A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Na, most fogok felrobbannni... :evil:

Bocsi emberek, én asszem nem is merek ide többet irni, mert ezek a buta laptetők mindig nálam kötnek ki!!! :? :? :? :?

Kép
kislibus

Libus,
gyere nyugodtan! Nem hiszek a laptető jóslásaiban!!
Emerenc,
akkor tényleg te leszel az első ,aki teszteli a jövő évet, hogy mit tartogat nekünk. Szerintem akkor még nem is lesz sok műtét, mert nem hiszem, hogy sokan esnek pont nyitáskor első napra.
Amúgy én is évekig így voltam sok mindennel, hogy minek váltsak munkahelyet, mert jó lenne innen már gyedre menni, új helyen nem kezdhete ,úgy ,hogy lombik. Ugyenez volt az esküvővel is. Évekig húztuk, mert ki tudja mennyi pénz kell majd a lombikra ,majd utána...stb. Rájöttem, hogy ezt sem szabad csinálni, hanem élni kell ,és nem a lombikoknak élni, hanem mindent úgy mintha csak, ha beesik a gyerek akkor jó, hanem akkor megy minden tovább, mert különben megbolondulnék.

Rita,
tényleg miért halsztasz?
miciona

Miciona! Remélem mielőbb beesik egy gyerek! :wink:
De azóta már összeházasodtaok ugye?

Csomee! Megkérdem itt is, hogy mi van veled-veletek??? Mkor mész uhura?

Kép
kislibus

Emerenc
Milyen szépen írtál,tényleg van izgalom az ember lányában kezdéskor. Remélem minden úgy alakul,ahogy szeretnéd! És addig is érezd jól magad!

És Miciona neked is igazad van,bár nagyon nehéz kisakkozni ,hogy jó legyen és időben minden pont összejöjjön(ha a munkahely pl nem rugalmas kicsit sem)
És hogy miért halasztok? (bár ez még nem fix) :oops:
Képzeljétek táncolni járok! :lol: És nagyon szeretem,"tök" jó, hogy rátaláltam. Linedance - és szuper,nekem nagyon bejön.Régóta szeretnék táncolni,a páromnak hiába könyörögtem.. ide meg nem kell partner.
Februárban meg lesz egy országos country fesztivál,ahová szeretnék elmenni,és ha lombikozom,akkor ugye nem tudom áttáncolni az éjszakát.. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát ezért :oops: (bár magyartanárom szerint háttal nem kezdünk mondatot.. :lol: )
ritu75

Ritu! Szerintem nagyon jó dolog, hogy találtál magadnak ilyen jó kis rekreációs programot (arról nem is beszélve, hogy a tánc milyen jó hatású a női nemi szervek vérellátására, termékenységre! )!
Én jógáznikezdtem el járni az ovu. indukció előtt. :D
És akkor február után, feltöltött energiakészlettel újra kezdés?

Többiek mi újság veletek? Renna, Kitti, Évi, Szimbáék, Madrin és a öbbiek????

Kép
kislibus

Ritu: Nagyon,nagyon jól teszed a lelked is erősödni fog a lábizomzattal együtt! :D Nem beszélve arról, amirő Libuska is ír.....
Nagyon sokat fog számítani meglásd! Azonkivül mindig megmarad Neked a TÁNC, bármi is lesz örömödben és vigasztalásképpen is ott a TÁNC! Csak gratulálni tudok, elhatározásodhoz.
Mire jön a fészekrakás ideje, Te is fitten láthatsz hozzá! :lol:

Sok sikert!!!!!!!!
emerenc

Sziasztok!
Köszi a biztatást!
Mi nem adjuk fel!Kaptunk időpontot elég hamar de már 2Xmondom le az immunológiát az időjárás miatt.
Januárban remélem jobb idő lesz és megyünk.
És még ott a műtéti javaslat amit 5hasiműtét után nem szeretnék és amíg nem végzik el Apánk látni sem akar. :cry:
Azért Én értelmesen immunulógia után csak megyek Apánkhoz. :oops: Hátha addigra minden jó lesz.(folyadék eltünik a vezetékből ill ciszták felszívódnak.Az sem ártana ha addigra csoda történne és petezsák látható szó hagyná el Apánk ajkát!
Reménykedünk 1000-el.
Vidám napot! :D
kitti4

Kitti,
januárig sikeres cisztátalanítást kívánok Neked! Nem csodálom, ha nem szívesen műteted meg magad. Bár , ha Apánk azt mondta addig nem kezd újabb programba, azt komolyan is mondja.
Engem elküldött hepatológushoz, hiába mondta azt a belgyógyász háziorvos, hogy szerinte nem lényegesen magas a májfunkcióm, neki kellett a hepatológusi szakvélemény. Amit múlt héten el is vittünk , de az nem volt benne, hogy a terhesség kihordható, tehát januárig vissza kell mennem ezért a mondatért a hepatológushoz, mert különben nem kezdhetek. Tehát maximálisan betartja amit mond Apánk. Remélem nem lett ettől rosszabb kedved, hátha megoldódik műtét nélkül is a problémád.

Rita,
a tánc nagyon jó! Azon az egy hónapon meg nem múlik semmi, főleg, ha Te meg jobban is érzed magad tőle az csak segíthet! Majd rákeresek a neten miről is van szó, mert nem ismerem egyáltalán ezt a táncot.

Szimbáék,
eddig nem is mertem írni! Főleg, hogy én olyan biztos voltam a sikerben és ezt hangoztattam is. Tudom, hogy ti nem hisztek csak a tényeknek, de akkor is csalódást okoztam Nektek! Nagyon sajnálom!!
Nem tudom, hogy gondoljátok a jövőt, remélem nem adjátok fel és még lesz erőtök tovább folytatni . Persze nem csak a kitartásról szól ez, hanem súlyos anyagiak , nem beszélve az időről amit rá kell fordítani, sokszor a munkaidő rovására, ha meg szabadságot vesz ki az ember, akkor a pihenés marad ki. És akkor a lelki tényezőket nem is említem.
Azt mondta múlt héten Dévai, hogy tudom-e ,hogy aláírtuk, hogy kötelesek vagyunk mindig a legújabb technikai módszert keresve szűrésekre járni. Tehát, ha a mammográfia helyett jön egy újabb, akkor arra járni. Evvel kapcsolatban jutott eszembe, hogy talán van már modernebb technika is ,mint amit magyaro-on alkalmaznak. Ha tényleg így van és ez elérhető valamelyik közeli európai országban akkor nem lehetne ott megpróbálni? Németo-ban van nőgyógyász ismerősöm, ha létezik valami új módszer, ami nektek segítene, még szállást is segítek találni olcsón. Tudom Apánk is megtesz mindent a siker érdekében , de erről még én sem beszéltem vele soha, hogy létezik-e modernebb technika, mint amit itthon használnak.
miciona

Drága Miciona!
Te egy tündér vagy! Azonban nem hiszem, hogy Szimba ne tudna arról, hogy létezik-e modernebb technika a jelenlegi hazainál. Én ugyan csak nyitott szemmel és füllel járok, de nem hallottam arról, hogy bármi újat kitaláltak volna.

Sajo
sajo

Szép estét!

Bejelentkeznék, ha nem bánjátok!

Kislibus: Köszönöm érdeklődésedet, írtam a másikba, de ide is leírom: Tökéletesen rendben vagyunk. A pénteki uh-on a babának gyönyörűen vert a pici szíve. Csodásan lehetett látni. A mérete már 11,6 mm!!!, úgyhogy ezerrel növekszik. :D Teljesen korának megfelelő, a mensi szerinti terhességi hét és az uh szerinti terh.hét teljesen megegyezett. Azt mondta apánk, hogy szépen látszanak a sárgatesetek, ez nagyon jó, mert jól tartják a terhességet. Sokat vagyok fáradt, émelygek is, cicifájás van, de azért elviselhető minden. Kittivel ugyanúgy foglalkozom mint eddig, így az ő életében eddig nem változott semmi. Ha mondjuk neki, hogy ott van a testvére a pocimban, akkor ad rá egy cuppanós puszit. Tündéri! Na de ennyit magamról! :oops:

Szimba család: Hogy vagytok?

Ritu: Nagyon jó, hogy rátaláltál egy jó kis elfoglaltságra. Én is mindig szerettem volna táncolni, de valahogy mindig közbejött valami. Remélem, hogy a mozgás is hozzásegít majd a sikerhez!

Úgy olvastam, hogy többen is kezdenek januárban. Nagyon mozgalmas és izgalmas hónapnak nézünk elébe! Remélem, hogy a 2010-es év meghozza végre mindenkinek a várva várt babát, babákat!

Jó éjszakát!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Kép

Áldott Békés Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek sok szeretettel:
Gabi

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

Nekem is bacijaim vannak.Szedtem Augmentint,de még mindíg van egy kevés,ezért most Canesten kombit használok.

Mivel kb.január másodikán menzeszelek,nincs idó kontroll kenet levételre,de hétfőn fel kell hívnom,ha megjött a menzim(jan.4.-én)és akkor valószínűleg be kell mennem kenetlevételre.

Csomee!
Neked is így volt most ,ugye!?Menzeszkor,vagy közvetlen utánna vett kenetet,és mennyi idő múlva lett meg az eredmény?
Teljesen negatív volt?

Évi

Katica
évi7104

Szeretetben gazdag ünnepeket és új esztendőt kívánok Nektek!

Juhász Gyula:
Karácsony felé

"Szép Tündérország támad föl szívemben
Ilyenkor decemberben.
A szeretetnek csillagára nézek,
Megszáll egy titkos, gyönyörű igézet,
Ilyenkor decemberben."

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Mindenkinek Boldog Karácsonyt Kívánok!
Puszi:
Kata

Kép

Kép

KépKép
ercsikati

Drága Topiklakócskák!

Áldott, békés, szépséges Karácsonyt kívánok szeretettel, valamint gyermekáldást!

Bodzi

Kép

Kép
bodza2005

Mindenkinek nagyon békés, pihenésben gazdag, boldog karécsonyt kívánok!
Akiknek ez az év nem jött össze, azoknak hajrá 2010!!!! Remélem jövő ilyenkor azon viccelődünk ki mekkora pocakkal közlekedik

Sajnos nem sokat tudok most hozzászólni semmihez, de azert olvaslak titeket

Viszont lassan egy hónapja ismét van munkahelyem, most ismét kuporgatunk...De legalább felcsillan a remény, hogy tavasszal csak meglesz az a házszigetlés (ami nagyon fontos lenne még a bébi előtt), és valamikor meglesz az a lapar is (bár a hátam közepére sem kívánom, azt érzem tök felesleges lesz az egész-de minden szükséges v izsgálatot ujra kell csinaltatnom, mert kifutottam az időből), és utána ha minden jól megy kezdhetünk is.

Tehát a mély gödörből mi elindultunk kifelé, emberpajtival mostanában jobban egymásra vagyunk hangolva, ami azt gondolom ebben a helyzetben nem hátrány...

Puszi mindenkinek
renna77

Sziasztok.

Kép

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!

Évi: Remélem mielőbb elmúlnak a bacijaid. Nem menzeszkor, hanem mikor elmúlt utána vette le a kenetet. Először kb. 1 hét múlva lett meg az eredmény. Mikor az sem volt jó, akkor a gyógyszer után újabb kenet és az már pár nap alatt meg volt. Nagyon drukkolok, hogy januárban tudjatok kezdeni és nagyon-nagyon jó hírekkel gyere majd hozzánk! :)

Minden kedves topiktársamnak Nagyon Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag (kismamákkal és babákkal teli) Boldog Új Évet Kívánok!

Puszi

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Boldog karácsonyt mindenkinek!!!!

Kép

Kép
rencsi79

Hópihével száll az ének
Kis Jézus dicséretének.
Gyertyafény lelket melenget,
Szeretet tölti meg a fészkeket.
Minden szivben Karácsony táján
Reménység fakad Betlehem Csillagán.
Mit én kivánok nem más, csupán:
A Szeretet szivetekben maradjon az Ünnep után!

Kellemes, Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepet és Babákban Gazdag Boldog Új Évet Kivánok Mindenkinek!

Kép
kislibus

Kedves Topikolók!

Szeretnék Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánni.
Karácsonykor a születést ünnepelllljük, így azt kívánom, hogy minden fórumos családban 2010-ben ünnepelhessék egy kisgyermek születését!
miciona

Kedves Topiktársak!

Nagyon boldog karácsonyt kívánok nektek!

Én is azt kívánom, az új év mindenkinek babá(ka)t hozzon!

Sok puszi,
Julcsi
vjulcsi

Kép

Minden kedves fórum társamnak BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KIVÁNOK!
chilike1

Topiklakok,nagyon Békés,Áldott ünnepeket Kívánok és közeljövőben sok áldottálapotot mindenkinek! :D
Albi:végre ismét itt vagy köztünk!Nagyon hiányoztál!!!!!
kitti4

Drágáim! Áldott, békés, boldog karácsonyt kívánunk Nektek!
Kép

Puszik Mindenkinek!
Moncsi, Peti, Nimródbaba

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Kedves Topiklakók!

A 2010-es évre Kívánok Mindenkinek Áldott Állapotot, Sok Szerencsét, Erőt, Egészséget, Kitartást és sok-sok Boldogságot!

Puszi:
ErcsiKati

Kép

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Múlik a nap, s múlik az év. Ami rossz volt, elmúlt már rég. Holnap egy új évre ébredsz, s ehhez kívánok Neked nagyon sok szépet

BUÉK

kispatak
Vendég

Sziasztok Mindenki!

Ma megjött a menzim(2 nappal korábban érkezett,de talán még jó lesz a kezdéshez),hétfőn reggel megyek vérvételre,aztán rögtön hívom Apánkat.Még aznap valószínűleg behív,vesz kenetet(addigra már nem fogok menzeszelni)és elkezdjük a stimut.
Mivel karácsony előtt csak egy kevés bacim volt,mondta Dévai,hogy kezeljem magam Canesten combival.Néhány nap kihagyással én 2x is megcsináltam a kúrát.Ha ezekután lesz bacik,akkor az.....
Szóval,akkor megáll az eszem!

Majd jelentkezem jövőhéten,addig is mindenkinek nagyon jó egészséget,a pocaklakóknak növekedést,a magamfajtáknak pedig türelmet és kitartást,
mert: AMI KÉSIK,AZ NEM MÚLIK!!!

Boldog új évet mindenkinek!!!! Évi

Katica
évi7104

Kívánok én hitet, kedvet,
szép szerelmet, hű türelmet,
utakhoz fényt, csodát, álmot,
békességes boldogságot,
magyar szót és égre kéket,
emberarcú emberséget,
verseket, célt, igazságot,
daltól derűs jobb világot,
bokrok mellé társnak fákat,
napfényt, amely el nem fárad,
tekintetet szembe nézve,
éjt meg nappalt soha félve,
kézfogásos tiszta csöndet,
és mosolyból minél többet!

BÚÉK!!!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Jó reggelt!

Hol vagytok januári kezdők? Nagyon eltüntetek!

Ki megy holnap Apánkhoz, kiért kell drukkolni?
vjulcsi

Sziasztok!

Én is csak ezt kérdezem. Jön valaki holnap Apánkhoz? Én ott leszek. :lol: Kellene segítség, mert nagyon sokat híztam és biztos felöklel.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Boldog Újévet és szép napot Nektek!
Remélem ez az év mindenkinek meghozza a várva várt BABÁT!
Mindenkinek nagyon drukkolok,és sok sikert kívánok.

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!
Boldog Új Évet Mindenkinek!

Sajna, nekünk még az óévben korábban jött a kelleténél, a 25. cn-on, így lecsúsztunk az újévi kezdésről, hiszen ma kellett volna kezdeni!
Pedig megcsináltattuk a vérvételeket, a kenet is negatív végre, a lejárt vizsgálatokat is újra megcsináltattuk.
Sebaj, január végén indulunk! :wink:

JUcus, Sajo
sajo

Sajo, kár, hogy nem jött úgy össze, ahogy terveztétek. :cry: Mi tavaly január elején kezdtünk, és nem vált be... :oops: , hátha egy pár hét csúszás jó kabala lesz nektek!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

Ma megyek 18 órára Apánkhoz,hogy beállítsa a szurikat!
Lesz ott valaki közületek?

Évi

Katica
évi7104

Sziasztok!
Nagyon Boldog Baba Várós Új Évet Kívánok Mindenkinek!!!

Kati76
kovacsne.kati

Sziasztok!

Először is SZEBBET JOBBAT BOLDOGABBAT!...:-)

Mi túl vagyunk a negyedik lombikon - röviden nem sikerült:-/ Hosszabban inkább nem írnám:-/
Gondoltam, kipróbálom a "topikra nem jövök, nem olvasom" módszert, hát nem jött be, pedig vagy két hétig (pontosabban az első negatív tesztig) meg voltunk győződve arról, hogy állapotos vagyok:-/ Hát ez van:-/ Minket is elküldött Dévisz immunológiai vizsgálatra - mert már csak az van hátra...és a donor, amit semmiképpen sem szeretnénk.

A januári indulóknak nagyon szorítok! Hajrá csajok és srácok!!!!

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka

Sziasztok!

Moncsi!
Köszönjük a biztató szavakat! Bár mi még csak másodszor futunk neki.

Mondrooka!
:cry: :cry:
De hát ez még csak a negyedik :!:
Hány petikétek volt?

Jucus, Sajo
sajo

Sziasztok!

Sajnos megint cistám van,de ami a pláne,hogy most csak 1 tüsző látható.
Ebből nehezen lesz annyi,hogy le is fagyasszunk,ezért várunk 1 hónapot.
Sajnos 39 éves vagyok,ami(valjuk be őszintén)befolyásolja a dolgokat.
Azt mondta Dévai,hogy reméljük,csak a cista miatt nincs ebben a ciklusban tüszö...

Na,majd jelentkezem később! Sziasztok! Évi

Katica
évi7104

Sziasztok,

Csatlakoznék Modrookához: Szebbet, jobbat, boldogabbat, babákban bővelkedőbbet kívánok Mindenkinek!!!

Modrooka,
annyira sajnálom....:(((
mikor mész immunológiára? Ha van kedved leírnád hogy hány petével indultál és mennyit kaptál vissza? Persze , ha nem akarsz róla írni megértem.

Évi,
sajnos 35 év felett nehéz megsokszorozni a tüszők számát. Persze szerintem egy 4-6 db-ot azért ki lehet hozni és az elég egy babához. Ciszta űzésre javasolt vmit Apánk?

Sajó+Jucus,
aranyos Moncsi, hogy biztatott Titeket, hogy a január vége jobb kabala én annyit hozzá tennék , hogy nekem tavaly jan. vége nem volt jó , viszont Gmelcsi pont akkor lett pocakos a ma már 2,5 hónapos Marcival. Tehát nektek legyen most a január vége jó kabala , nekem meg a jövőhét :))))

Én jövőhét közepére várom Piri nénit. Ma beszéltem Apánkkal a prolaktinom bromo nélkül is teljesen helyreállt a cici műtét óta. A következő kihívás ,hogy produkáljak jó sok tüszőt, mert eddig nem bővelkedtem vele.
miciona

Sziasztok!

Drága Miciona!
Neked is köszönjük a biztatást és a jókivánságokat, hiszen Te a kezdetektől "pátyolgatsz" minket! A biztatatásotok nélkül még mindig nem jutottunk volna túl az első próbálkozáson sem!
Jucus most nagyon "hajtott" a negyedikei kezdésre, de várható volt a kudarc, mivel 28 napos ciklussal számolt, neki pedig 26, 27, naposak szoktak lenni.
Karácsonykor itt volt nálunk Sára az anyukájával. Kis tündér volt, beragyogta az ünnepet és a lakást. Szép és értelmes nagy(5 éves lesz) lány lett Belőle, mindenkit az ujja köré csavart a családból. Fölvetette magát ölbe, és körül kellett járni a "karáconfát", minden egyes díszt megcsodált és megfogott. El kellett hozni a kopogós cipőjét és a pörgős szoknyáját, amiben igazán nőcisen nézett ki és állandóan illegett-billegett. Képzeld, most már csokiból is válogat, nem eszik töltött csokit még mogyorósat sem, csak a színtiszta csokit szereti, abból is a fehéret. Kedvenc ételei: sima főtt tészta, nokedli magában, paradicsom leves, esetleg sültkrumpli. Gyümölcs, zöldség, husi említésbe sem jöhet. A karácsonyi vacsora kezdetekor kicsit megrémült, hogy Neki is enni kell, de megnyugtattuk, hogy ez egyáltalán nem kötelező. Az oviban is csodálkoznak az óvónők, hogy ők ilyen gyereket még nem láttak, aki sír ha enni kell. Szegény anyja kínlódik, hogy valami tápláló dolgot sikerüljön beletukmálni, ne csak a csokit.
Ennek ellenére szépen fejlődik, olyan mint a nádszál, de nő mintha húznák! Igen önálló igyekszik lenni, tör fölfelé, hogy nagy lehessen. A villanykapcsolót nem éri még el, ezért, ha fel vagy le kell kapcsolni, fölugrik, és úgy végzi el a műveletet.
Bocsánat, hogy ennyit írtam hirtelenjében, a barátnőmről, de valahogy ez így most kiszaladt belőlem.

Mi január végén próbálkozunk újra a kezdéssel!
Az nagyszerű, hogy helyre állt a prolactinod! Drukkolunk Neked, hogy más is legyen már, ne csak a remény!
Hátha 2010 a Mi évünk lesz!

Sajo
sajo

Sajó, azt hiszem ,ha nektek lányotok lesz ,akkor az el lesz kényeztetve rendesen!!!! Amilyen szerelmesen írsz Sáráról .....:))))
Nagyon jó, hogy már Jucus így várja a kezdést, emlékszem, mennyire félt tőle. Persze kellett hozzá Dévai is. Azt hiszem neki Dévai stílusa nagyon bejött és ez már maga félsiker!!!
miciona

Miciona!
Ha nekünk fiunk lesz, az is biztosan el lesz kényeztetve! :lol:
A másik fórumon Rencsi írta, hogy Domika "sugárba hány". Egyfolytában ezen filózok, hogy mi lehet a baj, és közben elgondolkoztam, hogy ha mi itt tartanánk, én lennék a világ legosszabb apukája, mert le se tenném a gyereket.
Azon morfondírozok, hogy Domika is bak mint Sára, meg mint Jucus, meg mint apukám volt. A bakok rendkívül erős egyéniségek (lásd pl. Jézus Krisztus) és értenek ahhoz, hogy a körülöttük lévőket állandóan foglalkoztassák.
Sárának peche van, mert az anyukája még erőszakosabb jegyben skorpiónak született, így ő nagyon "rendes" kisbaba volt. De ha kettesben vagyunk én(bika vagyok) mindig alul maradok még Sárával szemben is, ugyanis nincs olyan dolog a világon amit meg ne tennék érte.
A szabadban könnyű dolgom van, mert imád mozogni, futni, mászni, és én ilyenkor csak sétálgatok, vigyázok, hogy ne essen baja, de leginkább nem gátolom semmiben, mert szeretem a szabadság vágyát, ahogy felfedezi a világot és Ő hálás nekem, mert hagyom, hogy szabad legyen.
Most lesz a szülinapja és trambulint kap tőlünk ajándékba. A kedvenc szórakozása ugyanis, hogyha ágyat lát, azon rögtön ugrálni kezd, így vezeti le az energiáit télen.
Azért olyan is van, hogy az ölembe ül, és képes könyvet olvasunk. Ez a leglélekemelőbb dolog a világon. Esetleg számolunk, mert már érdeklik a betűk és a számok. A kezén mutat az ujjaival kettőt és kérdezi "ez mennyi". Mondom Neki: számold meg. Megszámolja, majd levonja a konklúziót: kettő meg kettő az négy. Ettől én azonnal berosálok, mert senki nem tanította Neki. Persze agyon dícsérem, és agyon puszilom!
No megint sikerült kisebb regényt írnom. Bocsánat!

Sajo
sajo

Sziasztok, Zsuzsi vagyok, a 4. programot kezdem itt, az első 3 a Kaáliban volt sikertelenül, pedig 40 éves korom ellenére 12 petét szívtak le.. Dévisz azt mondta, ha megjön a menszesz hívjam fel,de mi a helyzet, ha hétvégén jön meg?Akkor hogy érem el??
Meg fog vizsgálni még a stimu elött?
Félek, hogy cisztám van, arra nem lenne jó hatással.Milyen gyakran ellenőrzi a tüszők fejlődését?
A Kaáliban ezt hanyagolták, egyszer volt aztán kiírta a leszívást...
Ezúton kívánok minden sorstársamnak sikeres újévet!
Előre is köszönöm a segítséget...
zsuzska69

Szia Zsuszi,
Próálok segíteni, bár sajnos sokkal 'profibbak' is vannak itt, biztos sokat fognak neked segíteni.

Ha hétvégén jön meg, akkor hétfő reggel kell őt hívni, fél 8-tól van bent. Én ilyen korán reggel szoktam őt mindig hívni (7.20 felé már), érdemes, mert 9 felé elkezd műteni is (leszívás), és akkor már nehezebb elérni.
Biztosan megvizsgál, minden alkalommal, 'csak úgy' nem kezd el felírni a stimuhoz gyogyót.
Itt két naponta vizsgálja a tüszőket, hüvelyi UHval. Kb úgy néz ki a folyamat, hogy amikor megjön, akkor behív, megvizsgál. Ha minden OK, akkor kezdődik a stimu, ált. elküld még vérvételre is ( attóll függ mennyivel korábban voltál), és felírja a gyógyszereket az első pár napra. Az 5. nap reggelén kell általában elkezdeni a szurizást/szedést, és onnantól kezdve hétfő-szerda-péntek reggel kell menni ellenőrzésre. Érdemes jó korán menni, mert sajnos sokat kell várni, általában rengetegen vannak.

Fura, hogy a Kaáliban egyszer volt egy stimu alatt vizsgálat...

Sok sikert!
vjulcsi

A cisztával viszont nem tudom mi a teendő ilyenkor, de elég sok lánynak van sajnos, és nem nagyon tudtak kezdeni, amíg el nem múlt... de ebben majd ők biztosan segítenek!
vjulcsi

Sajó,

Annyira szépen írsz Sáráról!
Nagyon drukkolok, hogy hamarosan nektek is legyen babátok, és minden percben átélhesd azt, amit most Sárával alkalmanként!
És biztosan szuper apuka leszel, ne viccelj, a törődés nem egyenlő az elkényeztetéssel :)
vjulcsi

Köszi Julcsi az infót. Te hol állsz a programban?
Igen a Kaáliban ment a futószalag, minden stimu elött fogamzásgátlót szedettek, de csak azért, hogy beprogramozzon, hogy neki jó legyen, hétvége és szabi miatt. Így hol 10 napig, hol 35-ig szedette velem a fogigátlót, ami felborította normális hormonháztartásomat, véreztem stb, és erre stimulált rá. Vérvétel nem is volt.Dévai ehhez képest a saját természetes ciklushoz igazodik, ha jól látom és ennek örülök. Ti mit tudtok az Aspirin szedésről stimu alatt? Dokink ezt támogatja?Állítólag a helyi vérbőség miatt növeli a beágyazódás esélyét.
zsuzska69

Julcsi most látom, hogy Neked már sikerült!Hányadik?
Gratulálok!!!!
Milyen kezelést kaptál?
zsuzska69

Halihó! Hull a hó!

Elkezdtem a 11.futamot! :shock: Első lombik lesz ha minden rendben lesz!
Voltam ma is Dévainál, egy tűszővel kezdtem, (Évi! ) mostmár 3 is van, ami nálam, szerintem, szép teljesítmény! :wink: Szépen mocorognak, igaz nőhetnének gyorsabb ütemben is, 6mm,11mmes,és a 3.at nem tudom.
Lenne egy kérdésem, holnap pontban 8kor kell beadatni egy injekciót, orvos jelenlétében, Jánosba simán oda megyek és fogadnak az ügyeleten, és ha sorban kell állni, hogy lesz pont 8?

modrooka: sajnálom, nagyon,én is mind a 6 inszemináció alatt végig várandósnak éreztem magam, rókáztam is, de mindig meg jött pontosan....az okosok azt mondják, pszhiésen pródukáltam a tüneteket. Nem tudom. Egy kicsit már kezdem unni, hogy mindent a lelki dolgokra vezetnek vissza.

Évi: Egy tüsző is tüsző, csak szép egészséges pete legyen. :D Cisztára meg nincs tudományom, nekem is hol van aztán nincs, most pont nincs ezért tudtam végre 8hónap után kezdeni. :wink:
emerenc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?