Sziasztok!
Beállnék a bőgők sorába...
Dodi verse nagyon szép,Boo gondolatai szuperek,Ancsurti verse megható(a kép nagyon tetszik a Lilinek),majd Conversano video klipje a csúcs!

Olyan jól időzítetted,és mennyit dolgoztál vele!Nagyo szépen köszönöm én is,nekem is beugrott a kedvencekbe,reggel hazajön apa,megmutatom neki.
HGabi gyógyuljatok!Nálunk a Lotti jól van,nincs láza 2 napja,ma már az orra sem folyik,étvágya megjött.

(bár ma du.-n ittam tojáslikőrt,és az előbb szopizott,remélem nem lesznek rémálmai,inkább csak mosolygósabb lesz-vagy énekelgetni kezd.

)Lili alíg kap levegőt,már pumpáltam neki,de most másmilyen baja van,gondoltam,hátha jobb lesz,de nem.

Szedjük az antibiotikumot,meg mindenfélét.Mi mindig együtt vagyunk betegek.

Remélem jobb lesz tavasztól.

Neked még nehezebb,mert muszáj oviba vinned a nagyot.

Jobbulást neked is,remélem azért a karácsonyi vacsoránál mindenki jobban lesz.Én szoptattam fogak mellett,semmi extra,rá kell szólni,ha harapna.

Lili 9 hóig szopott,addigra 6 foga volt,a baj az volt,hogy tépte,húzta.

Lotti már szokta összeszorítani az ínyét,de rászólok,és abbahagyja,ő szófogadó!
És képzeljétek.Szomorú vagyok,mert a neten villámáron vettem egy műfenyőt,olyat,ami 25 ezer körül szokott lenni,most 7600 volt.Reggel felhívom a virágüzletet,hogy mennék érte,jó,menjek.Odaérek,a 2 öreg,flegma nő kiosztott,hogy ők erről nem tudnak,a főnök szokott ilyeneket csinálni,őket nem érdekli,és tök hangosan kiabáltak velem,mit képzelek 7000 ft-ért műfenyő?És hangosan,hogy egy csomó vevő hallotta.Na,persze kiosztottam őket,hogy hogy képzelik,hogy így ordítanak velem,meg lejáratnak,milyen stílus ez,így kell viselkedni főleg karácsonykor?Felhívattam a főnököt,aki ugyanilyen primitív bunkó volt,és közölte,hogy 1 hete nem nézi a netet,mert betegek a gyerekei.Mondom kit érdekel,én is 2 beteg kisgyerek mellől jöttem el.Az üzlez,az üzlet.És reggel oda is telefonáltam.Erre nekem esik,hogy miért hagyom a fenyő vásárlást 23-ára?Mondom ehhez magának mi köze van?

Olyan mérges voltam,kijöttem az üzletből,kellemes ünnepeket kívántam.

A kocsiban bőgtem,mint egy szaros gyerek.
Elkocsikáztam egy ezrest,potyára,apa indult volna dolgozni,nekem meg fát kellett a föld alól is szereznem,ráadásul az égősorunk is tönkrement.És kenyérért mentem.2-re értem haza,a lányok aludtak még,akkor keltek.2,5 órát voltam távol,de végül mindent elintéztem.Baumaxban vettem egy normann fenyőt,ami vékony,de 2 méter magas.2500 ft volt,ma és holnap minden fenyő 50 %!Ha vkinek még kellene.A sima luc 1500,a normann 2500!És szépek,formásak,de vékonyak.Nem azok a terebélyes fák,de nekünk nincs is nagy helyünk,tele a nagyszoba.
Szóval eldugtam a garázsba,apa befaragta a talpba.És felhozta a teraszra,az ajtó elé,redőnyt leengedtük.Este 6-kor már megfürdetve,tele hassal aludt a Lottus,Lili is megfürdetve,haját megmostam,és én is lezuhanyoztam.Felmostam,és fél 7-től aludtunk.

9-kor ébredtem,hogy anyám,BK!

Elcsíptem.

Na,lerongyoltam a földszintre,feldíszítettem a fát,sztem gyönyörű lett.Kék,ezüst,az új kék izzósorral.Olyan szép.És finom illata van.Úgy féltem,hogy lejön a Lili,néma csendben kellett ügyködnöm.Kész lett,feljövök,hogy belopózzak mellé,erre felébredt.

Még most is fenn van,de leküldött kakóért,és amíg csináltam lelopózott,és kiszúrta a fát,hát jól meglepődtem én is.

Kicsit örültünk neki,felhívtuk apát,ő is nagyon meglepődött.

Remélem mindjárt alszunk.
Conversano:Gratulálok a fogacskához!
Ági,Nikici:Ügyesek vagytok a konyhában!Pihenjetek most már!
Czigka:Szerintem is rád hasonlít Bende,pont erre gondoltam,amikor megláttam a képet.
Dodi:Tényleg más lett az arcod,nőiesebb,nem kislányos.

Bocsi,nem tudom,hogy ezzel nem megbántalak-e?

Nem áll szándékomban!
A babák nagyon szépek,továbbra is.
Norka:Neked is jobbulást!
Most ennyi,tegnap csak 2 órát aludtam éjjel.
Nagyon szép mai,karácsonyi napot,hangulatot kívánok mindenkinek!