A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Nyuszi!
Gratulálok a barátnődnek, sok boldogságot a kisfiához!

Na ez az, ha ezt én csináltam volna, akkor jött volna a jajj de béna vagy dumával! De legalább egyszer én mondhattam neki! (pedig nagyon jól vezet, és figyelmes is, csak az a labello.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

És már akartam írni, hogy én csak azért nem bontottam ki a Halász Judit cd-t, mert Anyutól kapja/kapom. :wink:

Látom, a taxis sztori mindenkit megríkatott! :wink:

Gyerekek, és az az állat, aki teleszurkálta azt a pici gyereket tűvel? Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ilyen aberrált, hülyék léteznek a világon! :evil: :evil: :( :( :(

Kép
katy76

Szisz: én is csodálkoztam a dm- es libero áron, mondom: akkor innentől ilyet veszünk! :D De aztán földet értem :D
Oltás: lehet, hogy allergiásak vmelyik összetevőre, azért lettek betegek.

Lola: persze, lehet nyafogni :D Sőt, a helyedben én nem is tudom, mit csinálnék.... :roll:

Orsi: jó a film :lol: :lol: mindjárt hazaér enyémapa, megmutatom neki is :lol: :lol: :lol:

Ikoka: Zsombi ahogy öleli azt a dínót vagy mit :lol: :lol: :lol:

Hgabi: Nóci örült az ovis Jézuskának? :D

Tike: a mienk 21e volt, van két kereke, így könnyebb mozgatni akár gyerekestől, összecsukhatós, levehető dupla tálcás, mosható a párnája, állítható a magassága, 3 fokozatban dönthető. Eddig még nem evett benne Kata, de jónak tűnik :D Csak a csat része nem szimpi nekem, de lehet, hogy be kell csak járatni... :D
http://bolthely.hu/babypoint/id/00082_B ... tetoszek_1

Boo: a kannibálozást beharapásnak hívom :D Az oroszlánozás a hang, amit kiad: se kiabálás, se beszéd, amolyan oroszlánüvöltés- féle :lol: Beharapáskor én is mindig vihogok, pedig már menetrendszerű.... :lol: :lol:

Ancsurti: na ezért tartok én is a karácsonyi kaja elkészítésétől.... talán szilveszterre meglesz :D

Katy: tiedapa balesete :shock: :) A 3 hetes csecsemőért vérszik a szívem :cry: Ja meg volt a Tényekben, hogy 16 /!/ éves kismama is lélegeztetőn van...
Tűszurkálóst meg agyonverném!!! :evil:

Nyuszi: gratulálok a barátnődnek!!! :lol: :lol: :lol:

Ma beszéltem a jövendőbeli házidokimmal: hétfőn megyek beadatni az oltást, időpontot adott, hogy ne kelljen ücsörögnöm egészségesen a betegek között :D
Ma volt itt a védőnéni, kicsit késett, ami nem is baj, mert Kata még szuszókált s babakocsiban. Viszont én meg a parkolóban tologattam, mert bemenni nem akartam, Kata ne keljen fel, messze menni meg nem mertem, nehogy elkerüljük egymást :roll: Úgyhogy a környéken biztos hülyének néztek, hogy 20 percen keresztül a parkolóban sétáltam ide- oda :D A védőnő aranyos volt, de a látogatását hasznosnak nem nevezhetném. Újat nem hiszem, hogy mondott, mérni ugye nem mért, csak megbeszéltük a következő látogatása időpontját. Ja de hasznos volt mégis: figyelt Katára, amíg én pisiltem :D Említettem neki, hogy hátula kobakján piros a bőre, ez vajon mi? Szerinte vagy a melegtől vagy tűzfolt. Kérdezzem meg a gyerekorvost. Már akartam, csak a múltkor is elfelejtettem... akkor kapott 2 oltást is, úgyhogy minden kiment a fejemből :roll: De legközelebb nem lesz szuri, igyekszem nem elfelejteni. Remélem, nem tűzfolt :roll: bár nagy része a hajas fejbőrön van, de azért nem szeretném...
na utána is olvsaok ennek a dolognak.... :D

Kép
agi125r

agi125r! :)

Általában a tarkón illetve a homlokon szokott lenni, és elmúlik. Manónak is volt elől, Huginak meg hátul van. Gólyacsípésnek hívják. :wink:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.12.17 23:48-kor.

Kép
Kép
200907?

Bond: igen, már láttam máshol is, hogy így hívják, és hogy csecsemőkorban gyakori, és általában el is múlik. :D Ajánlom is :D :D Az a szemét gólya...! :lol: :lol: /nem ám, szeretem őt nagyon, tök rendes volt, hogy egy ilyen babócát hozott nekünk :D /

Kép
agi125r

Manónak mikorra múlt el?

Kép
agi125r

Már egyáltalán nem látszik. De mindjárt pontosabban is után nézek, ha gondolod. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Itt 4 hónapos, ilyen volt, amikor megszületett (illetve erősebben látszódott, csak a kép nem adja vissza)

Kép

Fokozatosan halványodott, a végén már csak akkor jött elő, amikor meleg volt. Az első szülinapján talán volt még egy picit. :roll: :roll: :roll: Most már semmi sem látszik belőle.

Kép
Kép
200907?

Bond: köszi, megnyugtattál :D :D

Kép
agi125r

Szisztok!

Az éjszakánk szuper volt: 5-kot evett, 7-ig aludt :wink: . Most már 5. napja :D .
Viszont az előbb nagyon sírdogált, ezért betettem a kiságyba (mostanában ott nyugszik meg :shock: . ha már sehol sem jó neki, akkor vagy sétálgatnom kell vele, vagy beteszem a kiságyba, és ott azonnal megnyugszik :shock: :wink: ). Egy darabig hallottam, hogy gagyarászik, meg röhögcsélt ( :shock: ), aztán gyanus csend lett, úgyhogy bementem hozzá. Elaludt, és befosott :shock: :lol: . Az elsőt láttam, másodikat éreztem :lol: :lol: :lol: :lol: .

Megnéztük tegnap az Avatart. Hááát, jobbat vártam :roll: . Nem vagyok csalódott, meg érdemes megnézni, de pl. a Titanic totttálisan kenterbe veri! Baromi hosszú például, 2,5 óra. És már nem 3D-ben nézném, mert a film felétől már fájt a szemünk :? . Amúgy tényleg nem rossz. A képi világ lenyűgöző, nem véletlenül a világ legdrágább filmje. De valójában felesleges is volt ennyi, nem lett volna hiányérzetem, ha 20%-kal szolídabbak lettek volna :wink: . Szóval meg kell nézni, de nem feltétlenül moziban, mert a 3D itt sok, 2D-ben meg elég otthon is sztem...

Orsi!

Video :lol: :lol: :lol: !

Katy!

Teapa sminkelése :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Most erősen gondolkodom, hogy elmeséljem-e apának :roll: . Mert ezzel beégetem Gábort, de tudatosítom apában, hogy a férfi sofőrök sem mindenhatóak :wink: . Sztem úgyis eljutna hozzánk a sztori Tomiéktól, nem :roll: ?

Tűszurkáló apa :shock: :shock: :shock: . Jaaa, mert ő meg akarta vuduzni az anyát :evil: ! Hát csak kicsit olvasta félre a haszn.utasítást :evil: :evil: :evil: . Na,pl. ő is olyan, meg a Fritzl, meg ilyenek, akiket hosszan kínoztatnék , mielőtt meghal abbahagynám, hagynám felépülni, és kezdeném elölről :evil: :evil: :evil: . Afféle jó keresztény módjára :twisted: :lol: :lol: . Na jó, tudom, hogy az én vallásom egyik alapja a megbocsátás, de ilyenkor nem tudok higgadtan gondolkodni :oops: .

Ikoka!

Zsombi olyan nagyfiúú :shock: :shock: :shock: :D :D :D .

Sziiiisz!

Tegyé máááá képet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
kicsidodi

gólyacsípés,dejó!
panninak is van hátul!és mikor melege van,akkor erősödik

Kép

Kép

Kép

Kép :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Akkor megadnám Zsombi adatait :wink: :

szül. : 4450gr 64 cm(ezt a védőnő visszaminősítette 58 cm
re, másképp mér , mint a kórházban)
1.hó : 5450gr 62cm

2.hó : 6600gr 65cm

3.hó : 7260gr 68cm

4.hó : 8130gr 71cm (itt másfél hetes csúszásban voltunk)

5.hó : 8320gr 73cm

Dodi : aztaaaaa hasonlóóóságot :shock: :shock: :shock: Igen nagyon nagyfiú már :D :roll: :shock:

Kép
ikoka7

Sziasztok.
Este hírekben hallottam már a taxis szülésről, ledöbbentem, szegény taxisnak azt hiszem életrevaló élménye lesz.
Valóban, én is kitüntetném....
Most, hogy a diszpécseres felvételeket is hallottam, én is bőgtem, mint egy gyerek.

És irigylem a csajt, mert az elsővel 1,5 napot, a másodikkal "csupán" 5,5 órát vajúdtam

Ági: köszi a kérdést, Nóci nagyon örült, meg főként azzal dicsekedett el, amit maguk készítettek: kis mézeskalácscsomagot készített minden gyerek. Maguk sodorták, szaggatták, díszítették, ovikonyhán kisütötték.

Muszáj megosztanom veletek legújabb bosszúságom, mielőtt felrobbanok.
:?

Ma lesz a céges karácsonyi vacsi, amire meghívtak engem is.
Persze apának is ma van, meg az egyik szomszédnak, akivel egész jól el van a Vica. Sárváron lesz, anyámtól kb 500 méterre, de este 6-kor.

Kedden mondtam anyámnak, hogy nem lenne-e gond, ha bejönnénk úgy 4 körül, ott elrendezem a gyereket, a 6 órás szopit kicsit előre hozzuk, utána megetetheti, és ellehetne vele, 8-ra ott vagyok, megfürdetem, és ott alszunk, hogy ne kelljen akkor már este autóznom (igaz, csak 15-18 km, de este sok a vad, meg nem tudtam, milyen utak lesznek).
Erre közli velem, hogy ő szombaton disznóölésbe jön Ostffyasszonyfára (a faluba, ahol lakom, az öccséékhez), és már minden le van szervezve, nem mondhatja vissza, délután jön érte a sógornője, de én azért ott aludhatok a lakásban.
:shock:
Gondoltam, köszi b..dmeg, a gyerekeket meg egyedül hagyjam ott??
Mondom neki, hát, akkor kiviszlek én este, vagy reggel korán (mivel újságkihordók az öccséék, 7-fél 8-nál előbb nem ölik le, különben is anyám nem a húsnál segít, hanem a konyhán főz, mosogat). De őőőőőőő már lebeszélte, hogy jönnek érte. :evil:

Tökre elkenődtem, mert - akárcsak ti - ritkán jutok el bárhova, és nagyon készültem már hetek óta. Itthon keseregtem, erre jött a szembeszomszédom (állítom, hogy boszorkány - a szó jó értelmében, mert bár neki nincs gyereke, de nagyon ért hozzájuk. Mikor én már feladnám a küzdelmet, 2 perc alatt elringatja a Vicát).
Mondja, hogy hát vigyáz ő a babára, Nócira meg kérjem meg a Kati nénit, hogy vigyázzon.
Kati néni elsőre igent mondott.
Igen ám, de ha én Vicát itt etetem meg, hogy 6-ra beérjek, legalább 5-kor szoptatnom kéne. 8-ra meg itthon kéne lennem, és az így is 3 óra, amit este nem nagyon szokott már kibírni a lányom.
Ezért kitaláltuk, hogy eljön velem, anyámnál szoptatok, ott marad a Vicával, és így nyerünk nekem közel 1 órát.
El is mondtam anyámnak. Azt még tudni kell, hogy anyám is ismeri, és tudja, hogy én tűzbe tenném a kezem a Marikáért, állandó kulcsa van a kapuhoz, lakáshoz nálunk, tudja, hogy hol tartom a pénzt, inkább betenne valamit, mintsem elvinne.
Ráadásul a lakás negyede az enyém, de azért nem akartam, hogy anyu tudta nélkül legyen ez a dolog.

Erre fel ma reggel felhív anyám :twisted: :
Hogy neki micsoda nagyszerű ötlete van! Ha a Nócit úgysem hozom, mivel Kati néninél van, akkor ő befér mellénk a kocsiba, és ráérne este velünk kijönni!!!!! :evil: :x :evil:
Ja, mondom, kedden még az volt, hogy már megígérted!
Igen, de hát azt le lehet mondani, nálunk alszik, a Gábor meg majd reggel átviszi az öccséékhez! :!: :evil:
:!: ÉÉÉÉÉÉÉs, akkor a Marika sem fog legalább unatkozni nála az üres lakásban!!!!! :!: :!: :!: :!: :!: Nem ám azt mondaná, hogy akkor nem kell eljönnie, ááááá!

Tehát még mindig nem az a lényeg, hogy segít, meg vigyáz az unokájára! Á, dehogy! Egyszerűen nem akarta, hogy ott maradjon a szomszédasszonyom, de ezt nem merte megmondani! :x :!:

Kép
Kép]
hendegabi

Lola: szépek vagytok Panni Mikulással! :D

Most gyorsan rámolok, mert este meg ha jön a Szipirtyó, akkor belémköt, hogy rendetlenség van! :twisted:

Kép
Kép]
hendegabi

Ma két gyerekem van.
Holnaptól egy gyerekem lesz és egy "felnőttem".

:) :) :) :) :) :) :) :) :)
Vendég

Dalma 18?

Isten éltesse sokáig!!!!
:D

Kép
Kép]
hendegabi

Bizony, Dalma holnap reggel fél 7-kor 18 éves lesz...

Anyukádnak van egyfajta stílusa :?

Hol lehet fellelni a diszpécserfelvételt a taxis szülésről?
Vendég

Kép
Kép]
hendegabi

Köszi

Most megyek zsepiért...
Vendég

Sillia : Azta, Dalma már 18 lesz, gratulálunk Neked a nagy lányodhoz , neki meg a leendő nagykorúságához.

Hendegabi : B@szki Anyukád elég gáz. Miért nem mondtad neki, hogy akkor , ha mégis otthon marad az unokája miatt :twisted: lemondod a szomszédot :roll: :roll: :roll:

Na így egyben még nem láttam ezta riportot............bőgtem. :roll: :roll: :roll:

Kép
ikoka7

Ikoka: ezek után nem bízom rá az unokáját.... :twisted:
(különben kedden kb 3/4 órát vigyázott rá. Népitáncra vittem volna Nócit, ami elmaradt, így beugrottunk az eurós boltba, kenyérboltba, gyógyszertárba - ez utóbbi 2-be csak anyu kérésére. Vicát tele hassal, elaltatva hagytam ott. Mire visszaértünk, anyámnak szó szerint rángatózott a feje, hogy ez a gyerek még 10 percet se aludt, nem bír vele, stb.... Ja, és amikor beléptem az előszobába, arconvágott a cigifüst. : Anyám azt hiszi, nem tudjuk, hogy bagózik. :roll: . Gondolom azért volt olyan ideges, mert épp rágyújtott, meg felébredt a Virág. Persze, ha bement volna hozzá, kicsit megsimizi, lehet, hogy még aludt volna egy kicsit :twisted: )

Kép
Kép]
hendegabi

Hendegabi : hát így ne is bízd rá, basszus nem bírt ki ennyit cigi nélkül , amikor ott van az unokája :?: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
ikoka7

Kép
Kép
200907?

[quote="sillia"]M írta:silliaa két gyerekem van.
Holnaptól egy gyerekem lesz és egy "felnőttem".

:) :) :) :) :) :) :) :) :)

Az életben rá nem jöttem volna, hogy miről van szó. :roll: :roll: :oops: :oops:
SOK BOLDOGSÁGOT DALMÁNAK! (És nektek is. :wink: )

hendegabi! :)

Erre nem lehet mit mondani. :? :? :? :( :( :x :x :x Anyósod...?

Kép
Kép
200907?

megdöbbentő.

Kép
Kép]
hendegabi

anyós sajnos már elment

Kép
Kép]
hendegabi

Karácsonyi üdvözlőlapot kaptunk a Magya Postától a kézbesítők nevében.

"Ver az eső, kutya kerget,
postás vagyok, fura szerzet,
nem vagyok egy leányálom,
de ügyfeleim kiszolgálom."

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

hendegabi! :)

:( :( :(
Csodálkozom, hogy egyáltalán még szóba álltok egymással. :roll:

Kép
Kép
200907?

Bond:
Volt pár alkalom, amikor azt mondtam , hogy na, innentől látni sem akarom. De aztán mindig eszembe jut, hogy apám milyen gyorsan ment el, és nem szeretném, ha anyámmal történne valami, nekem meg örökre maradna a lelkiismeret-furdalás, hogy haragszomrádot játszottam..
Meg azért néha vannak jó húzásai is (bár meglehetősen ritkán :twisted: )
Férjem szerint nem kell vele foglalkozni, ő ilyen korlátolt (hát elég rendesen), és kész.... :roll:

Kép
Kép]
hendegabi

Na, léptem, készülök a vacsira :)

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!

Csak gyorsban bekukk,mert elkirándultuk az időt Marcipánnal. Kint voltunk a lovaknál meg megetettünk egy csomó cicát :)

Megyek plecskisátánt csinálni,aztán este visszaolvasok.
Vendég

Conversano : tök jó , hogy Marcipánnal már most tudsz paciközelben lenni :D , így biztos olyan lóbarát lesz , mint az Anyukája. Mi az a placsimicsoda ??, :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
ikoka7

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:15-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:15-kor.

KépKép

KépKép
boo

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 21:26-kor.
Vendég

Hgabi

Kedves az anyuci...

Sillia

Boldog szülinapot Dalmának

Ikoka

Aranyos a kis "apróság" :)

Hogy ki találta ki ezt a nevet ennek a kajának ,passz. Az egyik rokonomtól tanultam (zalai) és nagyon fain hami.
Krumpliprósza (asszem ezt máshol krumplibabának hívják),arra összetört pörkölt,aki szereti még egy kis tejföl és reszelt sajt. Nagggggyon finom és laktató.

Boo

Szerencse,hogy nem lett semmi bajod. Én attól parázok,hogy vezetés közben rám mászik egy pók. Hát összexarnám magam ott helyben.
Vendég

Lola :Panni nagyon aranyos télbaba :lol: :lol: Katának is hátul van a kobakján, és mondjuk fürcsi után /akkor talán magasabb a testhőmérséklete/ pirosabb a szokásosnál. Gondolom, kitágulnak mégjobban az erek...

Ikoka: Zsombi nagyon nagy fiú már! :lol: :lol:

Hgabi: Nóci oviskarácsonya :D Mégna nincs is sokat ott, legalább ezeken az ünnepeken együtt van a többiekkel, és nem marad ki a fontosabb "bulikból" :lol: :lol:
Anyukád :roll:
A rendetlenség meg ne csípje a szemét, mert láthatja, hogy egy baba nem csak alszik, kell vele foglalkozni, és akkor meg nincs rakarítás :D De ha csípi a szemét, neki lehet állni :lol:

Sillia: sok boldogságot kívánok Dalmának a felnőttéletben! :lol: :lol: Jövőre máris szavazhat.... :D

Bond: ezaz, nekem mondjuk nem volt éjjel- nappal hányingerem, de azért nekem senki ne mondja, hogy nem lehet észrevenni, hogy terhes az ember lánya!!! :evil:
Postások :lol:

Conversano: lovas látogatás :D Irigyellek! Marcipánnak tetszettek a lovak?

Czigka: sötétíts be a szobában szopikor, hátha azt hiszi, éjjel van, és talán szopizik :D

Kép
agi125r

Amíg el nem felejtem az Avatar kapcsán. :roll: A Narnia Krónikái, Az arany iránytű, a Csillagpor, az ilyen "mesés" filmek viszont tetszenek. Az Avatarral viszont még nem tudom, hogy hogy állok. :roll: :roll: :roll:

boo! (Bondot írtam először. :roll: :roll: :lol: :lol: )

A következő bejegyzést várom tőled: "Ma semmi nem történt." Mikor olvashatom? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Manónak az orra tövénél, a két szemöldöke között volt piros.

katy76! :)

Hamlet után szabadon: "Hiúság, férfi a neved." :roll: :roll: :lol: :lol:

[quote="agi125r"] írta:agi125r

Sillia: sok boldogságot kívánok Dalmának a felnőttéletben! :lol: :lol: Jövőre máris szavazhat.... :D

Hhhhhhhhhát, ha valamiért, akkor már ezért érdemes felnőttnek lenni. :? :? :roll: :roll: :lol: :lol:

[quote="agi125r"] írta:agi125r
Bond: ezaz, nekem mondjuk nem volt éjjel- nappal hányingerem, de azért nekem senki ne mondja, hogy nem lehet észrevenni, hogy terhes az ember lánya!!! :evil:

Legyünk jóindulatúak, és feltételezzük, hogy olyan jól volt, mint én, akinek soha, semmi baja nem volt, még egy hányinger sem. Tételezzük fel, hogy az ő teste telemittudoménmizett, kigyúrt, atom izmos, és másképp reagál, működik, mint a mienké. De könyörgöm, egy 6 hónapos gyerek már eleget rugdos ahhoz, hogy ne bélbugyorgásnak higgye az ember. :? :? :? (Ha meg igen, akkor menjen el orvoshoz. :? :? :? )

czigka! :)

:( :( :( :(

conversano! :)

:P :P :P :P :P :P

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 21:27-kor.
Vendég

Kép

:? :? :? :? :? :? :?

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Csak bekoszonok...olvastam ,de nem tudok reagalni.....bocsi....

En ma teljesen feladtam a remenyt a karacsonnyal kapcsolatban.....fank mar megvan,frissen vagtak faiskolabol a barataink,de hogy fozni nem fozok az is biztos.Bocsi a panaszkodasert,de sajnos nalunk ez teljesen kivitelezhetetlen :evil: ...se rokon,se szomszed,se senki aki segithetne....pasim dolgozik szerda estig mindennap,en meg nem akarok itt stresszelni ezen tovabb...elegem van,megoldhatatlan...halaszle,rantott hal ugrott,azt lemondtam.....aztan hogy a tobbi minimal kaja osszejon-e :roll: :roll: sutni sem hiszem hogy tudok majd....eszunk szendvicset.....en nagyon nem igy szerettem volna :( ......de hat Hangi ma is a kezembe log egesz nap,persze ott se jo neki igazan,de aludni nem akar,belekonyorogtem 1x 40 prcet,1x 20 percet,de amennyi nyuglodest ma is lenyomott,hat kesz vagyok......a mosas egyreszet meg csak most tudtam intezni,mert zengett a haz gyerekemtol,azt meg nem hagyhatom.......jaj annyira nehez igy tok egyedul.......en orulok ha a fat fel tudom disziteni es slussz.....mar 3 hete akartam a lakast s,de hat nem sikerult :( .........Szepen elterveztem a szep kis karacsonyozast,hat basszus errol ennyit.......es akkor meg a pasim athivja a baratait 25.ere...szep...es vajon mivel fogom oket kinalni :roll: :roll: :roll:
Bocs hogy igy kifakadok,de nem tudom mit es hogyan csinaljak Hanga mellett,mert keptelenseg......ha ez jovore is igy lesz,felkotom magamat........ha a pasim nem lesz itthon jovo karacsony elott,en teljesen leszarom a karacsonyozast,csak sajnos a gyerekem issza meg a levet,en szep karacsonyt szeretnek neki :cry: :cry: :cry: de ez igy annyira nehez!Legyunk mar tul ezen.........

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti: rendelni kaját nem tudsz vhonnan?
Ha más nem, akkor tiedapa hozhatna vmit, ha már hívott vendégeket....
Nagyon sajnálom, hogy nem javult a helyzet :(
Vagy esetleg ha félkész kaját vesztek, azt csak készre kell sütni....
Más ötletem egyelőre nincs...

Kép
agi125r

Dodi!
Nem hiszem, hogy Apa elmeséli a Tominak, hacsak nem a csúszós utakról kezdenek majd el beszélgetni. :lol: :lol: Nekem se úgy mesélte, hogy képzeld ma labellóztam magam, és ezért nem vettem észre az előttem lévő sort és inkább behúztam az autót az árokba. Csak azt mesélte, hogy milyen csúszósak voltak az utak, ő még az árokba is becsúszott. Én kérdeztem rá, hogy mit csinált, mert tudtam, hogy nem az utat nézte, ahhoz túl jól vezet, hogy ilyet csináljon normál esetben. :lol: :lol: Akkor mondta, hogy labellózta a száját. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pedig egyáltalán nem piperkőc, sőt még az arcát is én szoktam bekenni úgy, hogy krémmel a tenyeremben hajkurászom, mert tök ki van száradva az arca. A labellót is úgy szokta használni, hogy nekem kell bekenni a száját. Csak most herpesze volt, és mondtam neki, hogy úgyis kevés van már benne, használja el.

Boo!
Azért nem a tükörben nézte, mert nincs tükre. Dobozos autója van, belül nincs benne tükör (egy külön élmény vezetni :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Czigka!
Kis rafinált Bende!!! Bezzeg amikor nyugtatóra van szüksége, akkor jó a cici is, a normál kajához meg nem dolgozik annyit! Van esze!! :lol: :lol: :lol: :lol:

H.Gabi!
Sajnálom, hogy ennyire nem számíthatsz anyukádra!

Képzeljétek ma kellemes csalódásban volt részem a gyógyszertárban:
Abba a gyógyszertárba mentem, ami tök közel van a gyerekorvosi rendelőhöz. Fel volt írva a Konakion, azt mentem kiváltani. Kértem még egy Vigantolt is, mert ugyan nem volt felíratva, de én egy receptért végig nem állom a sort.
Kiderült a patikában, hogy a Vigantolt is csak receptre adják. Hangosan elkezdtem szomorkodni, hogy mikor és hogyan oldjam meg a receptfelírást, mire a patikus mondja, hogy megpróbál telefonálni.
Képzeljétek, felhívta a dokink asszisztensét, akivel megbeszélte, hogy felírják a Vigantolt, majd az asszisztens hazafelé bedobja nekik a receptet, és ők előre kiadják nekem! Én teljesen megdöbbentem, hogy milyen jó fejek!!! (most már azért sem vagyok rájuk mérges, hogy a múltkor 200Ft-ot számoltak fel egy szar kenőcsös tégelyért) :lol: :lol: :lol:

Boo!
Nincs már pampers kuponom, mert a nővéremnek adtam, ő azt használ a picire. Ne haragudj! :wink:

Vettem ma a kis fűszeres üvegcsékre aranyos karácsonyi anyagot (piros, kis arany harangokkal), már csak levendulát kell vennem és mehet a fűszergyártás.
Apropó, Ti tudtátok, hogy a levendulát fűszerezéshez is használják? :shock: Én teljesen meglepődtem!

Kép
katy76

Halászlét én sem csinálok /pedig állítólag nagyon finomat főzök :) /, mert enyémapa nincs oda érte, egy személyeset meg nem tudok gyártani :D Bár a spar katalógusban láttam fagyasztottat.... hmmm :D Rántott hal is úgy lesz, hogy két szelet ponty nekem, apának meg hekk, mert a ponty neki túl szálkás meg iszapízű :roll: :D Másnapra terveztem pirosaranyos csirkecombot /csak be kell kenni a combokat pirosarannyal, alá némi olaj és be a sütőbe :) Finom, de mégis tök egyszerű /, hozzá héjában sült krumplit meg dinsztelt kápit. Kari másnapjára lesz töltött káposzta :D A főzést úgy terveztem, hogy amíg apa gyerekezik, addig én főzök, lehetőleg egyszerre többet. :D Vagy éjjel... :roll: :D Vagy szilveszterre lesz csak kész :D

Kép
agi125r

ancsurti! :)

Sajnálom, hogy ennyire el vagy keseredve. :( :( :( De ne legyél.
A karácsony nem attól szép, ünnepi és meghitt, hogy mennyire csilli-villi a lakás, és remegnek az asztal lábai, mert már alig bírja a sok kaját.
Én megemelem mindenki előtt a kalapom, aki olyan, mint lilisgabi, hogy érkezése van arra dekorálásra, szépítgetésre, hangulat teremtésre. Te még ráadásul nem is hobbista vagy, hanem dekoratőr. Szép, ha már hetekkel, napokkal díszben áll a ház, ráhangolódsz az ünnepekre. :o
De mégsem az adja meg a tartalmát. Hanem az, hogy jól érzitek egymással magatokat, összebújtok, szeretitek egymást, és talán legalább ilyenkor sikerül időt szakítani egy igazi, mély beszélgetésekre a sziadrágámhogyvagymilyennapodvoltmán kívűl.
Hanginak még nem bír olyan jelentőséggel ez az egész, mint nektek.
Fát apával kettesben is lehet dísziteni (ennek ellenére előbb-utóbb elkészül :twisted: :twisted: :twisted: .) A karácsonyi menü elkészítésére és elfogyasztására még háromszázhatvan valahány lehetőség van az évben. :wink:
Ha a leendő vendégeitek gáznak éreznék, hogy se cicoma, se kaja, akkor inkább ne jöjjenek. Kisbaba van a háznál, és ez sok mindent megváltoztat. Ha meg te éreznéd kínosnak, hát te se tedd. Mennyivel másabb egy igazi, szeretteljes karácsony egy jóízű beszélgetéstől, oldott hangulatú estétől? Csak némi csomagolópapírnyival és bejglivel. Ennyi. A fene megette az egészet, ha csak hercehurcának és kínlódásnak érzed az egészet. :( Elő a zsírosdeszkával és a forraltborral! :wink:

Kép
Kép
200907?

Bond: a körházban mesélte az egyik nővérke, hogy a terhesgondozóban volt, amikor jött egy általuk már jól ismert nő, hogy lehet, hogy mégsem a tegnapi bableves miatt kutyorog a gyomra... Kiderült, hogy 7 hónapos terhes. A férjével azt hitték, kicsit meghízott, biztos már öregszik / :?: :roll: / Terhességre nem gyanakodtak, pedig már volt vagy 3 gyerekük :roll: Lehet tippelni, milyen nemzetiségűekről van szó.... Na ezekről elhiszem, hogy "nem vették észre"- bár szerintem tudták ők, csak nem foglalkoztak vele, hátha "elmúlik" vagy mittudom én :roll: Aki eléggé iskolázatlan, az még reménykedik az ilyesmiben. De a súlyemelő esetében nem tudom, mi lehetett a magyarázat. Talán ő sem akart tudomást venni róla, inkább a sportkarrierjével foglalkozott....

Kép
agi125r

Katy:draga vagy,hogy ezeket irod,mar nem is tudom hogy sirjak-e vagy nevessek ezen.......en ugy szerettem volna jokat fozni.....szeretek is fozni,de sajnos ez egy ideje csak teher a szamomra.... :? mert este mikor apa hazaer,abban a masfel oraban o meg zuhanyzik,en etetek,es ekkor kene mag foznom is....ez mar nem fer bele....hiaba veszi at Hangat....8tol meg 10ig megint Hanga program van...furdes,masszir,etetes,altatas.....a szobaja meg a konyha mellett van,igy kizart hogy akkor fozzek,apa meg kint alszik a nappaliban,mar ot sem zavarhatom,mert koran fekszik....az lenne a legegyszerubb,ha egy beleszaros tipus lennek,akkor nem zavarna ez annyira....es a bejglirol nem is beszeltem meg....azt csak meg kellett volna rendelni a magyar boltban ugye,de az is elmaradt.......
(toltott kapit nem merek csinalni,mert en nem is ehetek belole :? :? ...es azt is mikor csinalnam meg.....)
Bocsi,de most nagyon jo lenne ide anyukam amugy is,de segitsegnek is!!!!
Meg jo hogy ha minden jol megy,mar 26.an el tudunk utazni.....

Kép
Kép
ancsurti

ancsurti! :)

Kicsit sem karácsonyi, viszont hamar megvan és nagyon laktató: tócsni. :wink:

Kép
Kép
200907?

sziasztok! 8)

vagyok, nem vesztem el, talán meg is maradok. Nem volt nekem semmi különösebb bajom az esténkénti hőemelkedéseket leszámítva.....ma nem volt eddig, igaz 8 körül mértem.
Dorki igazi kis cukipofa, úgy imádom! Ma egész nap rohangáltam, holnapra is maradtak elintéznivalók...pedig nem szívesen járkálok most...

visszaolvasni még nem volt időm, és nem is tudom, hogy mikor lesz, csak bele-bele olvasok az oldalakba... :oops: :oops: nem igazán van mostanában időm, az ünnepek előtti nagy készülődésben. na de sebaj, majdcsak behozom magam nemsokára :lol: csak gondoltam gyorsban beköszönök :wink:
Ja, még Bondnak akartam, annyira jó a Hugi területszámítás :lol: :lol: :lol: nekünk is van hasonló, csak ott még Dorki 5 hetes volt

f.nikici

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?