A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Kriszti,Babcika sajnálom a du nem alvást(még csak ott tartok),de.......egy kérdés,mivel enyim babó leginkább 12-15-ig alszik,de már egy jó ideje csak kint a levegőn,mi lenne ha gyerkőcökkel levonulnátok,nagyobbak egy óra rohangálás után kifáradnának kicsi alszik,és ha felmentek van esély hogy kicsi tovább szunyáljon,a nagyok meg ha ki nem dőlnek,de talán nyugodtabbak lesznek......vagy ezt én naiv 1 gyerekes anyuka gondolom így? :?

sutimano76

Andi,baszki 8-5-ig??????????????jesszus!!!

Tengdi boldog 20. szülinapot!!!!! :D 30 után viszafelé kell számolni,nem tudtad???????????,

Hát tudom Kriszti hogy ez nem a legjobb tanács,de jézuska még figyel ,a télapó meg megjegyezte jövőre :wink:

Tisz,cipősdobozba azt teszel amit akarsz...nem kell új dolog!!!!

Kriszti ,tűzoltóék tudnak mikulásozni!!!! :lol: :lol: :lol:

Scoop,kacagott,de jó,szép súly....ököl,hátnemtomsajna!!

ÁÁÁÁÁÁÁ,megint eszembe jutott valami...Erika,Lotti egyáltalán nem dagi,mert tegnap Berninek is találtam piros foltocskát a nyakinca redőben,szóval ettől még nem az!!!!

sutimano76

ááááá, én nemtok aludni :evil: apa péntek óta nincs itthon, holnap jön haza, már több, mint egy hete no sex, és már viszket :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: na nem, ez csak poén, mind amellett, hogy hiányzik, de valahogy áááááááááááááá, nemtom, be vagyok sózva, hogy már lenne itthon, pedig úgy ment el, hogy összevesztünk, pedig nemszoktunk veszekedni, max szócsatázni, ha vmi nem tecc, de az más.......na remélem van, aki megértette, mire gondoltam :lol: :lol: :lol: asszem elvesztem a blogos szüzességemet.......... :oops: :lol:

KépKép
Kép
scooper

még mindig talpon :lol: :lol: :lol:
Scoop, micsoda szép méretek! :) az ökölbe szorított kéz /ha nem folyamatosan van/ akkor még teljesen normális.

Süti, működhetne, ha Luca babakocsis lenne, mert ha elalszik, akkor alhat tovább a verdában, amit a badibilder anyja felcipelt a 3.ra gyerekestül, meg Atistul ;) De mivel Luca kendős, így kicsit más a szitu, de nem is lett volna ezzel sem gond, na bumm addig vagyok lent velük amíg Luca alszik, ha a kisasszony hajlandó lett volna tudomást venni a világról, s nem csak cickón lógni, feszíteni stb ...
Így aztán 3 gyerek volt az udvaron 1 gyerek meg nem... Megjegyzem, Ati sem aludt ma egész nap, pedig volt a levegőn, hideg is volt, futkozott is, aztán mégse...

vicger

süti, eztet jó megasssszontad:
[quote]S írta:coop,kacagott,de jó,szép súly....ököl,hátnemtomsajna!!
:lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

Scoop hajrá dobd be a közösbe, úgysem lesz itt alvás egy darabig még....;)

Banyek, azért ma mindent el lehetett mondani rólam, de azt, hogy 4 gyerek anyja voltam, na azt nem. Mert hogy max másfélé.... és ég a pofám... de annyi vigasztal, hogy az elhanyagoltak szabályosan élvezték az elhanyagolást....
Én meg már láttam magam előtt, ahogy Ati elvadult gengszterként veri szét az ovis társak fejét a homokozón... :( 8)

vicger

kriszti, mért voltál elhanyagolva? lemaradtam :oops: gengszter Ati :lol:

KépKép
Kép
scooper

fut-fut, mert bepisil..............már kb 5 órája tartogatom :lol:

KépKép
Kép
scooper

Kicsit rólunk is!

voltunk nagyizni,Berni nem kapott semmit mert még kicsi alapon :cry: karira viszont jön a jézuska!!!huuuuurrrrráááááá

Berni odafelé bealudt(kb.20 perc),majd megálltunk tesconál,és épp hogy beértem,hívotta férjem,hogy rohanjak ki mert Berni sír-finoman fogalmazott,mert hallottam a teloban,hogy sikít,na rohanás ki,én etettem(bár nem volt kajaidő éppen,de hát igény szerint vagyunk,evett,apa meg bement megvenni ami kimaradt tegnap....anyóséknál 12-15.20-ig alvás,aztán hazafelé megint bealvás(20 perc).átjöttek nővéremék és szórakoztatták,aztán egyszercsak sírva sikítás.....és itt kezdődnek a gondok,segítsetek mit csináljak....17-18 között van egy rövidebb alvása,aztán 18.30 -tól kezdődik a műsor,hol sír hol nem,cici nem kell,cumi nem kell,játék mégannyirase....na szoba befűtés,és ahogy leteszem a pelekázóra,onnatól nyugi,tudunk beszélgetni vele,tornázunk....fürcsizünk,aztán öltözésnél újra indul a sikítva sírás,néha megy a cici és pici alvás,de nem mindig....ma pl.: 18.kor evett,fürcsivel végeztünk olyan 19.30 körül,persze cici nem kell,bölcsőtartásba erőltetés mellett cumival a szájban nagy nehezen lehunyta szemét és kb 45 percig aludt,aztán egyszer csak izgésmozgás és szintén sikítva sír fel,nem tudom cicire rakni,lábát nem húzza,sejtvén nem pocigondok.....ma cumival mikor kicsit megnyugi akkor párom mondta hogy ilyenkor próbáljak cicit és bejött,de amikor sikítva sír,akkor könnyek is jönnek......én meg nemtom mi baj lehet!!!én már gondoltam:fogra,álmosságra,vagy bármilyen de hol lehet fájdalomra,az éhséget cak azért zárnám ki,mert általában kaja után 1-1.5 órával van és nem fogja el a cicit.
Amúgy holnap megyünk dokkerhoz,lehet szájpenésze van!!!

húúú,asszem ezt most tök zagyván írtam le ,de nekem lassan 18.30- tól kezd görcsbe rándulni a gyomrom,és félek a 21-ig tartó műsorig,ja merthogy 18-kor eszik és ugyi normál esetben 21-kor lenne a kövi.....és eszik is 21 körül és utána általában el tudom altatni,de volt már többször hogy gw-t adtam,mert csak pocira gondoltam,és a gw után mindig megnyugi,lehet van benne nyugtató???

Na jó éjt,menek én is aludni,tegnap fájt a fejem és ma reggel is,gondoltam beveszek egy algopirint,de elolvastam a betegtáj-t és nem lehet szoptatósnak,na remek,akkor mit vegyek be,a neten találtam egy oldalt,ahol elég sok szoptatós írta hogy ezt ajánlotta dokija,így egy felet bevettem,majd míg reggel apa vigyázott Bernire ,én alhattam még 1 órát,utána kisimulva fejfájás nélkül keltem...asszem ezentúl ez bevett vasárnapi műsor lesz!!!

sutimano76

Kriszti,ja értem,na ez így gáz.....akkor összeteszem kezem,hogy Berni babakocsis baba....Ati nem dőlt ki egy hidegbe való futkozás után???? Kép és ha kivennéd az elemet belőle :D
bocsibocsi nem akartam viccelődni a kínodon,remélem már mindenki alszik!!!küldöm az álommanókat!!!

Scoop,bocsi ,kissé fáradt vagyok,menek is alunni!!!!

mostmár tényleg jóccakát!!

sutimano76

ne hagggggggggggggyatok itt!!!!!!!!!!! együttérzést kérek :lol:

KépKép
Kép
scooper

Scoop, én nem voltam elhanyagolva :D én hanyagoltam el a nagyokat és Atit, mert Luca előre nem bejelentett sztrájkot hirdetett...

Süti passzolom... front, nyüzsi, túlpörgés, ne adj Isten vmi fájdalom

vicger

Scoop, ne hari, de most ez ügyben lehet, h kevesebb együttérzés akad bennem.. :oops: .. báááááááár, én is ágyba akarok kerülni már :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

:lol: ja értem, te hanyagoltál..........nem ők téged.......

én is fáradt vagyok, de úgy, de úgy végig tudnék pofázni egy éjszakát! :lol: régebben skype-on beszéltem sokat barinőmmel éjszakákon át, de most nincs nete :? annyira antiszociális lettem......egyetlen egy barinőm van itt irsán, ő is egy 3 gyereks 35 éves csajszi, majdhogynem anyám lehetne :shock: :lol:

KépKép
Kép
scooper

nnnnaaa... khm... most nyáron leszek 34 :lol: :lol: :lol:

vicger

egyébként nem lehet akkora gond a korkülönbség, ha a barátnőd :):)

Párod megint messze dolgozik?

vicger

nem gond a korkülönbség, tökre elhülyülünk, basztatjuk egymást.......nincs ezzel semmi gond, csak másoknak ez furi.......bár mindig is az érettebb-felnőttebb-30 feletti emberek társaságát kerestem, már gyereknek is
Csak néha jó lenne egy-két velem egykorú barátnő, bár ha lenne, akkor meg nem kéne, mert nekem nem az a legnagyobb problémám, hogy az aktuális pasimnak milyen autója van, meg hogy letört a körmöm és gyorsan telcsizek időpontért a manikürőshöz, meg hogy már nem divatos a rucim, meg már három embernek is olyan telója van, mint nekem, szóval apucinak szólni kell, hogy azonnal vegyen másikat :?

igen, apa jó mecccce pesten őrködik

KépKép
Kép
scooper

Na látod :) jó is az a 30, ha van!

Basszus, itt van mindjárt éjfél, s a kisasszonynak esze ágában sincs aludni konkrétan egész nap. :shock: :shock: :shock: :shock:

Ciki, nem ciki ma elkövettem a főbűnt saját elveimmel szemben, s letettem a kiságyába, s hagytam, hogy panaszkodjon. kb 3 perc után elaludt, aztán kb 5 perc után fel is ébredt. Szóval tök mindegy minden ma... Csak mellé most lelkifuri is van, hogy szebb legyen az élet...
s mindjárt ébresztő, mert holnap suli... brrrrrrrrrrrrrrrr

vicger

szerintem 3 perc sírni hagyástól ne legyen lelkid......én nagyon szigorúan vettem a "csak akkor lehet kézben, ha gond van" elvemet, és meg is lett az eredménye :wink: lelketlen banyának tartotok, tudom :lol: de mi már este 9től reggel 8ig ébredés nélkül alszunk :wink: és eljutottunk odáig, hogy ha valamiért sokat van kézben, pl nagyi, nagypapa itt van és dögönyöz, vagy valahol vagyunk, és azért, akkor sem nyafizik, ha leteszem........persze vannak übernyügi napjaink, de már nem jellemző

nagyon keressük egymás társaságát, nem tudunk betelni egymással. ha nem lát, nem vagyok szem előtt, panaszkodik a falon a képeknek, vagy a zenélőjének, ha meg lát, akkor szikrázik a szeme, annyira nevet az egész arcával, hogy olvadok, napi 10szer minimum bőgök.......és én is, ha dolgom van, igyekszek, hogy mehessek a Törpimhez......le szoktam tenni az ágyra, föléhajlok, és dumálok neki, ő meg csak mondja a magáét és a kacag :lol: imádom.........

KépKép
Kép
scooper

kisasszonynak meg megy az altatóangyal :wink: :lol: próbálták pihe-puha valami (takarót) a homlokára tenni, úgy mint süti? mi is onnan tanultuk, és már nyunyó nélkül nincs alvás.....simogatni szoktam vele az arcát, és kicsit rajta hagyom...ha már mélyen alszik, leveszem

KépKép
Kép
scooper

suli: minek az???????? :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

remélem Luca elaludt, azért nem vagy itt :wink:

KépKép
Kép
scooper

na akkor most már én is tényleg megyek....mindekinek szép álmokat............

KépKép
Kép
scooper

elvileg alszik, de lehet, h csak át akar vágni :):):)

milyen suli?

pelussal alvás: frászt kapnék... de lehet, h legközelebb kipróbálom :)
lelketlen banya: jaja :):):) de így a szép :) én igyekezlek meggyőzni arról, h kicsit kényeztesd, Te meg egyik fülön be, másikon ki :):):):)

na gyors vízszint,
Pá!

vicger

most nézem, nem 511-nél hanem 518-nál maradtam le :lol: de menjek már aludni :evil: :lol:

KépKép
Kép
scooper

[quote="vicger"]e írta:vicgerlvileg alszik, de lehet, h csak át akar vágni :):):)

milyen suli?

pelussal alvás: frászt kapnék... de lehet, h legközelebb kipróbálom :)
lelketlen banya: jaja :):):) de így a szép :) én igyekezlek meggyőzni arról, h kicsit kényeztesd, Te meg egyik fülön be, másikon ki :):):):)

na gyors vízszint,
Pá!

én szeretgetem, kényeztetem is, erről nem kell meggyőzni!!! és kikérem magamnak, hogy egyik fülemen be, a másikon ki! be se megy :lol: :lol: :lol: :lol: na nem komolyan venni.....iszom minden szavadat, olyan okosakat tudsz írni.........

tudom, még mit akartam: apa kitalálta, hogy oltassuk be magunkat h1n1 ellen :evil: :shock: mondtam ezt előbb kellett volna........plusz én qurvára félek az oltástól :shock: :? :oops: arról nem is beszélve, hogy Törpit akkor is megfertőzhetem, ha oltva vagyok.........ha valaki kitalálja azt az oltást, ami garantálja, hogy nem fertőzöm meg a gyerekem, gondolkodás nélkül beadatnám, de így nem........mondtam, ő azt csinál, amit akar....na mostmár tényleg zavarjon el valaki!!!

kriszti, jó éjt!
ui.: írtad a sulit, hogy reggel gyerkőcöknek suli, erre írtam, hogy minek az :wink:

KépKép
Kép
scooper

Reggelt!

Én nem tom mi van velünk,de én most fekszem le :cry: :twisted:
No comment,elképzelésem sincs mi az ok :roll: :roll: :shock: :oops:

Kép
v.andi

Jó reggelt!

Kriszti Róza ebbe adamo.hu nagyon szeret aludni, nekem is kendősbaba...de a derekam nem bírja már...így gondoltam erre a kendős-hatásra, nappal ebbe alszik....

KépKép
KépKép
zsalyam

KépKép
KépKép
zsalyam

Jóóóóóóóóóóóóóó reggelt!!!!

Egy hétvégét kihagyok... s 4 oldalt kell visszaolvassak... :? :? :? :? nnnnooo nem baj.... így jár aki bekap egy kis vírust s mellette még fertőz is.... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: nooo elkezdek visszaolvasni.... 8) 8) 8) 8) 8)
vikiviktor

Bocccccccccccs csajok... tényleg nem evett eddig Dóri... :? :? :? de nem tudtam már visszajönni.... Kép

Kata...
ja tényleg ki vagyunk emelve a fogyitáblában... :wink: :wink: :wink: és aki nem írta még be a súlyát, titkolják??? Hm???? Én beírtam, mert nem titok... :wink: meg aztán ez van... :lol: :lol: :lol: meg rohadtul kíváncsi is voltam, nnnno :lol: :lol: :lol: :lol: ... DE én még nem kezdek semmilyen diétát.... nem baj, hogy akkor meg beírtam???? :? :? :? :shock: :shock: :shock: Én úgy gondoltam, hogy majd csak a karácsonyi nagy zaba után januárban kezdem.... :wink: :wink:

Andi... Barnabás Miku-képe szuper... zabáljam meg!!!! :lol: :lol: :lol:

Süti... Berni micsoda szuper ruhácskákat kapott!!!! :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: És milyen édesen alszik... :) :) :) éééééééééééééés egyre jobban Te ez a kiscsaj! :wink:

Anna.... igen eltaláltad... elhúztam fertőzni.... :lol: :lol: :lol: :lol: ha már én is úgy kaptam... gondoltam tovább adom... :wink: :wink: :wink: nooo ez nem volt ennyire tudatos, de sajnos igaz.... :( :( :( tegnapra már a páromnak is fájt a torka... :? :? :? :? :cry: :cry: :cry: :cry: Én már szerencsére jobban érzem magam... igaz még nem vagyok 100 %-os... de nem adom fel... :wink: :wink: :wink: eszem a fokhagymát is .... :wink: :wink: :wink: :wink: meg a homeos cuccokat... :wink: meg pihizek is... meg iszom rengeteget.... :wink: :wink: meg fáj a torkom.... :? :? :? :? :cry: :cry: :cry: :cry:

Nooo ezt elküldöm ... el ne szálljon....
vikiviktor

Viki, benyomtam a csupa nagybetűt, azért írtam, hogy fertőzöl :lol: :lol: :lol: :wink: 4 oldal nem is olyan sok egy hétvégén!!!

Kriszti, jók a képek :wink:

Scoop, jó lehet, amikor kacag rád :D Én is anyád lehetnék :wink: :lol: :lol: :lol:

Süti, Van a gyerekeknél egy olyan dolog, kb. 3-6 hónapos korukig, hogy esti panaszkodás, de az nem sikítva sírás szokott lenni, én sem tudom, mi lehet ez :(

Andi, ez nagyon rossz lehet :(

Megyek, mert van itthon 5 beteg gyerekem, nem is, csak 4 :wink: majd hébe-hóba jövök!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Erika... mikulás- foci.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kriszti.... miku-ünnepség.. szuper!!! Díszlopóbunkó... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: nekem is az jutott elsőre eszembe, hogy Móni szemétkiborítóbunkójával kellene összekötni és a holdra küldeni.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Jaaaaaa és még a növénykiásóbunkót is ki kell lőni melléjük.... :wink: :wink: (meg még lenne egy pár bunkó aki mehetne velük... :wink: :lol: :lol: ) Ex-el való beszélgetés... Kép

Andi... nem csak a zöld miku-ruhás Barni csudás.... de a piros ruhában is szuper!!! Tök jó az avatarod!!!! :wink: :wink: :wink:

Babcika... olyan hihetetlen, hogy Andris nem ismerte fel apát.... :wink: De tök jó!!!! Kép Virgács.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Móni...
Julcsi mikulás... milyen szééééép!!!! :) :) tesós kép szuper!!! :lol: :lol: :lol: fürcsis kép.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Boboka... kaki... :lol: :lol: :lol: :lol: ha lehet most erről képet nem kérünk.... Kép

Nooo ezt is elküldöm.... :wink:
vikiviktor

Sziasztok csajok!

Tegnap egész este próbálkoztam belépni, látom, csak nekem nem sikerült :evil: meg fogom nézni a gépemet, mert ez így nem oké :cry:

Kisorinak új alvási rendszere van, eszik 22 körül, aztán csak 4-5 kel, utána 8-9, még alszik... :D

Tegnap über zizi volt... valami lehetett a levegőben.

A tejcim egyre fogy :(
Pedig ráteszem, fejek, iszom mindenfélét, stb...
Csajok, akinek van elektromos mellszívója, melyikeket ajánlanátok? És melyiket nem?

Sokmindenre akartam reagálni, de tegnap óta elszálltak a fejemből, visszaolvasni most nem nagyon tudok :evil:

Egyre mégis:
Erika!!
Sajnálom, hogy így érzel, a legfontosabb, hogy először is magadat fogadd el!!! Ott kezdődik minden. Nekem is időbe telt, míg elfogadtam, hogy igen, plusz kilók az alapon felül, a zebrának kevesebb csíkja van, mint nekem, ilyenek. Plusz nekem alapból van egy pici fóbiám, mert hát valljuk be, én hol vagyok kategóriában az enyim kisportolt testű, jóvágású Apikától :cry: plusz ezt a rosszindulatúaktól vissza is hallom.... Ezen általában azért túlteszem magam, de néha előjön... szóval, először is próbáld meg magadat elfogadni, apróságok segítenek, mint például reggel kicsit rendbetenni magadat, én mostanában picit korábban felkelek, mint a babó (persze 4-gyel teljesen más). Vegyél fel szép felsőt otthonra is, fülbevalót, (egyszer ezt Dorka szuperül megfogalmazta valahol)
Mindenki előtt tanúsítom, mint egyedüli Erikát-személyesen-ismerő, hogy SEMMI GOND NINCS SE VELE, SE AZ OTTHONUKKAL!!!!!!!! 2x voltam ott, mindig csinin nézett ki, tök frankó kis lenge ruci először, sportos otthoni másodszor, a haja belőve (én naponta, ha 1x fésülködök, van helyette egy hajgumim), anyós meg monnyon le, ha a lakást kritizálja, minden a legnagyobb rendben, gyerkőcök is!!! Semmi káosz! Sőt, inkább én vágtam le a cuccomat a szoba közepére!!
És itt kicsit ellentmondok a többieknek!!
Ha nálatok nem működik a combfix, csipkés melltartó, smink, akkor ne azzal fogd meg Apikát! Abban egyet értek, hogy meg lehet találni az összebújás helyét és idejét, persze ez az alvástól vesz el időt (meg a Babanettől :lol:). Nálunk smink nem megy, csipke sem, Apa a természetességet szereti, ok, a szőrt nem :wink: tehát pl nálunk többet ér egy sima pamuttanga mint bármilyen szexi kiegészítő. Sőt, állítom, a legjobb, ha nem is bújok, egyszerűen csak előtte öltözöm át. Tuti siker, nem mindig tudom befejezni :D Jah, és mindig akkor esik ki valami a kezemből, amiért le kell hajolni :twisted:
Komolyra fordítva, ha tudod, hogy Apának mi jön be, akkor ott kezd, persze, lehet, h kis szervezést igényel a gyerkőcök miatt. És fontos, hogy amikor úgy érzed, hogy itt az ideje, ne erőltesd. Szép lassan kel újra megtalálni a hangulatot, lerohanásnak nincs értelme. És ami sztem fontos, nem biztos, hogy magaddal kell kezdeni, úgy értem, miután te magaddal kibékültél, ne te legyél kihívó, hanem őt erősítsed... nem kell beszéd, nézz rá úgy, csípj a fenekébe, ha elmegy melletted, netalántán érintsd meg (nem feltétlenül a vállát :wink) ha megjön a harci kedve, akkor neked is jobb, úgy érzed, meghódít...
Valamint ugyanúgy, ahogy te most vergődsz az anya és a nő szerepe között, ő ugyanúgy a a családfenntartó apa és a férfi között!!
Na, ennyi hirtelen, még írok, ha beugrik, lehet, hogy ez inkább blogos téma, de kijött, na....

Erika, próbálok beugrani szerdán, de lehet, h be kell menjek az edzésre, és akkor nem fog menni.

Megyek kicsit otthont formálni a lakásból, Apa minnyá hazaér az utazásból!

floranan

Scoop, írtam neked a blogba!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Flora, miből gondolod, hogy fogy a tejed?

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

hát tudom én az elméletet Anna, de én már annyit változta az iszonyatosan nehéz természetemből, hogy az elmondhatatlan, és még fogok is, de ez nem megy gyorsan. Lassú folyamat, bár a lényeg, hogy felfelé ívelő.
Én olyan szinten voltam frusztrált és agresszív, hogy rendszeresen fizikálisan mentem neki az exeimnek, nem ismertem kompromisszumot, na nem is sorolom tovább. Kőkeményen dolgozom magamon, de nem mindegy, hogy valaki egy túlfűtött, tüzes, agresszív természetből alakul át, vagy egy eleve szolidabb alkatból.
na most mennem kell, de visszajövök s még ezzel kapcsolatban íírok.

mert összetettebb dolog ez szerintem.

de amúgy igazad van, csak leírom a tegnapi sztorit.

Kép
Kép
tengdi

lányok.......aaaa jutott eszembe.....
hogy nem lehet, hogy valójában nem is apákkal van a baj hanem ti nem akarjátok a szexet különböző indokok miatt?

KépKép
dorkamartini

Tegnap
Kép Rénszarvasbőrbe bújt oroszlán Kép A rénszarvas arcra esete Bob Marley-val

floranan

és ez egyáltalán nem biztos hogy tudatos....

de lehettek bármilyen szexi combfixben ha közben azt sugározátok kifelé, hogy
ha hozzámérsz kinyírlak!!!!

KépKép
dorkamartini

[quote="laki papné"]F írta:laki papnélora, miből gondolod, hogy fogy a tejed?

Abból, hogy egy hete kisori megint nem hajlandó cicizni, max 5 másodpercig alkalmanként, fejek, és napi max 60 jön le jó pár napja.
Azért akarok elektromosat most, mert akkor próbálom még gyakrabban lefejni.

floranan

Dorka!

Én már írtam korábbi hsz-ban , hogy igen, nálam menekülés az anyaszerepbe, valójában érintésfóbiám van, nem a pasi ahibás..... :wink:

De: azért tegyünk különbséget szerelmeskedés és d*gás között( bocsánat a vulgáris megfogalmazásért, de nem tudom szebben mondani)-igazából ezt a blogba akartam írni, de elszállt....
szóval,persze az is kell, hogy apa elkapjon egy lehajolás , vagy mittudomén közben, de az nálam a 2. kategória. de nekem most idő kellene, hosszas újra egymásratalálás, stb. Na erre nincs mód mostanában.Nem az a két perc hiányzik, azt megoldanám máshogy :oops: :wink: . Ahhoz viszont, hogy újra SZERELMESKEDJÜNK,igenis idő és hely kellene.... :cry:

Kép
arvaerika

Floranan: köszi :wink:

Kép
arvaerika

Astrid... gyöngy... :evil: :evil: :evil: :evil: egyedüllét Dórival... :lol: :lol: vasalás... :? :? :?

Erika... Húúú ezeket a pontokat jól összeszedted.... nagy simi Neked!!!!!! Dóri nyaka is tokás... vagyis pontosítok... Dóri nyaka tokás! (Csunyeszka egyszer azt írta hurcikás... Csunyeszka hol vagy????? ) nooo én gabi hintőporozom... :wink: :wink: :wink:

Hú Anna dejókat írtál.... :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: és Kriszti Te is.... :lol: :lol: :lol: :lol: és Timi Te is... :lol: :lol: :lol:

Bakker... enyim babó minden szopinál betojik... :shock: :shock: :shock: :? :? :? ami nem baj!!! Az előbb volt egy teljes átöltözős program, mert rendesen összetojt mindent.... :lol: :lol: :lol: :lol: (ez kb... 20 perce volt... ) nnno most a pihiszékben csücsül és erőlködik rendesen... és a peleka hangok sem semmik... nooo asszem megszabadítom ettől a pelustól.... :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Tengdi... Boldog születésnapot!!! utólag... :oops: :oops:

Rita... még nálunk is tart az "ugrálás"... :? :? azért nagyon remélem nem 1 hónapig fog tartani.... :wink: :wink:

[quote="vicger"]S írta:vicgerüti, Babcika, Rita, Viki, Manó, Bibi, Andi, többiek??? Elvitt benneteket a krampusz???

Köszi Kriszti... nagyon jót röhögtem.... Kép
vikiviktor

Üdv!

Lányok ez a 3hós ugrás éjjel is tart?????????? Mert Maci idáig egyszer kelt éjjjel már jó ideje, most szombat óta dupláz megint. És most olyan hajcihővel kelt, hogy szegény Anna is felkelt, fél 12-től egyig le se tudtam tenni. Kaja után is nyügölődöt. Egykor nagy nehezen elaludt, aztán fél 5-kor újra riadó. Akkor már kértem apát, hogy menjen kajcsit készteni, így Anna legalább nem kelt fel, de én tök kialvatlan vagyok :(

Andi: Miki kép tök jóóóóóóóóó!

Tengdi: Utólag isten éltessen!

Süti: Köszi, hogy hívtál, már akartam írni. Anna ari volt mikor mondtam, megegyeztünk, hogy majd jövőre hátha összejön. Amúgy meg nem irigyellek. Nekem ez a dupla keléses buli is éppen elég :(

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

[quote="laki papné"]
írta:
laki papnéErika, titokban mi nagyon örülünk, hogy egész héten nincs otthon a férjed, legalább jó sokat írsz ide nekünk :wink: :lol: :lol: :lol:

Húúú ezen is.... Kép Kép
vikiviktor

jó reggelt :) én is megkezdem a lehetetlent :wink:

most értünk haza az oviból, mert fotózás volt ... Mikulással, anyával, lovas Mukival, tesók együtt stb. :wink: :wink:

na, akkor gyerek bekészítve :wink: kezdek olvasni

KépKép
KépKép
madar

Kriszti... most jutottam el a mikulás képekig... nagyon jók... szuper élmény lehetett a gyerkőceidnek!!!!! Kép
vikiviktor

Tegnapi nem alvósoknak együttérzésem. Nálunk szombaton volt übernyűgösség. :(

Süti: átküldöd Nekem a dévényes adatait (név, cím, tel.)? Kösz :)
Bibi: mehetünk együtt, úgy kérünk időpontot, és el tudlak vinni Titeket is. Na?

Astrid: tényleg ... nagy család problematikája ... nem fértek el bármilyen autóba :shock: :roll:
Tényleg, Kriszti, Anna Ti hogy oldjátok meg a családi programokat. Anna, nektek már akármilyen kisbusz sem jó. :lol: :wink:

Folyt.köv.

KépKép
KépKép
madar

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?