögtön rá valamit akkor még ma is élne

Ez az orvosa hanyagsága

Mert,ha rögtön kezelve van akkor nincs semmi baj.És akik még belehaltak azoknak más bajuk is volt!
csuri:Köszi aranyos vagy te is.Már jobban vagyunk

Hogy vagy?
ission:Hát igen ebben igazad van,hogy nem űlhetünk a 4 fal között
Hát az lehet,hogy a fogzás miatt nem eszik.Sajnos van ilyen.Sajnálom a rossz éjszakákat

Hogy vagytok most?
Katica:Igen anyu mondta,hogy találkoztatok

Köszike már kicsit jobban vagyunk.Tudod miért mondta?Mert a doki nem is vizsgálja ki,hogy az-e vagy sem

Én rákérdeztem,hogy az-e.Azt mondta,hogy lehet,de ne aggódjak nem lessz semmi baj.Hugomék osztályában elég sokan hiányoznak meg rengetegen vannak a dokinál is mindig az összes gyerek egytől egyig akik ott voltak köhögtek,de nagyon meg fájt a torkuk

Szerintem csak azokat vizsgálják akik kórházba kerűlnek.Meg nekem a mellkasom szokott nagyon fájni meg a hátam

Ma is eléggé fájt
Képzeljétek én fogytam 5kg

Férjem is észre vette,de nem díjazta
ditta:Nem vagy egyedűl mi sem oltatunk!Már kezdtem beadni a derekam,de férjem mondta,hogy ne adassuk be.És amikor beszéltem a védőnővel ő is meg győzött,hogy ne tegyem.
Megyek kicsit pihenek.Krisz már alszik