Jobb reggelt!
Napocskásabbat,és kialudtabbat
Máté nagyon cukiii,olyan szép kék szeme van,és a vigyor...olyan sokat változott.Annyira bennem van,amikor meglátogattuk az Uzsokiban.
Jancsika viszont nagyon helyes kis pasi.Tényleg sokat számít egy jó frizura,és ez bizony nagyon dögös.
Süti,én a XVI-ban voltam itt,fizetős.
http://www.medped.hu/index.php/ultrahang-maganrendeles
Babcika,vonalzónál a BBCode-t kell beilleszteni,és akkor fog elférni,ha mindkét vonalzó elejéről és végéről elveszed azt,ami a [img]előtt%20és[/img] után van.
Rita,amikor pánikbetegv voltam,akkor akadt a kezembe Csernus :A Nő c. könyve.Nekem személy szerint sokat segített,és most meg fogsz lepődni,a minap bementem kamaszomhoz,és pont ennek a könyvnek az adatlapját olvasgatta.Kérdeztem tőle,hogy érdekli e,és most elkérte tőlem,mert el szeretné olvasni.

Ha végzett vele,szívesen kölcsön adom neked.Van még egy pár könyvem ami hasznos,majd mazsolázol belőlük
Kata,hajrá 3 hós ugrás.Nem semmi fél 8-tól reggel háromnegyed 5-ig.Jaj,csak egyszer,de szeretném.

Lakásdíszítésről majd mutatsz képet??
Fejlődési táblával kapcsolatban csatlakozom Manóhoz.Hiába "egy korúak" a babáink,mind más ütemben fejlődik.
Viki,odaképzeltem Barnit Dóri mellé.Hát az én kis pasim kukoricacső a kiscsaj mellett

Nagyon cuki husija van.Őt már lehet gyömöszkölni.
Hát,nálunk az éjszaka megint sz@r volt.Igaz ma csak reggel 4 ig szórakoztattuk egymást.A végén már folyt a könnyünk kínunkban apácskával a nevetéstől.Leültünk egymás mellé a kanapéra,és egy irányba dőltünk el.Nem tudom mi lehet az ok.
Ma lemegyünk méreckedni,hogy megbizonyosodjak arról,hogy a tejci elég.Holnap jön a gyerekrovos oltani,rákérdezek nála is.
2 kaki volt éjjel,ami minden bizonnyal oka volt az el nem alvásnak.Próbálok mindent rögzíteni az agyamba,de nappal alszik simán 3 órát,tehát a kaja elég,ugyanazok az alternatívák vannak az alvásra nappal,mint éjjel,de akkor semmi nem jó.Szóval passz.A 3 hór ugrás kicsit korai lenne,és gondolom az nem csak éjjel van,hanem nappal is sűrűbben enne Barni.