A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Kata, nem nem le kell róla állni teljesen ezt a debreceni gyerekdoki mondta aki spec. ezzel foglalkozik és a mi doktorbácsink jó barátja vele konzultált. Mondjuk azzal nem is lesz gond, mert szerti a felnőtt hamit :lol: :lol: :lol:

Úgy tudom egyforma oltóanyag, a felnőtt adag felét kapja, ezt tudják az orvosok, ezen ne aggódj!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Ditta, jaja beállok én is a sorba. Anno írtam, hogy az én orvosom soha nem oltotta be a lányát és most se fogja, de már beoltotta Őt is és az egész családot, sőt magát is.
Még azt kell eldöntenem hétfőig, hogy a szezonálist akarjuk-e ? Lilla azt nem kapja, de mi mit csináljunk?

Én se tudok L. előtt gépezni, csak az [url]egyszervolt.hu[/url] oldalt lehet nézni ha gépközelben van, azt nagyon szereti :lol: :lol: :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Elméletileg karácsonyra védettek leszünk :roll: 8) nem akarom szétaggódni az agyam az ünnepek alatt :mrgreen:

Várom a havat, jó lenne menni szánkózni , korcsolyázni ...

Mondjuk szabad térben nem okoz gondot a vírus, de a ruhámon is bármikor haza vihetem ( dr. mondta , én ha beoltatom magam védve leszek, de akár a ruhámon is haza vihetem a kórt :twisted: )

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Katica! még Neked írok és eldugulok.
Fogyókúrát el kell kezdjem, mert nem tudom mikor, de észrevétlenül szaladtak fel a kilok. Súlyba nem tudom mennyi, mert struccpolitika miatt nem merek mázsára állni, de a ruháimon észre vettem, hogy nem az igazi.
Ünnepek alatt tilos fogyókúrázni, ez szabály! be kell tartani, de januártól indulhat a projekt :lol: benne vagyok!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Mi se oltatunk, Ditta akkor asszem ketten maradtunk.

Majd még jövök, ha elaludt Zs.

Kri

Kép
Kép
kri29

Sziasztok!

Dalma
Ezek a képek mese szépek, gyönyörű gyerekeid vannak, gondolom büszke vagy rájuk. Ó most nézem tovább, abban a pöttyös ruhában, annyira édes.

Nati
Kecskemét kicsit messze van nekünk, de majd megbeszélem a párommal, meg szétnézek itt a közelben is, mert igazából még meg sem érdeklődtem. „Rendrakás” az megy nálunk is, az a baj én meg utálom a kupit és egész nap csak pakolunk, Johanna szét, én össze. :)

Fürtösek
Nem tudom mi lehet ez, talán kezdődik a szeparációs szorongás vagy mi szösz. Lehet, megérzett a bácsin valami negatív töltést, ahogy Dalma is írta. Johanna is fél, néhány embertől, ő is szelektál, azok rokonok, de őszintén nem is csodálom hogy, fél tőlük.

Irusc
Mire, újra meg tudsz főzni egyszerre egy fogást megszületik 3. babó. Tényleg, gondolkodtatok már hogy mi lesz a neve?

Évi
Sajnálom ezt a kaki témát, hát én sem gondolnám, hogy egy alig egy évesnek is lehet candidája. Csak gyerek műkaját nem ehet, mert felnőttben is van sok műkaja, pl. margarin, felvágottak, meg minden féle, amiben van adalék, tartósító. Na szóval azt akarom kérdezni, hogy mi számít műkajának?

Honey
Örülök, hogy jobban vagy, de szerintem is menj el dokihoz mihamarabb. :arrow:

Ditta, Kri
Eddig úgy van, hogy még mi sem oltatunk.

Móni

Kép
ission

Dalma gyönyörűek lettek a képek :lol:

Evi ez borzalmasan hangzik! Nekem anno gyerekem volt tejallergiás és szalicil érzékeny hát ne tudd meg mi mindenre kellett odafigyelni, hogy még a hagyományos ropiból is csak egy készült tejtermék nélkül! Kitartás! Meghozza gyümölcsét!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Évi
hát ez a candida meglepett.Nem úgy volt h a cukor táplálja, és gondolom Lilla azért még nem eszik annyi cukros dolgot....
Ha szereti a felnőtt kajcsit talán észre sem veszi a megvonást. :)
(Ez a ruhán hazavitel működhet???-megdöglenek nem, vagy ilyen tartósak lennének?)

Akkor hajrá január! :wink:

Ditta,Kri,Ission
Mi sem. Továbbra is azt mondja a dokink (házi és a gyerkőcé is) h. egészséges szervezet, időben kezelve 3-4 nap alatt legyőzi. De ez a sok para hír már kezd nyomasztani. :roll:

Ditta
ja, az vagyok, ráadásul duplán. :shock: dec vagy jan?

Kép
katica_75

Katica, mi vagy duplán? Nem nekem akartad írni a bakot? Ha igen, akkor január 8. :) 30. XXX.

Évi, privi megy!

Köszönjük a dicsiket! Tényleg húzós, de szeretnék róluk vászonra festményszerű nyomatot is készíttetni, nagyot, amit kiteszünk a nappaliba.
Ission, igen, nagyon büszke vagyok rájuk, imádom őket, de gondolom ezzel mindannyian így vagytok!

Kép
Kép
dalminha

Dalma
:lol: de persze Neked! :lol: még jó hogy Te figyelsz.Nem, szarvam még nem nőtt, de az asszcendensem is az. 30? az szép!!!!
Milyen jó ötlet ez a nagy kép!!!! Örök emlék. Veletek nem készült kép?

((Még a toxémiával kapcs.köszi a bíztatást, a priviket is. Ezt igazából már az utolsó körnek szántam, a nődokik már a korházban megmondták nem tudni előjön-e újból és ha igen akkor hányadik héten.))

Kép
katica_75

Akit érdekel:

1259971314.0354.doc

000kata

Kép

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Évi:A hugom háziorvosa mondta,hogy szerinte az.De amikor én is rákérdeztem csak annyit mondott,hogy lehet,hogy az nincs kizárva.De ne aggódjak nem lessz semmi.Túl esünk rajta és kész. :D Köszönjük szépen.Mi aloe verával meg homeóval gyógyulunk nem vagyok híve a gyógyszereknek főleg nem szeretem az antibiotikumokat az csak rombol,de azért köszi a tippet :D Már beletörődtem és persze tudom,hogy elkaphattuk volna máshonnan is.Pl.tegnap voltunk a Tescoban és hát eléggé koszos volt a bevásárlókocsi az tuti a bacik melegágya :cry: A mi védőnőnk nem ajánlja az 1 éves gyerekek oltását,mert nem volt elegendő vizsgálat,hogy lehet.Sajnálom szegény Lilla :cry: Nem semmi tényleg,hogy Candida van egy 13hós gyereknek :cry: Tudok rá gyógynövényes italt,ha érdekel küldök privit szivesen.Látom ismered az FLP-t :D Akkor a berry tökéletes lenne Lillának a gyógyszerek helyett nem? :) Vagy épp mellé,mert akkor jobban hat a gyógyszer.Én azt adom Krisznek meg én is azt iszom.

Kata:Nem feltétlenűl magas lázzal jár mindenkinél más a lefolyása.Olyan is belehalt pl.akinek nem is volt tünete :shock: :cry: De már nem foglalkozom vele,hogy az-e vagy sem.Nagyjából már jobban vagyunk,de még nem az igazi.Nekem még folyik az orrom Krisz meg eléggé köhög még :cry: Apa már jobban van.Anyum is csak hugom köhög még eléggé.Már nagybátyám is beteg.A sima influ csak januárban lessz.Állítólag most van a H1N1 meg a vírusos torok gyulladás.A kettő közűl valamelyik van nekünk lehet válogatni :lol: :lol: Köszönjük szépen.Nagyon édesek a képek!

Dalma:Valahol örűlnék neki ha az lenne,mert akkor már nem lenne mitől félnünk :lol: Hát igen sajnos csak a halálos kimenetelűeket mondják be. :cry: De az,hogy hányan estek át rajta és semmi bajuk azt nem híresztelik vajon miért :roll: :?: :!: Grat a fogacskához!!Nagyon jók lettek a képek két kis szépség :D

Fürtöske:Köszönjük szépen.Én hallottam olyat is,hogy megelőzésképpen langyos sós vízzel kell gargalizálni napi egyszer és az meg akadályozza,hogy a vírus bejusson a szervezetbe!!Mert 3 napig a torokban van.Reméljük így marad Marci :D Nálunk is van,hogy Krisz fél az idegenektől,de férjem bátyjától szokott nagyon sírni,de 25 perc kb. és megszokja.

Nati:Sajnálom :cry: Én is már vágyom kistesóra,de apa még nem megy bele sajnos.Várni akar olyan 4 évet :cry: Eddig meg azt harsogta a tv,hogy a 20 és 45 évesek vannak veszélyben akkor most hogy is van ez :roll: :?: :!: Én már ezért nem hiszek el semmit amit a tv-ben mondanak.Egyik szavukkal ütik a másikat.

Kri:Köszike.Nem semmi :shock: Jól belehúztatok a fogacskákba :lol:

Klarissza:Hát tudod nem tutira mondta.De a mi dokinkat nagyon nem is ilyeszti meg a dolog.Szerinte csak fel van fújva ez az egész és a védőnőnk is ezen az állás ponton van.Kenetet gondoltam,hogy vetetek,de aztán úgy vagyok vele,hogy minek,ha van akkor van ha nincs akkor nincs.Most ezerrel kezelem magunkat.Csak az volt nekem gyanus,hogy az egész család szinte egyszerre lett beteg :shock: Ilyen még soha nem volt nálunk :shock: Köszike.

Csajok:Azért azt gondolom hallotátok,hogy a kismama aki meghalt csak is azért halt meg,mert az orvosa nem írt fel neki semmit a betegség kezelésére.Ha kapott volna rögtön rá valamit akkor még ma is élne :cry: Ez az orvosa hanyagsága :evil: Mert,ha rögtön kezelve van akkor nincs semmi baj.És akik még belehaltak azoknak más bajuk is volt!

csuri:Köszi aranyos vagy te is.Már jobban vagyunk :D Hogy vagy?

ission:Hát igen ebben igazad van,hogy nem űlhetünk a 4 fal között :)
Hát az lehet,hogy a fogzás miatt nem eszik.Sajnos van ilyen.Sajnálom a rossz éjszakákat :cry: Hogy vagytok most?

Katica:Igen anyu mondta,hogy találkoztatok :D Köszike már kicsit jobban vagyunk.Tudod miért mondta?Mert a doki nem is vizsgálja ki,hogy az-e vagy sem :shock: Én rákérdeztem,hogy az-e.Azt mondta,hogy lehet,de ne aggódjak nem lessz semmi baj.Hugomék osztályában elég sokan hiányoznak meg rengetegen vannak a dokinál is mindig az összes gyerek egytől egyig akik ott voltak köhögtek,de nagyon meg fájt a torkuk :cry: Szerintem csak azokat vizsgálják akik kórházba kerűlnek.Meg nekem a mellkasom szokott nagyon fájni meg a hátam :cry: Ma is eléggé fájt :cry:

Képzeljétek én fogytam 5kg :D Férjem is észre vette,de nem díjazta :cry: :D :lol:

ditta:Nem vagy egyedűl mi sem oltatunk!Már kezdtem beadni a derekam,de férjem mondta,hogy ne adassuk be.És amikor beszéltem a védőnővel ő is meg győzött,hogy ne tegyem.

Megyek kicsit pihenek.Krisz már alszik :D

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok Mindenki!

Nemsokára díszítjük a fát, meggyújtjuk a gyertyákat és örömmel figyeljük majd, amint a gyerekek mohón bontogatják az ajándékokat.

Addig viszont még van pár hét! Nyitottam egy topikot, gyertek, ötleteljünk, készüljünk a Karácsonyra együtt! Mert biztos, hogy mindenkinek van legalább egy olyan remek ötlete, ami másoknak nem jutott eszébe.

https://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... t=&start=0

Üdv, és mindenkinek jó ráhangolódást, készülődést:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest

Sziasztok!

Megjött nálam is a Mikulás. :cry: Egy kicsit szomorú vagyok, de túl kell magam tenni ezen is és továbblépni. Legközelebb velünk marad!

Kép
Kép
nati80

úgy legyen!

Kép
Kép
dalminha

Nati :? sajnálom a Mikit, nálam ugyanez a szitu sajnos :?
Na de új hónap, új remények :wink:
És ezek szerint valami volt?

Én is túl vagyok az oltáson :?
Vendég

Fürtöske:csak te?vagy Marci is?

000kata

Nem oltották be Pannát, mert hőemelkedése van... :? Amúgy volt ott egy évesnél kisebb baba is akit oltottak. Megy külföldre karira, és inkább oltottak neki, 11 hónapos.
Én mindjárt indulok az ÁNTSZ-be, este 8-ig oltanak ott is. Bakker itt Győrben szinte mindenki be lesz oltva hamarosan. Gondolom a tegnap esti Napló hatással lesz az emberekre, mi szerint itt a kórházban 2 ember került be a napokban, egy kismama meg egy férfi. Az egyik oviban 5-ből 3 gyereknek H1N1-e van, valszínű bezárnak egy időre. Durvul a helyzet. Félek, hogy későn vagyunk már Pannával. :(

Tegnap délután jó nagyot aludt K, így nem sikerült visszatartani a pisit, este nem tudott az ágyában aludni, kiraktuk a nagyágyra a szobájában. Kb 11 volt, néztük a tv-t, majd puffanás és csend... :shock: , felmentünk meglesni mi történt, K leesett az ágyról, de fel sem ébredt rá, aludt tovább. Átvitte apa a mi ágyunkba, vele aludtam, reggel meg nézett nagyot hogy került oda! :) Még szerencse, hogy ilyen mélyen tud aludni, különben ő is kelne Pannára.

Na most remélem visszatér az élet közénk! :)

Fürtöske, ti is? :) De jó!!

Reni, apa miért nem akar még tesót?
Én ezt sosem értettem. Végülis nem ő van otthon, nem neki esik ki a munkaidő, nem ők "szenvednek meg a szüléssel".

Kép
Kép
dalminha

Dalma:hát a tegnapi napló tök durva volt.Én is beoltatom Kevint ,szerdán viszem a tanácsdásra.Kornél be van oltva?

000kata

Dalma :? húú, szegénykéim!!!

Kata :) csak magamat oltattam be, meg apa is be van, de ő már régebben.
Na, és ahhoz a rendőrhöz mit szóltok, aki beoltatta magát másfél hónapja és mégis megkapta? :shock:

Marcit nem tudom beoltassam-e
én nem viszem sehova őt, még a bátyámékhoz sem megyünk, de még anyumékhoz sem.
Én ma is a tesco után gargalizáltam sós melegvizzel.Hülye vagyok? :lol:

Dalma, te írtad,hogy vitted Pannát pár helyre..... :? Nem féltél vinni?Én Marcit csak a levegőre is ki a pusztába viszem :?
Ilyen szempontból jó, hogy a városon kivül lakunk messze mindentől egy zöldövezetben
Vendég

Hát, meg a fokhagymaevés :shock: :lol: azt sem bánom, ha bűzölgök, csak tényleg ne kapjuk meg :(
Vendég

Fürtöske: anyának azt mondta a gyerekorvos hogy a virus a küszöb alatt is bejön hiába nemmegyünk sehova.Aki kintről jön, ruhán hajon is belehet hozni sajnos.
A rendőrre meg azt mondták meghalt volna ha nincs beoltva.

000kata

Kevin megkapta az oltást.Ügyes volt nem nagyon sirt.
A vállába kapta én azt hittem a kicsik comba kapják.Azt mondta a doktornő ö nem olyan vékony kaphatja a karjába

000kata

Nem okozott problémát visszaolvasni :lol: merre jártok csajok?

Katsa, hős kis Kevin, túl van az oltáson egyem is meg!Mi szerintem holnap oltatunk, anya tegnap beparázott és nem merte beadatni csak a bátor nagytesó kapta/kérte :)
Talán holnap bátrabbak leszünk :oops:

Fürtöske, Nati :cry:

Fürtöske Neked akartam írni, nálunk is vannak ilyesztő nénik/bácsik , szerintem negatív kisugárzás miatt van, a gyerekek észre veszik ám, ha valaki nem szimpi.
Anyósom a mai napig ezek a táborát erősíti. Hétvégén megérkezett L. születésnapját köszönteni ( pont 1 hónappal utána ) volt nagy sírás-rívás alig tudtuk megvigasztalni :(

Mikulás bácsi "járt"nálunk , semmi édesség csak játék. Lego Duplo állatkertet kapott Lilla , nagyon tetszik neki, egy rénszarvasos ajtódíszt a szobájára, télapós verses könyvet és kimosható filctollat.
Nagy volt az öröm :D

Dalma, priv. ment!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Előkerültem Én is. :)
Kincsőnek jön egyszerre 2 v. 3 foga és egyszerűen nem alszik napok óta. :( Már annyira sajnálom szegénykémet! Ma már jobb volt a helyzet délután is hamar elaludt, most Apukája altatja. :)

H1N1
Még Mi se oltattunk. Nem tudom Én se mitévő legyek, az ember ezt is hall, azt is hall. A barátnőm is beadadta az egész családnak ott van egy 4 éves és egy 1.5 éves gyerek. Itt is sokan beadadtátok látom. De Én még mindig bizonytalan vagyok. :( Holnap megyünk dokinénihez az agyhártyagyulladás ellenit kapjuk, együtt biztos nem adják be, de majd rákérdezek Én is mi a helyzet ajánlja vagy nem.

évi
Itt is járt a Mikulás. :) Hozott pizsamát, szabadidő ruhát, felsőket, egy gyönyörű labdát, na meg egy szép könyvet. :)

Mindjárt vissza olvasok amennyire tudok.

Kép
Kép
anya1118

Fürtöske
Köszi a dicséretet. Igen imádja a zebrát, sokat nincs rajta, mivel nem ér le a lába magától még nem tud rámászni. :) De oda megy ütögeti meg forgatja , akkor zenél és akkor rátesszük egy kicsit. Nagyon szereti! Ezek a fogak… :( Minket is nagyon megvislenek. :(

Ission
Szerintem vegyétek meg, nagyon jópofa a zebra. :) Biztos Johanna is imádni fogja!! 9 körül alszik el Johannád? Én is elég fáradt vagyok már így estére. Na, most nálunk van az, ami nálatok volt mikor írtad a fogakat. :( Szolidalitásban vagyunk. :) Nektek már jobb lett??

Dalma

Nálunk most meg is szünt a ringató, gondolom a járvány miatt, vagyis amiatt mert írta is a csaj, hogy szünet van, biztos nem ment már senki. Amúgy a pörgőseket Én az elején nem szerettem, de most már jobban szeretem Én is, meg Kincső is jobban érzi magát ott, bár most az is szünetel, mert ott meg szül a nő, aki tartotta.
De jók lettek a képek! Nekem a tüll ruhás a kedvencem , na meg a kis katica, annyira édes Pannád!!

Kata

Kevined nagyon édes! Tényleg szuper a játszótér is. Ez valahol közel van hozzátok?

Nati
Babát sajnálom. :(

Évi
Én is nagyon sajnálom ezt a kaki dolgot. :( Biztos nagyon megijedtél szegény! Ti milyen tápszer kaptatok? (csak kíváncsiság) Nekünk is napi 2-3 kaki van, de van, hogy egy sincs, de az ritkább. Mielöbbi jobbulást Lilládnak!!

Reni

Örülök, hogy jobban vagytok!! Mi a bevásárlókocsik tolókarját mindig letöröljük domestosos kendővel. :) Sőt szinte az egész kocsit letöröljük. Van mikor elég furcsán néznek ránk, hogy ott állunk már 3 perce és törölgetünk. :) Nekünk ennyit megér az egészségünk!! Amúgy is (ha nincs járvány) szerintem nagyon sok baci van rajta! :(

Kép
Kép
anya1118

Sziasztok!

Anya:Hát igen lehet nekem is bekéne szereznem ilyen törkőkendőt,mert van a gyógyszertárban :D És,hát igen az egészség ennyit megér.De azért bacika is kell kicsike :lol: Ma már sokkal jobban vagyok már nem fújom az orrom ami nagy szó :D Krisz már nem köhög annyit hál istennek :D Látom te is bizonytalan vagy az oltással kapcsolatban hát engem nem tudtak még meg győzni,hogy adassam be magunknak.Pláne,hogy olyan is elkapta akinek volt oltása.Persze azzal védekeznek,hogy amúgy tuti belehalt volna.És mi van azzal a sok emberrel aki elkapta és már kutya bajuk :roll: :?: :!: De persze neki volt más bacija is nem csak a H1N1.No,de hanyagolom ezt a témát,mert már kezdek be gyogyózni már a csapból is H1N1 folyik :evil: És borzasztónak tartom,hogy lelkileg terrorizálják az embereket nap mint nap a tv-ben meg mindenhol :evil:

Nati:Nagyon sajnálom :cry: Teljesen együttérzek veled én is csalódok amikor mikulás van.Apa hajthatatlan nálatok?Vagy azért meg győzhető?Nálunk apa néha belemegy aztán meg meggondolja magát :cry:

Dalma:Hát igen pont ezért nem értem,hogy miért kell nekünk könyörögni a tesóért :evil: Pont ezt mondtam ma hugomnak amit te írtál.Csak nálunk apa néha belemegy aztán meg hátrál ez eléggé kiborít engem néha.A múltkor a dokinál olyan jól eljátszott más gyerekekkel Krisztián és most így még jobban szeretnék kistesót.Mert látom rajta,hogy szereti nagyon a gyerekeket.Azt mondta apa,hogy azért,mert ő olyan 4-5 év korkülönbséget szeretne a két gyerek között.

Kata:Kevinnek is pénzért adták be?Hogy van most?

Rólunk:Krisztián olyan édes meg kell zabálni már bólogat,ha egyetért valamiben,de olyan édesen csinálja meg kell olyankor zabálni.Voltunk mérésen azt hiszem nem írtam még :oops: 9460gramm és 77cm :D Meg,ha valamit akar és nem engedjük nagyon meg tudja magyarázni,hogy miért lehet.Persze halandzsa nyelven :lol: Azt sajnos nagyon tudja már mondani,hogy HAGYJÁL :cry: Szülinapra főleg ruhákat kapott,mert azt kértem mivel játszani nem nagyon játszik játékokkal.Karira meg csak játékokat kértem hátha már lefoglalja majd.Most kezd játszani a zongorával is amit vettem neki pár hónapja.

Mennem kell.

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
reni_24

Reni, sztem az már sok korkülönbség. Vagy kevés. Szóval sztem inkább kicsi legyen köztük, vagy több, 7-8 év. Ha kicsi, akkor egybenőnek, ha nagy, akkor már a nagy jobban megérti mi a szitu a kicsivel. De neked a 4-5 év... visszamész dolgozni másfél évre, aztán megint abbahagyod? Jobb egybe letudni... :)

Mi csak csokiztunk mikura, már komolyan mondom nem tudjuk hová tenni a sok játékot. Sajnos a gyerekek ma már nem értékelik annyira a játékaikat mint mi gyerekkorunkban. Anno nagy respect-je volt egy-egy autonak vagy babának, most meg arra jók, hogy egymásra lehet kupacolni, meg dobálni...

Kép
Kép
dalminha

Dalma: hát igen igazad van Kevin se játszik pedig rengeteg játéka van jobbnál jobb,még is ilyenekkel van el:távirányitó,üres doboz,elemek,.............most mi se veszünk játékot,Karira szánkót veszünk remélem lesz hó.

H1n1: szerintem aki még bizonytalan az ezt nézze meg:

http://tv2.hu/Nyitooldal/Musoraink/Naplo

szerintem ez már nem játék és sajnos nem az ilyesgetésről szól,meg arról hogy 3 nap alatt kifekszed itthon.Én is rengeteget vaciláltam ti tudjátok,de nem merem kockáztatni Kevi egészséget ha valami baja lenne és nem tettem meg mindent amikor itt volt az oltás.

Anya:nincs abba semmit hogy letörlitek tök jó ötlet ilyen eszembe se jutott,bár én most kevin nem viszem ilyen helyekre.Szegényke a foga miatt most már kibujhatna.Az agyhártyaellenit a doktornő ajánlotta?nekem azt mondta csak akkor ajánja ha viszem bölcsibe.

Évi:ez a lego duplo állatkert milyen?tudsz képet rakni?

Mi jol vagyunk.Semmi baja nem lett az oltástól.
A játszótér sajnos messze van apával voltunk hétvégén kocsival,itt a közelbe semmi nincs :cry:

Csajok nagyon lelassult a topic merre jártok?

000kata

Hahó, én itt vagyok!
Kata, nekünk is fog mizzéria van! Brutál hiszti a csaj!
Ma a Praktikerben kivettem a bev.kocsiból, mert mindig hátravágta a fejét, sétált mellettem egy darabig, amikor megállt megnézni egy kis valamit, megfogtam a kezét hogy jöjjön, erre mit csinál ez a kis hisztipiszti, hátravágta magát lendületből! Akkorát koppant a feje, erre meg persze üvölteni kezdte. Jaaaajjj! Szegény fejem, mi vár még rám! Az én szófogadó nem hisztis kisfiam után ez a kis primadonna!!! :oops:

Kérdeztem Korit, mit kér karácsonyra a Jézuskától, mondta karácsonyfát! :) Aztán apa felhívta a "jézuskát" (modern korban élünk), odaadta K-nak, hogy mondja el neki mit szeretne, és mondta hogy nagy-nagy kamiont! Kérés értve! :)

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Én is vagyok :oops: , de sokszor csak olvasó üzemmódban...

Nálunk is járt Mikulás, sőt sok "rossz címre" is ment, így most annyi, de annyi édesség van itthon :shock: , de sebaj legalább sok gyümölcskenyeret sütök idén :) .

Dalma!
Ez a telefonálás nagyon jó ötlet, de ki volt a vonal másik végén :roll: :shock: :shock:
Nálunk csak azt nem értette Anna, hogyha meghalt réges-régen Jézus, akkor hogy fog tudni eljönni Karácsonykor? Hát ilyenkor kell okosnak lenni............
Anna rengeteg dolgot szeretne :roll: , már a felét el is felejtettük :oops: .
Katusnak is sok mindent hoz a Jézuska, már nem győzöm dugdosni a cuccokat.

Oltás!
Mi nem nagyon tv-zünk (minimax megy legtöbbször :wink: ), de a férjemet ma oltják, és szerintem pénteken megyünk mi is.

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Dalma, Panna igazi nőőőőőőőőőő! Én is félek az ilyen hisztis megnyilvánulástól, de előbb-utóbb elér minket is a végzet :cry:
Kori, de édes lehetett, ahogy megmobilozta Jézusnak mit szeretne kapni :lol:

Csuri, nagyon okos Annád van!!! Szoktatok járni templomba, vagy beszélgettek Jézusról?
Iciripicirid, hogy van érzed már a mozgást?
Nálunk nem tetsz. a TV Lillának, pedig néha naggggyon jó lenne, ha lekötné . Csak az egyszervolt.hu tetszik neki, de ott is csak a főoldal amikor az egeret húzgálja ide-oda :lol: :shock:

Kata, itt a duplo Kép

Anya, mi kezdetektől a Milupa tápszert esszük a 0-val kezdtük és mind probiotikus volt :roll: én nem hiszem, hogy a tápszer okozta/okozza. Tegnap beszéltem a barátnőmmel, neki 20 hónapig szopott a kisfia, soha nem kapott tápszert és 1 évesen hasmenés alkalmával u.e. volt a kaksiba :mrgreen:

Ma reggel L. hányt :evil: életében először és nagyon megijedtem. Megmutattam doktornak, változatosság kedvéért a j. oldali mandula begyulladva
:twisted: :twisted: :twisted:
mi jöhet még csajok? írt fel antibigyot, de csak ha lázas lesz akkor kell adni, azt mondja ennek vitaminokra és bő folyadékra magától gyógyulni kell, remélem így lesz.
Ebből kifolyólag oltást nem kapta meg, ezért én sem :oops: valamiért ennek most így kell lenni, még nem jöttem rá miért, bosszant kicsit a dolog, helyesebben be vagyok sz...va
Gyerekem holnap vizsgázik vezetésből (forgalom) hétvégén utaznak Pozsonyba adventi kirándulásra az iskolával, tiszta stressz az életem :(

Evi és Lilla

Kép
evi1969

csuri, Anna nagyon okos! tényleg, voltatok vele temploma? Kornél szereti a templomokat, de csak a monumentális épület miatt, meg a diszek, a zene, az tetszik neki. De még nem is gondoltam rá, hogy erről beszélgessek vele, angyalkákról szoktunk ugyan, de Jézusról még nem. :oops: :oops: Neki is van ám sok kérése, de tegnap ezt mondta a telóba megszeppenve. (papa volt a másik oldalon)

Pannának ugráló pónit akartam, d ma kipróbáltuk, még kicsi hozzá. A megatoys játékok tetszenek még nagyon. Nektek ötlet? Csuri, mint rutinos lányos anyuci, ötletek? nem akarok bazidrágát, úgysem lesz hosszú életű.

Évi, bakker ekkora már a fiad? P ténylegnőőőő. úgy tud hízelegni is, hihetetlen. megfogja az arcom két kézzel, megpuszil, hozzámbújik. K ilyent sem csinált sose. Nem a takoNY miatt hány Lillus?

ja, P harap is. Kornélt ha elvesz tőle valamit, igaz elfut már K, de ő utána, és ált az előszobában elkapja és akkor harapja meg. Én mge csak röhögök. Meg meseolvasáskor P mutatott valamit a könyvben, K lesodorta a kezét, mert nem látott tőle, erre mit csinál P? Hát persze, hogy beleharapott a kezébe. A kisvödörbe nem fért bele a kocka... ? megharapta a vödröt...
:roll:

Kép
Kép
dalminha

Csuri, leírnád nekem a gyümikenyér receptedet?

Kép
Kép
dalminha

Dalma!

Panna nem semmi csaj :shock: ! Katus "csak" eddig Anna haját cibálta, meg ha elfordult Tőle, hogy nyugiban játszhasson, akkor püfölte a hátát :? .

Katus kap egy vessző babakocsit (Annáén folyton veszekednek :roll: ), mágneses rajztáblát, bébitaxit, meg hajgumikat, hajcsatokat, nyakláncokat. A fakopáncsból rendeltem egy csomó mindent :)

Anna legalább 4-5 könyvet, társasjátékot, mosógépet, vasalódeszkát...

Evi!
Ó, szegény Lilla!
Én is a takonyra tippelnék...
Az oltáshoz (pontosabban a nem oltáshoz) állj pozitívan!
Egy barátnőm két ovis gyerekkel, és egy januárban születendő picibabával a hasában nem oltat!!!!
Azt mondja, felturbózták magukat D vitaminnal, C vitaminnal és két hónapja kúraszerűen homeopátiáznak.

Az egyszervolt Annánál is nagy siker volt régen: A "Kárókatona", meg az "Elvitte a róka".

Templom!
Anna imádja! Még nem voltunk sosem misén, nincsenek megkeresztelve, de Annát nagyon érdekli (minden).
Jézusról nem mondtam el a "teljes történetet", de azt valahogy meg kellett magyaráznom, hogyan tud eljönni.
Aztán azt találtam mi, hogy amíg élt rengeteg csodát tett, és habár nem él már, még mindig tud csodákat tenni. Például mindenkinek elhozza azt az ajándékot, amire a legjobban vágyik.....
Egyenlőre ezt érti :roll: :wink: !

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Dalma!

Az én gyümölcskenyerem annyira egyszerű, hogy szerintem nem is gyümölcskenyérnek kellene hívni :lol: :oops: ! Azt hiszem vizes piskótának is mondják....
(Sokszor próbáltam máshogy, de ez vált be a legjobban!)

Egy őzgerincformához:
4 tojás
8 evőkanál liszt
8 evőkanál cukor
fél teáskanál sütőpor
4 evőkanál víz
4 evőkanál összevágott dió, mazsola, csokimikulás :) , aszalt gyümölcsök, mogyoró stb. (ezeket előre összevágom, összetöröm és belisztezem. Egyrészt akkor nem süllyednek le a forma aljára, másrészt nem eszegeti meg a család :wink: )

A tojásokat felverem (nem kell különválasztani), amikor jó habos, beleteszem a cukrot, majd a lisztet és a sütőport. Mindegyikkel kicsit keverem, majd végül a vizet és a sokmindent.
Bele a vajjal kikent, belisztezett formába és kb 20 perc alatt kész.
Közepes hőfokon süsd, de mielőtt kiveszed szúrd meg, hogy tényleg jó-e a belseje!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Évi:köszi tök jó ez a lego :lol: Ne idegeskedj nem lesz semmi baj.Hány éves a nagyobbik gyerköc?
Kevin szereti a mesét a jim jam szokott menni van egy mese amit imád barney és barátai egy lila dinó van benne meg gyerekek és énekelnek 30perces de áll és nézi nagyon édes és táncizik

:lol:

000kata

Csuri, lenyúltam a receptet 8) :lol: :lol: :roll: köszönöm!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Kata, 207 hónapos :lol: :lol: :wink:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Dalma. az ugráló póni olyan, mint az ugr. zebra? Akkor nekünk se lesz jó :twisted: Lilla is kicsike :cry:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok :)

Dalma :) Nem semmi kiscsaj Panna!! :lol:
Marci meg mérgében fejelni szokott.Valamelyik nap is úgy lefejelte az orromat, hogy megeredt a vér belőle :?

Kata :) Marci is a Jimjamot szereti, de ő a Tork-ot, az erdei manót :D

Templom: Mi 6 hós korától hordjuk Marcit misékre és nagyon fegyelmezetten viselkedik, esténként imádkozunk is, az "én Istenem, Jó Istenem, lecvsukódik már a szemem....."és sokszor ő figyelmeztet, hogy összerakja a kis kezeit :lol: Már mondtam anyunak, hogy ez a gyerek pap lesz :? :lol:
meglátja a feszületet, vagy Mária képet, szobrot, Jézust, akkor is összeteszi a kezeit :)
Vendég

Fürtöske:de édes Marci :lol: ahogy este rakja össze a kezét,miota imátkoztok?

000kata

Kata :) Hát egy jó hónapja imádkozunk együtt :)

Én gondolkjodom az oltáson a Marcinak, mert péntektől nagyon hideget fagyokat mondanak, ami azért kidögleszti a vírusokat, és pont mire védett lenne 2 hét után, már lehet lezajlik addigra ez a hülye influ. :?
Vendég

Fürtöske: a virus még csak most fog kezdődni nézd meg a naplot amit belinkeltem.

Vera:jobbulást nektek.Mennyi a láza Izusnak?nem lehet a szuritól?Kevinnek is hőemelkedése van.

000kata

vera, Kata :? jobbulást a babuciknak!Na, hát most tényleg lehet nem oltatom Marcit :?
Vendég

Fürtöske: ez miatt?egy kis hőemelkedés normális.37.2 volt kevinnek rá félóraára már csak 36.7. Jókedvű,semmi baja még a kezecskéje se fáj.Vera Izája meg biztos nem attól beteg.

000kata

Kata :? hát én olyan tanácstalan vagyok.... :(
azt is hallottam, hogy az oltás ugyanolyan kockázatos, mint a nemoltás, tehát ugyanúgy megbetegedhet :(
Viszont aki kicsiket beoltottakl, még rosszat nem hallottam, márhogy bármi bajuk lett volna :)
Hát, egyenlőre marad a karantén itthon meg a sok vitamin :?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?