Na itt,de eppen nyugi szopi van....
Lilisgabi:itt olyan borzaszto hidegek vannak,jeges szellel,hogy amig nem veszunk melegebb overallt ki se mozdulunk(taknyi mara muloban).....szankozas.....majd meglatjuk,azert ebben a hidegben nem szivesen szankoztatom meg,itt eleg surun van -20 korul a homerseklet,picinek talalom hozza....talan jovore mar jobban megoldhato ez........
Lili fotozik

nem lehet eleg koran kezdeni...
Ikoka:nekem is kene megint tejet szaporitanom.....szegeny bimboim...
en is egy kiados alvast kerek karacsonyra...na jo a szulinapomra is eleg lesz,csak lenne mar.....max.3 orat alszok 1x egyben,a tobbi nem szamottevo

......
Jo ez a duma a fagyirol meg a jegkasarol...en borzasztoan nem birom a hideget,se a havat...jo helyre jottem elni....
Sillia:nagyon jol sikerult ez a kep...tenyleg egyre jobban fiatalodsz
Remelem jol sikerul az ested/estetek!!!
Dodi:tiszta libabor lettem az iromanyodtol.....
Hangi is csinalta ezt a mogem nezest eleinte...jujj de para volt...azota elmult szerencsere....
Bond:kipihentetek magatokat??Csajos nap
en imadom a borsmentat!Holnap megyunk illoolajokert eppen...
Boo:koszi a leirast,magyarazatot....en is igy"tudom",de akkor azert pont nem mindegy hogy Bozsi vagy Julcsi a szuloje,mert nem egyformak a rezgeseink,tehat megis csak lehet ugyis fogalmazni,hogy szuloket valasztanak,illetve csaladot,ahol be illetve kiteljesedhetnek....
Norka:alom
volt parszor mar nekem is hasonlo almom,es bejott....
---------------------------------------------------------------------------------
huuuuu de nem tudok egy hozzaszolast megfogalmazni.....mar megint 1,5 oraja probalkozok,megszakitasokkal....
Gyerekem keptelen aludni,basszus,megint 1 oraja altatom.....ez az allando kuzdelem napkozben,es most mar ejszaka is
Ma aludt kemeny 40 percet....1x!Ez nem eleg

!Most probalok belediktalni meg legalabb ennyit....
Ejszaka most mar rendszeresen ebred 3-3:30 korul,es 2 orat minimum szenvedni kell vele,mert baszik aludni...o javaban kaszinozik,dumal,enekel,rohogcsel...persze en is rohogtem mar kinomban,de ez nem allapot.....Hulla kezdek lenni...es nem a tej mennyisegevel van osszefuggesbe,mert eszik o joizuen,el is alszik a csocsomon,de mikor letennem,kipattan a szeme,es viszlat alvas.Szamomra is.

O 1/2 10 fele alszik,en csak 1/2 12 fele/utan...ez tart 3 ig kb.,utana lottek az alvasomnak,mert kisasszony ugygondolja.Ejjel megint pasikam jott altatni,bele is telt 2 oraba,hiaba van sotet,csend,semmi nem hasznal....igy aludtunk tegnap meg 1/2 6tol nagyjabol 1/2 8ig,utana mar magam melle vettem a szopihoz,mert nem elek....innen en mar alig alszok,max.10 perceket.....Es meg az sem lehet hogy felcsereli a nappalt az estevel,mert nappal sem alszik....tegnap 1x 2orat szunyalt.....
Na gyorsan kipanaszkodtam magamat

sikerult elaltatni....
------------------------------------------------------------------------------------
Boo:csoki...igy konnyu.....de lehet segitene Hangi alvasaban egy kis tomeny
Karacsonyozas:hat nem tunik rinyalasnak,iden mar jogos hogy a 24-e az az ujdonsult kiscsalade legyen....szerintem!
Probalj apaval beszelni,de azert tiszteletben kell tartani az o csaladi szokasaikat,szoval kompromisszum

!
Egyreszrol rossz hogy nincsen itt a csaladunk,(anyukamek legfokeppen!!!)masreszrol el lehet kerulni a szajhuzasokat(apos felesege).....
Lilisgabi:remelem hamar-hamar rendbe jottok anyagilag!Ez olyan szornyu.....mi nem is tudunk penze tenni semmit se....nem mintha megoldas lenne,csak atmenetileg.....de jo lenne mar kimaszni ebbol az adossaghegybol......(rohadek bevandorlasi hivatal

..bezzeg a cigoknak mindent lehet...kezd az agyamra menni ez)
Ruhacskak szepek nagyon...mi melegitos bulit nyomunk itt harmasban...na jo,Hangit kicsipem lehet,megis az elso karacsonya lesz,de nekem ugy sincs szepruham,ami ram jonne,es amugy is kenyelmetlen lenne....
Boo:ilyen volt a mi cegunknel is,ez a kepnyomtatas vaszonra!!!Szuper a technika!!!
Katy:fagyitej:na jol van,ezt a problematikat meg nem veltem itt felfedezni....en is gondoltam hogy kevesebbet kene egyszere fagyasztani....persze most mar nem is tudnek tobbet.....megint kene fejnem....hogy mar mennyire utalom
Gabi:

Huuuu most en is csak lesek...ez a lany egy tornasz bajnok

nagyon cukkancs ahogy igyekszik.....ez szepen elmehetne egy talajtorna gyakorlatsornak babaknak

Edes!!!!Es az a haj....surusegre gyur,nem hosszra
Most ezt elkuldom vegre.....ti meg maaaa alszotok tutira...