A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Szóval azzal fejeződött be, hogy ideért Bercó. :lol: Aztán sikerült kiszednem a pelust a feneke alól.

Áron tündéri!!!!
dmaggie

Mi az a kisf? :roll: :shock: :wink:

Móni, hogy micsoda kedves vevőid voltak :D

Kép
vindolanda

Vindo, kisfőnök, csak annyira nyúlkált, hogy csak gyorsan elküldtem.
dmaggie

Én is így gondoltam ezt a sok varjú dolgot, csak mikor emma mondta h sok varjúk...akkor gondolkodtam hogy ???? hm

vettünk a deichmann ban hótaposót..azóta is várja a havat hogy taposhassa..:-)

Ma meg vettünk neki egy jó kis füles sapit..a tavalyit kinőtte..:-)

Áron csábos mosoly...:-)

ünnepi kaja: mivel nincs saját otthonunk...ezért a szülők főznek.....amúgyis olyan sokat vannak ( 3 pár szülő+ tesómék )hogy minden napra jut vki...majd vmi édességet csinálok.

Szegény Gréti :?

szilveszterkor meg vmi házibuliba megyünk..:-) Emma anyósnál lesz..mi is oda megyünk aludni...:-)
:arrow:

KépKép
kaqk
Debrecen

Ja, értem akkor :wink:

A tegnapi szezámmagos csirkét eszem tésztával, amit a kínaiban vettünk.
Rugó sosem szerette. Amikor szopott, én meg kínait ettem, mindig görcsölt a pocakja.
Felnőtt babaként sem szereti.

Én oda meg vissza vagyok a kínai kajákért, mármint az itt honos kínai kajákért. Az originalt még nem próbáltam.

Kép
vindolanda

Sziasztok,

mi is megvagyunk ám, majd igyekszem reagálni is :roll:

vindo: felnőtt baba :lol:
Vendég

Panndi, épp ma jutottál eszembe, hogy egy ideje nem vagy sehol :wink:

Elpakolom a konyhát :arrow:

Kép
vindolanda

Vagyis biztos vagy valahol, de konkrétan itt nem.

És Dóri sem volt ma :roll:

Meg Juba is eltűnt, és Era sem volt egy hete :roll:

Kép
vindolanda

Vindo!
kínai kaja hmmmmmmmmmmmmm :lol: 8) itt nincs :cry: pedig mennyit ettem mikor dolgoztam :)

napok óta zsíros kenyeret reggelizem,vacsorázom :) oldasból csináltak Apuék :) már alig van :)

S Nektarin is régen volt,no meg Silka,Kolbi,Sense Meryke,Gica,Timik... :cry:

KépKép
viranka

Na, benéztem éhesen... :roll: :lol:

Nálunk halászlé lesz, meg rántott hal karácsonykor, a többit még nem tudom. Talán lesz kocsonya is. Zserbó biztosan.

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Itt nem esett sok hó, aminek azért örülök, mert ma autóval megyünk :wink:
Kíváncsi leszek :wink:
Pláne, hogy téli gumink sincs.

G. Berettyóújfaluban van az akkreditációs továbbképzésen, Rugó alszik.

Tegnap kutatási megbeszélésre való felkészülés helyett moziztam, de most G. dolgozott közben (Adventurepark). Tetszett, olyan nagyon emlékeztetett a kamaszkori kilengéseinkre 8)
Tényleg bájos volt.

MOst reggelizek, aztán pakolok.

Szép napot mindenkinek, V.

Kép
vindolanda

Jó reggelt,

itt szállingózik némi hó, nem tudom lesz e belőle komolyabb havazás. :roll:

Érdekes éjszakánk volt megint , zajlottak az események :? nem tudom mikor lesz az, amikor legalább 6 órát tudunk egy húzomban aludni :?

Áron már önállóan közlekedik teljesen, jön megy :shock: kis ügyeske.
Berreg hozzá ezerrel 8)

Vindo csak óvatosan vezess ma. Kinai kaját imádom:D

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok! :)
Ma sehova nem megyunk, undorito ido van. Itt mondjuk mindig, de ma kivetelesen ronda. :twisted:

Fiuk tunemenyesek, Aron azzal a mosollyal, Berco azokkal a kek szemekkel...es Rugo... :lol:

Mi jol vagyunk, valahogy ra kene hangolnom magam a karacsonyra, amiota itt elek, mindig nehezen sikerul....valahogy nem olyan, mint otthon.... :? :( Pedig muszaj, 5 gyerekkel unneplunk iden... :? :D
Vendég

Még mindig arra várok, hogy Rugó felébredjen :shock: Lassan keltem, délre sem érek be :wink:

Niki, a nagylányod Veletek van kinn, vagy csak érkezik karácsonyra?

Heni, szegény Te.
Emlékszem, Rugó olyan fél éves lehetett, mikor először álmodtam, mert annyit tudtam aludni egyvégtében.

Azt hiszem, elmúltak azok az idők, amikor papucsban mentem ki fáért :idea:

Ébresztem :arrow:

Kép
vindolanda

Hu, Rania sosem aludt ilyen sokaig... :? Mondjuk o koran fekvo... :wink:
Nagylanyom kb 2 eve Mo-on van, nem velunk, ott jar suliba. De szerencsere sokat latjuk, szinte minden honapban, vagy o jon, vagy mi megyunk. (Mar 17 eves, onallo felnott.... :roll: :D ) Olyan hihetetlen, en magamat erzem annyinak...aztan lassan akar nagymama is lehetnek.... :? :lol: :twisted:
Vendég

Hú, csak azért kérdeztem, mert egyszer mintha írtad volna, hogy hozzátok költözik, és ott fog tanulni valamit :roll:

MOst Rugó is fél tíztől aludt, szóval olyan sokáig nem volt fenn. Mondjuk tegnap nem aludt.

Viszek neki kakaót :idea:

Kép
vindolanda

jÓ REGGELT!

ITT SZAKAd a hó :) Bálinttal sepertük a havat,azaz sínpályákat húztunk :)

Vindo!
s ma nekem is van pár utam,muszáj kocsival mennem(naptárak szétszórása+elkészültekért is be kell mennem :) )

Niki!
5gyerekkel :) igazi nagycsaládos karácsony lesz :) nagylányok kijönnek egymással?

B. szombaton mikor hazajöttünk mesélte Papáéknak:volt Petrának farka :lol: 8) -uszálya volt azt nevezte el faroknak :) :)

KépKép
viranka

itt is esik a hó.
nagyon szép csak nem lehet közlekedni autóval, már miklóson sem.
1 óra alatt jutottunk ki a városból csepelre.

Viranka Bálint :lol:

Nekünk meg boldog karácsonyt van...tegnap behalt a fűtésünk. Konkrétan nincs. Tegnap 2 szerelő próbálta megjavítani 7ig itt volt a második. Alkatrész hiányában (ami nekik nem is lesz januárig) nem jött össze.
P ma próbál alkatrészt szerezni, ha nem jön össze kazán csere....:( :cry:
200 e Ft...klassz.
Addig meg kis szobában kuporgunk hősugárzóval, Lili meg csanában van.
ÁÁÁ csajok ez annyira nem hiányzott.

KépKép
KépKép
fleur

Kaqk
Reggel az jutott eszembe, mikor adtam Lillára a bakancsot, h milyen boldog lesz ma Emma, h kipróbálhatja a hótaposóját :lol:

KépKép
KépKép
fleur

Viranka, Balint beszolasai... :lol: Meg az a tetkos kep...halalra rohogtem magam! :lol:
Huu, Fleur, nagyon sajnalom...talan sikerul alkatreszt szerezni.... :?

Vindo, pont a suli miatt ment haza...lehet, hogy akkor felreerthetoen irtam akkor... :? Mert a te memoriad csalhatatlan.. :wink: :lol:
Vendég

Szegény Fleur, tavaj mi pont igy jártunk :evil: muszáj volt venni kazánt ( Gáz), bakker az idén is vettünk még egyett. ( vegyestüzelésüt) :roll: Szép kiadások ezek, pláne, ha az ember nem tervezi.

Nekünk nincsen hótaposónk még, pedig akarok venni :roll:

Niki azta 5 gyerekes karácsony:-) jaj de szép is lehet ilyen nagy családdal:-) mint a hetedik menyország c. filmben, de szerettem nézni:-)

A hó már itt is szakad, látom alvás időben mehetek ki seperni :evil:

Heni
KépKép
heni81

De jo, hogy esik a ho nalatok....itt csak az eso, es hideg van melle....fujjjj... :twisted: (nem csoda, hogy a karacsonyi hangulatom varat magara... :roll: )

Na, sikerult megmanipulalnom gyermekeim alvasat, igy most egyszerre alszanak... :D gyorsan elfogyasztom kesoi reggelimet, aztan en is ledolok, ma olyan nyomottan erzem magam.. :roll:

Jaj, Fleur, par napja kerdezted, hogy a "duplas" anyukak hogy oldjak meg az esti mizeriat.. En ugy, hogy en napkozben, legtobbszor delelott furdetek. Igy estere csak az agybamenetel marad. Akkor tervezek atallni veluk az esti furdesre, ha iskolaba megy Rania (Haaat....itt ugye koran mennek, 4 evesen) de addig napkozben sokkal lazabban vagyunk, tobb idonk van, es en sem vagyok olyan faradt..este meg koran mennek agyba, fel 7-kor, igy jut idonk Apaval relaxalni. Es ha veletlenul 1-1 nap kimarad, nem lovom fejbe magam... :lol: Altalaban ugy csinalom, hogy Raniat lemosdatom a kadban, aztan o jatszik tovabb, addig Alexet furdetem, es feloltoztetem. Aztan, ha Rania kijatszotta magat (legtobbszor olyan sokaig, hogy kihul a viz.. :roll: ) akkor ot kiveszem, es feloltoztetem.
Vendég

Sziasztok, szerencsésen megérkeztem, csak a mi utcánkban volt egy csúszás az autóval, kicsit megindultunk a fél méter mély árok felé az első kanyarban :roll:

Niki, az is lehet ám, hogy én olvastam félre :wink:
Az angol gyerekek mit tanulnak az iskolában négy évesen?
Írni-olvasni mikor kezdenek? Gondolom, nem négy évesen még...

Fleur, kazán :x
MIkor beköltöztünk, az előtt öt nappal, pakoltunk be a házba egy januári estén. Én akkor már tudtam, hogy terhes vagyok, és G. is nagyon vigyázott rám.
Hallunk egy pukkanást, és a kazán volt az. Teljesen széthasadt.

A kéményseprőnk szerint, aki nagyon lelkiismeretes, meg szeret is minket, mert adunk neki kólát mindig, minél egyszerűbbet kell venni, minél mechanikusabbat. Azokat olcsóbb javítani és ritkábban is mennek tönkre.

Heni, Bobi Shoes hótaposók vannak a Deichmannban, ha jól emlékszem, 3000 ft az áruk.

Rugót is úgy hagytam ott a csanában, hogy mentek hóembert építeni.

Megyek, szerzek kaját.

Kép
vindolanda

Viranka!
Vagyok, vagyok, csak valahogy írni nem jutott időm. :oops:
Remélem szerencsésen végzel a havas autóstúráddal!
Bálint :lol:

Heni!
Áron csuda helyes kispasi! :)

Vindo!
Te is vigyázz az autózással!
Biztos élvezi Rugó majd a hóemberépítést! :)

Niki!
5 gyerekkel karácsonyozni! Hűha!
Nagylányod nem is élt kinn veletek? Nem vágyik?

Regi!
Örülök, hogy jók a benyomásaid az új helyeddel kapcsolatban!

Fleur!
Sajnálom a kazánt. Ez aztán bosszúság, pont mikor bejött a hideg...
Gyerkőcök jól vannak?

Karácsonyi menü: halászlé, sülthal krumlival majonézes salátával.

Mi is voltunk lenn. Jót hógolyóztunk. :) Nem nagyon tapadt a hó, így csak kis hóemberkét tudtunk építeni. Olyan pirospozsgásan jöttünk fel. :)

Szerencsére gyerkőcök a múlt heti meglepetésbetegségügből nagyon 2 nap alatt kigyógyultak, viszont Apukára ragasztották. Remélem rajta is gyorsan átmegy....

Puszi
Gica

Kép
gica1

Viranka Bálint jól gondolkodik:-)

Péterke mikor meglátta, hogy hull a hó igy kiáltott: nézzzzzzzzzzz ott a hull a hóóóóóóóóó :-)

Olyan érdekesen beszél: kinéz az ablakon , elhalad egy busz, erre ő: mi ez? busz! kérdez és válaszol is . Érdekes, de olyan böszke magára, hogy tudja mi micsoda.

Tegnap végre ki tudta mondani, hogy elefánt:-) nem tudom miért, de eddig csak ezt az állatot nem sikerült neki :roll:

Reggel óta folyamatosan hullik a hó, de szerencsére olvad is, igy nem lesz sok munka vele:-)

Heni
KépKép
heni81

Halihó!

Én is hazaértem. Kocsival jöttem, csak nem az enyémmel és nem én vezettem. Még a szerelőnél van a kicsike.

Mi meg jót sétáltunk ma a városban a gyerekekkel. Az egyik árustól még ajándékot is kaptak, egy-egy kulcstartót. Tök rendes, aztán elsétáltunk a Fórumba. Megnéztük a várat. Hááát, nem estem hasra tőle. Most is csak azt tudom mondani, hogy giccses az egész, a kolléganőmnek viszont nagyon tetszett.

Reggel meg Dávid hívta fel a figyelmünket a hózásra. Bercó meg: Nem harap? :roll: :lol: Aztán meg szánkózni akart, nem értette, hogy még nem alkalmas rá ennyi hó. Tegnap este olyan jót nevettem. A fürdés után az öltöztetésnél valamiért hisztizni kezdett, ennek következtében kicsit eldugult az orra. Erre ő: Anya, horkolok. :lol: :lol: Du-n meg egy kis kamiont tologatott és egyfolytában azt hajtogatta, hogy van benne egy majom. Olykor kiengedte, máskor meg tett be neki labdát. Alakul a fantáziája. :wink:

Niki, ez csodás lehet! Elárulom, hogy nekem sincs ünnepi hangulatom még. :oops:

Fleur! Jaj, már csak ez hiányzott. Nagyon sajnálom. :cry: :cry:

Viranka, hogy ment a dolog??? Hólapátolás. Én egyébként szeretek havat lapátolni, na az itt lakók ki is használják, szinte senki nem szokott. Nálunk eddig csak a ház előtt el kellett seperni, egyszer Nana tette meg reggel, meg most én.

Heni, Te szegény. Tudom, miről beszélsz. Több évnyi elmaradásom van alvásból nekem is. Gyere Te is a klubba. :wink: :lol:

Vindo, ügyi vagy. :roll: Hamarosan én is kipróbálom.

Gica, jobbulást apának! Éljen a hógolyózás!!!! Én is nagyon szoktam szeretni, hogy olyan szépen kipirul az arcocskájuk, tiszta egészség.
dmaggie

Zdoriiiii!!!!! Mi ez a nagy hallgatás????
dmaggie

Valamit el akartam mesélni, csak már nem tudom, hogy mit. :oops:
Helyette elmondom, hogy kicseréljük a mosogatógépben a tömítést, igaz tegnap kipróbáltam, minden rendben volt vele. Nem folyt.

Közben rájöttem. Mert Gergő utánozta Bercót. Bercó is dadog, de úgy, hogy ilyet még nem hallottam. :roll: A szavak utolsó hangját ismétli meg többször. A nagyokat kellett figyelmeztetnem, hogy ne utánozzák, ne is vegyék figyelembe. Olyan lükék, tetszett nekik, aztán ők is ilyet játszottak. Pedig nem kellene rögzíteni.
dmaggie

Bocsi csajok..nem tudtam visszaolvasn
este iszonyat köhögés volt emmánél az a száraz, már nincs is mit felkhögni fulladásig ..ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Viranka: nem tudsz erre vmi homeos cuccot..mr felszakadt a köhögése és már csak száraz és ez iritálja...?????????????HELP

kínunkba már annyira szenvedett egy rectoder..vagy hogy is hívják ( akrupőp gynaura kaptuk ) kúpott kapott..azóta szinte semmi köhögés....a múltkor is 1x kapott és mint amit elvágtak....szóval e helyett kéne vmi!!!!!!!

De-t anyóssal voltunk shoppingolni...Emmának és nekem vett ajcsit! :-)

most pakolok, aztán angol és mozi Emmával..kíváncsi vagyok hány percig bírja. nem tuodm mit nézünk, meddig tart..semit
kaptuk a jegyet
ja azt tudom hogy gyereknek való!!! :-)
majd este jövök
puszi

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, jobbulast Emmanak, szegenyke.... :(
Maggie, nagyon viccesek lehetnek a gyerekeid! :lol:

Orulok, hogy minden autos epsegben hazaert! :D

Gica, nagylanyom nem nagyon vagyik ide...mi hianyzunk neki nagyon, de otthon meg az apja van, meg a nagyszulok, akiket imad (foleg az en anyukamat) meg hat ami a legfontosabb, hogy ugyebar a nagy barati tarsasag.... :roll: nem tudta itt igazan megszokni, baratokat szerezni, mert o eleg zarkozott teremtes...es hat egy 17 eves lanynak mi mar kevesek vagyunk.. :roll:

Vindo, hat bizony kezdenek is mar irni, olvasni, aztan a poen az, hogy utana viszont ugy lelassul a kovetelmeny, hogy 16 evesen, mikor vegeznek (akkor van itt az erettsegi szeru vizsga) olyan a tananyag, mint nalunk a negy-otodikeseknek...

Na, sikerult egy oracskat aludnom, de nem erzem, hogy valamit segitett volna.. :roll: viszont ma nem kell foznom, mert este megyunk baratokhoz, meghivtak minket vacsorara :D
Vendég

Helló!

Csak gyorsan.

Megvagyunk éjjel nem aludtam,elég csúnyán nézek ki. Domi is hányos lett 10.35től nyomtuk,nem mert hányni,inkább mindig vissza nyelte :( Kevés jött ki,de cserébe olyant trotyantott. Szegényke.Szóval reggelre 5re megszünt el is aludt,akkor meg én kezdtem el.Aztán apa hasmars,aztán mama,szóval szépen végig megy a családon. :x egész nap feküdtem,mert csak kóvályogtam.Apa fittib volt.Nem is főztem! Nem bírtam a kajára ránézni,tök furi volt,de jó is végre pihentem a dolgokat leszámítva.Du. ra Domi belázasodott 39 holnap doki,kapott kúpcit és már tökre fitti :shock: Apa most kezdett el hidegrázásra panaszkodni,megy le melegfürdőzni. Mi lesz még ma éjjel???

Ennyit rólunk...

Ja most jött haza papa,őt megint kihagyta a vírus,egyedül ő áll talpon.
varga tünde

Tunde, ez eleg rosszul hangzik...gyogyuljatok meg miharabb... :? :(
Vendég

Mi is betegeskedünk.. SZóval nagyon el vagyok tűnve a sok tevékenység között. De élünk, semmi baj, ramélem, hamar meggyógyulunk mostmár. :)

Mindenkinek jobbulást, akit illet, és szép estét!

Kép
Kép
Kép
zdori

Maggie, aranyos vagy, hogy hiányoltál minket! Köszi! meg mindenkinek, aki hiányolt, de csak ezen az egy kérdésen akadt meg a szemem. :) Pussz

Kép
Kép
Kép
zdori

hát mi ki is próbáltuk az idei első havat
Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Ég a fejem,hogy már megint így eltűntem de minden napra jut valami amitől lehidalok.
Tegnap például volt Bertának egy óriási esése,olyan szerencsétlenül esett rá a székre a szája ért,mit ért zuhant neki a sarkának,egy perc múlva a vértől semmit nem láttam,azt sem tudtam pontosan honnét jön ez a rengeteg vér :shock: Apa pánikba,nem túl kedvesen elküldtem,ész voltam,ő meg még húzott rajta,nem bírja a vért,teljes kétségbeesés....
Az első két fogánál jól elsötétedett az ínye,de hát a mi fogaink alapból rémesek :cry:
Volta orvosnál is,azt mondta nem lehet vele mit csinálni,pihenni,pihenni,pihenni,nem tudom lehet már leírtam,nem emlékszem :oops:
Ma pedig ultrahangon voltam,nemrég értem haza,azt mondta a szonográfus elég szép a hematómám,szivacsosodik(éljeeeen :D )
Élénk szívhang,az uh szerint 11 hetes vagyok,43mili és olyan mint egy ringlispil :D integetett kézzel-lábbal,olyan édes volt!
Apa is teljesen odavolt :D
Remélem minden jól alakul!!
Hétfő vérvétel,szerda megint uh,mindig van valami...

És ezer bocs amiért nem jövök gyakrabban!!!!

juba0

Lányok, öt óra alatt értünk haza Böszörményből... Tükörjég, balesetek, becsúsztunk... De megtanultam nyári gumival kanyarodni a jégen 8)
Nagggyon durva volt, a gyalogosok suhantak el mellettünk.
Volt elterelés, minden... Benzin-elfogyás majdnem. De nem lett bajunk, jó helyen csúsztam ki.

Db-ig én vergődtem el, egy barátnőmmel jöttünk, megálltunk Rugóért, G. közben elindult Berettyóújfaluból, a városban találkoztunk, aztán két óra volt az út hazáig (amúgy 15 perc).

Juba :D

Többiek gyógyuljanak meg.

Holnap megyek hajnalban Bp-re. Rátok gondolok majd, akik ott laktok :D

Kép
vindolanda

Á, már lenyugodtam :wink: :oops:

Gyorsan összepakolok, aztán alvás, mert fél ötkor kelek :x :arrow:

Mennyi izgalom van az életemben 8)

Kép
vindolanda

Jesszus mik vannak. :shock:
Gyógyuljatok drágaságok! +++++++++

Nálunk a két kicsi megy ki a taknyiból, most Apával fáj a torkunk.

Íme az újabb szerzemény: Gremese Babavédő bevásárlókocsiba.
http://www.teszvesz.hu/item855834204_uj ... csiba.html
Ha érdekel valakit, szóljatok, ajándéknak is szupi, és nem mindennapi, mint a zokni, meg a tusfürdő. 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

Vindo! Én is nyári gumival nyomtam. :oops:

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó éjt mindenkinek!
Juba, örülök, hogy jelentkeztél, nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen! Nagyon helyes lehetett a kicsi emberke! Gréti már jobban van? Reméle, őt nem viselte meg nagyon az esés... :?

Megyek, mert ezer még a dolog, szokás szerint...

Kép
Kép
Kép
zdori

Emese, mi szeretjük a kockázatokat 8)
MOndjuk az első téli napomat az autóval nem így képzeltem el :lol:

Dóri, hiányoltunk többen ám :wink:

Szegény Berta :( Viszont a többi hír olyan jó :wink:

Heni, aranyosak a gyerekek :D
Mi végül hosszas hezitálás után úgy döntöttünk, szánkót veszünk Rugónak karácsonyra. Nincs neki :oops:
Ha hazautazunk, majd csúszkál a hegyekben vele :wink:

Tünde, gyógyuljatok...

Rohanok :arrow:

Kép
vindolanda

Jó reggelt :D !
Bocsi az eltűnésért, esélyem sincs visszaolvasni, csak nagyon kutyafuttában görgettem végig az utolsó oldalakat, Pankával az ölemben. Természetesen csak a képeket nézhettük :wink: .
És köszönet a belinkelt Babies előzetesért, non-stop nyomatni kell neki 8) .
A buli a kelleténél jobban sikerült, az egész vasárnapom ráment a regenerálódásra :wink: , de úgy érzem, kellett ez már nekem. Tényleg nagyon jó volt, a kaja, a buli, a társaság, minden.

Kérdeztétek, Bence erre gyűjt, erre a dínóshow-ra:
http://setaadinoszauruszokkal.hu/fotok-videok

A képek szuperek, nem tudok mindenkit egyesével kiemelni, de Maggie, ahogy Bercó áll zsebretett kézzel a kiscsaj mellett, hát az valami fantasztikusan pasis :lol: :lol: .

Lehet, hogy már holnapra is szabit veszek ki, most derült ki, hogy még mindig van, de szombattól biztosan itthon leszek, akkor jövök már gyakrabban és részletesebben.

Ja, hó itt is van, most is esett pár cm friss, Panka hatalmasakat kacarászott neki, apjukkal szánkóztak is tegnap :) .

Új Bnettel bajban vagyok, a régi jobban tetszett...nem tudom, mi baj a hozzászólásaimmal, nem csinálok semmit 8) , igaz, a réginél szerettem kihúzni, eltűntetve a reklámcsíkot, de ennél már nem lehet.
Én látom mindenkiét.

Juba, örülök, hogy minden rendben. Bertusnak nagy puszi!

Puszi!
dettyk

Sziasztok!

Tündi remélem már jobban van az egész család++++++++++++++++

Ágica Petrus hogy van?

Juba na végre, hogy jelentkeztél :lol:
de jó :lol: :lol: :lol:
Kicsi lány megnyugodott már, és Ti is?

Zdori jobbulást nektek is++++++++++

Maggie Bercó hogy van?

Fleur sikerült alkatrészt kapni?

Dettyk jók is a karácsonyi céges bulik :lol:

Vindo még jó, hogy nem lett baj
mivel ti sokat autóztok megérné venni téli gumit.
Most sok felé van akció
akár 40-50 %-al is olcsóbban adják.
Nekünk az van és sokkal jobb :D [size=18]

Csajok hétvégén egy séta????
Forralt bor vagy forrócsoki? Akár cukiba is beülhetünk. Csak csajok :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jo reggelt!

Rohanunk a Caterpillar clubba, jon a Telapo! :D

Vindo, bator vagy! 8) :D

Bertanak gyogypuszikat kuldunk! Szegenyke.. :(

Moni, en mennek.... :roll: :?

Majd jovok, puszi! :)
Vendég

Halihó!

A szokásos déli bejelentkezés. :oops: Nem nagyon reagálok, mert már fél lábbal indulóban vagyok. Megyek az ebédért, aztán séta a mh-re, aztán át a bölcsibe, majd trolival haza. Lesz vagy három, mire megjövünk.
Autómmal nincs nagy baj, csak még figyelgetik, próbálgatják az alapjáratot. Remélem hamarosan visszakapom. Itt végre tisztábbak az utak egyébként, de még folyamatosan esek a hav.
Tegnap du-n végre elindultunk ajándékért. Csoda hangulatos volt sétálni a havazásban. Bercó is élvezte, aztán meg este itthon még havat sepertünk, lapátolt B. Igazán jól elfáradt.

Na, megyek is dolgomra, majd jövök. Pusszancs!!!!
dmaggie

Tünde
Ez nem hangzik jól, remélem a tegnap éjszaka jobb volt.

Juba
Szorítok, de mindennek rendben kell lennie, ha már idáig eljutottatok.
Sok puszi Bertának. Jól van amúgy? Nem sír?

Heni
Cukik lettek a szánkózós képek.

Mesi
Nagyon jó az új találmány :) és már alig várom, h a weblapra felkerüljön az én Mei tai-m :)

Ejnye bejnye nyári gumival közlekedők....tessék vigyázni magatokra!!!

Móni
Én benne lennék....de hát most nem hiszem, h összejön, meg hát anyósom is jön, vagy mi megyünk tudja fene most már.....

Kazán mizéria
Tegnap nem tudták megmondani, h van e alkatrész. Ma reggel kellett hívni megint a szervizet és P tudott beszélni egy szerelővel. Nem mondta, h nincs az a cucc, ami nekünk kell bele. Ma kijön, várom, h hívjon. Aztán elvileg holnapra beszerzi az alkatrészt és megcsinálja. Ez most a Fég Unicál márkaszerviz így bizakodom.
Ma minden kiderül. Amúgy most már rendesen zima van a nappaliban. 2 polár pulcsi dupla zokniba (a második extra vastag) nyomom. De legalább kivasaltam és még jól is esett mert melegem lett :lol: ilyet is ritkán mondok.

Lili tegnap meg úgy magyarázott mikor hazajöttünk a bölcsiből, mert szánkóztak, meg építettek hóembert, meg hógolyóztak. Nagyon fel volt dobva és mindent elmesélt :)
Cuki volt.
Este viszont nem aludt jól :( megint sokat küzdött álmában. Mindig ez a nem kell...aztán átmászott a nagy ágyban (én épp mellette voltam a kicsiben) és közölte, h anya innen :( de aztán hozzám bújt, betakartam és elaludt. Azt vettem észre, h olyan ellentétes indulatok tombolnak benne. Szeret, de haragszik is rám (gondolom, mert ide hoztam ezt a bőgő csomagot) és ő sem tudja mit mondjon, h kellek vagy nem. Szerintem este is ezek jönnek elő.
Amúgy Danival nagyon édes. Mindig megsimogatja, megnézi...mondja, h milyen pici a keze. Odarakja az ujját, h megfogja. Puszilgatja. És ha sír akkor mindig mondja, h anya nézd meg sír a Danim :) meg, h cici kell neki :)

A dac korszak meg..:? amikor van türelmem hozzá nagyon vicces. Egész nap azt hallgatom, h én akarom vagy kicsit nyávogósabban, h én akaaartaaammm :)
Mondjuk reggel fél 8kor mikor indulnánk és sietnénk annyira nem tudok rajta röhögni, h éppen ő akarta betépőzárazni a bakancsát meg minden mást is ő akar...csak nincs rá idő, h kivárjuk, míg rájön, h nem megy egyedül. :)
A másik, h mikor már fáradt tuti ha én valamire azt mondom igen ő nem és ha én nem akkor ő igent mond. Tegnap este mikor hoztuk haza apát már ez az állapot lépett fel és elég vicces volt..először közli, h légyszi menjünk haza. Mondjuk megyünk éppen haza tartunk. Na ezt mondogattuk felváltva egy ideig ő azt mi ezt. Egyszer csak megszólal nem kell haza. Na jó. Akkor nem kell...rákontrázik de kell :)
Később nem kell sapi...erre hülye szülők elkezdtünk neki énekelni, h nem kell a sapi nem kell a sapi. Erre ő de kell a sapim....utána már 2 szólamban nyomtuk :lol: apa h nem kell én meg hogy de kell :) Lilla meg teljesen megkavarodott...
Hát csajok remélem egyszer ezt is kinövik :)

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok,

téli gumi :? egyébként nem kötelező már az idén :roll: nekünk van, de a kocsi csak a garázsban áll, apa a munkással közlekedik, az ingyen van.

Vindo vigyázz magatokra!!!!

Fleur hát nm lehet könnyű 2 gyerekkel reggel elindulni :roll: ezt hogy oldod meg? Én ebből a szempontból örülök, hogy itthon van Péter, igy nm kell menni reggelente sehová, nálunk 10 ig nagyon nyugi van.

Alszanak :D ma csak f9kor kelt a legkisebb, igy már 10 körül nem altattam, f1 kor aludt el Péterrel együtt.

Ma úgy nincsen kedvem semmit csinálni. Csak levest főztem :roll:

Ha apa haza jön megyünk szánkózni. Péterke már mondta reggel, hogy hull a hó, indul a szánkó :D mondtam, hogy majd ha apa haza jön együtt kimegyünk, mert anya nem tudja húzni a szánkót, csak apa :wink: azért nyáron sokkal könnyebb volt kijutnom velük :? bár nekem Péterke nem hsiztizik öltözéskor, szépen sorolja mit adjak rá, inkább Áron a problémás, de sak overálba dugom és beteszem a kompba ( Mi erre használjuk :wink: )aztán Péterke, én felöltözünk és mehetünk is.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Köszi megvagyunk!

Apa lefeküdt a fürcsi után 8kor meg felkelt este tök fittin. Ki aludta magát és már semmi baja nem volt. Én meg már nem bírtam a fiúkkal,álmos is voltam,meg olyan érdekesen így őket is bedugtam az ágyba,énekelgettünk,meg beszélgettünk és Domi 6körül már aludt,Bence meg 7után,DE reggel 7ig mind a kettő,fel sem kelt!!
Elfáradtak ők is de nem látszott rajtuk. Most is alszanak Domi 1,30körül szundizott el Beni meg most pár perce. Elfáradtak,mert dél előtt 1 órát kint sétáltunk az erdős részen.. :)

Ja Domi sem volt lázas már este,ezért mentünk ki.. :)

Ettek is bár Dominak nem engedtem olyanokat csak lightosan,kímélem még a pocoját,de Beni már szépen evett. Csak túl vagyunk ezen a mizérián is.

Emese nagyon jó amit csináltál!! Már el is küldtem a linket pár babás ismerősömnek,remélem nem baj.. :oops:

Csajok ügyesek vagytok a havas vezetéssel!!
varga tünde

Tünde!
Jaj, micsoda vírust szedtetek össze! :( Remélem gyorsan átmegy rajtatok! MEnnek a gyógypuszik!

Dóri!
Nektek is sok gyógypusszancs!

Mesi!
Szuper az új találmány! Nagyon ötletes!

Niki!
Ott most jön a Mikulás?
Nagylányod elhiszem, h nem vágyott, ha itthon van mindenki...

Vindo!
Én is gondolok rád, hogy itt vagy vhol a városban! :wink:

Heni!
Nagyon cseles vagy! Csak apa tudja húzni a szánkót... :wink:
Hát igen, 2 gyereket nem egyszerű öltöztetni. Nekem most már könnyebb, mert mikor az egyiken rajta a kabát, sapka, kiáll a hűvös lécspőházba aztán jön a másik, kabát, sapi, lépcsőház, végül én... Olyan okosak, hogy nem mászkálnak el, hanem ott a szinten várakoznak.

Fleur!
Örülök, hogy szépen alakul minden nálatok. Persze ez a kazán ügy nem a legszerencsésebb, de reméljük, hamarosan jó meleg lesz nálatok is!

Móni!
Nem akarsz vonalzót rakni?
Hétvége jó lenne. Milyen időpontot gondoltok?

Juba!
De örülök nektek! :)
Bertus - szegény... :( Sajnos előfordulnak az ilyenek...

Detti!
Irigyellek a buliért! Jó lehetett egy kicsit kimozdulni!

Maggi!
Puszi Neked is!

Irina!
Merre jársz?

Én meg, hogy jártam. Tegnap sikerült elmennem az Europarkba pénztárca nélkül. :x Még szerencse, hogy a bevásárlókocsiba való 100-as keresése közben jöttem rá erre és nem akkor, amikor bevásároltam...

No megyek sütőtökös muffint sütni....

Gica

Kép
gica1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?