Miciona!
Ha nekünk fiunk lesz, az is biztosan el lesz kényeztetve!
A másik fórumon Rencsi írta, hogy Domika "sugárba hány". Egyfolytában ezen filózok, hogy mi lehet a baj, és közben elgondolkoztam, hogy ha mi itt tartanánk, én lennék a világ legosszabb apukája, mert le se tenném a gyereket.
Azon morfondírozok, hogy Domika is bak mint Sára, meg mint Jucus, meg mint apukám volt. A bakok rendkívül erős egyéniségek (lásd pl. Jézus Krisztus) és értenek ahhoz, hogy a körülöttük lévőket állandóan foglalkoztassák.
Sárának peche van, mert az anyukája még erőszakosabb jegyben skorpiónak született, így ő nagyon "rendes" kisbaba volt. De ha kettesben vagyunk én(bika vagyok) mindig alul maradok még Sárával szemben is, ugyanis nincs olyan dolog a világon amit meg ne tennék érte.
A szabadban könnyű dolgom van, mert imád mozogni, futni, mászni, és én ilyenkor csak sétálgatok, vigyázok, hogy ne essen baja, de leginkább nem gátolom semmiben, mert szeretem a szabadság vágyát, ahogy felfedezi a világot és Ő hálás nekem, mert hagyom, hogy szabad legyen.
Most lesz a szülinapja és trambulint kap tőlünk ajándékba. A kedvenc szórakozása ugyanis, hogyha ágyat lát, azon rögtön ugrálni kezd, így vezeti le az energiáit télen.
Azért olyan is van, hogy az ölembe ül, és képes könyvet olvasunk. Ez a leglélekemelőbb dolog a világon. Esetleg számolunk, mert már érdeklik a betűk és a számok. A kezén mutat az ujjaival kettőt és kérdezi "ez mennyi". Mondom Neki: számold meg. Megszámolja, majd levonja a konklúziót: kettő meg kettő az négy. Ettől én azonnal berosálok, mert senki nem tanította Neki. Persze agyon dícsérem, és agyon puszilom!
No megint sikerült kisebb regényt írnom. Bocsánat!
Sajo