Sziasztok!
Mindenki alszik,gyorsan ideszöktem.
Sillia:Nekem is szívem szakad meg érted.
Elmesélek neked valamit:Nekem holnap lesz 12 éve,hogy apukám meghalt.51 éves volt,semmi baja nem volt,infartus.(vagy hogy írják?)Előző este magához hívott,megölelt,és azt mondta:Apja lánya.Mindig így hívott,rá hasonlítok kívül-belül.Imádtam,mert anyámmal nem voltam jóban,mindennap megvert.

Szóval megölelt,lement a boltba,én meg néztem az ablakból,és úgy éreztem,hogy akkor látom utoljára.Ne kérdezd miért?Így volt.Késő volt nagyon,elaludtam,nem tudom mikor ért haza.Reggel elmentem a suliba,ő dolgozni,öcsém is suliba,anyám otthon volt.2-ig volt órám,utána a bnőmet kísértem fodrászhoz.(bár ne tettem volna

).Amikor elmentünk a házunk mellett,kb 1/2 3-kor,megálltam.Nem tudom miért?Bnőm mondta,hogy mi van?Megyek vagy nem,hazamegyek,mi lesz?Különös érzésem volt.Sajnos mentem vele a fodrászhoz.Ott végig nyugtalan voltam,alig telt az idő.Hazaérve a szomszéd nő fogad a kapuban,hogy hozzá menjek,ne haza.(mi a 2.-on laktunk,ő a fszt-em,emeletes ház)Szemei kisírva,bemegünk hozzá,ott áll anyám,bőg.Átfutott az agyamon,hogy a tesóm meghalt,akit imádok.Majdnem elájultam,de addigra bekísért a nő a szobába,és ott állt a tesóm.Annyira megkönnyebbültem,de nem tudtam,akkor mi a bajuk?

Apámra nem is gondoltam,erős ffi volt,de beugrott az előző este.És leesett.Apám fent a lakásban meghalva,anyám itt bőg.Mondom megyek fel,megnézem!Nem engedtek!Annyira bánom,mert a mai napig nem vagyok nyugodt emiatt!Bár lettem volna annyira bátor,hogy felszaladjak,és megöleljem apámat.Így el sem hittem.Este 8-kor jött a hullaszállító,akkor sem mehettem fel,de annyi erőm volt,hogy kitéptem a szomszéd nő kezei közül magamat,kivágtam az ajtaját,és pont akkor vitte 2 ffi apámat a vállán a tepsiben.Rettenetes volt hallani,ahogy koppant vmije a fémhez.De megnyugodtam utána,láttam,néztem sokáig,amíg betették a kocsiba,persze ordítottam,hogy apa,meg,hogy neeeeeee.Mindenki sírt.Nagyon sokan ismerték,mindenki az ablakban,erkélyen,én meg ott álltam az utcán,a kocsi elvitte.És pont 1/2 3-kor vette észre anyám,hogy apám a levesestányért előre tolta,és az asztalra dőlt.Azt hitte lepihen

,de nem mozdult később,addigra már szürke volt állítólag.Erre nem mentőt hívott,leszaladt a szomszéd nőhöz,hívták a háziorvost,ügyeletet,legkésőbb a mentőt.Még újra akarták éleszteni,de már nem tudták.Minek?1 órával később?Szóval,ha otthon lettem volna,észreveszem,és tudom lélegeztetni,amíg kiér a mentő,most is köztünk lenne.Vagy nem,de megpróbáltam volna.Anyámra haragszom!Buta volt.
Szóval nehéz ez nagyon,de sehol sincs a te helyzetedhez képest,és mégis nekem mennyire fáj.Ezért,amikor írsz,kiráz a hideg,pedig nem tudom mi történt?És nagyon sajnállak!
lélekvándorlás:Apámmal rendszeresen álmodom,de csak fontos dolgok előtt.Esküvőmre elvittem a képét magammal a kistáskámban,úgy éreztem ott volt velem.Lili szíve leállt szülés közben,császár,kivették,megmaradt.Apámhoz szóltam,hogy mentse meg!Segítsen!4 napig élet-halál között volt a gyerek,de az 5. napon minden lelet - lett,csodának nevezték,és köv. csütörtökön itthon voltunk.Nem értették,de azt mondták,hogy néha szokott lenni ilyen,hogy egy gyerek,aki válságos,egyszercsak hipp-hopp meggyógyul.Pedig lélegeztetőgépen volt.Akkor is ő segített.Most is műtét előtt őt kértem,hogy segítsen.Műtétem 2 órás volt,nem állt el a vérzés.Mondtam magamban,apa segíts,szeretném látni a lányaimat!Egyfolytában ezt mondogattam.
Olyan is volt,hogy apámat láttam a buszmegállóban.Szó szerint,azt hittem ő az.Odamentem a ffi-hoz,hogy elnézést,hogy hívják,nem az apám?Az csak nézett rám,megmondta a nevét,nem is hasonlított,mondtam neki,mi van,megkérdeztem,hogy megsimogathatom-e?Erre ő nagyon rendes volt,megölelt,és ugyanazt éreztem.Nagyon fura.
Egyszer nagy tömegben láttam,kiabáltam,hogy apa,de nem fordult meg.
Tuti,hogy ő jön néha megnézni,biztos vagyok benne.
Nem iszom soha,ünnepeken sem,nem drogozok,nem szedek gyógyszereket,szóval tök tiszta vagyok.Vagy idegileg vagyok ennyire ki,hogy hiányzik,vagy tényleg van ilyen.
Én hiszek a lélekvándorlásban,úgy,hogy testből-testbe.Nem az állatos verzióban,aztán,lehet,hogy az is igaz.
Boldogabb dolgot is tudok mondani!Vettem ma ünneplőt a kislányoknak,arany színű ruhácskákat,fehér bodyt a picinek,fehér pulcsit a nagynak.Fehér harisnyájuk van.Magamnak egy fekete szoknyát,fehér pólót,arany harisnyát,arany hajpántot.Apának semmit

Neki van feket gatyája,fehér pólója,nemtom mi lesz rajta arany?

Megvan a jegygyűrűje.
Megvettem anyósoméknak a digit.képkeretet,meg a pendrive-ot hozzá,ezt vesszük sógiékkal közösen.És magunkat nem ajándékozzuk apával,így egy botmixert vettem közösre,de a Lotti kajáját akarom majd vele turmixolni.
Viszont ahhoz,hogy ezeket megvegyem,el kellet adnom egy csomó aranyamat.

A végén azt mondta az éxerész fiú,hogy sajnálom,mondom ne sajnáld drága,mert a 2 kislányomra fogom költeni,maradandót kapnak.Azzal sarkonfordultam,mielőtt még nagyon sajnálna.Olyan helyes volt,nekem kicsit ciki volt,neki is.Eladtam egy vastag merev karkötőmet(62 e volt,mikor vettem,2 pár fülbevalót,1 jegygyűrűt,1 gyűrűt(26 e volt tavaly).
Jó keveset kaptam,ahhoz képest,hogy kb 150 e volt az értéke,most kaptam 63-at,de nem baj,majd megyek dolgozni,és veszek másikat.
Idén 2 vállalkozásba kezdett apa,mindkettő becsődőlt,nem mondom mennyiket buktunk.2 éve zárt be a 1 boltunk,ami jól ment.

Ma intézte a taxi papírokat,most taxizni fog,megvette a kocsit is. Remélem ez be fog indulni,mert 160-ból 4-en nem ugrálhatunk.

Most mentős,de január 8-án kezd,mint tűzoltó.Júniusig oktatás lesz,addig alig kap vmit,ezért suli után fog taxizni.

Amennyit bír.
Ésépítkezünk,minden pénzünk abban áll.A belső munkák hiányoznak,1 év múlva kész lesz,és eladjuk.Onnantól nem lesz gond,mert már én megyek majd dolgozni.
Lotti felébredt,ordít,rohanok,felveri a többieket.....