Hahóóóóóóóóó!
ITT VAGYOK!!!
Most értem az olvasás végére.Esélytelen,hogy reagáljak,de egyvalamit azért megemlítenék:BABÁK NAGYON SZÉPEK!De ezt ti is tudjátok!
Babás táblát én is kitöltöttem,fogyni meg még nem mostanában készülök,de tervebn van.
Utólag Boldog Mikit!
Tengdinek pedig Boldog szülinapot!
Mi megvagyunk,mostanában csak egyszer kelünk éjjel.Tegnap is este fél 8kor elaludt és 4kor kelt először.
Szombaton ismét áztatott a felső szomszéd minket,a fürdőnk ismét vizes lett.De most már a lámpát is elérte a víz és azért nem örülnék ha erotikus élményben részesülnék (megb@szna a 220

)már bocsánat a kifejezésért.

De ma szerencsére csinálják a csöveket,és két helyről is fizet a biztosító.Egyrészt az Allianz,mert ott van a lakásbiztosításunk,másrészt a Groupama Garancia mert ott meg a társasház biztosítás van.Legalább valami jó is történik.
Mostanában vásárolgatunk ezerrel (nesze neked világválság),ajándékok 70%-a megvan,sőt már be is csomagoltam őket.
Díszek is megvannak a fára,vettem végre adventi koszorút is.
Pelenkát vettünk Vikinek,akkorát szívtam mint állat.Tescoban vettünk Pampers 3-ast,mert néztem hogy 200 Ft-al olcsóbb,mint a Sparban.Erre utána mentünk a Müllerbe és ott meg 1300-al olcsóbb mint Tescoban.Alig voltam ideges.De így ott is vettünk egy csomaggal,így most elég lesz egy darabig.
Voltunk ma szomszédolni,meglestük a babát,akiről még anno meséltem,hogy 5260 grammal született.Kiderült,hogy természetes úton szülte meg a csaj a babát.

Indítottak neki,mert már a 41.héten volt.Reggel 7kor indítottak és du.15:40re lett meg.Szegény mondta,hogy elég nehéz volt,sok vért vesztett,de minden rendben volt.Apuka is végig bent volt.Most pedig már 1,5 hónapos és 6 és fél kiló.

De nagyon édes.Viki már haverkodott volna vele,de Lotti elég éhes volt,így nem pacsizott le vele.
Most ennyi jutott eszembe.Ha nem is írok,azért (zug)olvasó üzemmódban vagyok ám.