A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Süti hogy vagy?

Piciibo, Moncsie, Pöttyös hová tűntetek? Többiek, akik régen voltak?

KépKép
KépKép
madar

ha szépnek nem is mondható,de mindenképp jobb reggelt!

visszaköltöztünk a nagyágyra Bernivel,és láss csodát elmaradt az esti műsor,bár egy kicsi volt,de az a fránya pukik miatt,nagyon nehezen jönnek ki,reggel is annyit szenvedett,pedig este kapott gw-t,asszem vennem kell egy szélcsövet,hogy az esti elalvásnál ne kelljen fél-1 órát tornászni a gáztalanítás miatt!

az előző oldalon látott gyerkőcök nagyon szépek!!!!

a déli alvásnál megnézem a blogot én is,már napok óta nem jártam arra,kicst idegesít,hogy nem jön be rendesen.....

sutimano76

Moncsie jól van,és séta közben szoktam vele dumcsizni telón!!!!el akart jönni a talira,de kicsit fájt a torka és így inkább nem tette,bár nem fertőző,de nem akarta kísérteni a sorsot!!!

sutimano76

Andi,milyen volt az iccaka!!!!!

sutimano76

megint sok lett a telószámlám,ha ebbe a hónapba is az lesz,akkor jövő évben feltöltőkártyát kapok,azt mondta azUram :oops: :oops: ,sajnálom de a beszélőkém a gyengém :(

sutimano76

Nooo akkor kezdem előről...

Andi... pelus-torta tök jó ajándék! (Nekünk már a 2-es nem is jó.... :shock: :shock: :shock: de mi óriás-falatok vagyunk.... :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) Éjszakátok milyen volt???

Petra...
dejó hogy jöttél!!! Épp tegnap nézegettem a pic-et... és Soma baba milyen szép nagy baba már!!!!

Kriszti.... Luca baba nagyon ügyes!!!!!

Tengdi... de jókat írsz... :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Icuri picuri Máté bogyó, de gyönyörűűűűűűűűűűű vagy!!!!! Ezek a szemek.... ez a mosoly... 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: Tegnap megmutiltam apikának... nagyon bejön neki is a kisveje.... :wink: :wink: :wink:
Rita Neked meg huss depi... (tuti ez a lüke idő bejátszik... ) küldök Neked sok sok napocskát és mosolygást!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És ollllllllllllllllan jól nézel ki!!!! És Andris mikus képei szuperek!!!!

Süti... remélem jó éjszakátok volt!!!!

Kata...
pudinggal :?: :?: :?: :?: hm... ezt nem igazán értem... bocs én lenni szőke.... :wink: Igen tudom, hogy Bende jó nagy baba... (szoktam zugolvasni... :wink: :wink: ) de fiú!!! Az ismerőseink, barátaink között is van.. hogy volt ilyen nagy baba... DE vagy fiú volt, vagy nem anyatejes... :? :? :wink: :wink: Dóri nem fogad el semmit anyatejen kívül... se vizet... se teát... :roll: :roll: :roll: 8) 8) 8)
"Szerintetek csináljunk egy olyan táblát ahol a babák súlya és hossza vezetve van születéstől havonta? Van badarság? "
Egyetértek! Erre már napok óta gondoltam... de megelőztél a leírással... :lol: :lol: :lol: Valaki aki táblicskuban zseni készít egy ilyen táblát??? Szerintem a pic-en is jó... és mindenki be tudja írni saját babója méreteit... hm????

Nooo ezt elküldöm... mielőtt még elszáll...
vikiviktor

Babcika... Jancsikának nagyon jó lett az új séró!!!! (jaaa és tegnaptól én vagyok a keresztanyja... Kép )

Rita... a súlyt sose bánd!!! Dórit alig bírjuk cipelni... a derekam szakad le... jaaaaaaaaaaaa és gravitáció érzékeny a gyerek... Kép megy a ringatás állva ezerrel... oszt fáradok/fáradunk látom, hogy szem becsik... lassan ülök le a fotelba ringatom tovább... erre szem kipattan és ordítás... de ha felállok csend van... a fene se érti ezt... Kép
Nagy simi az éjszakáért!!! Kép
Nem a szívedet akarom fájdítani... de Dóri este tizenegytől reggel fél nyolcig aludt.... :lol: :lol: :lol:

Orsi... hőemelkedés... :? :?
vikiviktor

Viki, mi a zsíros, jól tápláló anyatejet nevezzük hugival pudingnak. :lol:

Most kel fel a gyerekem, majd még jövök.

Kép
kata05

Huuuuuuuuuuuuuuu látszik, hogy első gyerekes anyuka vagyok.... f.ngom sincs mi az a "Ben 10-es hangátalakító".... Kép
vikiviktor

Ok keresztanyu :D

Kép
babcika

Babcika... ne iratkozz be sehova... mert akkor az a Babanet rovására menne.... Kép Kép
vikiviktor

Hát Viki, ha hiszed, ha nem mikor írtam, pont erre gondoltam :lol: :lol:

Kép
babcika

A hangváltoztató:

Kép

Ez egy olyan kütyü, hogy belebeszélsz a mikrofonjába, és a mesehős hangján szólalsz meg, ami ez esetben 10 különböző hangot jelent, mert 10 lénnyé tud változni ez a Ben gyerek. Összegezve egy nagy marhaság, de ha láttátok volna a kis csillogó szemét, és hogy neki csak ez kell és semmi más... Nem vehetem el tőle ezt is, így is annyi rajta is a teher, a szívem szakad meg mikor megkérdezi, nincs pénzünk??? Nekem gyerekkoromban nem kellett ilyenekkel foglalkozni, a mai gyerekekbe meg beleivódik már szegényekbe... :cry:

Kép
babcika

Jó reggelt,

itt aztán megint mocsok idő lett. :? Tiszta szürke és nyálkás minden. Asszem ma se megyünk sehova... Legalább próbálok visszaolvasni.

Kép Kép
manósziget

[quote="manósziget"]J írta:manószigetó reggelt,

itt aztán megint mocsok idő lett. :? Tiszta szürke és nyálkás minden. Asszem ma se megyünk sehova... Legalább próbálok visszaolvasni.

dettó,,,, Kép
vikiviktor

Bibi... jól vagytok?????????? És többiek?????
vikiviktor

ááááááááááááááá Úgy fáj a torkom... (tegnap kimaradt a fokhagymás méz... :oops: :oops: :oops: ) most asszem leteszem magam picit.... :wink:
vikiviktor

Jó reggelt!!!

Itt is depi idő van.................... :oops: :cry:
De......negyed 10-ig aludtunk!!!!!!! (persze éjjel felébredtünk vagy 3szor, mert a fiam egy nagy zabagép!!!! :lol: )

MAdar, nézd meg pic-en a vejedet!! :wink: reméljük még nem pártoltatok át máshoz!! :wink: :wink:

Viki,Dóri is imádnivaló,még korábbi oldalakon láttam képeket róla.

No meg Kata ez a Lőrinc fiú!!!! :lol: a talis képek között van egy alvós, az nagy kedvenc!! :D

most befejezem, szerencsére elállt az eső, és szerintem kimegyünk kicsit sétálni.

KépKép
csikipetra

Tengdi, teljes mértékben egyetértek veled, hogy "a válságok kellenek is egy kapcsolatban, mert amikor közös erővel sikerül legyőzni akkor az hihetetlenül meg tudja erősíteni azt a házasságot, párkapcsolatot." Nekünk a majd 13 évünk alatt azért volt erre példa, de volt egy eset, ami után szilárdult meg úgy isten igazából a kapcsolatunk... de ez nem ide, blogba való téma...

Móni, mi lenne ha picre nyomnád fel az okosságokat? Ott bárki le tudja szedni, meg lehet bővíteni is...

Viki, bakker Míra 1 évesen volt 7500! :shock:

Babcika, vezetéshez drukk. Minden ok lesz. Zabszem Jancsi. :lol:

Bex, nem gondolod, hogy ha te is odamehetnél hozzá és adhatnál csak úgy puszit neki? Biiztos többet kapnál viszonzásként is. Nem jó emiatt mindjárt besértődni... sokszor nekik is szükségük van némi babusgatásra, bármilyen nehéz is ez akkor neked, de meg kell tenned a saját érdekedben. Tapasztalat. Ha csak azt látja rajtad, hogy duzzogsz, akkor ő is kinöveszti a tüskéit...
Szédülés...lehet be van gyulladva füled?
Csomók... próbáld meg úgy ciccre tenni, hogy az állkapcsa legyen a csomónál, így jobban ki tudja azt szívni... de sztem... a lányok tapasztalataiból kiindulva muszáj lenne teljesen kimasszírozni, nehogy mellgyuszid legyen. lehet kellene segítség a masszhoz..

folyt. köv.

Kép Kép
manósziget

Hát a vezetés nem jött össze, megbeszéltük apával, inkább majd másik nap megpróbál eljönni, és képzeljétek, felhívtam a rendelőintézetet, hogy jaj bocsi, de ma nem tudunk menni, erre közölték, hogy jobb is, mert ma nincs szűrés, tehát a jó Isten csak figyel ránk, és tudta, ma nem szabad elengednie... :D

Ismeri valaki DPD futárcéget? Van tapasztalat, mert nagyon várom ám ,hogy jöjjenek, de félek, hogy cseszik majd felhívni. :? én meg nem veszem észre.

Néha én is szédülök, én attól,hogy hülye fejjel keveset iszok...

Lányomnak új neve van: Mis Puki, állandóan rotyogtat, és néha nem túl boldog ettől, meg folyton kapkodja fejét evés közben, ha cicizne nem is tudom,hogy oldanám meg, mert így viszem utána a cumis üveget, de úgy :roll: , és látok valami fehéret a felső inyjén, de nem duzzadt, csak van egy fehéres foltocska, meg állandóan szájban van valami, lehet jön a fogacskája..

Kép
babcika

Kata,Tara,Vera,és aki pesti vagy környéki:

ti hova vittétek babót csípő uh-ra,mert a heim pálba ma azt mondták telón,hogy csak indokolt esetben csinálnak uh-t??????????????????????????????????????????????

sutimano76

Hát én nem tudom mi ez a pesti szokás, nálunk a nagy " faluban" Debrecenben, van neurológiai szűrés is, és van csípő uh is 6 hetesen ,kötelezően, az az első, hogy doki megnézi és meguh-zza. Olyan paraszt arrafelé az egészségügy, meg hogy nem ide, hanem oda tartozol stb. Nekünk lefogadom, hogy ha betámolygok a klinikára ott is megcsinálják szó nélkül meg a Kenézy-be is, de az OTI-ba is, ahova én vittem. Nem értem én ezt.... :roll:

Kép
babcika

Babci!

Nekem a DPD eddig teljesen OK volt, mi a webáruházzal velük szerződtünk. Ők nekem szoktak e-mail is írni, hogy mikor jönnek.
De egyébként mi szoktuk a futárszolgálatokat hívni, ha nem tudjuk, mikor jönnek napközben vagy mi nem vagyunk egész nap itthon. Jó esetben még közvetlenül a kézbesítővel is lehet beszélni.

Astrid

Kép
astrid

Babcika, innen is puszilom kicsi menyem. Azok a szemek!!!! :lol:
Egyik barátnőm az még tőled is nagyobb gyerek, mert ő meg nem bírta kivárna karácsonyig és már mindkét gyerkőc megkapta az ajcsiját... mondván úgyse értik még a karit (2,5 és közel 1,5 éves)... és akkor majd csak apróságokat kapnak... :?
Jancsikának télleg jól áll az új séró. Mírának is megmutattam. ;) :lol:
DPD én szeressem őket. Hozzám elég sokszor jön a futár, de előtte mindig teló, hogy itthon vagyunk-e. Korrektek nagyon mindkét irányban. ;)

Viki, no problem, csak gyógyulj meg először... vagy feladjam postán? Holnap úgyis kell mennem...

Andi, de jó az a pelenkatorta! :) Éjszaka milyen lett végül? És hogy van Barni? Elmúlt a láza?

Rita, édesek a fiúk. Látom micsoda sorban voltak a cipők az ablakban. :lol: Korán kelés miatt simi neked. Éjjel mi is keltünk 3-kor, de aztán csak 8-kor volt ébresztő.

Kata, én nem fogok víznapot tartani... Babák súlya táblázat... sztem azért nem túl jó ötlet, mert 1. minden baba másképp fejlődik, másképp hízik, 2. ahol kicsit lassabban megy a baba súlya nehogy anyuka frusztráltnak érezze magát, hogy az övé baba csak ennyit hízott...
De ha van rá igény szívesen megcsinálom a táblát. :oops:

Yesssssss a végére értem. Bocs, aki kimaradt. ÉÉÉés most még a blog visszavan... na majd ebéd után, még össze kell dobnom vmit.

Kép Kép
manósziget

Kösz Astrid!!

Akkor bízok bennük, a nyomkövető programjukat használtam, ott az áll, 7.32 -kor adták át kézbesítésre Db-ben, remélem mihamarabba ideér, mert már nagyon várom :lol:

Kép
babcika

[quote="manósziget"]
írta:
manósziget

Babák súlya táblázat... sztem azért nem túl jó ötlet, mert 1. minden baba másképp fejlődik, másképp hízik, 2. ahol kicsit lassabban megy a baba súlya nehogy anyuka frusztráltnak érezze magát, hogy az övé baba csak ennyit hízott...
De ha van rá igény szívesen megcsinálom a táblát. :oops:

Milyen birka vagyok erre nem is gondoltam... :? :? :? én nem ragaszkodom a táblihoz... :wink: meg aztán nem is verseny... nem is úgy gondoltam... DE nem akarom, hogy bárki is c@rul érezze magát.... :? :? :?
Egyébként is a szeptemberi babák pont jól nőnek!!!!! Ééééééééééééééééés a legszebbek!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (csak mi növünk valamiért nagyon.... :? :? :? :? )
vikiviktor

Manó... feladnád??? Én meg utalom a postaköltséget... :wink:
vikiviktor

Süti... ezt Neked... tudod miért? :wink: Kép

Tegnap megjöttek a ruhák amiket Dórinak rendeltem.... (ugráló szmájli...) ezek:
Kép
vikiviktor

Azta Dórinak mekkora haja van! Hajasbaba!Édi!

KépKép
KépKép
zsalyam

Viki, oksa holnap postázom. Látom a narancs kedvenc szín nálatok. :)

Kép Kép
manósziget

Köszi...

Igen kedvenc... :wink: a szobát apika javaslatára festettük narancsra... (nnnna nem ellenkeztem... de nem is erőltettem... :wink: ) eddig Dórinak szinte "csak" rózsaszín cuccai voltak... úgy gondoltam ideje beújítani más színt.... Kép
vikiviktor

Van egy gólyánk ... ami Dórit hozta... Kép felakasztottuk a lámpára és mozog ha meghúzzuk... és Dóri imádja....
nnna ő a gólya....

Kép

így nézte Dóri az előbb....

Kép

és most...

Kép
vikiviktor

Van egy másik játék is amit a gólya helyére szoktunk akasztani... csak az most mosásban van... de majd mutizom azt is... azt is imádja... az egy hőlégballon... és 3 állatka lóg ki a kosárból... a (tesóméktól kaptuk... vagyis Dóri... :wink: )

Nnnnno megyek mert jön aZuram haza enni.... :wink: aztán nem ám itt talál a gép előtt.... Kép
vikiviktor

Jobb reggelt!
Napocskásabbat,és kialudtabbat :)

Máté nagyon cukiii,olyan szép kék szeme van,és a vigyor...olyan sokat változott.Annyira bennem van,amikor meglátogattuk az Uzsokiban.

Jancsika viszont nagyon helyes kis pasi.Tényleg sokat számít egy jó frizura,és ez bizony nagyon dögös.

Süti,én a XVI-ban voltam itt,fizetős. http://www.medped.hu/index.php/ultrahang-maganrendeles

Babcika,vonalzónál a BBCode-t kell beilleszteni,és akkor fog elférni,ha mindkét vonalzó elejéről és végéről elveszed azt,ami a [img]előtt%20és[/img] után van. :wink:

Rita,amikor pánikbetegv voltam,akkor akadt a kezembe Csernus :A Nő c. könyve.Nekem személy szerint sokat segített,és most meg fogsz lepődni,a minap bementem kamaszomhoz,és pont ennek a könyvnek az adatlapját olvasgatta.Kérdeztem tőle,hogy érdekli e,és most elkérte tőlem,mert el szeretné olvasni. :lol: Ha végzett vele,szívesen kölcsön adom neked.Van még egy pár könyvem ami hasznos,majd mazsolázol belőlük :)

Kata,hajrá 3 hós ugrás.Nem semmi fél 8-tól reggel háromnegyed 5-ig.Jaj,csak egyszer,de szeretném. :roll: :lol: Lakásdíszítésről majd mutatsz képet??
Fejlődési táblával kapcsolatban csatlakozom Manóhoz.Hiába "egy korúak" a babáink,mind más ütemben fejlődik.

Viki,odaképzeltem Barnit Dóri mellé.Hát az én kis pasim kukoricacső a kiscsaj mellett :lol: :lol: :lol: Nagyon cuki husija van.Őt már lehet gyömöszkölni.

Hát,nálunk az éjszaka megint sz@r volt.Igaz ma csak reggel 4 ig szórakoztattuk egymást.A végén már folyt a könnyünk kínunkban apácskával a nevetéstől.Leültünk egymás mellé a kanapéra,és egy irányba dőltünk el.Nem tudom mi lehet az ok.
Ma lemegyünk méreckedni,hogy megbizonyosodjak arról,hogy a tejci elég.Holnap jön a gyerekrovos oltani,rákérdezek nála is.
2 kaki volt éjjel,ami minden bizonnyal oka volt az el nem alvásnak.Próbálok mindent rögzíteni az agyamba,de nappal alszik simán 3 órát,tehát a kaja elég,ugyanazok az alternatívák vannak az alvásra nappal,mint éjjel,de akkor semmi nem jó.Szóval passz.A 3 hór ugrás kicsit korai lenne,és gondolom az nem csak éjjel van,hanem nappal is sűrűbben enne Barni.

Kép
v.andi

ééééééééééééééééés megjött az anyasági
yipiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
v.andi

Viviktor!

Aztaaaa, Dóra sem egy anorexiás alkat! :wink: Szerintem Lotti is 7 kiló körül van.

Tea, víz: én sem adok neki, anyós mindig megpróbálja bemagyarázni, hogy teáztatni kellne....mi a fenének? Azért mert az ő idejében ez volt a divat.....változnak az idők. Tudományos magyarázatot meg úgysem érti meg, nem is próbálkozom vele. :lol:

Andi!

Csernus: bvírom is meg nem is. Egyrészt tetszik a különcsége, meg hogy egy csomó mindenen keresztülment, tehát nem prédikál.

Viszont: inkább csak a drogos beteg embereknek adott tanácsait szeretem, az pl. kifejezetten irritál, amikor megaláz embereket. Tudom, sok embernek a sokkterápia beválik, de egy egészséges lelkületű embernek szerintem nem segít ez a nyers stílus. Nálam abszolút nem jönne be. És azzal sem értek egyet, hogy egyszer egy nő azt mondta, hogy a gyerekeire a legbüszkébb és ezt lehorrogta, hogy ilyen nincs. Nem volt benne annyi empátia, hogy belegondoljon, hogy ilyenkor egy anya tul.képpen magára (is)büszke, hogy szuper gyerekei vannak, csak amagyar nyelvben ezt nem szoktuk mondani. Szóval mivel, nem nő, nincsenek anyai ösztönei, sokszor tévúton jár. Nagyon egyszerű azt mondani sok nőnek, hogy rajta, változtass a sorsodon, minden csak rajtad áll vagy bukik.....

Bár az is igaz, hogy sok nőnek a könyv elolvasása önbizalmat ad......

Kép
arvaerika

Erika,én is bírom Csernust,de elég érdekesen áll hozzá dolgokhoz.Nem hiszem,hogy ettől billen helyre az ember lelkivilága,ahogy ő időnként kiosztja a pácienseit.Persze lehet,hogy van,akinek használ,nekem nem használt.Viszont tény,hogy amit abban a könyvben ír,be kell lássam,igaz.(az önbizalmam nem a könyvtől van,mert szerencsére nálam nem az volt a probléma)
Hozzáteszem,szerintem a pszichomókusok is betegek :lol:

Kép
v.andi

Tea,víz:alapból én sem adok neki,de ha lemegyünk vhova,akkor van nálam baby víz a cumisüvegben,mert nem mindig tudok cicit előkapni.Tegnap hajnalban 10 perc után felébredt,de mivel tudtam nem éhes,és folyamatosan büfizi vissza a felesleget,így itattam vele 4 korty vizet,és visszaaludt.
Az a baj,hogy szerintem az igény szerinti szopi az étkezésekre értendő,szerintem.Komfortcicizni is lehet,na de nem órákon keresztül,megszakítás nélkül.Egy ilyen zűrör éjjel Barni folyamatosan cicin lenne,és visszabüfizi,vagy pedig nyomja a pocakját.Éjjel majdnem minden cicire rakás után puki hegyek és kaki volt.Ezért kapott a végén vizet.

Kép
v.andi

Tea: rutinos 4 gyerekes anyuka ismerősünk azt mondta múltkor viccesen, amikor mondtam neki,hogy csak anyatejezünk, hogy szigorú anyuka vagyok :wink: :wink: ....
No, ezzel beletette a bogarat a fülembe,gondolkoztam pár napot, és kipróbáltam a Mecsek baby teát.
Finomnak finom,de nem jött lázba tőle. :D :D azóta sem adjuk. :D
de egy próbát megért!! :wink:

KépKép
csikipetra

Jeee, sikerüt, köszi csajok!

Manó! És mit szólt Mirám a séróhoz???

Andi! Hát ez durva, nem tudom mit mondjak :roll: , hozd ide Barnit este, és ezt mutizd meg neki, bár Janónál sosem válik be, de hátha más gyerekét tudom nevelni :

Aludj!!!!Barni aludj!!!Reggel 6-ig aludj!!!

Kép
babcika

Andi, nincs Barninak melege?
Én azt figyeltem meg, hogy éjszaka, ha "fötrés" van, akkor jól betakarózunk ,és kinyitom az ablakot pár percre. Megcsapja az orrát a jó hűs levegő, és perceken belül alvás van. :wink:

Viki éééééééééééééééédespofa!!!! ( vagyis Dóri!!! ) tiszta hülye vagyok :D :D

KépKép
csikipetra

tiétek horkol?
mert enyém most nagyon!!! :D :D

KépKép
csikipetra

Petra,ezen már gondolkoztam.Esti fürdésre befűtünk,de éjjel 20-21 fok van.Egy hosszú ujjú body,és egy vastag hálózsák van rajta alváshoz,más nem.Szellőztetve van,napjában többször.Egyébként az ő szobája a leghidegebb.Lehet tényleg melege lehet?? :idea: :roll: Na de ugyanígy fűtünk és alszik mindig.

Kép
v.andi

Sziasztok!
Este már nem tudtam jönni,olvasok vissza,de csak reggeltől.

Kata Páskomliget.Ti merre laktok?Nekem ma van az első gyüminap,szerintem nem gond.Víz napot nem tartok. Tábla Ok,de nem szabad hasonlítgatni őket.

babcika Jancsika nagyon cép lett. :) Jókat rendeltél.

zsalyam remélem nincs semmi gond,csak a fogak.Matyinak is ömlik a nyála,meg mindig "rág",de nem látok még semmit.

Süti én kerületibe vittem Matyit csípőszűrésre,beutalóval.

Viki nagyon szép kis husis Dóri. Az a szoknya. :D :D 8) 8)

Óóó Andi már megint nem aludtatok? Sajnálom.Nem tudom mi lehet az ok,nekem egyik gyereknél sem volt ilyen.Próbálj pihenni.
Csernus nekem annyira nem szimpi.
Tea,víz:Matyi nem kap semmit.Amikor pocakfájós volt próbáltam teát adni,de egyáltalán nem fogadja el a cumisüveget.

Eddig jutottam,most megyek.Köszönöm a válaszokat a blogban,később megírom a fejleményeket.Van ám az is. :)

Kép

Kép
tisz

Mi a hálózsákot is lecSERÉLTÜK TAKARÓRA, MERT arra is gondoltunk,hogy az a baj,hogy nem tudja kidugni a lábát. ( én magamból indultam ki, megőrülnék,ha be lennék dugva egy zsákba .:D
Eddig szerencsére nem rúgta le magáról a paplant..

Szóval..szerintem kísérletezzetek.
Hátha valami zavarja, és azért nem tud elaludni.

KépKép
csikipetra

Még valami eszembe jutott:
Amikor nemalvós gondunk volt, az ágyát elfordítottuk a másik falra, és a kemény kókuszmatracra tettem egy vékony takarót, és arra a lepedőt.
Nem tudom melyik újítástól lett jobb a helyzet, de tény,hogy a változások óta jobb alvó.

KépKép
csikipetra

Rita nekem anno sokat segítettek Müller Petya könyvei, a Benső mosoly volt az első amit olvastam ajánlom, gyerekes dolgokhoz Ranschburg Jenő prof bácsi hatalmasszeretettel írt könyvei....ő a neten is fönt van, kérdésekre is válaszol....én ebből is sokat szívok magamba....mármint a válaszaiból.
Lux Elvira, Molnár C. Emma írások......
emelett sok szépirodalmi alkotás is segített......Coelho könyvek...most hirtelen ennyi
egykezezek.....

folytköv

orsi

KépKép
KépKép
zsalyam

nagy kedvencem: Gyökerek nélkül nem lehet élni.....ez családterápiás könyv.

KépKép
KépKép
zsalyam

Jézus, megnéztem azt a nyomorult fogyi táblázatot, és sokkot kaptam, én vagyok itt a legnagyott malacka :(

Kép
babcika

http://www.saxumkiado.hu/ranschburg/

anno ez is segített, válaszokat adott: http://www.tanulasmodszertan.hu/magazin.htm
ezen belül a jobb oldali részen önsegítő pszichológia a sorozat címe, egy angol könyv fordítása :)

KépKép
KépKép
zsalyam

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?