Tünde
Ez nem hangzik jól, remélem a tegnap éjszaka jobb volt.
Juba
Szorítok, de mindennek rendben kell lennie, ha már idáig eljutottatok.
Sok puszi Bertának. Jól van amúgy? Nem sír?
Heni
Cukik lettek a szánkózós képek.
Mesi
Nagyon jó az új találmány

és már alig várom, h a weblapra felkerüljön az én Mei tai-m
Ejnye bejnye nyári gumival közlekedők....tessék vigyázni magatokra!!!
Móni
Én benne lennék....de hát most nem hiszem, h összejön, meg hát anyósom is jön, vagy mi megyünk tudja fene most már.....
Kazán mizéria
Tegnap nem tudták megmondani, h van e alkatrész. Ma reggel kellett hívni megint a szervizet és P tudott beszélni egy szerelővel. Nem mondta, h nincs az a cucc, ami nekünk kell bele. Ma kijön, várom, h hívjon. Aztán elvileg holnapra beszerzi az alkatrészt és megcsinálja. Ez most a Fég Unicál márkaszerviz így bizakodom.
Ma minden kiderül. Amúgy most már rendesen zima van a nappaliban. 2 polár pulcsi dupla zokniba (a második extra vastag) nyomom. De legalább kivasaltam és még jól is esett mert melegem lett

ilyet is ritkán mondok.
Lili tegnap meg úgy magyarázott mikor hazajöttünk a bölcsiből, mert szánkóztak, meg építettek hóembert, meg hógolyóztak. Nagyon fel volt dobva és mindent elmesélt
Cuki volt.
Este viszont nem aludt jól

megint sokat küzdött álmában. Mindig ez a nem kell...aztán átmászott a nagy ágyban (én épp mellette voltam a kicsiben) és közölte, h anya innen

de aztán hozzám bújt, betakartam és elaludt. Azt vettem észre, h olyan ellentétes indulatok tombolnak benne. Szeret, de haragszik is rám (gondolom, mert ide hoztam ezt a bőgő csomagot) és ő sem tudja mit mondjon, h kellek vagy nem. Szerintem este is ezek jönnek elő.
Amúgy Danival nagyon édes. Mindig megsimogatja, megnézi...mondja, h milyen pici a keze. Odarakja az ujját, h megfogja. Puszilgatja. És ha sír akkor mindig mondja, h anya nézd meg sír a Danim

meg, h cici kell neki
A dac korszak meg..

amikor van türelmem hozzá nagyon vicces. Egész nap azt hallgatom, h én akarom vagy kicsit nyávogósabban, h én akaaartaaammm
Mondjuk reggel fél 8kor mikor indulnánk és sietnénk annyira nem tudok rajta röhögni, h éppen ő akarta betépőzárazni a bakancsát meg minden mást is ő akar...csak nincs rá idő, h kivárjuk, míg rájön, h nem megy egyedül.
A másik, h mikor már fáradt tuti ha én valamire azt mondom igen ő nem és ha én nem akkor ő igent mond. Tegnap este mikor hoztuk haza apát már ez az állapot lépett fel és elég vicces volt..először közli, h légyszi menjünk haza. Mondjuk megyünk éppen haza tartunk. Na ezt mondogattuk felváltva egy ideig ő azt mi ezt. Egyszer csak megszólal nem kell haza. Na jó. Akkor nem kell...rákontrázik de kell
Később nem kell sapi...erre hülye szülők elkezdtünk neki énekelni, h nem kell a sapi nem kell a sapi. Erre ő de kell a sapim....utána már 2 szólamban nyomtuk

apa h nem kell én meg hogy de kell

Lilla meg teljesen megkavarodott...
Hát csajok remélem egyszer ezt is kinövik