Sziasztok!
Ma nem éppen fényes napunk volt, bár ma ügyesen aludt Dorki, nem is ezzel volt a baj...először délelőtt belefejelt a homlokával a szemüvegem sarkába, persze ordítás...kell a kontaktlencse ha bírja a szeme, ha nem...

de ez még csak hagyján, hanem délután 4 körül...
megetettem, beadtam a Cebon cseppet kanállal, teával, és majdnem megfulladt...gyorsan felkaptam, ütögettem a hátát, de láttam, hogy csak pirosodik a feje, és nem veszi a levegőt (lehet nagyon savanyú volt, vagy nem tudom), na gyorsan fogtam, fejjel lefelé állítottam, ütögettem a hátát, utána kivittem a levegőre, és utána kifolyt az orrán a cucc....utána letettem a pelenkázóra, a kezem-lábam remegett, de a kezem úgy, hogy nem tudtam megfogni vele semmit.

Még most is a hideg ráz, ha eszembe jut....Ő nem sírt utána sem, de én tudtam volna...
este fürcsi előtt pedig kettecskén aludtunk egy fél órát a nagyágyon, cuki volt!
Holnap jön anyum, nekem meg ezeregy elintéznivalóm lenne...bank, szerviz, bevásárlás, stb...
kispiskóta: nagyon édesek a fiúk
Bond: Famiku nagyon cuki kis vénség. Én szeretem az ilyen régi kütyüket. ngem azonban nagyon emlékeztet "kvazimodora", olyan puklis. Talán ott van az elem?
Cuki Manó a képeken, és Hugi is, először nem is láttam..
Babatörténete is nagyon megható

Én is majd neki szeretném ajándékozni Dorkilinek az én legkedvencebb játékbabámat. sok volt, de az az egy volt az első, és a legszeretettebb. Egy 55 cm-es, ruhatestű, gumivégtagú-fejű baba, megtömve sóderrel. Szóval majd csak később kapja meg, mivel 6 kilós
Ötletes vagy kukazsák téren!

Nekem eszembe nem jutott volna

Veszem 3db-ját 4500Ftért.
marietta: nagyon ügyes Domi, mondtam én, hogy nem lehet gond!!

Nyelvöltögetést Dorka születése óta csinálja, én is mindig azt csináltam kiskoromban...DE lehet, hogy Domi a fogacskáit birizgálja, vagy éppen az ínyét. Dorka is szokta, meg most legújabban cuppog, gondolom viszket-feszít a kis ínye...
orsi: Dorki hízik rendesen, csak nem eszik sokat. Szerencsére éjjel jól alszik, szóval nem hiszem, hogy kevés Neki a tápi. Kaki van általában minden nap, de most nem volt tegnap és ma így kétszer is. Este olyan, hogy apával ketten alig tudtuk kiszedni belőle.

Ma evett sütőtököt-almával 20ml-t(!!), ez nálunk már nagy szó, eddig nem fogadta el...
norka: ahogy olvastam azt hittem Jázminnak jött a foga...

de gratula Neked is

Kikapcsolódás szuper lehetett, irigy-irigy.

Kiscipő hurráááá
tike: gratula az átforduláshoz
nyuszi: remélem az éjszakátok is nyugodt.

ma Dorki is elég jól viselkedett, mondjuk szerencsére Ő éjjel jól alszik. ma fél 9kor ébredt, aludt délben másfél órát, délután meg 2xfelet, és este 9kor ment csucsuzni, ügyi volt
dodi:
"saját lábon megy a gyerkőc a ciciért"
Hasonló dolog miatt nem beszélek most a szomszéddal. Egyszer már terhesség alatt megdöfött egy nagyon kemény beszólással, azt még lenyeltem nagy nehezen, de nem felejtettem el. Erre a minap a szoptatás került szóba. Szerencsére ő csak szoptat. Szóval szóba került, hogy az egyik bnője szoptatja a 4 éves gyerekét, mondom az azért már gáz...erre Ő: "nem, dehogy, Te el sem tudod képzelni milyen jó érzés az, amikor Te táplálod a testedből a picit, cicizik, felnéz mosolyog, huncutkodik, majd ismét eszik, usw., usw., és ha még 4 évesen is akár napi 1x vagy 2x kéri azzal nincs baj." na nálam ez betette a kaput. engem is bánt, hogy nem tudok/tudtam szoptatni Dorkit, ezt Ő is nagyon jól tudja, és akkor ilyeneket mond, szóval már nem beszélek vele szándékaim szerint...

csak éppen azt nem mondta, hogy na látod ezért nem adatott meg neked, hogy szoptasd a picit...terhesség alatt ugyanis ilyet szólt be, vagyis hasonlót...de az még ennél is durvább, és jobban is fájt.
Elolvastam a hsz-odat a másik topicban....szóhoz sem jutok, annyira igaz, és olyan szépen leírtad...

nekem nem volt egyszerű terhességem, mégsem éreztem tehernek, és így már nagyon szépnek tűnik minden, hogy végülis szép vége lett, Dorki egészségesen megszülethetett!

Mindenki mondja, hogy Te jó ég, ilyen terhesség után mersz vállalni másodikat, nem riaszt el, Mernék, csak nem tudom mikor, de nem emiatt.
Bond: nekem azt mondta a védőnő, hogy az oltás csak 8 hónapig véd, utána lehet újraoltatni vagy nem tudom...mivel ez a fajta támad nyáron is

szóval én is tanácstalan vagyok. erre is sok a beteg...