A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Igen,Hugi 21 eves volt...mint anno a szuleink...en korainak tartottam elegge,de mar mind a ket hugim 30-on tuli :oops: :oops: ..sot ocsim is mar 23 :lol: :lol: :lol:

En olvastam valami olyasmit,hogy a lelek mar a fogantatas elott tudja,melyik csaladhoz koltozik le......es szepen lassan szokja a szuleit,es az uj testet...igy van a koztes let..... :roll: :roll:

Kép
Kép
ancsurti

Nem vagyok nagyon otthon ebben a témában (sem) de anno elolvastam Dr. Bruce Goldberg: Előző életek jövendő életek-c könyvét és nagyon érdekes dolgokat ír.
Vendég

Felebredt kis taknyosom....szegenykem,tiszta konnyes a szeme,piros a nozija,most szivtam le a taknyat,es szerencsere "csak"37 a hoje.....
( a popsiban mertbol kell levonni a fel fokot???vagy hogy is van ez??nem ertek szerencsere a lazhoz.....na jott egy kaksi is :lol:

Ismerkedos sztori:

[quote="200907?"]E írta:200907?gyszer, nagyon régen már leírta. De az már olyan rég volt, hogy csak 1-2 dolog rémlik belőle.
- korábban is ismerték egymást, de semmi több
- ancsurtiApa megnősült
- már elvált, amikor újra találkoztak
- láv :oops: :P
- esküvő :D
- másfél év epekedés a távolból. :(
- BOLDOGSÁG, HANNA. :D :D :D
De a részletek már nincsenek meg. :roll: :roll: :oops: :oops:

1.helyes-eleg regota ismerjuk egymast
2.helyes-de nem otthon
3.hamis-
4.helyes
5.helyes
6.helyes-kemeny volt....
7.bodogsag-Hanga!!!!

De van egy csavar,hogy hogyan is ismerkedtunk meg nagyon-nagyon regen.... :roll: :roll: :lol: !

Orsi:nem talat...de tenyleg az akkori valakimnek a valakije a pasim :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Bond!
Én úgy hallottam, hogy 7év múlva tundnak a lelkek újból egy másik testbe költözni.

Kiskoromban meg voltam róla győződve, hogy a nagymamám a húgomban született újra. Anyum terhes volt, amikor a mama elhunyt. Mivel nagyon imádtam, így a hugira is nagyon vigyáztam. :shock: :lol:
Szóval nem tudom, hogy mennyi idő lehet a köztes állapot.

Ancsurtinak igaza van! Babócák kiválasztottak minket! :wink: :lol:

Holnap havazni fog? Olyan jó lenne! :lol:
Ancsurti, nálatok mi a helyzet a latyakkal? :shock: :lol:
Vendég

Norka:ez olyan erdekes dolog....nagymama=hugi :wink:
Itt a neten olvastam errol,mikor a nyughatatlan babakrol keresgeltem ezt-azt....es akkor talatam erre.....hogy mar 3 honappal azelott tudja egy lelek,hogy hova "koltozik"mint ahogy a leendo szulok tudjak a fogantatas idopontjat :roll: ...aztan lassan "ki-meg be jar a lelek"es szepen lassan "letelepszik"ahogy erik a magzat odabent,es keszul a kinti eletre ismet....nagyon jol irtak ezt le...csak tudnam hol olvastam.....

Anyum is mondta hogy megy a ho hozzatok nemsokara...latom jo hidegek lesznek otthon is...Conversano elorejelzese alapjan....
Itt most massziv hideg lett,igy a latyak szerencsere mar ejjel megszunt letezni,es erre esett ma kb.3 cm ho.....igy azert mar jobb!Ugy varom hogy jovore tudjunk saznkozni Hangival,vegre elvezhetem ujra a telet!!!

Kép
Kép
ancsurti

Lilisgabi

Cukik a lányok. :P
Már sütöttem én is a hétvégén mézes kalácsot :D

Szeretem a havat, de ha lehetne holnap még ne essen, ugyanis megyünk fel Bp-re, húgom fellépésére.

Ma megigényeltem a gyed-et :cry: , hogy rohan az idő :shock:

Kép
Kép
orsi777

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:49-kor.

KépKép

KépKép
boo

Juteszembe!
Dodi:hasznaljuk a szopiparnat,ejjel-nappal!!!Imadom,ez nagyon ki van talalva,a fejem ala tudom tenni az egyik U-alaku reszet,a hosszu resze vegig er a hatamon,es a masik eler a terdem ala...igy szopiztatok fekve :wink: ,jol kivagyok tamasztva :lol: ...ulo pozicioban pedig a hatam moge lehet kanyarintani tamlanak,es a masik veget pedig a hasam kore,erre kerul Hangoca :lol: :lol:
Es erre teszem a talcat is mikor eszek :lol: :lol:
De jo a foldon fetrengeshez is,siman elferunk rajta fejet tamasztva 3-an is :lol: ,es reggelente mig porszivozok,ez oleli korbe gurulobajnokomat,hogy ne essen le az agyrol :wink:

Orsi:akkor meg ne essen a ho holnap,de reggel szep hora ebredni...plane ha sut a nap is hozza!
Mi meg a csaladi potlekot sem kaptuk meg :? ...decemberre igertek,mert ugye nekem nincsen adoszamom meg,kaptam utolag egy ideigleneset,ezert kesik...de szep osszeg lesz visszamenoleg!!!

Kép
Kép
ancsurti

Boldog névnapot Mironnak :P !

Kép
Kép
orsi777

Boooodogsagos Miron napot kivanok!!!

Nezesd meg a szemet,lehet csak a vagasa miatt olyan mintha....de ezt egy szemesz jobban tudja...de biztosan orvosolhato ha idoben elcsipik a bajt!Emlekeztek a mikiegeres leragasztott szeuvegre??? :lol: :lol: :lol:
Na jovanakkor rezgest valaszt :wink: a lelek!Nagyon hosszu???Erdekelne.....

Toltunk egy filmet eppen....remelem meg tudjuk nezni....153 perces...Becstelen Brigantyk....latta valaki???

Kép
Kép
ancsurti

Mironnak boldog névnapot!

Bond:Örülök,hogy Manó gyógyul,most meg szegény Huginak :( .Ma már biztos jobban lesz. :wink:

Katy:7 kg kb 2 hete volt,tegnap 7270 volt a védőnőnél.Nála picivel mindig több is,de ez akkor i brutál hízás volt az elmúlt 3 hétben,amit műveltünk. :lol: Végre.Egy ideje mininudlim sem hízott.

Orsi:És finom lett?Ez nálad is próba volt karira?Vagy el is tetted?Megeszitek vagy dísz lesz belőle?Nálunk fele dísz lesz,felét megesszük.

Boo:Igen,egyre jobban hasonlítanak egymásra a kis piszkok. :D Olyan édesek.De marha rosszak!!!!!!!!!És attól még akarok 2-t.De 1-et tuti,abból nem engedek!És nem szedek semmit!Még soha nem szedtem fogigátlót.15-18 :oops: éves koromig gumi volt,azóta semmi. :roll: :oops: :D Deháthanaccsaládragyúrszakkóminek?

Ancsurti:avat imádommmmmmmmmmmmmm!Alíg várom,ma megyek venni a Lottusnak szánkót.Ne várj jövőig,vegyél 1 személyes gyerek szánkót,a hagyományos fát,amelyiken van karfa.Úgyis beöltözteted Hangit a bundazsákba,nem fog leesni.Tégy alá pokrócot,és kösd a derekát egy madzaggal vagy övvel a karfához.Élvezni fogja.Lilit így vittük,mondjuk 9 hónapos volt... :roll: Most a Lottust fogjuk így húzni.Persze 3 órán át,de egy fél órát simán el fog ücsörögni. :D
Függönyért 1 hétig mászkáltam,de mind drága volt. :evil: Igazából barnát,bordót,fehéret kerestem.De odamentem az akciós részre,és mind ki is volt állítva,és nem durva a színe feltéve.Óideg szín.de tök szuper.Bár semmi nem kék a házban,majd az abrosz,szalvéta,gyertya az lesz. :roll: Lotti ágya kék.Teszek neked képet,de eredetiben jobb azért.Lili fotózta tegnap apáját. :lol: Csak a függyöny is benne lett.A radiátornál látni jobban a színét.Rákapott a fotózásra,és néha olyan szuper képeket lő,véletlenül,hogy csak lesek. :shock:
Vigyázz Boo,jön az utánpótlás! :lol: :lol: :lol: Kép
Szép napot mindenkinek,csak este jövök,ha el nem alszom. :evil:
Vendég

Sziasztok !

Íme itt egy elveszett bárány ! :D :D :D Na jó, annyira nem vesztem el, csak írni nem volt időm.Viszont jó szokásomhoz híven , mindig olvaslak titeket.

Folyton lett volna hozzászólnivalóm a felvetett dolgokhoz, de mire elolvastam mindent, az írás már nem fért bele.

Minden, az elmúlt egy hónapban szülinapot és névnapot ünneplőnek sok boldogságot kívánok.

Minden betegeskedőnek jobbulást és már meggyógyultaknak hurráhurrá.

Elnézést, hogy nem név szerint mindenkinek, de rengeteget írtatok ám tudjátok ? :twisted: :D :D :D De nekem ez csak jó, mert ilyenkor kikapcsolom az agyam és csak olvasok. Olvasok hasonló örömökről , mint nálunk vannak és hasonló kérdésekről, "problémákról", mint amilyenekkel én is szembesülök.

Azért három dolgot kiemelnék mindenekelőtt :

1. Boo : hihetetlenül megváltozott Miron, kikerekedett a pofija, megnőtt, kész férfi és igen, csatlakoznék az előttem szólókhoz : nagyon hasonlít rád.Nagyon szép kiskrapek !!!

2. Gabi1 : atyavilág milyen ügyes Nóra baba!!!!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll:

3. Ancsurti : ilyen szemekkel :shock: :shock: :shock: :shock: néztem a videót, amin Hangi pörög-forog, hihetetlenül múlik az idő, nekem még mindig furcsa és , hogy van egy kisfiam. Néha szeretném megállítani a vekkert, mert annyira édes ez a kis poronty, néha meg várom a következő produkcióját. :roll: :roll: :roll:

Zsombi imád hasra fordulni, de csak jobb oldalra megy neki tökéletesen. Próbálkozik a balra hasra fordulással is , de egy véletlenül , lejtős terepen összejött alkalmon kívül még nem sikerült.Hasról hátra fordulással is próbálkozik, de még nem megy.Nagyon szépen eszik : naponta kétszer kap pótlást : délelött és este. Délelött kap gyümit vagy zöldséget, vagy a kettő keverékét, este pedig tejpépet, aztán tejcsi és alvás.

Nekem szerintem egyre kevesebb a tejem, megint el kellene kezdjek fejni, meg teázni, esetleg új dolgokat kipróbálni, de én annyira fáradt vagyok, hogy már attól is elfáradok, ha a fejésre gondolok.Tudom kellene még tejci és én aki a tejcsárdák egyike voltam, biztos vissza tudnám állítani, de erőt kell vegyek magamon.

Már alig fér el szegény kisfiam a hordozóban, de néztem autós üléseket és hát abban tényleg ülni kell. Még azokban is , ami kicsit kagylós, vagy mi a szösz.Na nem tom , még nézelődök.

A fogzás az nálunk is napirenden van.Egyenlőre még csak ínykenegető Dologel nevű trutyit vettünk, de be kell szereznem hatásosabb szereket is , mert ez nem annyira jó szerintem. Néha sírva ébred Manócskám, de hamar megnyugszik, ha rághatja az ujjaimat, mert persze az jobb, mint a rágóka és kéznél van :P A nyála patakokban folyik, mindig csupa nyál, meg persze én is.

Nagyon hamar véget ér egy nap, a vasalnivalóm hegyekben én meg romokban :roll: :roll: :roll: A zsírkupac a hasamról nem tűnik csak úgy el, mostmár azzal is kezdeni kéne valamit, mert azért hiú vagyok és marhára zavar.

Én gyűlölöm a telet , a havat és mindent , ami hideg és nyirkos. Ez alól csak a fagyi a kivétel és a jégkása. :D :D :D

Tejpép : 2 fajtát vettem kezdésnek : egy Milupát ( banános) és egy vaniliás Babylove-t a DM-be. A Milupa ízlik Zsombimanónak a másik viszont nem, úgyhogy most keverve kapja és így nem vész kárba az , amit nem szeret. Dodi, azt hiszem te írtad, hogy a Sinlac-ot nem szereti Botond. (igen , mostmár tudom, hogy te írtad). Próbáld meg keverni, nálunk bejött.

Kép
ikoka7

Azt hiszem jobb lesz ha beletörődök: nekem ezentúl minden nap hajnal 5-kor kell kelnem :evil:

Lőrincnek akkor már reggel van...

Még max. fél órát elmolyol, cicizget ott mellettem de aztán már óbégatni kezd. Olyan kis vadmalac lett, rugdos, tépi a hajamat mellemet meg amit ér!

Muszáj felkelni.

Ha ilyenkor a konyhában beültetem az etetőszékbe, ott békésen elnézelődik egyedül egy jó darabig. Ilyenkor teát főzök teszek-veszek ő meg békésen üldögel a székében.
Aztán miután már mindenki felkelt, nyafizni kezd hogy ő bizony nagyon álmos és aludni szeretne :twisted:

Ma reggel sikerült elaltani cici nélkül!!!
Én cipelgetnék riszálnék cumit adnák bármit megtennék csak ne a mellemen lógva aludjon el!
Nem azért mert annyira unom, hanem azért mert a mellbimbóim kezdenek kikészülni . Már erős a legényke ráadásul kifejezettem gorombán tépkedi a cicimet és parázsló fájdalmat érzek ilyenkor.
Ha rendesen szopizik az nem fáj csak amikor dühöng és emiatt tépked. De sajnos sehogy máshogy nem tud megnyugodni.

Lélekvándorlás...

Én nem vagyok vallásos, mégcsak hívő sem.

Nem hiszek a menyországban, a lélekvándorlásban is erősen kételkedem.

De vannak pillanatok amikor a kisfiam mindenttudó szemeiből Réka néz vissza rám.

Nem külső hasonlóságra gondolok hanem a tekintetre. Ezt nehéz elmagyarázni.

Amikor a legnagyobb vihánc közben egyszercsak elkomolyodik a babám és ÚGY néz mélyen a szemembe ahogy egy ennyi idős, a világról mit sem tudó emberkének nem lehetne néznie.

Érdekes azonban hogy ezek a pillanatok egyre ritkábbak.

Mostmár Lőrinc kezd egyéniség lenni, a tekintete egyre inkább a saját érzéseit és az én reakcióimat tükrözi vissza.

Amóta Lóci megszületett elmúltak a "jelenlétérzések"
Erre nem találok jobb szót, voltak pillanatok amikor biztos voltam benne hogy Réka láthatatlanul bár de ott van mellettem. Még az illatát is éreztem olykor.
És ezek a pillanatok elmúltak viszont jött a kisfiam mélyreható mindentlátó és mindenttudó tekintete.

Nagyon zöld voltam? ...
Ezt olyan nehéz szavakkal leírni!

Boo

Írtad a 70 körüli tatákat. Az én nagypapám 80 évesen még nagymotoron járt és minden nap úszott a Dunában.

Apósom 74 éves jó erőben lévő, férfias kisugárzással bíró ember.
Amikor bejött értem a kórházba, az összes öregasszony megbámulta. Az igaz hogy ő ebből már mit sem vett észre

:)

Édesapám 60 évesen már öregember volt

:(

Tehát az életkor önmagában nem jelent öregséget.

Ja, és anyukám is 40 évesen lett nagyi és én magam is nagymama lehetnék már rég :)

Ma este céges vacsi lesz és képzeljétek: Dalma vigyáz Lócira!

Na azért nagy dologra ne gondoljatok, akkor megyek csak el itthonról ha a csibesas már elaludt és Dalmának csak annyi dolga lesz hogy néha ránézzen és ha esetlegesen felébredne hívjon és hazajövök.

Azért nagyon örülök hogy elvállalta :)
Vendég

Sziasztok!

Na, ha már szóba jött....
Pár hete írtam, hogy leírtam nektek egy anyósos, meg egy "szellemes" sztorit, de elszállt, és nem pótoltam. De akkor most :wink: . A "szellemes"-nél nem viccesre gondoltam :roll: .
Pár hétig volt egy angyalkánk! Szándékosan nem szellemnek hívom, mert az olyan félelmetesen hangzik :? .
A dologhoz tudni kell, hogy anyósom tanyasi lányként hisz az ilyesmiben, Ricsi viszont igazi racionális férfi, nem foglalkoztatják ezek a dolgok. Én meg hívőként hiszek a túlvilági életben, de eddig azért szkeptikusan kezeltem azt, hogy némely lelkek köztünk járnának....
Na de pár hete különös dolgokra lettem figyelmes: úgy kezdődött hogy kb. két méteres közelségből a Ricsi rámköszönt, hogy "Hello". Hát majd' összesz@rtam magam, ugyanis a Ricsi nem volt itthon :shock: . Tévé, szgép ki volt kapcsolva, gyerek aludt. Ráadásul tényleg annyira közelről, és olyan egyértelműen hallottam, hogy nem lehetett félrehallás. Gyorsan beraktam a gyereket a kocsiba, és mentünk, amerre láttunk :lol: :lol: :lol: . Innentől rendszeressé vált, hogy hallottam, hogy Ricsi hazaért, de nem. Huzat nélkül csukódtak be az ajtók rendszeresen, meg tényleg mindenféle hangok voltak, amikre nem volt magyarázat :shock: . Ricsinek nem szóltam, mert biztos voltam benne, hogy le fog oltani, hogy úgyis csak beképzelem, meg hülye vagyok :? :lol: . Erre kb. két nap múlva ő mondja nekem, hogy "Tudod, hogy szellemünk van, ugye?" :shock: :shock: :shock: Mivaaaan?!?!?! Elmesélte, hogy a garázskapu többször kinyílt a szeme láttára, anélkül, hogy egyáltalán nyitó lett volna a kezébe, és nálam sem volt! Meg ő is hallott különböző hangokat, de akkor vette biztosra a dolgot, mikor látta is :shock: !!!! Fehér árnyat látott, rendszeresen, általában a kandalló előtt elsétálni, meg a gyerekszobában! És a Ricsi ilyet tényleg nem találna ki! Nem hitt az ilyesmiben! Apropó gyerek, állítólag a gyerekek látják a szellemeket, és Botond is látta őt! Az éjszakai szoptatásoknál folyton mellém nézett a kanapéra, és vigyorgott, meg gaygarászott neki! És előtte sose csinálta és azóta sem! Ő azokban a napokban látott ott valakit.
Na jó, tegyük fel, hogy mindhárman kicsit bekattantunk...
Anyósom volt Botonddal 20 percig, mert átszaladtunk a szomszédba, amíg a baba aludt. Mikor hazaértünk, anyósom kérdezi, hogy "Dórika, nyitva van vmi ablak?" Nincs, miért, fázol? Nem, csak a szeme láttára csukódtak be az ajtók, s szte szellemünk van :shock: :shock: :shock: . És egyikünk sem mondta neki!!!!! Szóval egymástól függetlenül 3 felnőtt ember is bizonyságot nyert a dologról! A legfurcsább az egészben, hogy én iszonyat nagy f*sógép vagyok, mindentől félek :oops: , de amíg itt volt az angyalkánk, sose féltem tőle :shock: . Egy pillanatig sem, és Ricsi is azt mondta, hogy tuti jó szándékú, mert ha bántani akart volna, már megtette volna (Köszi :? ). Eltelt így kb. 2 hét, minden nap többször jelét adta a jelenlétének, és Ricsi rendszeresen látta továbbra is, de tökre megszoktuk :lol: . Aztán egyszercsak semmi. Eltűnt! És ezt is mindketten észrevettük, mert nem volt több hang, sem árny. Erre még aznap meséli a sógorom, hogy képzeljük, mi történt: lent volt a földszinten a konyhában, és hallotta, hogy valaki járkál fölötte a szobájában. Azt hitte anyósom az. Erre megszólal anyósom a kisszobából: Ricsi még itt van nálad? :shock: :shock: :shock: . Mindketten hallották, hogy van fent valaki, de a két ott élő ember lent volt. Gyorsan felszaladtak, de sehol senki! És ekkor közöltük a Szabival, hogy mi meg pont ma vettük észre, hogy elment az angyalkánk! Szegényben majdnem megállt az ütő :lol: .
Azóta sem hallottunk róla! anyósom szerint az édesapja lehetett, mert halottak napján mindig meglátogatja, de most beteg volt és nem ment haza Szabolcsba. szerinte az apukája jött el hozzánk, csekkolta a családot, és elment. Apukája öngyilkos lett amúgy.
És a legviccesebb, hogy azóta, mióta elment megint félek :shock: . Mi most már biztosak vagyunk a szellemek létezésében, de továbbra sem "kísértem" őket, éljünk egymás mellett békességben, és kész :wink: .

....

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sillia : Annyira borzalmas olvasni , amikor Rékáról írsz, mert úúúúúúúúúúúúgy sajnállak, hogy azt elmondani sem tudom. De itt van neked most ez a kis ragadozó :lol: , aki talán enyhíti a fájdalmadat a gyönyörű mosolyával. Megoldódnak majd a cicizések is, ne aggódj, bár biztos rossz, hogy ilyen cicifüggő lett Lóci. Azt viszont örömmel hallom , hogy Dalma vigyázni fog rá és Ti kimozdultok.Remélem tényleg kikapcsolódsz. :wink:

Közben felkelt Zsombikám, evett, dumált, aztán nagyokat ásított és megint alszik. Én is ettem egy kis hurkát, csak úgy hidegen, savanyúsággal és rozskenyérrel ( ez talán ellensúlyozza a hurkát, bár inkább azért ettem azt, mert az volt :roll: :roll: :roll: :D :D :D )

Kép
ikoka7

Sillia

Nem mondom,hogy könnyek nélkül olvastam az írásod...

Dodi

Ez elég durván hangzik. Én tuti,összephostam volna magam.

Szia Ikoka :)
Vendég

Ikoka

[quote] írta:ez talán ellensúlyozza a hurkát

ez nagyon laza duma :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Háj! :)

Ma csak olvaslak titeket, de azt is csak hébe-HÓba. :lol: :lol: Ma csajos nap van, így 2 nap után csak és kizárólag Hugival foglalkozom majd. :D Azaz enni, aludni, játszani és pihenni fogunk orrba-szájba. :P 8) A háztartás még jól nem érdekel, ott egye meg a fene, ahol van. :twisted: :twisted: :twisted: (Manó aranyos volt reggel. Közölte, hogy "Anya jó puja." Adott 2 puszit, finoman buccoltunk is. "Anya fájadt". Pedig én nem is mondtam neki. :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Jelenleg még csak hőemelkedése sincs Huginak, de azért továbbra is csekkolom majd, és mindentől függelenül este kap egykúpot.
Este kapott egy kis borsmentát a mellkasára. Tudni kell róla, hogy én alapból rühellem, rosszul vagyok tőle. Na, ehhez képest akkorát szippantottam belőle véletlenül, hogy egyből elkezdte kaparni a torkom. Most olyan hangom van, hogy ha Karády Katalint és Horváth Charliet összeadjuk, akkor ők koloratúr szopránok hozzám képest. :? :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond

Hajrá csajok :lol: :lol: :lol:

Megérkezett a Liberóklubtól a választott ajándék :)

A Kerekítő című mondókáskönyvet kértem, És annyira örültem amikor Lócinak felderült az arcocskája és elmosolyodott a színes borító láttán.

:D
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:50-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo

Mekkora lett Miron! Kész kisfiú! :wink:
Nekünk is ez a játék van, de az nem pók, mert annak 8 lába van, ez sztem vmi szárnyas hangya mutálódva
:lol: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Ikoka

Hozol képet Zsombiról?

KépKép

KépKép
ronmay

Sillia!
Annyira átéreztem amit írtál Lóciról és Rékáról. Tudom nem ugyanaz, de valahogy én is így láttam a húgomban a nagyit... a tekintetében. Aztán persze nálunk is elmúlt.
Annyira jó, hogy Dalma vigyáz majd Lócira. Azért próbáld meg magad jól érezni! Tuti működni fog a dolog! :lol:
Nálunk ma a húgom vigyázott Jázminra 3 órán keresztül, mert Diótörő előadásra kellett mennünk Gáborral. Ő kamerázott, én meg hangosítottam :shock: :shock: :shock: :lol: Minden simán ment, de közben vagy 200x eszembe jutott Bogyó, hogy minden oké e? :roll: :lol:
Természetesen rendes kiscsaj volt. :lol:

Képzeljétek ma éjjel az egyik barátnőmmel álmodtam, aki 18.-ra volt kiírva a babájával. Na, szóval azt álmodtam, hogy megszült és tündéri aranyos szőke kicsi fia van. Erre reggel észrevettem az sms-t, hogy 2óra50 perckor megszült :shock: :shock: :shock: Na, mondom ezt nem hiszem el. Erre felhívott és elmesélte, hogy minden rendben volt, és 3650gramm 51cm a baba és szőke! :shock: :lol: :lol: :lol:
Boo! Ennyire éreztem a rezgéseit???

Ancsurti! Szerintem már a mostani telet is élvezni fogjátok! :lol: Irigykedem a hó miatt! Már úgy várom, hogy itt is fehér legyen minden. Nekem nincs igazi tél hó nélkül. :?

Dodi!
Angyalkás történeted nagyon izgi. Remélem velünk ilyen nem fog történni. Néha ha ok nélkül megmozdul valami a lakásban, akkor én meg szoktam kérni a szellemeket, hogy menjenek el. :shock: :D Általában működik. :shock:
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:50-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo: Karácsony az nálunk is nagycsaládi ünnep. Mondjuk nekem nem furcsa, mert gyerekkoromba is így volt. Szenteste nekem fontos ( volt eddig), hogy anyuék, mamámék is velünk legyenek. Viszont amióta beköltöztünk az új házba már ( 3 éve) már nem annyira vágyom a jövés-menésre, ezért tavaly nálunk volt a 24-i banzáj. Szegény apa szívott, mert amikor meghívtuk őket még nem tudtuk, hogy lesz Hédi és mivel veszélyeztetett voltam én feküdtem, apa meg házitündérkedett :D :D Amióta pedig új kiscsalád lettünk már nem igazán vágyom énse másra :roll: :roll: , viszont nem tudom megtenni velük - elsősorban a nagyszüleimmel, hogy egyedül legyenek szenteste.Nagyon sokat segítenek nekünk és annyira boldogok, hogy megérhették a dédunoka érkezését. Szó ami szó, így idén is nálunk lesz a nagy családi karácsony, mert abból viszont nem engedek, hogy itthon legyünk. Mivel apának pedig az volt a kérése, hogy ok, de akkor az ő szülei is jöhessenek, így 11-en üljük körbe a karácsonyi asztalt.

25-26: eddig úgy nézett ki, hogy mentünk anyuékhoz, anyósékhoz, jöttek tesómék az ország másik végéből, meg sógornőmék - szóval bolondokháza. Idén viszont tesómék nem jönnek, mert ők is megunták, hogy állandóan úton vannak és a 2 éves gyerek még egy ünnepet se töltött otthon. Hívtak minket, de nem tudom, hogy megyünk-e. Mert ugye Hédivel csak ottalvósra tudunk menni és még így is nagyon messze van :twisted: Mert akkor megint rohanás az egész ünnep. Mert apának nincs már szabija és ha dolgozni kell két ünnep között... :twisted: :twisted: ja meg mer ugye influenza :D :twisted: :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Boo!
Mironnak Boldog Névnapot! :lol:

Karácsonyi időpon beosztás: Nálam neked van igazad! :lol: Én is szűk családi körben gondolnám a szentestét, aztán másnap már lehet menni rokonlátogatni. Nem tudom tiédapával miként lehetne ezt megbeszélni, hogy ő is így érezze. Ez elég nehéz ügy. :?

Nálunk, mivel apum és húgom ketten lesznek csak otthon, és kb. 250méterre lakunk egymástól, így a szentestét náluk töltjük. Ez már jó pár éve így megy. Kb.: 18óra körül átmegyünk, vacsi, ajándékozás, majd 20-21óra között haza, és kettesben ajándékozás. De most már 3-an leszünk! :lol: :lol:
Aztán másnap irány Zalaegerszeg a másik mamihoz és olyankor több napot töltünk ott. Most ez annyiban változik, hogy 28.-án megyünk, mert Gábornak melója lesz, de az is lehet, hogy nagyi jön. Még nem beszéltük meg. :roll:

Csajok! Jázmin is úgy járt, hogy túl sok infó érte ma és már baromi álmos, de egyszerűen nem tud elaludni. :? :? :shock: :shock:
Nyuszi! Nálatok mi a helyzet?
Vendég

Sillia!
Futkosott rajtam a hideg, ahogy olvastalak, persze pozitív értelemben. Tőlem nem állnak távol ezek a dolgok, és hiszem, hogy a szeretteink vissza-vissza járnak hozzánk, vagy más hozzánk közel álló személyben "újjászületnek".

Dodi!
A Te esetedben már inkább negatív értelemben futkosott rajtam a hideg, végig se akartam olvasni, mert én paramanci vagyok és este egyedül leszünk itthon, mert Apa megint Bécsbe ment.
Na mindegy, azért elolvastam és én már szerintem bedobozoltam volna, hogy odébb álljak. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kint Olaszországban nagyon hisznek az emberek a szellemekben, vannak iszonyat szép házak teljesen árván, mert senki nem meri megvenni őket. Szóval ott ragadt rám a szellemesnél szellemesebb történetekből, így egy idegennek nem örülnék a házamban. Más, ha az ember tudja, hogy valakije, akit szeretett, járkál nála. :roll: :roll:

Petrám ma már megevett egyszer 40ml tejpépet, aztán csináltam neki még 60-at, de annak már csak a felét ette meg. De szépen haladunk! :D
Neki az a "jó szokása", hogy minden falat után beveszi a hüvelyk ujját a szájába, elkezdi szopni. :shock: Úgyhogy én mint egy polip, próbálok a két kezemmel mindent csinálni. :lol: :lol: :lol: :lol: de majd belejövünk mindketten (a szopit is meg kellett tanulnunk, és lám milyen ügyesek vagyunk már mindketten! :D )

Ikoka!
Nekem már annyival kevesebb a tejem, hogy a fagyiban lévő tejet majdnem teljesen feléltük, és 80-100 ml-ket tudok naponta összesen lefejni. De fejek minden szopi után, iszom a Laktoherbet, meg egy csomó ásványvizet.

Ma éjjel nem volt sikítós felsírás, csak normál ébredések, 3x kért enni. Kapott este a homeós kúpból, lehet, hogy attól aludt most olyan nyugodtan.

Boo!
Nálunk eddig így nézett ki a kari:

24. ebéd Anyunál, vacsi anyósomnál
25. ebéd Anyunál, délután jöttek az unokatesómék. Anyutól rohanás Apa családjához nagykarácsonyra (unokatesó, mindenki párja.... össz-vissz 20 ember)
26. itthon

Idén így néz ki:

24. korai ebéd anyósomnál, vacsi itthon édes hármasban
25. ebéd Anyunál, egész délután nála leszünk
26. ebéd Apa nagymamájánál, és ott leszünk egész délután, DE én a gyereket megmutatom mindenkinek, majd gyorsan átviszem Anyuhoz, hogy tudjon aludni. És este én is oda megyek aludni, így maradhatunk, amíg akarunk, Anyu el tudja látni Petrát.
Ebben a vírusos időszakban nem viszem be egy szobába 20 ember közé, ahol még a játszószőnyegét sem tudom lerakni a földre, nem beszélve arról, hogy hol aludjon?
Ezért döntöttem úgy, hogy Anyunál tökéletes helyen lesz, és én sem leszek frusztrált.

Kép
katy76

Sziasztok!

Nem érlek utol most titeket,pedig nagyon szeretném.

Norka! Nálunk minden nap ilyen,sajnos Lilit egyszerűen képtelenség elaltatni napközben,max. 20-30 percre. Egyszerűen nem értem,mert ahogy Jázmin is,úgy Lili is túlpörög és onnantól csak a hiszti van . Éppen ezért megpróbáltam,hogy kaja után teszem le,az sem működik. Próbálkoztam a Suttogó-féle módszerrel,hogy kaja után kb.msáfél óra játék,utána irány aludni. Ott ültem vele,és amikor kettőt ásított már vettem fe és tettem be az ágyába. Hát nem jött be :cry: Komolyan mondom,hogy én már nem tudom mit csináljak. Tegnap megkérdeztem a neurológust,hogy tud-e valamit tanácsolni,erre elküldött(volna)pchyopedagógushoz,mert akkor szerinte Lili alvászavaros és ezzel foglalkozni kell. Én nem mondanám alvás zavarnak,mert éjjel meg alszik.

Dodi! Szellemes sztorid nagyon brutál,én biztos besz@rtam volna. De ti nem új házban laktok? Elvileg ott nincsenek szellemek,nem? Nálunk amúgy apa a nagy szellem parás,de ő nagyon druván. Volt,hogy lámpánál aludt :lol:

Boo! Karácsony nálunk: 24-én nálunk az egész család együtt lesz,mert ugye mi átmenetileg anyóséknál lakunk,úgyhogy ide jönnek anyuék meg a tesómék is. Aztán 25-én a nagymamámnál vagyunk mindig,26-án meg már itthon. Nincs nagy családunk,úgyhogy mi 2 nap alatt letudjuk.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Katy! Nálunk is dettó ugyanaz van,mint nálatok,elalvás után nem sokkal keservesen felsír Lili,alig bírom megnyugtatni. Most nem tudom,hogy álmodik-e vagy a foga neki is,de mostanában rendszeres. Ma szerencsére nem volt ilyen,8-kor elaludt és 3-kor arra kelt szegénykém(meg én is),hogy két hatalmasat pukizott :lol:,de nem kakilt be szerencsére. Persze egyből felkelt,úgyhogy megszoptattam és aludt tovább fél 8-ig.

Bond! Örülök,hogy Manó jól van már. Akkor használjátok ki Hugival a mai napot :lol:

Nálunk apa még karanténban van,szegény már elvonási tünetei vannak,hogy nem láthatja a Lilit :lol: ,de vasárnap elvileg már újra köztünk lehet :D

KépKép
KépKép
nyuszi81

Boo

Nálunk 24-e este az csak a családé. Aztán másnap-harmadnap persze indul a vándorlás .
Én ezt a szokást hoztam otthonról, és szerencsére apa is, így nincsenek ebből bonyodalmak.
Pedig neki elég fájdalmas dolog hogy a két gyereke nem lehet vele karácsony estéjén.
:(
Vendég

Sziasztok!
Mindenki alszik,gyorsan ideszöktem.

Sillia:Nekem is szívem szakad meg érted. :cry:
Elmesélek neked valamit:Nekem holnap lesz 12 éve,hogy apukám meghalt.51 éves volt,semmi baja nem volt,infartus.(vagy hogy írják?)Előző este magához hívott,megölelt,és azt mondta:Apja lánya.Mindig így hívott,rá hasonlítok kívül-belül.Imádtam,mert anyámmal nem voltam jóban,mindennap megvert. :evil: Szóval megölelt,lement a boltba,én meg néztem az ablakból,és úgy éreztem,hogy akkor látom utoljára.Ne kérdezd miért?Így volt.Késő volt nagyon,elaludtam,nem tudom mikor ért haza.Reggel elmentem a suliba,ő dolgozni,öcsém is suliba,anyám otthon volt.2-ig volt órám,utána a bnőmet kísértem fodrászhoz.(bár ne tettem volna :twisted: ).Amikor elmentünk a házunk mellett,kb 1/2 3-kor,megálltam.Nem tudom miért?Bnőm mondta,hogy mi van?Megyek vagy nem,hazamegyek,mi lesz?Különös érzésem volt.Sajnos mentem vele a fodrászhoz.Ott végig nyugtalan voltam,alig telt az idő.Hazaérve a szomszéd nő fogad a kapuban,hogy hozzá menjek,ne haza.(mi a 2.-on laktunk,ő a fszt-em,emeletes ház)Szemei kisírva,bemegünk hozzá,ott áll anyám,bőg.Átfutott az agyamon,hogy a tesóm meghalt,akit imádok.Majdnem elájultam,de addigra bekísért a nő a szobába,és ott állt a tesóm.Annyira megkönnyebbültem,de nem tudtam,akkor mi a bajuk? :roll: Apámra nem is gondoltam,erős ffi volt,de beugrott az előző este.És leesett.Apám fent a lakásban meghalva,anyám itt bőg.Mondom megyek fel,megnézem!Nem engedtek!Annyira bánom,mert a mai napig nem vagyok nyugodt emiatt!Bár lettem volna annyira bátor,hogy felszaladjak,és megöleljem apámat.Így el sem hittem.Este 8-kor jött a hullaszállító,akkor sem mehettem fel,de annyi erőm volt,hogy kitéptem a szomszéd nő kezei közül magamat,kivágtam az ajtaját,és pont akkor vitte 2 ffi apámat a vállán a tepsiben.Rettenetes volt hallani,ahogy koppant vmije a fémhez.De megnyugodtam utána,láttam,néztem sokáig,amíg betették a kocsiba,persze ordítottam,hogy apa,meg,hogy neeeeeee.Mindenki sírt.Nagyon sokan ismerték,mindenki az ablakban,erkélyen,én meg ott álltam az utcán,a kocsi elvitte.És pont 1/2 3-kor vette észre anyám,hogy apám a levesestányért előre tolta,és az asztalra dőlt.Azt hitte lepihen :shock: ,de nem mozdult később,addigra már szürke volt állítólag.Erre nem mentőt hívott,leszaladt a szomszéd nőhöz,hívták a háziorvost,ügyeletet,legkésőbb a mentőt.Még újra akarták éleszteni,de már nem tudták.Minek?1 órával később?Szóval,ha otthon lettem volna,észreveszem,és tudom lélegeztetni,amíg kiér a mentő,most is köztünk lenne.Vagy nem,de megpróbáltam volna.Anyámra haragszom!Buta volt.
Szóval nehéz ez nagyon,de sehol sincs a te helyzetedhez képest,és mégis nekem mennyire fáj.Ezért,amikor írsz,kiráz a hideg,pedig nem tudom mi történt?És nagyon sajnállak! :cry: :cry: :cry:

lélekvándorlás:Apámmal rendszeresen álmodom,de csak fontos dolgok előtt.Esküvőmre elvittem a képét magammal a kistáskámban,úgy éreztem ott volt velem.Lili szíve leállt szülés közben,császár,kivették,megmaradt.Apámhoz szóltam,hogy mentse meg!Segítsen!4 napig élet-halál között volt a gyerek,de az 5. napon minden lelet - lett,csodának nevezték,és köv. csütörtökön itthon voltunk.Nem értették,de azt mondták,hogy néha szokott lenni ilyen,hogy egy gyerek,aki válságos,egyszercsak hipp-hopp meggyógyul.Pedig lélegeztetőgépen volt.Akkor is ő segített.Most is műtét előtt őt kértem,hogy segítsen.Műtétem 2 órás volt,nem állt el a vérzés.Mondtam magamban,apa segíts,szeretném látni a lányaimat!Egyfolytában ezt mondogattam.
Olyan is volt,hogy apámat láttam a buszmegállóban.Szó szerint,azt hittem ő az.Odamentem a ffi-hoz,hogy elnézést,hogy hívják,nem az apám?Az csak nézett rám,megmondta a nevét,nem is hasonlított,mondtam neki,mi van,megkérdeztem,hogy megsimogathatom-e?Erre ő nagyon rendes volt,megölelt,és ugyanazt éreztem.Nagyon fura.
Egyszer nagy tömegben láttam,kiabáltam,hogy apa,de nem fordult meg.
Tuti,hogy ő jön néha megnézni,biztos vagyok benne.
Nem iszom soha,ünnepeken sem,nem drogozok,nem szedek gyógyszereket,szóval tök tiszta vagyok.Vagy idegileg vagyok ennyire ki,hogy hiányzik,vagy tényleg van ilyen.
Én hiszek a lélekvándorlásban,úgy,hogy testből-testbe.Nem az állatos verzióban,aztán,lehet,hogy az is igaz.

Boldogabb dolgot is tudok mondani!Vettem ma ünneplőt a kislányoknak,arany színű ruhácskákat,fehér bodyt a picinek,fehér pulcsit a nagynak.Fehér harisnyájuk van.Magamnak egy fekete szoknyát,fehér pólót,arany harisnyát,arany hajpántot.Apának semmit :lol: :roll: :oops: Neki van feket gatyája,fehér pólója,nemtom mi lesz rajta arany? :roll: Megvan a jegygyűrűje. :lol:
Megvettem anyósoméknak a digit.képkeretet,meg a pendrive-ot hozzá,ezt vesszük sógiékkal közösen.És magunkat nem ajándékozzuk apával,így egy botmixert vettem közösre,de a Lotti kajáját akarom majd vele turmixolni.
Viszont ahhoz,hogy ezeket megvegyem,el kellet adnom egy csomó aranyamat. :cry: A végén azt mondta az éxerész fiú,hogy sajnálom,mondom ne sajnáld drága,mert a 2 kislányomra fogom költeni,maradandót kapnak.Azzal sarkonfordultam,mielőtt még nagyon sajnálna.Olyan helyes volt,nekem kicsit ciki volt,neki is.Eladtam egy vastag merev karkötőmet(62 e volt,mikor vettem,2 pár fülbevalót,1 jegygyűrűt,1 gyűrűt(26 e volt tavaly).
Jó keveset kaptam,ahhoz képest,hogy kb 150 e volt az értéke,most kaptam 63-at,de nem baj,majd megyek dolgozni,és veszek másikat. :wink:
Idén 2 vállalkozásba kezdett apa,mindkettő becsődőlt,nem mondom mennyiket buktunk.2 éve zárt be a 1 boltunk,ami jól ment. :( Ma intézte a taxi papírokat,most taxizni fog,megvette a kocsit is. Remélem ez be fog indulni,mert 160-ból 4-en nem ugrálhatunk. :twisted: Most mentős,de január 8-án kezd,mint tűzoltó.Júniusig oktatás lesz,addig alig kap vmit,ezért suli után fog taxizni. :? Amennyit bír.
Ésépítkezünk,minden pénzünk abban áll.A belső munkák hiányoznak,1 év múlva kész lesz,és eladjuk.Onnantól nem lesz gond,mert már én megyek majd dolgozni.

Lotti felébredt,ordít,rohanok,felveri a többieket.....
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:51-kor.

KépKép

KépKép
boo

itt ül az ölemben :lol:

24-e:nagy harc! :twisted: anyósom mindig du 5-re teszi a nagy hepajt,így anyám egy :twisted: edül van otthon,mi anyóséknál,erre tavaly anyám kitalálta,hogy nála ebéd,onnan megyünk anyósékhoz.huuuuuuuuuuuu.kemény,mert ide rohanni,oda rohanni,gyerek alszik útközben,mindenhol kéne enni,de nem bírunk annyit,ménemeszünk?és :twisted: anyámat is sajnálom,mert befordulós típus,féltem.

idén:
24-én nem megyünk sehova,itthon leszünk,
25 anyósék,
26 anyám,mert ő most 24-25-én dolgozik.

dodi:te sztorid is durva,tuti megijedtem volna :oops:

hgabi bírom,mikor keresel,cuki vagy :wink:

bond:hugi is ügyes,hajrá csajos nap!nekem csak olyanok vannak... :lol: :lol: :lol:

Kép Lottié
Kép Lilié
Kép :D
Vendég

Ancsurti!
Már én is gondolkoztam ezen, hogy ha egy adag tejet kiveszek a főzelékhez, akkor hogy teszem félre a maradékot? Ezért, mikor még volt tejem, elkezdtem kisebb adagokat fagyasztani (70-80 ml-ket), de sajnos pár héten belül feléljük az összes tartalékot. :cry:
Fejek folyamatosan, de félretenni már nem tudok, így sajnos nem fenyeget az a veszély, hogy mit csinálok majd főzelék-sűrítés idején a maradék anyatejjel. :(
Viszont szerintem próbálj meg kisebb adagokat eltenni, mert ha már kiengedsz egy adagot, azt visszafagyasztani nem lehet.

Kép
katy76

Éééés megint ide evett a fene :D :D :D , na nem mintha bánnám. Kölyökmackó alszik , Apa szintén szunyál :arrow: biztosan nem elég neki az éjszakai 7-8 óra :roll: :roll: :roll: Olyan édesek ezek az alvó enyémpasik :roll: :roll: :roll:

Kitaláltam magamnak egy Karácsonyi ajándékot a Kicsifiamtól : mondtam neki, hogy én már úúúgy aludnék egyhuzamban 8 órát :wink: , tök jó lenne ha már átaludná az éjszakát. De újabban vagy hasra fordul és vissza kell fordítani, vagy 90°-ban megfordul és felmászik valahogy az ágy felső részébe :shock: , aztán persze nem fér el és szól, hogy valaki tegyen már vissza a helyemre.Na mármost a valaki az nálunk én vagyok, mert Párom ilyenkor max. a másik oldalára fordul. :twisted: :twisted: :twisted: Na de ezt a pár hónapot már féllábon is kibírom, aztán már visszamászik önállóan a büdös kölke.

Lilisgabi : megsirattál :cry: :cry: :cry: , nem bömböltem, de könnyes volt a szemem, mert bennem is jönnek ám elő az emlékek ilyenkor rendesen( az ünnepek valahogy jobban kihozzák ezt az emberből) . Tudod nekem meghaltak a szüleim, s bár erős vagyok, vagyis azzá váltam...úgy csinálok mintha, mert így könnyebb...,de olyan jó lenne , ha 25.-én mi is mehetnénk hozzájuk, vagy Ők jönnének hozzánk. Persze földi valójukban , élve, mert bár hiszek a lélekvándorlásban, de még nem tapasztaltam olyat, hogy velem lenne valamelyikük is. Aztán ki tudja...lehet.

Boo : ezek után még mindig könnyes szemmel olvasom a hsz-odat és még könnyes szemmel, de már röhögök. A kakis - pisis borzongásosra gondolok.

Ünnep : 24.-e dlután Pérom szüleihez megyünk , eszünk, ajándékozunk, beszélgetünk, aztán este itthon. 25.-e barátnőm/kolléganőmhöz megyünk : kaja , duma, ajándék+kisfiának szülinap :arrow: torta+ajándék.26.-a barátok.
Ez jövőre egy nappal tolódni fog ugyanis 24.-én jövő Karácsonytól itthon leszünk édes hármasban.

Dodi : szellemes sztori :shock: :shock: :shock: ööö, nem találok szavakat. Van egy sorozat valamelyik csatornán : Szelemekkel suttogó. Ritkán nézek filmet és még ritkábban csípem ezt el, de jóóó.

Ronmay : barátaidat nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: képeket rakok holnap vagy holnapután.

Kép
ikoka7

Kati : sajnálom, hogy Neked is csappan a tejcimennyiség. Barátnőm kislányának tudtam adni 2 nagy adagot, olyan 3-3,5 litert, aztán azóta nem tudtam adni semmi, sőt már Zsombinak sem elég, azért is kap már mást is. Amúgy ittam ma "tejcsináló" teát és most mintha tele lenne a cickó tejjel, mert rég nem éreztem ilyen nehéznek és telinek.

Kép
ikoka7

Lilisgabi

Összeszorult a szívem... nem is tudok ,mit írni :(

A ruhák nagyon aranyosak :)
Vendég

Kép :)
Vendég

Sziasztok!

Na most nekem is konnyes am a szemem :cry: :cry: :cry:
Sillia,Lilisgabi,Ikoka:nagyon sajnalom a szeretteiteket,hogy nem lehettek egyutt,de szerintem tenyleg vigyaznak ratok,es veletek vannak lelekben!!!

Folyt.kov.....

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:52-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sillia!
Ez a kép nagyon szuper!!!!! Annyira jó nézni! :lol: :lol: Teljesen belefeledkeztem... :shock: :lol: :lol: :lol: Lóci ahogy kapaszkodik beléd :lol: :lol: :lol: Imádom!!!!!!! :lol:

Nyuszi!
Helyes, hogy nem mentek pchyoblablához :shock: :shock: Nem hiszem, hogy ez alvászavar. :) Ha éjjel is gond lenne, vagy a fejlődésében zavarná akkor talán, de így nem.
Vendég

Boo

Nekem a homlokom 2 oldalán totál kihullott. 1 centis hajam van ott.

Karácsony estéhez: Valami arany középút? Egy kicsit ott,sokat otthon?:)

Sillia

Tényleg nagyon fiatal vagy :)
Vendég

Sillia!
Tetszik a kép nagyon! :wink:
Remélem, hogy jól érzed magad a vacsin, és hogy Lóci alukázik és hagy Téged picit kikapcsolódni! :wink:

Lilisgabi!
Szomorú nagyon a történeted. Sajnálom. :cry:

Boo!
Én is valami kompromisszumos megoldásra gondoltam, pl. korai ebéd anyósnál, 4-5 körül hazamennétek és édes négyesben karácsonyoznátok!

Nekem is iszonyat módon hullik a hajam. Már nagyon unom. :evil:

Kép
katy76

Sziasztok

boo nálunk eddig a 24.-e mindig itthon volt csak mi. Most egy kicsit más a helyzet mert anyuék is itt vannak meg tesómék is.
De ettől függetlenül. Mi itthon bontunk ajándékot a gyerekekkel délelőtt ahogyan ezt eddig is tettük, és én főzöm nálunk a rántott halat köretet anyu meg a halászlét, együtt ebéd meg tesómékkal is. Aztán hogy velük délután együtt bontunk ünneplünk e tovább vagy nem azt még nem beszéltük meg. De ha nem akkor másnap tesóméknál ebéd és ott ünneplünk. 26.-án pedig eddig anyóshoz mentünk, az most idén kimarad, tehát itthon leszünk, és jönnek az unokatestvéremék.

tavaly előtt pedig úgy nézett ki hogy 24 itthon , 25, anyuék és tesómék együtt, 26 anyós.
Én megértelek ha külön szeretnél lenni.

Teszek egy pár főleg tornázós képet.
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép tornázásban elaludt Kép Kép Kép Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi!
Hát ez nagyon kemény! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: A többi gyereked mozgásfejlődése is ilyen gyors volt?

Petra inkább dumában erős, mint a mozgásban. :D

Kép
katy76

katy emlékeim szerint ennyire nem. Ő is dumált rengeteget, de most annyira lefoglalja magát a sok mozgással hogy most azt abbahagyta. Illetve kevesebbet dumál.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Kép
Kép
200907?

Sziasztok,

Minden betegnek jobbulast kivanok!

Ne haragudjatok, de megint csak reszletekbe tudtam beleolvasni, basszus meg mindig szanaszet a dobozhegyek, nem tudom hogy karacsonyra rendbe tudom-e szedni a hazat. Kezdek belefaradni.

Nagyon edesek a babak!

Gabi, anyaaaam, Nori nagyon-nagyon ugyes!!!!

Dodi, durva amit irtal....

Lelekvandorlas: en abban hiszek igazan, amit Boo leirt.
Egyebkent durva, de mielott babas lettem volna, kb masfel-ket honappal elotte rendszeresen azt ereztem, hogy figyelnek. De baromi erosen... Biztos volt mar Veletek is ilyen pl. buszon, vayg metron... szoval volt ez az erzes, aztan kb 2-3 hettel azelott, hogy pozitivat teszteltem (nem tudom, hogy meseltem-e ezt mar...), volt egy almom, ami annyira elethu volt, inkabb latomas:
Az agyikonk vegeben megjelent egy 4 ev koruli kislany, egy ferfi vezette mellem, felemelte, majd a kislanybol csecsemo lett, es akkor letette mellem.... baromira megijedtem.... na es ugye ezutan 2-3 hettel tudtam meg, hogy babat varok. Aki kislany lett :lol:

Mironnak boldog nevnapot!

Mennem kell megint :( Remelem majd be tudok kapcsolodni megint, ha vegre rend lesz itthon!
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsban, mert csúszásban vagyok :roll: :lol:

Dodi: én már az első ráköszönésnél vagy bef@stam volna, vagy mentem volna elmegyógyintézetbe felvételizni :lol:

Sillia: megkönnyeztem az írásod.... eddig is sejtettem, hogy nehéz lehet neked, de most a szívem szakadt meg. :cry:
Lócival nagyon csinik vagytok! :D

Lilisgabi: a te történeted is könnyeket csalt a szemembe :cry: Nekem szerencsére élnek a szüleim, páromnak már meghalt az apukája, így kicsit sejtem, hogy milyen érzés lehet,. De igazából belegondolni sem akarok, mert mint már valaki írta, én sem vagyok hajlandó elfogadni a halált. Talán ezért hajlok arra, hogy higyjek a lélekvándorlásban.... Mert csak úgy semmivé nem válhatunk!

Ikoka, és még akiknek nem élnek a szülei: nagyon sajnálom, hogy ilyenen kellett keresztülmennetek! :(
Picit reménykedem, hogy ilyenkor ünnepek környékén a szívünkben élő szeretteink még inkább velünk vannak, velünk ünnepelnek.
Nekem nagyon hiányzik a dédnagymamám, pedig még kicsi voltam, amikor meghalt. De nem tudom elfelejteni /nem is akarom/, ha rá gondolok, csupa melegség önti el a szívem. Olyan igazi dédnagymami volt :D
Ezt a témát inkább befejezem, mert elúszik a billentyúzet....

Gabi: :shock: Nóra nem gyengén nyomja! :D

Kép
agi125r

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?