A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

[quote="dorkamartini"]: írta:dorkamartini))))))))))
nincs is csoki vizsla.....

nem zsemleszínű csak szaros?
:)))))))))))))))))))))
ha már szeptemberi:))))

Nincs csoki színű?????????????? Kép akkor nem tudom milyen színe van.... :? :? :? Az állat doki azt írta a könyvébe, hogy barna... akkor lehet, hogy csak sima barna....
Neeeeeeeeeeeeeeeeeem szaros.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Nyaaaa még maradok... az uram megiszik a kollégákkal egy ücccsit.... :wink:
vikiviktor

Bex merre kószálsz???? És Beatrix nagyi????? Már nagyon rég voltál.... :cry:
Flora????? Móka??????

Imola Te meg gyere vissza.... irgum burgum.... már teljesen nagy luk tátong az oldalamon, hogy elmentetek e már icuri Mollikával Texasba, vagy mi van veletek?????? És még valami Imola... ha még magyarhonban vagy ne légy depis.... (az idő miatt gondolom....) mert ilyenkor az szoktál lenni.... Küldök depiüzőmanókat.... :wink: :wink: :wink: Kép
vikiviktor

Nekem a hidegtől ilyen kedvem van.... Kép
Kép Kép
(ismét jól eldumálgatok itten magamban.... :) :) :) )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vikiviktor 2009.12.11 16:13-kor.
vikiviktor

Viki, széép vagy itt dugdosod előlünk a kutyut!!!! :twisted: Fotó nincs róla?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára manósziget 2009.12.11 16:13-kor.

Kép Kép
manósziget

Én is vagyok, csak pakolok... Kicsit már eluralkodott a rendetlenség az íróasztalon és környékén. most próbálom legyőzni. :lol:

Kép Kép
manósziget

Orsi, a fekvőmagassága kb 165 cm, erre jön rá a perem, ugye, h ne zúzzanak le. Képet majd keresek.

Tiimi wazze... na ez sem semmi...
zöldségnap: általában eszméletlen mennyiségű salit eszek hozzá, plusz ugye köretként barna rizs, vagy a kedvenc tepsis krumplim /azt is feltettem picre a 90napos receptjeihez/ és még ehhez jön a savanyú káposzta :D:D:D:D ha bűnözős kedv van, akkor rántott karfiol/brokkoli/krumpli a kaja szintén salival, s káposztával. S így azért rendesen el tud telíteni ;)

Babcika, nyugi nyugi nem kell szíj!

vicger

Manó... még nincs... és bevallom még egy csomó elmaradásom van fotóügyileg... :? :? :? mert még mindig nem készítettem az új házról "ilyen volt" fotókat... és ráadásul már csinálják.... :? :? :? :? úgyhogy hétvégén fotózok.... Kép
vikiviktor

Madar... Te hova tűntél?????????????
vikiviktor

Na az jó lesz. Tudod mit akartam még kérdezni :?: :!: Ahol elkezdtétek a földmunkát telket... azzal mi van?

Kép Kép
manósziget

Huuuu azt priviben megírom.... :wink: :wink: :wink: megírtam....
vikiviktor

Nnnna most már tényleg mennnek.... pápá... holnap meg lehet várni a havat.... :lol: :lol: Kép
vikiviktor

Viki,hát én is kiváncsi vagyok a földmunkás dologgal....leírnád esetleg a blogba,hm??????

Babcika,nem kell az a szíj,ne aggódj!!!

Anyósok,húúúú,nem semmi történetek.........összetehetema két kezem,ehhez képest nekem egy angyal!!!

Timi,zöldségnapon(ami a keményítőnap ugyi)lecsósrizs,főzelékek,tök,spenót,krumpli és még sorolhatnám.....hagymás tört krumpli!!!!
és a mindmegette.hu-n van a 90 napos diétához receptek!!!!!!!

Andi,hol vagy?????hívtalak,de nem vetted fel,hívtál ,én meg nem hallottam.Hogy telt az iccaka??????????,

sutimano76

Én is vagyok, de sajna nem tudok lépést tartani veletek...

Milyen torna kell "csípőre" (terpeszpelusosra :wink: :wink: )? A doki nekem is mondta, hogy tornásztassam, de akkor nem is gondoltam végig, hogy oké, oké, de hogyan?? Kérek tornagyakorlatokat...

Hétvégén többet leszek, bár már az se biztos, ami biztos, hogy nem szorítottatok nekem, hogy ne fújjon a szél...egész hétvégén egyedül leszek a lányokkal...egy kicsit már most be vagyok parázva...persze erre itthon azt mondják hiszti...na mindegy... :twisted:

t-pk

Köszi csajok! Hát reménykedek!! Nem tudom, minden este volt tornáztatva a gyerek, na jó, lehet egy-kettő kimaradt, de tornáztattam, és le sem vettem róla ezt a cart... :?

Viki!

Erre gondolsz:

http://www.youtube.com/watch?v=2DZcVAKsBX4

Kép
babcika

Sziasztok Drágáim!

Jóóól, eltűntem, még olvasni sem volt időm az utóbbi másfél-2 hétben szinte ... így most próbálok újra bekapcsolódni !!! ... mert hiányoztok ám, nagyon !!!

Végre azt mondhatom: jól állok a karácsonyi dolgokkal,de éjjel-nappal ezzel voltam elfoglalva, mert szinte mindent a netről szereztünk be :) .... ma volt még egy túránk a CORA-ba, mostmár 90%os a készültség :)

Tegnap a férjem meglepett: a szülinapomra kaptam egy Dolce Gusto KVfőzőgépet :):):) .... végre-végre olyan kávét ihatok, mintha beülnék egy kávézóba :lol:

Próbálok visszaolvasni, nem tudom, menni fog-e ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Kata, amit belinkeltem előbb az pont az, ugyanis hát nekünk még 6 hétig kell a terpesz is meg a torna is :(

Kép
babcika

Helló Brumi!

Hiányoltunk ám!!! Kv főző, nekem nem venne a férjed, ha megmondom mikor születtem :lol: , az olyan tuti gép lehet, nagyon szeretem a reklámját!! :D

Csajok jól vannak?

Kép
babcika

Ja és boldog szülinapot akkor!!! :oops: :lol: :lol: :lol:

Kép
babcika

[quote]K írta:ata, amit belinkeltem előbb az pont az, ugyanis hát nekünk még 6 hétig kell a terpesz is meg a torna is :(

Megnéztem...úgye nem azt mondjátok, hogy a lábánál fogva lóbáljam fejjel lefelé??? Na jó, persze ez csak egy része volt.. :shock: :shock:

t-pk

Ki teszi fel a pic-re lojroland néven tételeket???? :shock: :shock: :shock:

Kép
v.andi

Sziasztok, visszaolvasok, egykezezek

[quote="madar"] írta:madar
[quote="vikiviktor"] írta:vikiviktor
[quote="kata05"] írta:kata05
[quote="dorkamartini"]
írta:
dorkamartini
mi dorkit zsömibabának hívjuk:)))))

mer egyrészt ugye a buksija kis zsömle aaaztán meg a két kis pofija is egy-egy kis zsömle:))))

Ez nagyon jó!!! én duci-jucinak hívom

Én hurka gyurinak.... :lol: :lol: :lol: :lol:

én zebe-zabának :lol: :lol:

Én mohó jojónak :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kata nem azt mondjuk, de gyermekorvos főnökömék rendszeresen lógatták a fiukat, nem árt nekik!!! :D

Kép
babcika

Még meg kell szoknom, hogy nem porcelánból vannak...

t-pk

Andi baker azaz én évfolyamtsam, de hogy kerül ide??????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: minnyá felhívom

KépKép
KépKép
madar

Hát Andi! Nem tudom, de érdekes az egyszer biztos Kép

Kép
babcika

Móni, akkor kicsit eltévedt a drágám vagy lehet nekünk akar kurzust tartani Kép

Kép
babcika

Móni,most sül a csokitortám.Majd referálok.
Amúgy maradhat a pic-en ha gondolod,így legalább ki tudunk kérdezni :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Na kérem, éppen zugolvastam, amikor megláttam Andi hsz-ét :lol: :lol: :lol: felhívtam az embert, ő sem tudja, hogy lehet, valszeg bevoltam jelentkezve a a mi gmail-es pic-ünkre, amikor a fősulisra is beléptem, megnyitottam a tételeket, és valahogy bezáráskor odamentődött el (lojroland hozta létre az eredetit) ... más ötletem nincs :? :? :? :roll: :roll: :roll: :roll: ... már törlőm is, bár lehet, tényleg szükségem lesz a kikérdezésre :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
madar

most lépek vacsorát készíteni ... a visszaolvasásig jutottam, de reagálások csak holnap este (akkor egyedül leszek a lányokkal) ...

t-pk:
simi Neked ... ez nem is hiszti ... én csak tudom :wink: :wink:

na, szép estét Nektek, meg holnapra havacskát ... Kép

Kép sziasztok :)

KépKép
KépKép
madar

[quote="vikiviktor"][ írta:vikiviktorquote="móka:)"

és végül panaszkodás.. nekem hiányzik a kis gangomra kiülés és közben kávé szürcsölés és cigizés :oops: :oops: :oops:
nem voltam nagy cigis, deeee mégis.... a tiltott gyümi...

Nekem is... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:[/quote]

ez nékem is hiányzik :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Beszéltünk már róla, de most hallottam a Mikulásgyárról új infókat. Már bármelyik postán is le lehet adni az adományokat, a dobozra rá kell írni, hogy "Mikulásgyár"!
Ez jó, mert ha valaki nem jut el Bp, Felvonulási térre (mától 22-éig tart a dolog, 10-22 óráig van naponta nyitva) vagy Plaza sincs a közelébe, akkor is tud így eljuttatni adományt.

Astrid

Kép
astrid

[quote="lina85"][ írta:lina85b]Help,please:Vikinek nem megy a kakilás.Már próbáltam nagyon sok mindent:infacol,tornáztatás,espumisan(ettől csak pukizik sokat),masszírozás,de semmi.Egyedül a szélcsővel megy neki a kakilás,de ennek meg nem örülök,hogy csak rásegítéssel megy.Látom,hogy szegénykémnek szinte bevörösödik a feje úgy nyomja,de semmi nem jön.Ja és ez kétnaponta van.Volt már valakinek ilyen?Még a Gripe Watert akarom kipróbálni,de érdemes egyáltalán?

Előre is köszi mindenkinek!

nekünk dokinéni azt mondta, h. napi 2 x adjuk a gripe vatert és jobb lesz. hát remélem...
az utsó pár kakink ilyen volt:
5. nap
4. nap
utána másnap.

tejcim sajna kevés nagyon Nininek
:cry: , úgyhogy most megint tápi (bocitejcsi:), azóta én is így hívom Dorka :wink: ) és utána cicizés (de már sztm nem sok jön :cry: ) Bár, már lassan 3 hónapja akkora lelki nyomás van rajtam a tejcsi mennyisége és a nagyon szopiztatni akarás miatt (Nini nagyon imádja), h. már könnyebb lenne csak tápizni :cry: :cry: :cry:
Vendég

Most ezt hallgatom...
http://www.youtube.com/watch?v=tFYknEk6nik

Andi... nekem küldhetnél abból a csokitortából... :wink: :wink:

Astrid... ez jó hír....

Babcika... igen pont erre gondoltam.... !!!! Köszi!

Bibi... dejó hogy jöttél... hurrá azzzzzzzzzzta micsoda ajándék... akkor már tudsz küldeni kávét... :wink: :wink: Kép
Boldogságos születésnapot!!!!!
Kép
vikiviktor

Boboka:

És akarsz még szoptatni? Ne add fel!!!
De szerintem először szoptass és csak utána adjál neki pótlást, különben el fog apadnia tejed teljesen.

t-pk

Viki, kutyus, juhéjjj! Imádom őket, nem úgy mint a cicákat. :oops: Nem lehet német vizsla, az sötétebb, olyan csokis? A névadás Kép Kép Az Alex-nál még a heö is jobb név lett volna, vagy legalábbis egyedibb. Kép Nekem ír szetterem volt 8 évig, őt Csitrinek hívták. :lol: A becsületes nevéből jött: Kamilláskerti Csitri.

T-pk: Sajnálom, hogy egyedül leszel a csajokkal. De remélem megérzik, hogy egyedül van Anya és jól viselik majd magukat. Drukkolok nektek. Apának pedig dádá, hogy ennyire nem ért meg.

Boboka: Szerintem is döntsd el előbb mit szeretnél istenigazából, a szíved mélyén. Ha már túl sok stresszt okoz a szoptatás, ha kényszer csinálni, akkor kezd hozzászoktatni magatokat a tápszerezéshez. De ha egy kicsit is szeretnél még szoptatni, akkor ne tápizz előbb, hanem szopi, amennyit csak tudsz, Niki igényel és csak akkor legyen tápi ha muszáj. 6 hónapos kor után már bőven lehet más dolgokat is adni, ha addig kihúzzátok, az már nagyon jó. De kényszerből, elvárásból ne csinálj semmit, szerintem.

Kép

Kép
hgrita

Adomány: Férjem munkahelyén is szerveznek gyűjtést a nagycsaládosoknak, így végül oda adunk dolgokat. Holnap veszek édességet, tollakat, ceruzákat, füzeteket és körbenézek a gyerekruhák között is.

Babcika: Jó utat!

Tengdi: Nem semmi anyós-történeted. :shock: :? :roll: :( És egyetértek, a gyerekek megérzik az igazi érzelmeket, előttük nincs megjátszás, így ha Anyós őszinte érdeklődést mutat majd irányukba, jó kapcsolat alakul ki, ha nem, akkor úgyis átlátnak majd a szitán. És azt is megérzik, ha te megjátszod magad. Szerintem fontosabb, hogy lássák, hogyan érzel, idővel megértsék, és tudják, miért így, de azt is tudják, hogy te nem akadályozod a kapcsolatot. Az őszinte viselkedés fontosabb. Zagyva voltam, de már Kép

Kép

Kép
hgrita

vikiviktor

Petra: Írtam neked blogon, és innen is kézfogásom!

Babcika: Petrának szánt irományom Neked is szól.

Kép

Kép
hgrita

mégsem leszek egyedül...apa félútról visszafordult....mégis velünk akar lenni... :lol: :lol: :lol:

t-pk

T-pk: Hurrá, hurrá! Szép hétvégét Nektek!

Kép

Kép
hgrita

Köszi Rita, olvastam!!!
tényleg: tavasszal jöttök majd felénk kirándulni? :wink: :wink: tök jó lenne!!!

no, tök jó....amikor ráérnék, akkor meg nincs SENKI!!! :shock: :shock:
nagyszájúnagydumás lányok merre vagytok?Mindenki kidőlt??? :shock: :shock:
Érzitek a havat? :x

:D :D :D

noh....akkor mentem leveleket írni.

KépKép
csikipetra

Na mi van hétalvók???

Ilyen se volt még, hogy én vagyok az első...

Mindenkinek nagyon szép hétvégét!!!.....bár az idő itt pocsék :?

t-pk

jó reggelt!

T-pk,áááá nem alszanak,a hétvége mindig döcögős!!!!

én se leszek ma,mert segítenem kell a nővéremnek....

Petra,23.56-kor nem vagyunk,nem tudtad :?: nincs már éjszakai műszak!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Jó reggelt!

Ezt nem hiszitek el, de Ákos 1/2 10 óta egyfolytában :!: , szopi nélkül alszik :!: :!: :lol: :lol: :lol: Azt mondanom sem kell, hogy cickók már lassan kidurrannak, de csak húzza a lóbőrt. :lol: :lol:

Brumi, húúú de irigy vagyok most. Nekem is minden vágyam egy olyan kávéfőzőőő. Apikád tudja a dolgát, hogy mivel lepjen meg. Előre is boldog szülit. :lol: Gyere már többet, mert hiányzol... :(

T-pk, hurrá apika marad!! :lol:

Kép Kép
manósziget

Most ébred!!!! :lol: :lol: :lol: Rekordot döntöttünk. Sajátot legalábbis tuti. ;)

ÉÉÉÉÉÉS ez az 1.000. hsz-em!!!!! Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára manósziget 2009.12.12 09:52-kor.

Kép Kép
manósziget

jesszus Manó,ez több,mint 12 óra...lenni én nagyon irigy!!!!

etetek,altatok....

sutimano76

laptető,hmmmm...na mindegy!

sutimano76

helló haló

reagálnék, de agyhalott vagyok!

Astrid, de jó, h így is meg lehet oldani a Mikulásgyáras dolgokat!
Boboka: már írták, ha szopi előtt adsz tápot, azzal a tejedet apasztod el. Fordítva csináld, ha szoptatni szeretnél, először szopi, h kiürítse a melleket, s tejtermelésre serkentse őket, aztán ha kell, akkor táp. Gyakori mellretétel, ahányszor csak kell. Érdemes rááldozni pár napot, hogy mást nem csinálsz, csak szoptatsz és játszol Nikivel, simán vissza lehet hozni a mennyiséget! Hajrá, én drukkolok! Ha pedig nem szeretnél szoptatni, akkor előbb táp, aztán anyatej.

T-pk: nagyon rendes tőle, h visszafordult :) Szép hétvégét nektek! :)

Tengdi, igen, ahogy Rita írta, ha a gyerek azt látja, hogy a szülei megjátszák magukat, akkor semmi hitelük nem lesz a lurkók előtt, ugyanakkor, ha őszinteséget látnak, az érzelmek megélése és felvállalása terén, akkor ők is így fognak viselkedni, nem utánozni, hogy azt szeretik, amit/akit anya,apa, hanem nem fojtják el az érzelmeket, nem játsszák meg magukat, nem bájolognak majd azzal akitől herótot kapnak. S ez manapság ritka kincs....

Manó gratula!!!!!!!!!!!!!!! :):):)

Petra, havat mi is érezzük, tegnap biztos az volt az oka a nyüszinek, a mai napról még nem tudok nyilatkozni...

Bibi drága, boldogságos születésnapot!!!!!!!!!! /ez milyen kávéfőző, én lenni tudatlan :oops: :)/ s tényleg gyere gyakrabban, hát hiányzol, na!

Egy óra múlva megyünk vonatozni, gyerekek nem tudnak semmiről.. :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

q..va macsek bezárva a borospincébe :lol: :lol: :lol: .... Veronika az udvaron :lol: :lol: :lol: :lol: ... Kifli kutya őrzi, megmondtam neki, hogy tudom,hogy bírja a cicákokat, de mutassa már meg ki az úr a háznál ... no, szval jól felhergeltem :lol: :lol: :lol: .... apa-Julcsi korizni :lol: :lol: :lol: ... vmi hóféleség is szállingózik én meg mosokfőzöktakarítok :? :? :? :wink:

gyorsan egy-két reagálás, többi este ...

Manó én lenni most nagyon irigy ... Ákosnak gratulálok, nagyon ügyes Kép ... mi ezt sose fogjuk elérni :roll: .... és még én ne is panaszkodjak az egy, max. két ébredéssel és gyors kaja-alvással :wink:
Neked meg gratula az 1000. hsz-hez Kép

Bibinek majd gratula akkor, amikor lesz :lol: :lol: :wink: :wink:

Krisztikém, ugye kötelező pihenő 17-én beiktatva? Majd egyeztessünk, de. van egy rövid Bp-re ruccanásom, de dél körül már itthon vagyunk ... Julcsi is, mert aznap korábban zár az ovi :wink: :wink: :wink:

na, megyek, kihasználom az időt .... pusztok, este jövök :)

KépKép
KépKép
madar

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?