Hello!
Na, most lett egy kis időm írni.
Mustyi, gratulálok!
Gio, köszönöm a kérdést, jól vagyok
Igen, apa hazajött kedden estére, pót-apa hazament.
(pót-apa az egyik barátunk volt amúgy, 10 éve barátok vagyunk)
Mindent sikerült elintézni, amíg apa távol volt, hisz a pót-apa még frissen állt hozzá a mászkáláshoz

Nem is kell már semmiért menni sehova... végre... úgy vártam már...
Ma voltam ctg-n, kicsit frászt kaptam... először nem lett jó, lépcsőzni kellett egy kicsit, és felmenni a szülőszobára újracsináltatni... az sem indult túl fényesen, aztán oldalra kellett feküdni és úgy megismételni. Az már jó lett, doki is megnyugodott. Nem tudom, pontosan mi volt a gond, szerintem azért nem mondták, hogy ne kapjak rögtön szívrohamot, így is majdnem sírtam a végén... De minden oké, úgy néz ki, úgyhogy igyekszem nem aggódni tovább.
Annyit mondott a doki, hogy csak a bal oldalon feküdjek, háton egyáltalán ne...
Húzós éjszakáim lesznek, mert úgy meg zsibbadok...
Amúgy szerintem csak annyi volt (legalábbis én ezt találtam megnyugtató magyarázatnak az egészre), hogy korán reggel volt, és az össz mozgás, amit produkált a gyermek, az egy-egy lábnyújtás volt. Oldalt fekve már magához tért, mert az épp nem tetszett neki, és utána órákon át sértődötten rúgdalt... Nyűgös lett, ezáltal én is. Hazajöttünk és nagy nehezen együtt elaludtunk. Most jól érezzük magunkat már mindketten
És persze a kenet sem lett jó, strepto van benne, így augmentint kaptam 3*1-et. Emiatt remélem, hogy még odább van a szülés kicsit, hogy végig be tudjam szedni... Na majd megbeszélem este a Kiskirályfival
Megyek, rákészülök a holnapra. Fogdokihoz kell mennem, mert tegnap kiesett egy tömésem (dokim már mondta a 10.héten, hogy azzal gond lesz, de jól elfelejtettem és most mérges vagyok magamra) - nem tudom, hogy fogok tudni háton feküdni egy fél órát...

Főleg a mai dolgok után, tiszta ideg leszek...
Addig nem akarok szülni menni, míg Pumi nem ér ide mesélni, kell a pozitív energia!
Na, csinálok egy kis tejberizst, hogy jobb kedvem legyen!
És nekiállok végre a karácsonyi képeslapokat legyártani!
Sok babát, csajok!