A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Köszi Bond a hullócsillagos linket!
Vendég

Amíg el nem felejtem:

Hendegabi, Lilisgabi, Gabi1 és ha még van vki titokban Gabi: /vagy csak az én agyam rövid és kihagytam volna a felsorolásból/
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
agi125r

agi köszönöm szépen.

És én is minden "Gabinknak" nagyon sok boldog névnapot kívánok:)

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:52-kor.

KépKép

KépKép
boo

Elfelejtettem azt mondani hogy eddig Nórának a Humána ha tápszert adtam esténként. De elég sokat durrantott tőle, és 2x fel is ébredt és evett.
Most gondoltam hogy a milumilt kipróbálom, abból eszik szopás után még 100-at tegnap este reggel 5-kor kelt először. Most kíváncsi vagyok hogy ma mi lesz. És nem sírt nem durrogott.

Menszi csodáltam volna ha most rendesen megjön majd elmúlik. Most már több mint 1 hete tart, hol elmúlik hol újra vérzek. Meddig fog ez tartani nem tudom. De legalább nem ömlik úgy mint annó Rékánál, érdekes nála is kb ekkor kezdődött, csak akkor rögtön ömlött és el is apadt a tejem teljesen.

Na megyek lefekszem, holnap még bevásárlás a karácsonyra. Vasárnap meg disznóvágás lesz. Itt nálunk, illetve valahonnan vidékről vesszük a disznót ott leszúrják, kisbusszal elhozzuk, és a feldolgozást már itt csináljuk. Mondjuk én nem, azt majd anyuék, de lesz fincsi orjaleves, töltött káposzta, hurka kolbász, meg fincsi pecsenyék.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:54-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:55-kor.

KépKép

KépKép
boo

Na itt,de eppen nyugi szopi van....

Lilisgabi:itt olyan borzaszto hidegek vannak,jeges szellel,hogy amig nem veszunk melegebb overallt ki se mozdulunk(taknyi mara muloban).....szankozas.....majd meglatjuk,azert ebben a hidegben nem szivesen szankoztatom meg,itt eleg surun van -20 korul a homerseklet,picinek talalom hozza....talan jovore mar jobban megoldhato ez........
Lili fotozik :wink: nem lehet eleg koran kezdeni...

Ikoka:nekem is kene megint tejet szaporitanom.....szegeny bimboim...
en is egy kiados alvast kerek karacsonyra...na jo a szulinapomra is eleg lesz,csak lenne mar.....max.3 orat alszok 1x egyben,a tobbi nem szamottevo :? ......
Jo ez a duma a fagyirol meg a jegkasarol...en borzasztoan nem birom a hideget,se a havat...jo helyre jottem elni....

Sillia:nagyon jol sikerult ez a kep...tenyleg egyre jobban fiatalodsz :shock: :shock: :shock:
Remelem jol sikerul az ested/estetek!!!

Dodi:tiszta libabor lettem az iromanyodtol.....
Hangi is csinalta ezt a mogem nezest eleinte...jujj de para volt...azota elmult szerencsere....

Bond:kipihentetek magatokat??Csajos nap :wink:
en imadom a borsmentat!Holnap megyunk illoolajokert eppen...

Boo:koszi a leirast,magyarazatot....en is igy"tudom",de akkor azert pont nem mindegy hogy Bozsi vagy Julcsi a szuloje,mert nem egyformak a rezgeseink,tehat megis csak lehet ugyis fogalmazni,hogy szuloket valasztanak,illetve csaladot,ahol be illetve kiteljesedhetnek....

Norka:alom :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
volt parszor mar nekem is hasonlo almom,es bejott....

---------------------------------------------------------------------------------

huuuuu de nem tudok egy hozzaszolast megfogalmazni.....mar megint 1,5 oraja probalkozok,megszakitasokkal....
Gyerekem keptelen aludni,basszus,megint 1 oraja altatom.....ez az allando kuzdelem napkozben,es most mar ejszaka is :evil: :evil: :evil:
Ma aludt kemeny 40 percet....1x!Ez nem eleg :x !Most probalok belediktalni meg legalabb ennyit....

Ejszaka most mar rendszeresen ebred 3-3:30 korul,es 2 orat minimum szenvedni kell vele,mert baszik aludni...o javaban kaszinozik,dumal,enekel,rohogcsel...persze en is rohogtem mar kinomban,de ez nem allapot.....Hulla kezdek lenni...es nem a tej mennyisegevel van osszefuggesbe,mert eszik o joizuen,el is alszik a csocsomon,de mikor letennem,kipattan a szeme,es viszlat alvas.Szamomra is. :twisted: O 1/2 10 fele alszik,en csak 1/2 12 fele/utan...ez tart 3 ig kb.,utana lottek az alvasomnak,mert kisasszony ugygondolja.Ejjel megint pasikam jott altatni,bele is telt 2 oraba,hiaba van sotet,csend,semmi nem hasznal....igy aludtunk tegnap meg 1/2 6tol nagyjabol 1/2 8ig,utana mar magam melle vettem a szopihoz,mert nem elek....innen en mar alig alszok,max.10 perceket.....Es meg az sem lehet hogy felcsereli a nappalt az estevel,mert nappal sem alszik....tegnap 1x 2orat szunyalt.....

Na gyorsan kipanaszkodtam magamat :? sikerult elaltatni....

------------------------------------------------------------------------------------
Boo:csoki...igy konnyu.....de lehet segitene Hangi alvasaban egy kis tomeny :roll: :roll: :roll:
Karacsonyozas:hat nem tunik rinyalasnak,iden mar jogos hogy a 24-e az az ujdonsult kiscsalade legyen....szerintem!
Probalj apaval beszelni,de azert tiszteletben kell tartani az o csaladi szokasaikat,szoval kompromisszum :wink: !
Egyreszrol rossz hogy nincsen itt a csaladunk,(anyukamek legfokeppen!!!)masreszrol el lehet kerulni a szajhuzasokat(apos felesege).....

Lilisgabi:remelem hamar-hamar rendbe jottok anyagilag!Ez olyan szornyu.....mi nem is tudunk penze tenni semmit se....nem mintha megoldas lenne,csak atmenetileg.....de jo lenne mar kimaszni ebbol az adossaghegybol......(rohadek bevandorlasi hivatal :twisted: ..bezzeg a cigoknak mindent lehet...kezd az agyamra menni ez)
Ruhacskak szepek nagyon...mi melegitos bulit nyomunk itt harmasban...na jo,Hangit kicsipem lehet,megis az elso karacsonya lesz,de nekem ugy sincs szepruham,ami ram jonne,es amugy is kenyelmetlen lenne.... :oops:

Boo:ilyen volt a mi cegunknel is,ez a kepnyomtatas vaszonra!!!Szuper a technika!!!

Katy:fagyitej:na jol van,ezt a problematikat meg nem veltem itt felfedezni....en is gondoltam hogy kevesebbet kene egyszere fagyasztani....persze most mar nem is tudnek tobbet.....megint kene fejnem....hogy mar mennyire utalom :oops: :oops:

Gabi: :shock: :shock: :shock: Huuuu most en is csak lesek...ez a lany egy tornasz bajnok :lol: :lol: :lol: :lol: nagyon cukkancs ahogy igyekszik.....ez szepen elmehetne egy talajtorna gyakorlatsornak babaknak :lol: :lol: :lol: Edes!!!!Es az a haj....surusegre gyur,nem hosszra :wink:

Most ezt elkuldom vegre.....ti meg maaaa alszotok tutira...

Kép
Kép
ancsurti

Ne haragudjatok, de nem reagálok, eléggé kivagyok :cry: :cry: :cry: . Összevesztünk apával :( . Az elmúlt hónapokban valahogy sokkal nagyobb szeretetre vágyom tőle. És ahogy már mondtam, ő nehezen ad hangot az érzelmeinek! Mostanában zizim lett, hogy nem is szeret már annyira, mert nem érzem rajta, pedig vlsz csak én vágyom többre, mint eddig. Én ezt többször elmagyaráztam neki, és nem nagy dolgokról van szó, csak hogy többször jöjjön oda hozzám megpuszilgatni, kérdezze meg többször hogy vagyok, ne csak olyan programokra menjünk, amiket ő akar, úgy egyáltalán, legyen hozzám figyelmesebb! 22 évesen nem vagyok hajlandó belenyugodni abba, ha egy kicsi bajunk is van egymással. Azonnal orvosolni akarom a bajokat, mert csak így látok esélyt rá a mai világban, hogy vele éljem le az életem...
De totál lukra futottam vele :( . Hiába próbáltam többször is beszélni erről, eddig mindig "elhessegetett", hogy ez nincs így (szerinted wazzeg!), és ugyan már, ez nem lehet probléma, olyan jól megvagyunk... :? . Erre ma közölte, hogy ő mindig ilyen volt, így mentem hozzá, ő nem változott, és nem is fog! :shock: :evil: :evil: :evil: :evil:
Nagyon kiakasztott, mert nyilvánvalóvá tette, hogy ő nem hajlandó változni, és meg nyilvánvalóvá tettem, hogy ha ilyen irányba haladunk, hogy nem orvosoljuk a probémáinkat (még ha az az egyik szerint csak vélt probléma is), 10 éven belül ugyanolyan jó szar lesz a kapcsolatunk, mint sok magyarnak, és jól el fogunk válni :evil: . Törődnünk kell a másik lelkével is, különben elsodornak minket a hétköznapok!!! Én minőségi kapcsolatban akarok élni, de ehhez ő is kell!
Tény, hogy valóban alapvetően ez egy jól működő kapcsolat, és nyilván a seggemet a földhöz verhetem, hogy ez a legnagyobb problémám ( :oops: ), de nekem ez probléma. Lehet, hogy ez egyfajta szülés utáni depi :roll: ? Jókedélyű vagyok, és imádom a fiamat, de vele sokszor vagyok elégedettlen, és több szeretetet, figyelmet akarok :oops: . De ő is ilyen! Annyit kértem tőle, hogy annyi figyelmet, szeretetet, dicséretet adjon, mint amennyire neki is szüksége van (oroszlán, szóval egész nap ajnározni kell :twisted: :lol: ), de neeeem :? .
Aztán megunta, hogy osztom, és kizárt a hálóból :shock: :evil: . Puncsoltam neki, hogy engedjen be, mert pont azt pofázom, hogy többet akarok belőle, nem kevesebbet :? :lol: . De miután beszólt egy-két sértőt, közöltem vele, hogy akkor puncsoljon neki a jó édes anyja, én nem csinálok magamból hülyét! És ha szerinte ilyen rettenetes, hogy annyira szeretem, hogy többet akarok belőle, akkor tényleg felesleges együtt aludnunk, és remélem egyedül fog megöregedni :twisted: :twisted: :twisted: .
Na jó, megszívtam, most itt dekkolok a nappaliban, és vlsz. a gyerek szobájában fogok aludni. Ez ám a törődés, mi? :twisted: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:55-kor.

KépKép

KépKép
boo

Gabi 1, H.Gabi és Lilisgabi

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK

Kép
Kép
orsi777

Boldog Nevnapot a Gabiknak!
Vendég

Tényleg,Gabi nap volt!

Boldog Névnapot Gabik! :)
Vendég

Sziasztok!

Gabiknak nagyon boldog névnapot!!

Gabi1! Nem semmi Nóra azokkal a gyakorlatokkal... nagyon ügyes!El sem tudom képzelni Lili mikor fog ilyenekt csinálni :oops:

Dodi,Boo! Nálunk épp fordítva van apával. Bár én is elég érzelgős típus vagyok( rák jegyben születtem),de apa még inkább. Nálunk ő az,akivel mindig törődni kell,megnyugtatni őt,hogy még mindig szeretem és állandóan bújni. Nagyon örülök neki,és remélem ez így is marad,de azért néha nekem már "sok". Én alapjában véve nem vagyok egy nagyon bújós típus,de ő kikényszeríti belőle,aminek azért örülök :lol:

Tegnap felhívtam a dokinőt,hogy hova akart küldeni a neurológus,azt mondta,hogyha elmegyünk ehhez a pcyhopedagógushoz,akkor mi leszünk pszihopaták :lol: Azt mondta,semmi szükség rá,amíg Lili éjszaka alszik és szépen fejlődik,addig semmi gond.

Ancsurti! Hát igen,átérzem a problémád.... Most is épp azt játszuk,hogy próbálom altatni 1 órája és ha sikerül,maximum fél órát alszik. Úgyhogy most otthagytam,most dumál a körforgóhoz. Ráerőltetni nem akarom az alvást,mert csak hiszti lesz belőle. Úgy tűnik,el kell fogadnom,hogy ő ilyen baba! Abban bízom,hogyha elkezd forgolódni,abban majd kifárad és talán egy kicsivel többet alszik. Vagy ez csal álom?! :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Boo!

Tökre felvidítottál, itt reherésztem magamban. (Apa a szomszéd szobában van, nem akartam hogy hallja hogy nyerítek :twisted: ) :lol: :lol: :lol: . Amúgy meglepően jó kedvem van (ez már mániákus depi wazzeg :twisted: :lol: ), pedig ilyenkor általában be vagyok fordulva, de most nem, mert nem én voltam a s-gg!
Fürdős-sztori :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Arra én is gondoltam, hogy egyszer csak lelépek,hogy egy kicsit hiányozzak már neki, de rájöttem, hogy mire ő feleszmélne, hogy vmi nincs rendjén, addigra Botond suliba megy :? :lol: . Sztem akkor venné észre, hogy nem vagyok itt, mikor már nem lenne tiszta alsógatyája, addig csak járkálna filózgatva a lakásban, hogy "mi lett itt más :roll: ? Új növény? Más bútor? Áááá, biztos új az illatosító!
:twisted: :lol: :lol: :lol:
És arra is rájöttem, hogy a pasik tényleg hülyék, mert ahogy írod az alibiölelést, nekem vlsz. elég lett volna, ha annyit mond, hogy "jól van szívem, ha erre vágysz, megpróbálok figyelmesebb lenni...". És akkor az ácsingózó nő elhiszi az erre való törekvést, és ki van elégítve a "dilije" :lol: . Nyilván nem tartottam volna számon, hogy "na gyere csak ide pajtikám, mert ma még csak 2* öleltél meg" :twisted: . De így hogy kijelentette, hogy ő márpedig nem változtat, örüjjé ennek, ezzel csak az ellenkezőjét érte el :evil: . Hát ennyire ért a nőkhöz :twisted: . Én 17 éves taknyosként tudtam, hogy ha megkérdezi, hogy valamiben ügyes volt-e, akkor tapsikolva kell ujjonganom, mert az baromi jól esik az embernek! De ő sose mond kegyes hazugságokat! Nálam célzottabban nem lehet kérdezni: Ugye milyen finom a kaja? Nem, kicsit túlfőzted, de azért finom... :? . Wazzeg, a finom, bőven elég lenne :twisted: :lol: :lol: .
Na mindegy, szerinte ha "rajongásra" vágyom, keressek mást. De én tőle vágyom erre, szóval így jártam :? .
Jéé, beszélget velem :shock: . De most még erősen egyszavas válaszokra szorítkozom :twisted: :lol: .

Nyuszi!

Én teljesen ilyennek képzeltem el teapát :lol: . Tökre megmaradt bennem, mikor bejöttetek hozzánk,és én szoptattam Botondot, ezért nem akart közelebb jönni. Viszont látta a baba lábát, és gyakorlatilag rádszólt: "Húú, mennyire édes kicsi talpa van, te nem akarod megfogni? Fogd már meg! :lol: . Mondom, te is megfoghatod. És ő teljes áhitattal taperolta le a babalábat. Olyan édes volt :lol: . A saját gyerekébe enyémapa is szerelmes, de egy vadidegen babára vlsz. ráböfögné, hogy ja,aranyos :twisted: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Boo: Boldog Névnapot Mironnak :D !!!!!!! képet majd dobok :wink: !

Dodi: :shock: :shock: nem semmi a szellemes sztori. Anyukám hisz nagyon a lélekvándorlásban , egy csomó ilyen témával kapcsolatos könyvet kiolvasott. Akkor kezet foghatunk, én dettó ilyen félős vagyok. Utálok egyedül itthon lenni sötétedés után, minden jól bezárok, és díszkivilágítás van a lakásban :oops: :oops: . Mi se idéztünk soha szellemet én túl fosos vagyok hozzá, meg egyébként se.
Veszekedés TiedApával :( :twisted: , remélem hamar rendben jönnek a dolgok!! Amúgy én is ilyen érzelgős vagyok, tipikus rák, szerintem ezzel már mindent elárultam :wink: .

Lilisgabi: nagyon szépek a lányok :P , na meg a mézeskalácsok is jól néznek ki. Istenem annyira sajnálom apudat. Nekem is megszakad a szívem :cry: :cry: . Az öregbácsis szitu nagyon megható volt! Tündériek azok a ruhák :lol: :lol: !

Bond: Örülök, hogy Manó meggyógyult :wink: .

Ancsurti: azért próbálj meg időt szakítani a fülcseppentésre, mert aztán nem lesz jó vége :wink: !!!!

Sillia: nem is tudom szavakba önteni, hogy mit érzek, nagyon nagyon sajnálom , hogy nincs közöttetek Réka :cry: :cry: ! Nagyon szépek vagytok Lóciva :P l!! Örülök, hogy Dalma vigyáz rá :wink: !

Gabi1: :shock: :shock: nagyon ügyes Nóra, hihetetlen, komolyan mondom!

Norkili: álmod, nem semmi :shock: :D !

Gabi1, Hendegabi, Lilisgabi: Boldog névnapot kívánok nektek :wink: !!

Képzeljétek Dominak új szokása van, hátrafelé tolat, olyan édi. Ő nem, mászik , hátrafelé csúszkál, mint a rák.
marietta1982

Bond

Lehet,hogy már írtad és elsiklottam felette,de mi van a rokon nénivel?
Vendég

Conversano!
Én meg ezerszer meg akartam kérdezni, hogy mi van a barátnőd kislányával?

Minden Gabriellának nagyon boldog névnapot kívánok!

Dodi!
Nem irigyellek, én utálom a "nem akarok hozzád szólni" szitukat.
Én is oroszlán vagyok, szeretem én is, ha Apa bókol. Ő bókol is, ez nem múlt el nála szerencsére. Még akkor is elismerően néz rám, amikor én legszívesebben ráhánynék a tükörre. :lol: :lol: :lol: :lol: Viszont egyikőnk sem bújós, úgyhogy ezzel sincs gond.

Én néha szoktam Anyunál aludni, egyszerűen szükségem van rá. Rettenetesen kötődöm hozzá, nagyon sokat vagyunk Petrával is nála, és vele is aludtunk már ott. Ilyenkor Apa egyedül van otthon, és erősen érzi a hiányomat/hiányunkat, alig várja a másnapot.
Lehet, hogy Neked is be kéne vezetned, hogy néha anyukádnál alusztok Botonddal, hogy Ricsi észrevegye, hogy milyen üres a ház nélkületek.

Ancsurti!
Nálam megint segített a fejés, a melleim fájnak, mint 5 hónappal ezelőtt, de megérte! :D
És nagyon figyelek, hogy min. 3 liter folyadékot megigyak, mert most annyira nem kívánom, pedig nagy ivó vagyok én is. :lol: :lol:
Nyáron nekem is simán ment a 4-5 l, de most ha nem figyelek, akkor 2l-nél többet nem iszom.

Tegnap nem is adtam este oda a lefejt tejet. :D

És mától nem adok tejpépet, mert így szerintem felesleges, majd adom neki, ha már nem lesz elég tejem.

A Viburcol kúpot pedig ajánlom mindenkinek, aki fogzásra gyanakszik, mert ma éjjel is nyugodtan aludt Petra. Megint 3x kelt, de normálisan, nem sírva, és a szokásos időben ébredt, tehát csak enni akart.
2 napja nincs fájdalmas felsírás! :D

Most, hogy kezd hidegebb lenni, a Főtáv jól befűtött. :evil: :evil: :evil: Ha nem megy a párásító, akkor csak 37%-os a páratartalom Petra szobájában. :shock: Utálom a távfűtést. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
katy76

Jajj! És a lelkekkel kapcsolatban akartam még írni, hogy mi a kutyákon vettük észre, hogy kommunikálnak a semmivel (számunkra semmi sem látszik).
A régi kutyáim is csináltak ilyeneket, mint a Samu, hogy egy bizonyos pontra csóvál és ugat. Mindig ugyanarra néz, az ablak felé, pedig nincs ott semmi.

Egyszer olvastam, hogy egy elmélet szerint a kisbabák azért nem úgy születnek, hogy tudnak beszélni, mert mikor megszületnek, akkor még emlékeznek az előző életükre meg a köztes létre. És idő kell nekik, hogy mindezt eltárolják a tudattalanba. Mikor ez megtörténik, utána kezdenek el beszélni tanulni. Ki tudja, lehet, hogy van benne valami. :wink:

Kép
katy76

Katy

Teljesen meggyógyult :)
Vendég

a 2009 júniusiak átmentek az anyatanyára..hmmm :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Tabatit ott keressétek..

KépKép

KépKép
ronmay

Katy!

Én is gondoltam már erre, és örülök is hogy írod, mert akkor van jó példa is. A szomszédunk ugyanis minden második hétvégén a szüleinél alszik a gyerekekkel, a férje meg ilyenkor mindig megcsalja :evil: :( :( :( !!!! Apa sose adott okot a féltékenységre, de emiatt mégis nagyon tartok ettől :roll: :? . pedig a péntek jó lenne, mert olyankor ifiórám is lenne (a ref. gyülekezetben), amire nagyon szívesen jártam, meg Rics olyankor úgyis kocsizni van késő estig... Tavasztól lehet, hogy bevezetjük mondjuk havi1*, mert akkor tuti kocsizik már apa :wink: .

Hogy álltok a péppel? Jobban alszik tőle a bogyóka? Botond tegnap már 140 miliset vert be (+ cici) :shock: . Van huzatja :lol: .
De vissza fogom venni 120-ra,mert ennyitől úgy eltelítődött, hogy nem szívta ki teljesen a cicit, maradt benne még 50 mili :? .
Vagy arra gondoltam, hogy fürcsi előtt fogom megetetni egy kis idővel, fürcsi után meg már csak cicit fog kapni, úgy biztos jobban kiüríti, nem?
Ja most olvasom, mit írsz a pépről.... :wink: .

Én a lélekvándorlásban nem hiszek, mert a vallásom mást "tanít", de mint minden ilyesmit, azért ezt sem zárom ki teljesen, pusztán csak én mást vallok :wink: . Az én hitem szerint Isten mindanyiunkat egyen-egyenként maga "formál" a világra, de szabad akaratot is kapunk, így sajnos kedvünkre "ronthatjuk el" magunkat :? . E szerint csak egy földi élet van, és ez alapján kerül valaki a mennybe vagy a pokolba. Köztes lét elvileg nincs, a "földön túli" lények (pl. angyalok) pedig nem valaha élt emberek, hanem erre a célra teremtetett lelkek. Hú, ez most így elég scifis, de azért ennyire nem meseszerű ez a dolog, csak nem tudom normálisan megfogalmazni :oops: :lol: .
Ezért is hívtam inkább angyalkának a "szellemünket" :wink: . Bár sokan úgy tartják, hogy az öngyilkosság egy újabb kategória, mivel az ember nem olthat ki életet hiszen ez is egyfajta gyilkosság, viszont így bűnbánatra már nincs lehetőségük. Ugyanakkor az öngyilkosság nem feltételez gonoszságot, sokkal inkább egyfajta eltévelyedés, a lélek segélykiáltása, így Isten nem taszíthatja ezeket a "megtört" lelkeket a pokolba. Ezért sokan az mondják,hogy azok a lelkek vannak köztünk, akik maguk vetettek véget az életüknek. De ez is csak egy elmélet, ebben nem is tudok állást foglalni. (ugyanakkor elgondolkodtató, hogy ez magyarázat lenne Sillia, és az én sztorimra is!). Csak sötétben tapogatózhatunk ezekben a dolgokban, mert bizonyságot reméljük csak nagyon-nagyon sokára szerezhetünk :wink: . De tény, hogy higgyen az ember bárkiben, vagy bármiben, hihetetlen nagy erőt tud meríteni belőle!!! :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Katy!

Mennyi a jó páratartalom?
Nálunk 42%-os a nappaliban. A babánál nem tudom, de sztem valamivel több, mert a nappaliban van a kandalló.
Képzeljétek, a barátnőmék újépítésű házban laknak, és egy csomó probléma van a házzal (náluk jött fel a szennyvíz is, az is az építettő spórolása miatt) :evil: . Most a legújabb para, hogy januárban születik a kislányuk, a falak meg a hideg idővel veszettül penészedni kezdtek :shock: :evil: . A szomszédjukban van egy 5 hónapos kislány, aki asztmás lett, és egyértelműen emiatt :( ! A dokijuk írt is róla szakértői igazolást, mert ezt is lobogtatni fogják a bíróságom, mert most együtt feljelentik a kivitelezőt!
Ha az én gyerekemnek azért lett volna bármi baja, mert az építtető elcseszett valamit, a gatyáját is elperelném, de aztán "véletlenül" még bele is kötne az utcán pár nagydarab fiúka :twisted: :lol: :lol: . Alapvetően utálom az erőszakot, de vannak esetek, amikor "kéri" az áldozat :twisted: :lol: . Pl. a gyerekmolesztálókkal sem lennék valami bájos :lol: .

Szegény kicsi fiam éjszaka is többször felsírt 5-től, meg most délután is eleve egy órával később tudott csak elaludni, és azóta 20percenként felsír :( . Biztos a foga miatt :( . Éjszakára kapott
viburcolt, sztem ha felkel, most is kap egyet....

KépKép

KépKép
kicsidodi

sziasztok

Gabiknak utólag is boldog névnapot!

Majd visszaolvasok és írok is, csak ma nem voltunk itthon most meg már fáradt vagyok és fáj a fejem.

Ezt ma reggel lőttem :D Kép
Vendég

Sillia!

Lóci nagy kópé lesz szerintem! Tipikus "vásott kölyök" vigyora van :lol: . Föleg, ahogy ilyen lazán ül :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Az ideális páratartalom 50-60%. Én 55%-ra szoktam állítani a párásítót.

Nekem a megcsalás eszembe se jut, illetve külön nem jut eszembe, ha nem alszom itthon. Apa megcsalhat akkor is, amikor a fiúkkal van péntek este. Tiedapa is ha akarna, akkor meg tudna csalni bármikor, nem kell ahhoz az, hogy ne aludj otthon.
Nálam nincs rendszer, hogy mikor alszom Anyunál, de néha szükségem van rá. Olyankor picit olyan, mint mikor még otthon laktam. Ráadásul nekem a kutyák Anyunál vannak, így én velük is csak akkor tudok lenni, ha átmegyek.

Vajon Tabati tényleg se szó se beszéd lelépett? :roll:

Dodi!
Én most pár napig az utolsó előtti kajáláshoz adtam a tejpépet, mert Petra fürdés után már fáradt ahhoz, hogy kanalazgassunk. De most megint van elég tejem, úgyhogy felfüggesztek egyelőre minden más kaját, amíg lehet, addig csak az anyatejet akarom neki adni.

Kép
katy76

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!
Most csak gyorsban: :wink: :wink: :wink:
Anyukam kuldte a linket,erdemes mazsolazgatni aprosagoknak...dalok,mesek,mondokak!!!

http://karacsony.centrumnet.hu/karacson ... ok/&c=list

Kép
Kép
ancsurti

Dodi!
itt bamuljuk....naggggyon jo :lol: :lol: :lol: :lol: !

Utolag is boldog Gabi napot!!!!

Kép
Kép
ancsurti

Időjárás jelentésünk következik.
Kép
Vendég

Sziasztok!
Névnapi jókívánságokat köszönöm szépen! :D
És én is kívánok HGabinak,Gabi1-nek sok boldogságot a maradék 50 percre. :roll:

Gabi1:Nóra nagyon-nagyon ügyes! :D Jól halad,lassan fel fog állni.Sógornőmék kisfia,aki május 13-ai,mászik,amerre akar,mindent elér,feláll,felhúzza magát,kiül oldalra,korán hasra fordult és vissza.Ő csinált így 2 hónapja,tuti Nóra is hamarosan feláll. :lol: Biztos izgatja őt a sok tesó,hogy jönnek-mennek,játszanak,nevetgélnek,és ő is be szeretne kapcsolódni.Nem?Lotti is tekereg,ha meglátja a Lilit.Forog utána,nevet neki,keresi,kiabál,míg oda nem megy. :lol:

Sillia:Nagyon szépek vagytok Lócival!Ha a köv. gyerekünk ismét 8) kislány lenne,amit igazán szeretnénk :oops: ,akkor Lara lesz,ha kisfiú jön,akkor Lőrinc vagy Levente.Lili dönti majd el. :lol: Mondjuk én régóta úgy érzem,hogy Lili,Lotti,Levi,Lőrinc.2 kipipálva. :lol:

Ancsurti:Aztaaaaaaaa,tényleg nagyon hideg van.Akkor persze szánkózás kilőve. :evil: Olyan -5-ig vinném ki én is,jól beöltöztetve,betakargatva,és fél órára.Nem szélben,a szél nem jó nekik.Mondjuk senkinek sem. :roll: Nálunk ma sem esett,pedig egész nap lestem az ablakon ki.Úgy várom...

Néztem a kiscsillagokat.Egyedül.Mindenki alszik.Igazán örülök,mert a 10 "szépfiú" nekem nem jött be,és a másik táncos csapat sem. :oops: Az énekesek közül:a síros,labilis fiúnak jó a hangja,de nem neki való a rivaldafény :oops: ,a rap-elős fiú kedves,helyes,erős,édes,de 1-2 órán át hallgatni ezt a stílust mondjuk később egy koncerten,hát? :roll: :oops: ,a melegnek tűnő szoprán fiú csak az operában lenne eladható,oda nem sok ember jár :oops: ,így marad a 15 éves srác,aki,ha nyerne kísértetiesen hasonlítana a sorsa a mesemondó fiúéra,aki előzőleg nyert. :roll: De számomra :!: kizárásos alapon ő a befutó.DE! Szívem választottja a 17 éves,múlt héten kiesett énekes-gitáros,mindig nevető,táncolni is tudó fiú volt. :D Sajnálom,hogy kiesett. :( Sztem ő tehetséges gyerek,hallunk még róla.
Az a fiú is nagyon tehetséges,aki régebben esett ki,énekelt,most fest is bánatában :?: ,de egy baj volt,nagyon beképzelt volt,az lett a veszte,azt nem szeretik az emberek! :wink: Ő is énekelt.

Tejem nekem hangulatfüggő,és időfüggő. :evil: Ha sz@r kedvem van :arrow: kevesebb,ha jó :arrow: több.Idővel uez.

Szisz:5 hónapja ilyenkor már vajúdtunk!Úgy rohan az idő... :evil: :shock: :roll:

Ma hasmenésem van. :oops: De miért? :shock:

Ez a csillogó-villogó Marcipán felirat nagyon tetszik. :D

most ennyi,meguntam magam,töltök képeket a fotoalbumba itt a neten
Vendég

Jók lettek az új vonalzóim? :D
Vendég

Bond:Egyszer kérdezted régebben,ki mit használ?Most van időm,így tessék:
-tusfürdő:Palmolive
-sampon:Fruchtise
-tampon :oops: :ob,vagy mostanában az a kamillás,ami új :roll:
-fogkrém:Amodent :roll:
-arclemosó:Nivea Young Visage
+hibajavító és púder :evil: (vmi olcsó a dm-ből)
-krémekből:Dove
Persze mindent elhasználok,amit kapok. :lol: És,ha kevés a pénzem,akkor Tesco-s dolgokat veszek.

Olyan fura ez,régen csak márkás cuccaim voltak,csini voltam,mindig fodrász,magassarkú,stb... :arrow: valami hiányzott,de nem tudtam mi?Vágytam egy gyerekre 18 éves koromtól.51 kg-val érettségiztem(174 cm vagyok),majd 61 voltam,mikor 22 évesen megismertem a férjem.Lilit 97 kg-val szültem,Lottit 104-gyel. :oops: :roll: Ma 88 vagyok. :lol:
Most nincs sok márkás cuccom :oops: ,csini csak próbálok lenni,egy magassarkúm sincs,fodrászhoz 2-szer jutok el évente :arrow: mégsem vágyom már semmire :D (illetve 2 tesóra,na,hisz telhetetlen az ember :lol: ).Ez a két kisgyerek mindent megér.Nekem legalábbis.Édesek.Rosszak,elevenek,de édesek,és az enyémek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Annyira utálom a mitkérszkarácsonyra? kédéseket!Ti nem?Én sosem kérdezem meg senkitől!Veszek,amit gondolok,amire pénzem van,vagy időm,mindig készítek kézzel is vmi apróságot,és kész.Én ismerem annyira azt az 5-10 embert,akinek vásárolnom kell.Engem zavar ez a kérdés,mindig odanyögöm,hogy semmit.Tessék gondolkodni.A legjobban azt utálom,amikor pl. anyám mondja,hogy nem tudok mit venni a gyereknek,megőrülök!Háááááááát,aki nem tud a saját 4 éves unokájának mit venni? :roll: Nekem sosem az a baj,hogy mit,hanem,hogy miből vegyek. :evil: Annyi ötletem van.Be kell menni egy játékboltba,és megkérdezni az eladót,hogy hol vannak a 4 évesnek való játékok?Aztán lehet válogatni.A legjobban az ajándékutalványokat utálom.Semmit nem kell gondolkodni,odaadom,azt jól van.Még annyira sem méltatnak,hogy kitaláljanak vmit.
Csak én vagyok ilyen béna?Nektek vannak ötleteitek?Én már rég megvettem minden nagyobb tételt,apróságokat veszek mostanában.Ma pl csengőt,gyertyát,mert olcsó,de szép volt,támogattam vele vkit.Gyerekműsoron voltam a Lilivel,10-12-ig,volt Mikulás is,kapott szaloncukrokat tőle,énekelt az összes gyerek neki,én meg bőgtem,mint egy h@lye.A Hull a pelyhesen... :oops:
Na,Boo:Lili idén élvezi úgy a Mikulást,hogy fel is fogja/dolgozza,hogy mi történik,és miért?Karácsonyt is élvezte mindig,de nem emlékszik vissza rá.Nyuszira sem emlékszik.Pedig nálunk is mindig nagy hepajok vannak,beöltözünk,farsangolunk,feldíszítek,lufik,tűzijáték,minden ünnepen,de csak így 3-4 évtől emlékszik.Addig csak a szülőnek fontos. :wink: De az nem baj.Csak bánom,hogy sok pénzt öltem csini ruhákba,bulikra,nyaralásokra...Inkább lett volna egyszerű minden alkalom,most még lenne pénzem,és a mostaniakra többet költhetnék,de mindegy.Megtanultam.Majd mindenki szépen rájön,kitapasztalja,hogy mikor mit kell tenni.Nehéz ám szülővé válni,jó szülővé meg még nehezebb...Remélem sikerülni fog. :roll: Igyexem.

A www gomb alatt vannak képek a családomról. :wink:

eldugultam
Vendég

fáradt vagyok, nem is olvastam vissza, jó sokat írtatok :shock: holnap ha minden jól megy, azaz ma...megyünk ki anyumékhoz.
lilisgabi Neked akartam ezt:
http://www.bigoo.ws/Backgrounds

nem tudom conversano honnan vette, de itt szuper dolgok vannak :wink: én nagyon sokat használom!

f.nikici

Kép
Vendég

Köszi Nikici,és jó utat nektek! :D
Vendég

Jó reggelt !

Így utólag :oops: minden Gabinknak Nagyon Boldog Névnapot !!!!

HULL A HÓÓÓÓ!!! :twisted: :twisted: :twisted: .Apa már ki is ment gyerekkel sétálni, megmutatja neki a havat. Elmennek boltba reggeliért, meg ebédhez valóért : rakott krumpli lesz : Mi nagyon szeretjük és én vékony csíkokra vágott főtt-füstölt tarjával és rengeteg tejföllel készítem. Nincs az a mennyiség , ami ne fogyna el max. 2 napon belül.

Lilisgabi / Conversano : jók az új vonalzók.

Dodi : Teapával minden rendben, vagyis hát köztetek. Nálunk is van ilyen és én is le vagyok hurrogva, amikor szóvá teszem, hogy : de nekem nem is szoktál szépeket mondani, bókolni vagy kérem, hogy szeretgessen meg ( ez nagy bújást, ölelgetést jelent ), de nem az a fajta, aki a szavak embere lenne, pedig néha oooolyan jól esne, ha néha szóvá is tenné , amit állítólag érez. :roll: :roll: :roll:

Amúgy most mérges vagyok rá , mert tegnap délután a barátainknál voltunk, a nagyobbik kislányuk 2. születésnapját ünnepelni és 7 körül értünk haza, de Ő megbeszélte a fiúkkal, hogy még 9 körül találkoznak és beülnek valahová meginni 1-2 sört. Én persze morogtam, meg puffogtam, de csak csendben :roll: , merthogy akkor későn (vagy inkább korán ) jön haza és akkor el van b@szva a délelőttünk, de mondta, hogy éjfél körül már hazajön. Aha, negyed 4-re sikerült is és mivel valami pincehelyiségben voltak, ahol nincs térerő, ezért én negyed 1-től fél háromig tiszta ideg voltam, mert nem tudtam elérni. Gyerekem meg óránként ébredt éjszaka és álmában sírt :cry: :cry: :cry: , mostmár biztosan a foga cseszegeti, úgyhogy megyek ma és szerzek olyan V betűs kúpot.

Reggelre olyan voltam / vagyok , mint egy alvajáró, úgyhogy 6-tól a fejemre húztam a takarót és úgy csináltam, mint aki süket, úgyhogy azóta Ő gyerekezik és nem szunyálhatott tovább.

Hm , hát ennek fele sem tréfa, tényleg hull a hó, szépen lassan szállingózik, remélem nem marad meg. Elnézést mindenkitől , aki szereti.

Kép
ikoka7

Sziasztok!

Dodi, amit írtál hátborzongató. Apának is megmutiztam és ő is hisz benne, mint én. Nálunk egy időben éhesek voltak, mert a hűtőajtó volt állandóan nyitva, azért nem hinném, hogy egy nap 3-4szer nyitva hagytam volna.
Teapa veszekedést sajnálom. Enyém a romantika bajnoka, de azért ő is tud villantani... .
Tejpépet nem kezdtük el, most csak 3szor ébred röviden szopizik majd alszik. Így most én is kipihent vagyok.

Lilisgabi, de én is utálom az ilyen kérdéseket. Én csak annyit szoktam, ha nagyon nincs ötletem, hogy van-e valami, amire vágyik. Ha nem mond semmit nem erőltetem. Pedig mi felnőtteknek is ajándékozunk.

Nikici, jó utat!!! Hol van az a ki?

Sillia, nagyon helyesek a fiúk!!! Lóci meg nagyon huncut!

Ancsurti, én se vinném ki - 20 fokba. Bár én most vettem báránygyapjú bundazsákot, abban tuti nem fázna Bendő.

Marietta, Marci sokáig hátrafelé tolatott. Így sikerült eltűnnie az kanapé és fotel közé. :lol:

Bendő is elkezdte felfelé tolni a popsiját és a kezeit előre pakolászni, azaz a kúszás kezdőszintjénél tartunk. Nekem ez ollllyan gyors.

kispiskóta

[quote]I írta:koka&Ancsurti
a Ti szemetekkel nézve ez biztos rinyálásnak tűnik, ugye? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Embarassed Embarassed Embarassed

BOO : ezt miért címezted nekünk. Ilyen kemény fapics@k lennénk???
Én teljesen megértelek, jövő Karácsony már nálunk is itthon lesz , aztán többi nap lehet menni- jönni.

Kép
ikoka7

na ezt el......m , csak az eleje idézet. :roll: :roll: :roll:

Kép
ikoka7

:cry: még mindig alszotok...de jó nektek :wink: :twisted: :twisted: :twisted: :roll: :roll:

Kép
ikoka7

Sziasztok!

Nem tűntem ám el, csak a technikai okok rengetegét most nem sorolnám ami súlytott(j?ly?). Nagyvonalakban a problémák forrása, egy enyhébb trója vírus a gépen, és egy T-homeról Digire váltás volt. Ráadásul alig haladok a karácsonyi nagytakarítással. Égősorba izzó után rohangáltam, karácsonyfákat skubiztam, hogy ne aranyárba vegyem.... Ráadásul anyagilag is padlóra kerültünk... (Apa elhagyott 32 e HUf-ot :cry: :cry: :cry: ).
Nos ennyi, de sztem ez is bőven elég.

Lilisgabi!
Igen nagyon szalad az idő. Én is csak ámulok, és bámulok, hogy napról napra hogy fejlődik Törpikém. Lottinak boldog 5. hónapot!
Neked meg boldog névnapot!

Gabik!
Mindannyiótoknak boldog névnapot kívánok!

Kép
szisz89

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:56-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo :

Ja akkor félreértettem :oops: :oops: :oops: .Igazad van , de ilyenkor szerintem nem tud okos lenni az ember, mert bármit csinálsz egy párkapcsolatban az a döntés az alkalmazkodás jegyében fog megszületni. Az sem jó , ha minden úgy alakul , ahogy az ember szeretné, mert akkor a másik alárendelt szerepet játszik és akkor az milyen kapcsolat már :roll: :wink: :? . Nálunk mondjuk ilyen gondok nincsenek általában egyet szoktunk érteni, de azért nálunk is vannak ám konfliktushelyzetek.

Karácsonyi menü :

Mi nem vagyunk halászleves evők Karácsonykor. :roll: Mi akkor szoktunk halászlevet enni , amikor Apa kifogja valamelyik tóból és elmegyünk a barátnőmékhez Budaörs-re, ahol elkészítjük bográcsban.Én nem bírnám elviselni itthon az ezzel járó macerát : halpikelyek, passzírozás, szagok. Nem vagyok egy nagy halászléevő, egy tányérral eszem oszt csókolom, na ezért meg nem érdemes pöcsölni. Apa sem igényli ilyenkor.

Ami lesz : Töltött tojás, húsleves, franciasaláta, töltött káposzta és azon a héten még csinálok egy töltött dagadót, meg vmi sült húst. Süti ügyben még nem nyilatkoznék. Bejgli a Szépvölgyi út-i (nem jut eszembe a neve )cukrászdából lesz, mert bár nem olcsó, de annnnyira finom. Még ezen kívül készítek én is valamit, de még nem tudom mit.

Kép
ikoka7

Ezt a tétlenséget , ami ma itt van. :twisted: :twisted: :twisted: Persze ez általában így van , ha nekem megindul a beszélőkém. :roll: Nemsokára már én sem leszek, mert átjön Párom Anyukája unokázni.

Úgy utálom, hogy ilyenkor már sötét van és nem tudok menni a plázákon kívül sehova.Na jó még lehet barátkozni is , ahogy itt mondani szokás, de az tegnap megvolt. Ma csak mászkálnék, sétálnék , kirándulnék. Tavaszt akarok és nyarat !!!

Kép
ikoka7

Lilisgabi!
Én nem látok semmi rosszat abban, ha a családtagok megkérdezik egymástól, hogy mit szeretnének. Én is meg szoktam kérdezni. És ezt nem feltétlenül azért teszem, mert nincs kedvem kitalálni, hogy mit vegyek, hanem azért, hogy a másiknak tényleg örömet szerezzek.
A gyerekkel kapcsolatban is azt gondolom, hogy ha egy nagyszülő megkérdezi, hogy mit vegyen az unokájának pl. karácsonyra, akkor azt azért teszi, mert ezzel is segíteni akar a szülőn, hogy legalább fontos dolgot vegyen és ne a 27ezredik plüss csörgőt.

És én pl. Anyutól is és a nővéremtől is ajándékutalványt kértem idén, mert nem tudok még ötletet sem adni, hogy mit szeretnék. Így majd a leárazásnál bevásárolok magamnak és jobban fogok örülni, mintha kapnék pl. egy pizsamát, ami nem is tetszik.

Szerintem ebben nincsen semmi rossz a szűk családon belül. :wink:

Boo!
Én nem főzök karácsonykor, mert megint alig leszünk itthon. Utoljára 3 éve főztem, és teljesen felesleges volt, mert alig ettünk otthon.
Sütni fogok, azt még nem tudom, hogy mit.

Kép
katy76

Lilisgabi

Édesapád nagyon sajnálom :(
Önmagad hibáztatása a legrosszabb dolog, mégis tudom: ezt nagyon nehéz leküzdeni.

Szombat hajnalban álmomban megjelent előttem egy naptár egy beírt időponttal.

16:02

Tudtam hogy akkor meg fogok halni. És hiába tudtam napközben hogy ez csak egy álom volt, eléggé szorongtam egész nap. 16 óra előtt pár perccel autóban ültünk és képes voltam megkérni apát, álljunk meg és szálljunk ki :shock:

Nos, a jelek szerint élek. Bár a napot nem jelezte a naptár csak az időpontot...

Cégesvacsi

Semmi gond nem volt, Lóci elaludt és nem ébredt fel amíg odavoltunk. Ennek ellenére nagyon aggódtam egyfolytában a telefonom nézegettem. Ott volt előttem a terülj asztalkám és nem tudtam enni. Beleharaptam egy kacsacombba és alig bírtam lenyelni a falatot :?

Évek óta nem voltam moziban, most szeretnénk apával megnézni az Avatart.
De azt gondolom ez is halasztódik mert nem tudnák belemerülni a filmbe végigaggódni meg tiszta pénzkidobás lenne.

Katy

Neked már régebben akartam írni, hogy amikor a fóbiaverseny volt, elfelejtetted említeni az olaj és a testrész formájú húsfóbiádat. :lol: :lol:

Túl nagy főzőcskét én sem tervezek itthon, úgyis minden nap megyünk majd valahová.

Ancsurti

Neked nagyon akartam írni valamit de most sehogy sem jut eszembe :oops:

Dodi

Ne haragudj, de nagyon kellett vigyorognom amikor elképzeltem a szitut hogy apa kizárt a hálóból :lol:

Ikoka

Nem szép amikor nagy puha pelyhekben hull a hó? És minden olyan csendes...
Vendég

Boo

Az mögöttem a függöny.
Ennyire sajnos nem vagyok üde, ez egy kivételesen jól sikerült kép. És bevallom, a folyton a szemem alatt csúfoskodó fekete karikákat kissé halványítottam a képen.
Vendég

Tényleg eltűntet a nagy tömeg. :roll:
Aki jött annak viszont nagyon örülök! :D
Ma Szfehérváron voltunk,az adventi vásárban.Csalódtunk,alig van egy-két pavilon.Én jókat hallottam róla tavaly,de nem mentünk el,most meg semmi nem volt. :evil: Ettünk egy lángoskenyeret vagy mit 900-ért :twisted: ,a tea meg elfogyott. :shock: Szép volt nagyon a sétáló utca,fotóztam,ha már ott jártunk,meg sétáltunk 1 órát,aztán jöttünk vissza.Hazafelé bementem a Lottival a nagymamámhoz 10 percre,mert a Lili aludt,és még most is alszik,észre sem vette,hogy behoztam a kocsiból. :lol: Igazából csak apával tartottunk,mert ott talált használt,de tök jó téli gumit az új kocsira,amit pénteken vett.Azzal fog 2 hét múlva taxizni.Már karácsonykor is kint akar lenni,meg szilveszterkor,akkor jól lehet keresni.És az nagyon jó lenne,mert januárban csak kevesebb pénzt kapok,nekem dec 22-ig jár a tgyás,23-tól gyesen leszek,ami ugyanannyi,de a papírokat anyósom pénteken adta csak le. :roll: Így tuti lesz 1 hónap,amikor nem kapok pénzt.(utólag tudom többet kapok)És a kocsit anyám pénzéből vettük,mert most nálunk van,illetve volt :lol: ,január elején meghiteleztetjük,és visszatesszük észrevétlenül. :roll: Illetve addig úgyis kitudódik,így még neki is el kell mesélnünk. :oops: De mikor?Tuti megérti majd,meg nem is kell neki,csak hát mégis kínos,hogy mama a pénzét elköltöttük,de majd visszaadjuk ám!De mi tényleg visszaadjuk.Ahhoz az is kell,hogy menjen a taxi biznisz. :roll: Remélem nem ez lesz életünk legsz@rabb éve.Már 2 vállalkozásunk fuccsba ment idén,és mivel 3 a magyar igazság,remélem nem ez lesz a 3.? :?

Lotti felébredt,és betojt. :lol: Elég büdiborz,megcsinálom...
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?