Sziasztok csajok!
Tegnap egész este próbálkoztam belépni, látom, csak nekem nem sikerült

meg fogom nézni a gépemet, mert ez így nem oké
Kisorinak új alvási rendszere van, eszik 22 körül, aztán csak 4-5 kel, utána 8-9, még alszik...
Tegnap über zizi volt... valami lehetett a levegőben.
A tejcim egyre fogy
Pedig ráteszem, fejek, iszom mindenfélét, stb...
Csajok, akinek van
elektromos mellszívója, melyikeket ajánlanátok? És melyiket nem?
Sokmindenre akartam reagálni, de tegnap óta elszálltak a fejemből, visszaolvasni most nem nagyon tudok
Egyre mégis:
Erika!!
Sajnálom, hogy így érzel, a legfontosabb, hogy először is magadat fogadd el!!! Ott kezdődik minden. Nekem is időbe telt, míg elfogadtam, hogy igen, plusz kilók az alapon felül, a zebrának kevesebb csíkja van, mint nekem, ilyenek. Plusz nekem alapból van egy pici fóbiám, mert hát valljuk be, én hol vagyok kategóriában az enyim kisportolt testű, jóvágású Apikától

plusz ezt a rosszindulatúaktól vissza is hallom.... Ezen általában azért túlteszem magam, de néha előjön... szóval, először is próbáld meg magadat elfogadni, apróságok segítenek, mint például reggel kicsit rendbetenni magadat, én mostanában picit korábban felkelek, mint a babó (persze 4-gyel teljesen más). Vegyél fel szép felsőt otthonra is, fülbevalót, (egyszer ezt Dorka szuperül megfogalmazta valahol)
Mindenki előtt tanúsítom, mint egyedüli Erikát-személyesen-ismerő, hogy SEMMI GOND NINCS SE VELE, SE AZ OTTHONUKKAL!!!!!!!! 2x voltam ott, mindig csinin nézett ki, tök frankó kis lenge ruci először, sportos otthoni másodszor, a haja belőve (én naponta, ha 1x fésülködök, van helyette egy hajgumim), anyós meg monnyon le, ha a lakást kritizálja, minden a legnagyobb rendben, gyerkőcök is!!! Semmi káosz! Sőt, inkább én vágtam le a cuccomat a szoba közepére!!
És itt kicsit ellentmondok a többieknek!!
Ha nálatok nem működik a combfix, csipkés melltartó, smink, akkor ne azzal fogd meg Apikát! Abban egyet értek, hogy meg lehet találni az összebújás helyét és idejét, persze ez az alvástól vesz el időt (meg a Babanettől

). Nálunk smink nem megy, csipke sem, Apa a természetességet szereti, ok, a szőrt nem

tehát pl nálunk többet ér egy sima pamuttanga mint bármilyen szexi kiegészítő. Sőt, állítom, a legjobb, ha nem is bújok, egyszerűen csak előtte öltözöm át. Tuti siker, nem mindig tudom befejezni

Jah, és mindig akkor esik ki valami a kezemből, amiért le kell hajolni
Komolyra fordítva, ha tudod, hogy Apának mi jön be, akkor ott kezd, persze, lehet, h kis szervezést igényel a gyerkőcök miatt. És fontos, hogy amikor úgy érzed, hogy itt az ideje, ne erőltesd. Szép lassan kel újra megtalálni a hangulatot, lerohanásnak nincs értelme. És ami sztem fontos, nem biztos, hogy magaddal kell kezdeni, úgy értem, miután te magaddal kibékültél, ne te legyél kihívó, hanem őt erősítsed... nem kell beszéd, nézz rá úgy, csípj a fenekébe, ha elmegy melletted, netalántán érintsd meg (nem feltétlenül a vállát :wink) ha megjön a harci kedve, akkor neked is jobb, úgy érzed, meghódít...
Valamint ugyanúgy, ahogy te most vergődsz az anya és a nő szerepe között, ő ugyanúgy a a családfenntartó apa és a férfi között!!
Na, ennyi hirtelen, még írok, ha beugrik, lehet, hogy ez inkább blogos téma, de kijött, na....
Erika, próbálok beugrani szerdán, de lehet, h be kell menjek az edzésre, és akkor nem fog menni.
Megyek kicsit otthont formálni a lakásból, Apa minnyá hazaér az utazásból!