helló haló
reagálnék, de agyhalott vagyok!
Astrid, de jó, h így is meg lehet oldani a Mikulásgyáras dolgokat!
Boboka: már írták, ha szopi előtt adsz tápot, azzal a tejedet apasztod el. Fordítva csináld, ha szoptatni szeretnél, először szopi, h kiürítse a melleket, s tejtermelésre serkentse őket, aztán ha kell, akkor táp. Gyakori mellretétel, ahányszor csak kell. Érdemes rááldozni pár napot, hogy mást nem csinálsz, csak szoptatsz és játszol Nikivel, simán vissza lehet hozni a mennyiséget! Hajrá, én drukkolok! Ha pedig nem szeretnél szoptatni, akkor előbb táp, aztán anyatej.
T-pk: nagyon rendes tőle, h visszafordult

Szép hétvégét nektek!
Tengdi, igen, ahogy Rita írta, ha a gyerek azt látja, hogy a szülei megjátszák magukat, akkor semmi hitelük nem lesz a lurkók előtt, ugyanakkor, ha őszinteséget látnak, az érzelmek megélése és felvállalása terén, akkor ők is így fognak viselkedni, nem utánozni, hogy azt szeretik, amit/akit anya,apa, hanem nem fojtják el az érzelmeket, nem játsszák meg magukat, nem bájolognak majd azzal akitől herótot kapnak. S ez manapság ritka kincs....
Manó gratula!!!!!!!!!!!!!!!

:):)
Petra, havat mi is érezzük, tegnap biztos az volt az oka a nyüszinek, a mai napról még nem tudok nyilatkozni...
Bibi drága, boldogságos születésnapot!!!!!!!!!! /ez milyen kávéfőző, én lenni tudatlan

/ s tényleg gyere gyakrabban, hát hiányzol, na!
Egy óra múlva megyünk vonatozni, gyerekek nem tudnak semmiről..