Iza
A HCG szintből arra is lehet következtetni, ha csak terhes voltál. Ez egyértelműen látszik az értékből.
Holnap mentek a Kaáliba? Nézhetnének egy UHt!
Pilinke
Az elfolyósodási idő normál esetben 20-30 perc. Ez az az időintervallum, amennyi idő alatt az ondó "átalakul" és folyósabbá válik. A hígabb sem jobb, az a jó, ha tartományon belül van.
Ha túl hosszú az elfolyósodási idő az gyulladásra utalhat, de ez ha viszed az anyagot nem derül ki.
Adri
Ha volt HCG a szervezetben, akkor egészen biztosan elindult valami, mert HCG csak akkor termelődik. A 6os érték nagyon alacsony, így tényleg csak arról lehetett szó, hogy a petesejt megtermékenyült, de nem ágyazódott be valami miatt.
Kivett petevezető... na ehhez is tartoznak érdekes esetek. A petesejt elvileg !!!! képes a hasüregben át is vándorolni, de ez nagyon-nagyon ritka eset. Volt rá példa, hogy a méhen kívüli terhesség a hasüregben jött létre. Ne kérdezd, hogy hogyan... képes! Szóval lehetett erről is szó.
A másik. A tüsző ugyancsak elvileg !!! képes arra, hogy oldalt váltson, vagyis az, hogy az UHn még a bal oldalon volt, nem jelenti azt, hogy ott is repedt meg. Az orvosi magyarázatát ennek most elhagynám, mert az elég hosszú. Vagyis az is lehet, hogy a jobb oldalon repedt meg, és akkor a jó petevezetődön keresztül kezdte meg a vándorlását.
Szóval én ennyit tudok a témáról. Tudom, ettől okosabb nem leszel, mert ebből nem derül ki, hogy nálatok mi történt... csak leírtam az elvileg !!! elképzelhető eshetőségeket.
Sajnálom, hogy már ennyi mindenen át kellett mennetek. Remélem hamarosan ott lesz a babó a pocidban.
Orsi