A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Viki 73-al már kint vagyunk a sárga mezőből!! :wink: Dóri, csudaszép!

Tara, simi neked is! Talizzunk egyik nap!

Tisz, Aulich!

Babcika, köszi!

Gyerekem alszik 2,5 órája! Nem evett 2,5 órája!! :lol:

Ésssssssss rámmosolygott cicizés közben, persze kiköpte, mosoly és visszacuppant!!! Kezdek szeretni szoptatni! :D

Kép
kata05

[quote] írta:sssssssss rámmosolygott cicizés közben, persze kiköpte, mosoly és visszacuppant!!! Kezdek szeretni szoptatni! Very Happy

Kata, de jó :D [/quote]

Kép
babcika

[quote="kata05"] írta:kata05sssssssss rámmosolygott cicizés közben, persze kiköpte, mosoly és visszacuppant!!! Kezdek szeretni szoptatni! :D

Na ugye hogy ugye!!! :lol: :lol: Ennek örülök! :lol: :lol:

Kép Kép
manósziget

Kata... akkor az első (gondolatban) cél a 73... Kép szopi... Kép

Manó...
ok akkor 22 Kép (kilőve...)

Móni... homokozó mi????!!!! Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vikiviktor 2009.12.08 15:23-kor.
vikiviktor

Viki,vettem.....jajjjj micsoda sonkák,na látod Dórit már lehet dögönyözni!!!!szép rucik!!
De édesen alszik!!!!!

Andi,uh-ezt tudtam,más megoldás érdekelne,mert ha jól emlékszem 6000-t volt,annyi most nem férne bele,de ha muszáj,muszáj...megtartjuk végső megoldásnak!
anyasági...hurrrrááááá Kép

Tisz,köszi,sztem minker ott nem fogadnának!

Tara,a mávban nekünk csak a koponya és hasit csinálták....de megpróbálom ha tudsz tel.számot adni!köszi

Madar,nincs ideje Moncsienak......Nati se az az eszik,alszik baba :(
Linda,kedvenc volt,miről beszélsz,ne hidd hogy mi olyan fiatalok vagyunk!!!!!

folyt.köv.

sutimano76

Micsoda képregényeket tudok csinálni.... :lol: :lol: :lol: :lol:

nnno még mindig nem ettem... nem mintha lefogynék... :? :? :? majd.... :wink: :wink:

Rájöttem, hogy én is úgy járok, mint néha Kriszti... nem látok hsz-okat... :shock: :shock: :shock: :shock: az előbb visszamentem a másik oldalra... és egy csomó minden új volt... :shock: :shock: :shock: :shock:

Köszi a Dóri dicséreteket ám.... Kép

Andi... tőled akartam kérdezni.... régebben említettél egy könyvet... még Dani is olvasta... valami olyasmiről szól, hogy bevonzzuk a negatívat... és erre megoldás... huuu bakker ez nagyon zagyva... de nem tom megfogalmazni .... érted??? nem???? Kép nem csodálom... Kép Nnnna a lényeg... a könyv címe kellene.... Kép

Nnnna tényleg el kell mennem enni... mert nem tudok már fogalmazni az éhségtől... :lol: :lol: :lol: :? :? :?
vikiviktor

Viki, biztos fogalmazásgátlót szedsz :lol: :lol:

Kép
babcika

Párom most jelentkezett a DPD-hez :lol: :lol: :lol: ,de ha ilyen vehemens címzettek vannak,és lőnek,lehet inkább nem engedem.

Madar,én tuti az első lejátszást láttam,annyira nem volt jó hogy ismétlést nézzek :lol: :lol: :lol:

Kata,mosoly....de jó!!!

sutimano76

Süti, azUradat nem lövöm le, csak akkor előre mondja, mielőtt kiszáll felemelt kezekkel, hogy Süüütiiii, Süütttiii férje vagyok :D

Kép
babcika

Süti, a csipőt a 4 kerületi gyereksztk-ba csinálták Taráéknak meg Bobókáéknak és nekünk is!

Kép
kata05

HellóHalló,
itten vagyok ám, csak most értem a végére a mindennek...

Cukibogyók a gyerkőcök!
Dóri micsudi husis, ja, és nálunk is így van, h akkor jó, ha felállok...

De már alig van Momó kézben.. nem bírom el, pedig sportos vagyok!!

Persze ha sír felveszem, de úgy vettem észre, h jobban ki tud bontakozni, ha nem fogom.. úgy jobban lehet a karokkal lábakkal kalimpálni..

az iccaka nálunk úgy néz ki, h f12-12körül kaja, aztán 4-5 körül..és aztán 7-8.....kelünk, de ez így még azt hiszem istenes...
bár ma nem emlékszem, h mikor is volt a hajnali kaja...

Andi, nagy nagy simi nektek!!! nálunk a zsák és a fejen a pelenka jött be.... ja és egy összegöngyölt törölköző a lábacskák alá..
Remélem, h a sok mindenből vmi csak bejön, s Barni megszán Benneteket!

Olyan jó olvasni ám Benneteket..
Mi is nagyon odafigyelünk egymásra... de vannak elvárások.. no ezt majd a blogban folytatom....

kisEmberkém tegnap du. a séta alatt 6 órát aludt.. de ebben volt olyan h állt a kocsi, meg felcipeltem az 5dikre és még kint hagytam a gangon.. cicim nem kicsit volt bedurranva:)
és ma a szutyok időben nem mentünk... nem rég öltöztem fel:) bezzeg tegnap csillogora nyaltam a a lakást!!

no, de legalább tudok írni..

DorkaTimi meséltél a zsepis masnijaidról... elmondod, h hogy csinálod?? hogy díszítesz vele??!köszike

Kép

Kép
móka:)

Ez a zsepis masni engem is érdekel... Timi esetleg képet is dobhatnál róla... :wink:
vikiviktor

Jaaaa ettem ám... :wink: :wink: :wink:

De lassan megyek félre innen a géptől, mert jön férjecském haza és még a végén tényleg azt hiszi, hogy egész nap itt ülök... Kép
Meg lehet, hogy megyünk vásárolni.... :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Hát én tanúsítom Viki, hogy nem is ültél itt egész nap, most is kajálni voltál :lol: :lol: :lol:

Kép
babcika

telóval készültek:
Kép Kép

sutimano76

Süti, nagyon Cuki Berni-rénszarvasocska :D

Kép
babcika

Berni :)

Kata még neked akartam örülni....végre végre !!!

enyim gyerek sikítva ébredt, azt hittem frászt kapok.

Babcika játékok megjöttek??

Kép

Kép
móka:)

sziasztok!

kicsit feszült vagyok 8) 8) 8) van ugye egy kábé 90 nmes lakásunk. Erre vagyunk ugye hányan is.. 6an, ja... na most, délelőtt jött sóginő ebédre, meg dumálni és stb, ezt meg is beszéltük, tehát vártuk, aztán bár Atesz elment maszek tanárhoz, de jöttek Éviék suliból, anyósommal, s aztán még befutott nagyanyós is, Luca meg aludt volna, de nem volt egy nyamvadt nyugodt hely ülőalkalmatossággal, ahol komfortszopizunk, de a legnagyobb problémám az egésszel, az, hogy abba a lakásba ahol élek, mindenki jobban otthon érzi magát, mint én /mikor így betelünk... és senki nem veszi észre magát, és most hogyan szóljon az ember úgy, h vérig ne sértse a másikat??
Antiszoc vagyok.

most visszaolvasni se, meg reagálni se, szóval bocs mindenkitől

majd még jövök..

vicger

Hahóóóóóóóóó!

ITT VAGYOK!!!

Most értem az olvasás végére.Esélytelen,hogy reagáljak,de egyvalamit azért megemlítenék:BABÁK NAGYON SZÉPEK!De ezt ti is tudjátok! :D

Babás táblát én is kitöltöttem,fogyni meg még nem mostanában készülök,de tervebn van. :D

Utólag Boldog Mikit!

Tengdinek pedig Boldog szülinapot!

Mi megvagyunk,mostanában csak egyszer kelünk éjjel.Tegnap is este fél 8kor elaludt és 4kor kelt először. :D :D

Szombaton ismét áztatott a felső szomszéd minket,a fürdőnk ismét vizes lett.De most már a lámpát is elérte a víz és azért nem örülnék ha erotikus élményben részesülnék (megb@szna a 220 :D )már bocsánat a kifejezésért. :D De ma szerencsére csinálják a csöveket,és két helyről is fizet a biztosító.Egyrészt az Allianz,mert ott van a lakásbiztosításunk,másrészt a Groupama Garancia mert ott meg a társasház biztosítás van.Legalább valami jó is történik. :D

Mostanában vásárolgatunk ezerrel (nesze neked világválság),ajándékok 70%-a megvan,sőt már be is csomagoltam őket.

Díszek is megvannak a fára,vettem végre adventi koszorút is.

Pelenkát vettünk Vikinek,akkorát szívtam mint állat.Tescoban vettünk Pampers 3-ast,mert néztem hogy 200 Ft-al olcsóbb,mint a Sparban.Erre utána mentünk a Müllerbe és ott meg 1300-al olcsóbb mint Tescoban.Alig voltam ideges.De így ott is vettünk egy csomaggal,így most elég lesz egy darabig. :D :D

Voltunk ma szomszédolni,meglestük a babát,akiről még anno meséltem,hogy 5260 grammal született.Kiderült,hogy természetes úton szülte meg a csaj a babát. :shock: :shock: Indítottak neki,mert már a 41.héten volt.Reggel 7kor indítottak és du.15:40re lett meg.Szegény mondta,hogy elég nehéz volt,sok vért vesztett,de minden rendben volt.Apuka is végig bent volt.Most pedig már 1,5 hónapos és 6 és fél kiló. :D De nagyon édes.Viki már haverkodott volna vele,de Lotti elég éhes volt,így nem pacsizott le vele. :D :D

Most ennyi jutott eszembe.Ha nem is írok,azért (zug)olvasó üzemmódban vagyok ám.
Vendég

Nem Móka, még nincsenek, de már kezemben a gépfegyver, mert ma egész nap ki sem mozdultam, merhogy ezek jönnek, na ja, jönnek is, majd 6 előtt 5 perccel jó esetben, pedig a paphoz kellett volna mennem engedélyért, hogy máshol keresztelhessünk. :?

Süti! Ha az urad is ilyen soká fog jönni, akkor köss rá életbiztosítást, mert nem vállalok felelősséget a tetteimért.

Így most ha meg is hozza, nem tudok majd bennük gyönyörködni, nem tudom kipróbálni, mert itthon lesz Janó, hát hogy merészelik ezt :evil:

Kép
babcika

babás tábla, tőlem mehet, bár én max képet tudok feltenni Lucáról, mert méreteket nem tudok 8) :lol: :lol: :lol:

vicger

Babcika, már írtam, hogy ha a fogyi előtti kezdő súlyomat nézzük, a majdnem 90 kilót, verem a mezőny magasan!!! 50 kilóval el fog fújni a szél :D:D:D

vicger

Kriszti a család car ügy, hát nemtom :roll:

Áh nem , 44 kg.-mal sem fújt el a szél :lol:

Kép
babcika

asszem magamnak való lettem.. vagy nem tudom.. mert nem bánom, ha jönnek hozzánk, csak ... csak ne érezzem már úgy, hogy útban vagyok... mert oké, hogy anyós nevén van a lakás, de 2és fél éve mi élünk itt, mi újítottuk fel stb, tehát érezhetném magaménak / na nem tulajdonilag, hanem komfortilag/ na ez most zagyva lesz... néha úgy érzem, hogy átlép kompetencia határokat... hogy a nagyoknál nem pótnagyi szerepet játszik, hanem inkább pótanya szerepet.. nagyanyós meg... eredetileg az övüké volt a lakás, itt éltek 50 évig, de még mindig a sajátjaként tesz-vesz benne, leszedi a virágról az esetlegesen elszáradt leveleket, lekapcsolja a villanyt, ha éppen a gyerekszobából kirohannak a lurkók, vagy el akarja rakni az edényt a pultról meg hasonlók... és ez engem irritál.. 8) 8) 8) 8)

vicger

Ez engem is irritálna, teljesen jogos. Nem lettél magadnakvaló :wink:

Kép
babcika

Kriszti,ez engem is idegesítene, és lehet nem bírnám ki beszólás nélkül.Atit nem tudod megkérni,hogy beszéljen velük az érdekedben?

KépKép
csikipetra

És most hoztam még pár képet... aztán eldugulok 8)
Sapiban:
Kép Kép
Így készültek és ilyenek lettek a mézeskalácsok:
Kép Kép
Megjött a Mikulás:
Kép
Miku sapisok:
Kép Kép

Kép Kép
manósziget

Cuki ez a Berni nagyon!!!!!Olyan cserfes kisleányka lesz szerintem!!

Madar,nagyon jó a felhozatal,de azért maradunk ám a választottunknál!! :lol: :lol:

No, le kell lépnem. Fordítanom kellene németről........... :roll: :roll: és bazi sokat felejtettem......

és valami vacsorát is össze kellene dobnom.

De bakker néha olyan jó itt ülni, és csak ülni, és olvasni a szösszeneteiteket. :lol: :lol:

Viki és Babcika, ti újabban nagyon elemében vagytok!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
csikipetra

Hát Petra, én ismerem a fajtájukat, falra hányt borsó, még ők sértődnének meg.... Jól sejtem Kriszti???

Kép
babcika

No..most akartam lelépni, aztán megláttam Ákost!!!!

Manó,tündériek a gyerkőceid!!! :)

KépKép
csikipetra

Na és???Puffognának pár napig, aztán rájönnének ,hogy nincs értelme...
Így meg, ha Kriszti nem szól ,vagy nem tesz valamit, akkor csak saját magát akasztja ki.
( ez csak én véleményem :oops: :oops: :wink: Bár aztán mondani tényleg könnyű.......... :oops: :wink: )

KépKép
csikipetra

Manó!!

De szépek és a mieink (is) :lol: :lol:

Kép
babcika

Persze Petra, én sem így értem, csak szerintem már megtörtént, mert olyan mindent kibeszélünk párnak tűnnek, érted??

Kép
babcika

Na gyerek Kriszti, osztán mondjad, hogy igen vagy nem?

Kép
babcika

Bár én csak magamból indulok ki, mert nálunk így szokott lenni:

- Nyuszikám, sokkot kaptam anyukádtól, míg itt volt.

- Én is. :lol: :lol:

- A felmosóval törölte le a konyhapultot

- Komolyan :lol: :lol: :lol:

És fordítva, ő is mondja az én anyukámról....

Kép
babcika

nos a helyzet, hogy a finom célozgatás mamánál egyáltalán nem használ semmit, ha meg kerek perec megmondom, akkor sértődés van és nagyhalál, de a színházi fajtából. Mindezzel együtt imádni való nő, és félelmetes sokat segítenek, de... de... szóval ja.
Anyósnál meg az van, hogy igazából nem tudom, mert eddig nem nagyon vette magára a nagyi szerepet, ezt nehezményeztük, most meg jöjjek azzal, hogy ezt ne így, hanem úgy... ááá szar helyzet, mindenhogy.

Tegnap Gergő megszúrta magát egy szöggel a suliban, este mutatta, s akkor azt láttam, h fel van sértve a bőr, erre most kiderül, hogy nem csak megszúrta az ujját, hanem átszúrta, úgyhogy most irány a gyerekkórház tetanuszért :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: most már fixre nem oltatom be h1n1re, kitudja milyen kombót hozna létre ez a mix :? :?

vicger

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
csikipetra

Sziasztok,
megpróbáltam visszaolvasni, de reagálni esélytelen sorry...

Viszont egyik baba kép szebb, mint a másik !!!

Én küzdök a kölkökkel, mert csesznek enni - bocsi-. Jázmin napi 4szer hajlandó enni, van hogy 6-7 óra is eltelik egy-egy szopi között.
Flóra pedig kell éjszakánként, ma pl. 5ször. Reggel 7kor meguntam, átvittem hozzánk és 9ig aludtak apával, persze éjszaka én óránként keltem szoptatni - így kicsit hulla vagyok.

Beírtam magam a táblába - mi voltunk a legkisebbek :lol:

t-pk

Babcikán nevetek.

Kriszti, és ha diszkréten megkéred,hogy vannak dolgok ,amiket te szeretnél a saját lakásodban rendezni? :roll: :roll:

Gergőnek simi :oops:
(én is kaptam pici koromban tetanuszt.megharapott a szomszéd macskája.persze kirángattam a csatornából,szóval nem lepődtem meg :shock: )

KépKép
csikipetra

Jézus Kriszti!!! Anyám, bele se gondolok :?

Kép
babcika

Petra, és ez komoly, mármint amin röhögsz, reggel arra keltem, hogy kivikszolta a konyhámat a gyöngyvirág illatú felmosó löttyel. Ja de közben bent bagózott, és hajnal 3.30-kor robogott ki a konyhába, mi meg a nappaliban aludtunk, tehát .... no comment. És ez így ment 3 napig... Apuka kivonult : " Nekem dógom van kint" címszóval, én meg nézzem mamácskát, hát sokkos állapotba kerültem. :lol: :lol:

Futárbácsi most hívott, 15-20 perc és itt van, ezek tudnak visszaadni, mert nekem nincs apróm, 3000 kéne vissza. :roll: :roll:

Kép
babcika

Süti!

De csini Bernadett a télapó-rénszarvas szerkóban!!!!!

Manósziget!

Míra nagyon ügyes, hogy így segít és a kalácsok....nyami!!!! Recept fönt van a doksiknál????
Éd Ákos is édes sapiban!

Kriszti!

Megértelek lakásügyben. Ma hogy ilyen car idő volt, azt hittem megbolondulok velük, Hiába 10 nm nem elég kér hipekaktív gyereknek.

Kép
arvaerika

nnno itten vagyok megint... aZuram meg anyum elmentek vásárolni... mi meg jól itthon maradtunk Dórival... 8) 8) nem bánom, mert

1 én sem vagyok még teljesen jól... igaz vásárolni azért tudnék... de írtam listát.... Kép
2 Dórit nem akarom, hogy bárki megfertőzze... mert csütörtökön oltást kellene kapjon... :? :?
vikiviktor

vikiviktor

Erika,blogba írtam ,csak véletlenül 2× mert azt hittem az első nem ment el :oops: :oops: :oops: :oops:

köszi az enyim bejegyzésre a drukkokat.... :D

sutimano76

Kriszti... nagy simi Neked!!!! Kép

Köszi Babcika!!!! Kép

Most már ezt hallgatjuk... :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=Y8LS2lDq-0Y
vikiviktor

Kriszti... amiket leírtál engem is irritálna... sőt! nagyanyós monnyon már le.... :twisted: :twisted: anyóssal együtt....
vikiviktor

Laptető...

t-pk

Nnnna kicsikém elaludt... a nagy zene hallgatásban.... :lol: :lol: :lol:

Kép
vikiviktor

Kata: szopi :D :wink:

Babcika-Viki: jól elszórakoztatok :lol: :lol: :lol:

Jaj, Süti, ezek a Berni képek ... nagyon édes. :lol: :lol:

most eddig jutottam .. megint menni kell

ja, Bibivel beszéltem, jól vannak, csak apa sokat dodoz, karácsonyi készülődés , egyebek ... :)

KépKép
KépKép
madar

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?