A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Akkor hol figyeljem lécci lécci írd meg!!!

Kép
babcika

Sziasztok!!
Csak olvasó módban, de vagyok! Remekül telnek a napok, Fruzsi édesügyesimádnivaló, jön a fogunk is, 6,4 kg, és 64 cm. Sétálgatunk, alszunk nagyokat, de folyamatosan igényli a társaságom.
A betegeknek jobbulást kívánok, és örülök, hogy minden babuska szépséges!!
Sokszor puszillak benneteket:-)

Kép

Kép
lili34

babcika: ment privi

lili: de jó, hogy jöttél, már hiányoltunk Te, Te ... zugolvasó :lol: :lol: :lol: :lol: nagyon édibogyó ez a kiscsaj ... és milyen vidám Fruzsi ... méretek szépek ... szóval, látom minden OK .... ha nem is írsz, de tessék gyakrabban legalább képeket hozni!!!!!

KépKép
KépKép
madar

Köszi a manókat,nem érkeztek meg,Berninek még mindig van hőemije!Annyira,hogy mikor reggel pelenklázás és átöltözés után beteszem az ágyába,akkor szokott beszélgetni a képekkel,én meg lejövök megkávézom,és ha megunta ,akkor panaszos hangokat ad ki,és megyek lehozom,erre itt ülök olvaslak titeket,és fent tök csönd van,na mondom felmegyek megskubizom a kiscsajt,hát elaludt,cumi meg minden nélkül! :( de nagy baj nem lehet,mert ugyan nyög,de nem sír,viszont a hálóban lévő lámpára rámosolygott!!!

Kacagás,én már olyan türelmetlen vagyok ,annyira várom hogy Berni is kacagjon!!!

Dorka,olyan szép képeket csinálsz,ez kutyás is annyira tetszik!!!

Rossz sofőrök,én már évekkel ezelőtt kijelentettem,ha felhatalmaz a rendőrség,hogy a szabálytalankodóktól elvehetem a jogsit,kb fél éven belül megszűnnek a dugók!!!És nálam az is jogsi elvonást kapna,aki nem használja az indexet!!!mert ugye nem vagyunk gondolatolvasók!

Andi,ez azért megint egy tök jó éjszaka volt ám!!!

Kata,sztem te azért vigyázz ezzel a teakeverékkel,mert te gyuszira hajlamos vagy......nekem a kórház óta nem volt gondom,ma reggel azért fejtem,mert voltak csomók,de eddig nem gyulladt be soha!!!

bocs most csak ennyi maradt meg!!

sutimano76

Sziasztok!

Ezt most csak gyorsan, utána visszaolvasok, ha drága lányom is engedi

http://www.youtube.com/watch?v=KLVuU1MAId0

Móka, kis vejemet meglestem, még mindig szerelmesek vagyunk ám bele :lol: :lol:

Éééééés itt is havazik ám, annyira jó, elkezdett karácsonyi hangulatom lenni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pussz mindenkinek
Vendég

Süti: megy az erősítés Kép Kép Kép Kép Kép Kép ... remélem, kialussza Berni ...
ne türelmetlenkedj, eljön az is :wink: :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

ja igen ezt akartam még írni,a mai hóesés meghozta a karácsonyi hangulatomat!!!

és ha Berni ma sokat fog aludni akkor csinálok keksztekercset,ami nálunk csak karácsonykor van,fokozva a hangulatom!!!!

sutimano76

[quote="madar"][ írta:madarb]Süti: megy az erősítés Kép Kép Kép Kép Kép Kép ... remélem, kialussza Berni ...
ne türelmetlenkedj, eljön az is :wink: :wink: :wink: :wink:

köszi Móni!

sutimano76

Süti, miért állt meg a nagyonbabás vonalzód?????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

KépKép
KépKép
madar

Apát hazaküldtik mert esik a hó és így nem tudnak dolgozni,így ha hazaér kezdhetek sütni....nővérem megkért,hogy csináljak nekik is......valszeg így idén én leszek a süti felelős.......imádok sütni!!!
Ja van egy receptünk....hólabda(két tészta közt krém,plussz bekenve az egész a krémmel és beleforgatva kókuszba)......imádom,de mert pepecses süti,így nem szoktuk,na idén ráveszem magam,mert Viktor imádja a kókuszos sütiket,sztem ezt is szeretni fogja!!!a nővérem is szereti,őt meg fogom lepni vele,nem árulom el hogy fogok csinálni!!!!

Berni még mindig alszik,még meleg a buksija,de nem nagyon,így gondolom csak hőemije van!

sutimano76

nem állt meg,most január 14 -ig 3 hót fog mutatni!!!akkor vált 4 hóra

sutimano76

Madar!

Köszönjük, nekünk megérkezett, Dórának nincs hőemelkedése sem. Evett, nézelődött, most megint alszik. :)

Süti!

Nektek viszont még jobbulást! :)

A havazást én annyira nem üdvözlöm, mert nekünk mindenhez autó kell... A gyerekek viszont odavoltak érte.

Astrid

Kép
astrid

Süti: aha, így már értem.
Hólabda: anya múlt héten csinált ... nagy kedvenc :D :D :D

Astrid: örülök, hogy már jól vagytok .... most hogy kinézek az ablakon és bele gondolok, hogy mikor és mennyi ideig kell majd havat takarítanom .... :? :? :? :? ... most annyira én sem vigyorgok ..

KépKép
KépKép
madar

Én imádom a havas tájat és nekem édes teher a hólapátolás :roll: Kép

sutimano76

süti az első fél-egy órában én is :wink: :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Süti!

Hát még szép, hogy Te vagy a sütifelelős, különben Szaloncukornak kellene hogy hívjunk, vagy fenyőnek.... vagy mittom én :lol:

Nekem egy menetem lett hóseprésben szerintem, mert a járdán el van olvadva a hó, és már alig esik.

Kép
babcika

Nálunk még mindig hull a hó-hóhó! Szeretjük!

Madár nagyon jó ez a kisfilm, fantasztikus életérzés lehet!

Hm ez a hólabda is jól hangzik, lehet kipróbálom van recept?

Karácsonyi hangulat nálunk sincs(igaz azért a hóesés javított rajta) .... pedig próbáltam, de most annyira nekem sincs hangulatom hozzá sajnos....próbálok sötétség ellen mindig gyertyát gyújtani, zenét hallgatni....és a nagymamizásos-utazástól már előre gyomoridegem lesz... de túléljük!

http://www.youtube.com/watch?v=ConfLOYA8O4
nekem ez egy nagy kedvencem egy Nagy László vers megzenésítve....

Orsi

KépKép
KépKép
zsalyam

Kriszti köszi a képeket, nagyon jó az ágy! Amúgy rendetlenséget én se látok :roll:

és egy elmélyülős
:roll: http://www.youtube.com/watch?v=-c9-XaA2f00

Orsi

KépKép
KépKép
zsalyam

Boboka ...... nekem tetszik ez a dal.

Orsi

KépKép
KépKép
zsalyam

Zsalyam,recept megy pü-n,ha másnak is kell felrakom pic-re.

Berni nemrég kelt,lement a hőemelkedése,és már nem annyira nyűgi :D :D :D

sutimano76

zsalyam: mindkettő nagyon jól esett a lelkemnek ... köszönöm :)

süti: nyomasd a pic-re ... ha megkapom karácsonyra az időt, amit a Jézuskának írt levélben kértem, akkor tuti meg is csinálom. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Berni de jóóóóó

KépKép
KépKép
madar

Rita eszembe jutott még egy könyv:
Jean Liedloff: Az elveszett boldogság nyomában. A kontiuum elv.

"Liedloff szerint a csecsemőnek szüksége van azokra a teljeskörű tapasztalatokra, amelyekhez fajunk az evolúció hosszú folyamata során alkalmazkodott. Mit foglalnak ezek a tapasztalatok magukba?

* állandó testközelség anyjával (vagy más, ismert gondviselővel) születésétől fogva;
* szülei ágyában alszik, állandó testközelségben, míg saját akaratából nem távozik;
* a saját teste jelzéseit követve szopik - igény szerinti szoptatás;
* állandóan hordják, karban vagy másként, testközelben van, általában az anyjával, ahol figyel (vagy szopik vagy alszik), míg aki hordja, végzi napi dolgait - amíg a baba önmagától kúszni, majd mászni nem kezd, általában 6-8 hónapos korában;
* gondviselői azonnal reagálnak jelzéseire (izeg-mozog, sír, stb.), anélkül, hogy elítélnék, bosszankodnának, vagy szükségleteit leértékelnék. Ugyanakkor nem mutatnak túlzott aggodalmat, se nem teszik a figyelem állandó középpontjává;
* érzi az idősebbek elvárását (és megfelel annak), hogy természetéből adódóan társas lény, együttműködő és önfenntartó ösztönei erősek. Érzi, hogy szívesen látják és megbecsülik."

KépKép
KépKép
zsalyam

Berninek hipp-hipppp hurrá!
És köszi a receptet!

KépKép
KépKép
zsalyam

Madár :) :wink:

KépKép
KépKép
zsalyam

megmértem ma a gyerekem, mert már ki tudja mikor tettem utoljára mérlege 6320 gramm ... köv. peluscserénél a hosszát is lemérem. :wink:

... és kitaláltam ... ma gombás karfiolpörkölt lesz ... mindmegettéről vettem az ötletet/receptet ... meglássuk :roll:

KépKép
KépKép
madar

íme egy kép a hólabdáról,annyi különbséggel,hogy mi a tetejét is bekenjük és beszórjuk kókusszal:
Kép
bocs,Kriszti

sutimano76

süti: anyum is úgy csinálja :)

.. na, lépek, eddig adminisztráltam .. de most már el kell szakadjak az asztaltól ...

KépKép
KépKép
madar

Andi, lehet naív vagyok, de mi lenne, ha felhívnád és meghívnád anyósékat?
(és köszönjük a bókot, nagyon kedves vagy :) )

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Próbálom Bernit belevonni a karis hangulatba:
Kép

sutimano76

Sziasztok.

Csak gyors bekukk. Légyszíves segítsetek!!!
Nóci matraca alulról egy helyen penészes lett, olyan tenyérnyi nagyságban, de nem összefüggő; szerintem még csak kialakulóban van :shock: :shock: :shock: (Novotex kókusz :evil: :evil: :evil: )
Van 1-2 ötletetek, hogy tudom tél közepén kitakarítani? Én gondoltam: ecetre, alkoholra azon a helyen. Szívem szerint jól átmosnám az egészet. Vajon mennyi idő alatt szárad meg. Sajna elég magas a lakás páratartalma. :? :?

spickey

hm de jól néz ki a süti Süti 8)

KépKép
KépKép
zsalyam

Spickey!

Szerintem a kókusz matrac hamar szárad, mert hogy átengedi a nedvességet ezzel reklámozzák, vagy tévedek? Egyébként nem tom, mert nekünk szivacs van. De mi a p***ától penészes vajon??

Süti! De jó hogy lement a hőemelkedés is!!!Nem vagy gyenge, hangulat ügyileg :D

Hólabda, ... hűűűűűűmmm, de régen ette, ez nálunk szinte csak esküvőkkor fordult elő, mikor még otthon sütöttek a nénik, így kb. 10 éve nem ettem.... :roll:

Móni! Videót átnéztem ÚGY is, és amúgy is, és hát nem lehet rossz egy-egy ilyen kis túra, buli, stb. Nagyon tuti, és tényleg jól összerakott kis klipp!!!Kedvcsinálós...:D

Kép
babcika

Kis kézzabáló sikítozva nevető Fruzsi: Kép Kép Kép

Most jöttünk meg a sétából, még alszik a kocsiban. Ő is imádja a havat, ahogy mi Apával.
Az a süti................. nyami! :shock: :shock: :shock:

Kép
lili34

Kata!!!!

Írtam neked e-mailt. Nézd meg lécci!!!! Fontos lenne! Köszike.

Többiektől bocs, majd jövök.

Kép Kép
manósziget

hahó :)

csak gyors bekukk. Extra dilis mind a két kicsi, s persze egyik sem alszik.. :? ...
úgyhogy ezerrel havazunk, csak éppen itt bent a lakásban is.
Atesz ma javító zh-t ír matekból, lécci drukkoljatok, már így is majd szétrobban a feszültségtől, amitől aztán persze én is feszült vagyok, meg szép sorban mindenki.

ikea: most aztán frankón megnyugodtam éjjen éjjen éjjen :? de tök mindegy amíg nem tudok osztódni, addig ez van, kész. Max eltüsszentem magam, s lazán csak annyit mondok, háegyenegy. Máris lesz hely a pénztárnál.

hó esik szépen. Voltunk kint, persze Ati előtte szétüvöltötte magát, mert én pofátlan mertem rá sapkát tenni, amit ráadásul le sem tudott venni. Aztán kint az apjának kellett cipelnie a seggét egy jó darabig, mert nem mert a hóba lépni :lol: :lol: :lol: :lol: /na ez akkor már kínomban röhögős volt/ Aztán elmentünk csizmát venni neki, meg bevásárolni, s a pénztárnál derült ki, h Atesz otthon hagyta a bankkártyát.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
azt gondolom, hamarosan ideg-összeroppanást abszolválok...

Dórinak és Berninek gyógypusszancsok :)

vicger

Spickey:
Mi pont tegnap vittük vissza a kókuszmatracot cserére!!!! Igaz nekünk nem penészedett, viszont a közepén kialakult egy mély gödör. szerintem az sem természetes, hogy penészedik! Hívd fel őket és kérdezd meg, ott ahol vetted. Elvileg ez totál szellőzik, legalábbis úgy hirdetik!!!!!!!!!

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Spickey, :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ez a méreg, nem a cián! szerintem verd ki a dilit, mert ez tényleg nem normális dolog.

vicger

Manó, válasz ment!!!

Kép
kata05

[quote="vicger"]
írta:
vicger
ikea: most aztán frankón megnyugodtam éjjen éjjen éjjen :? de tök mindegy amíg nem tudok osztódni, addig ez van, kész. Max eltüsszentem magam, s lazán csak annyit mondok, háegyenegy. Máris lesz hely a pénztárnál.

:lol: :lol: :lol: ez tuti

Kép
kata05

Nyah újra itt...

Kata, köszi.

Kép Kép
manósziget

Lili! Fruzsi nagyon szép!!! :D

Kép
babcika

Kata!

Ugye nem én vagyok figyelmetlen és tényleg most cseréltél avatart, nagyon jó!!! Lőrincnek ez a képe már a múltkor is nagyon tetszett!!! :D

Kép
babcika

ez a tüssszentés kész:))))
dorki felébredt és altathattam vissza de nem bírtam elfolytani a röhögést:))))

mutizok havt
Kép

KépKép
dorkamartini

Kriszti ikeás -pénztáras ötlet naon jó!!!!
enyim babó sem akar aludni,férjem intézkedik meg oltat...így lehet semmi nem lesz ebből a sütisütésből! :cry: :cry: :cry:
Vásárlás...és akkor otthagytátok a cuccot????
kaptatok csizmit Atinak????????
sapira ötlet: :idea: van olyan belebújós,amin csak az arcnak van kivágva egy kerek rész...na ha azt felvezetnéd űrhajósnak?????

Zsalyam,ugye :wink:

Spickey,sztem is vidd vissza!!!!

sutimano76

Viki,viki,viki figyi.....elfelejtettem írni,jó a tartózkodási helyed :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dorka szép a hav!!!

Lili,mentettem pár fruzsi képet,ha nem hoznál 3 hóst!!!

sutimano76

Itt elállt a hav!! Pedig ha már esett eshetett volna legalább egy normális hóembernek való!!! :?

Kép
babcika

ittvolt anyum..... szegény csak fél órát dorkizott mer kajcsi volt aztán meg pöttömlány anyát akart és nyakbabujcizni és aludni.... ugyanis hüle anyja végre letette ma a játszóágyikóba és kiment rendezgelődni és naná hogy éppen elaludt dorki amikor leejtettem a tányér... volt nagy sírás és persze nem alvás.....
szóval kajci után nagyi ide... nagyi oda...... elaludt... de anyum minden hangosabb suttogására felsírt:)))) Válás témát meg nehéz nem indulatok nélkül suttogva megbeszélni:)))))))
de hát ez van.......
anyának kuss ha dorki szundizik:))))))))))

KépKép
dorkamartini

Dorka nálunk is ekkora hó! Barna szín jó...amióta gyerkőcök vannak én is színesedtem (nem csak lelkileg :wink: , ruhaügyileg is).

Fruzsi sapi-manó :D .

Orsi

KépKép
KépKép
zsalyam

Babcika, avatar kb fél órás! :lol: Nálunk még esik a hó, kéne menni havat lapátolni. Azért én nem szeressem. :(

Orsi, megkérdezhetem h Szeremle hol van? Fiad-lányod h van?

Kép
kata05

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?