Köszi a manókat,nem érkeztek meg,Berninek még mindig van hőemije!Annyira,hogy mikor reggel pelenklázás és átöltözés után beteszem az ágyába,akkor szokott beszélgetni a képekkel,én meg lejövök megkávézom,és ha megunta ,akkor panaszos hangokat ad ki,és megyek lehozom,erre itt ülök olvaslak titeket,és fent tök csönd van,na mondom felmegyek megskubizom a kiscsajt,hát elaludt,cumi meg minden nélkül!

de nagy baj nem lehet,mert ugyan nyög,de nem sír,viszont a hálóban lévő lámpára rámosolygott!!!
Kacagás,én már olyan türelmetlen vagyok ,annyira várom hogy Berni is kacagjon!!!
Dorka,olyan szép képeket csinálsz,ez kutyás is annyira tetszik!!!
Rossz sofőrök,én már évekkel ezelőtt kijelentettem,ha felhatalmaz a rendőrség,hogy a szabálytalankodóktól elvehetem a jogsit,kb fél éven belül megszűnnek a dugók!!!És nálam az is jogsi elvonást kapna,aki nem használja az indexet!!!mert ugye nem vagyunk gondolatolvasók!
Andi,ez azért megint egy tök jó éjszaka volt ám!!!
Kata,sztem te azért vigyázz ezzel a teakeverékkel,mert te gyuszira hajlamos vagy......nekem a kórház óta nem volt gondom,ma reggel azért fejtem,mert voltak csomók,de eddig nem gyulladt be soha!!!
bocs most csak ennyi maradt meg!!